Wat een dag is het weer bij de strandhuisjes in Bloemendaal. De zon schijnt, de zee ruist en vliegtuigjes met pakkende reclameteksten vliegen laag over. Oh zomer, ik hou van je. Veel oog heb ik er alleen niet voor, ik ben namelijk helemaal verdiept in mijn John Williams Dwarsligger Butcher’s Crossing.

Op het terras bij het strandhuisje heb ik het me helemaal naar de zin gemaakt met een lekker koud watertje en een chill muziekje

via bluetooth uit de UE Boom (de paarse box die je hieronder ziet staan. Wat een TOP geluid komt daar trouwens uit!)

John Williams heeft me helemaal in z’n greep met Butcher’s Crossing. Een verhaal uit 1873 over 4 mannen die op bizonjacht gaan. In geuren en kleuren beschrijft Williams hoe zwaar deze “cow”boys het hebben op de ruige prairies van Amerika. Ben je fan van Lucky Luke? Eat your heart dan maar out met deze volwassen versie. Ik smul er van!

Waar ik trouwens ook van smul is mijn broodje met sla en kaas tussendemiddag, even snel klaar gemaakt. Als ik het op heb komen 3 gezellige musjes me helpen met het opruimen van de kruimels.

Deze actie is inmiddels verlopen

Winactie 3 x 3 Dwarsliggers van John Williams

Doe je mee met de winactie? Ik mag 3 x 3 Dwarsliggers weggeven:

  1. Butcher’s Crossing – Een roman over het verlangen naar een intens leven, en het verlies van onschuld; een verhaal dat diep graaft in de menselijke ziel.. Meer
  2. Stoner – Een perfecte roman, zo prachtig verteld, zo schitterend geschreven en zo hartverscheurend dat hij je de adem beneemt.. Meer
  3. Augustus – Een tijdloos verhaal over vriendschap, loyaliteit en de mechanismen van de macht.. Meer

Je doet mee als je onderstaand tooltje invult (je e-mailadres gebruik ik natuurlijk alleen om je een bericht te sturen als je gewonnen heb). In het tooltje krijg je verschillende opties waarmee je de winkansen kunt verhogen (je kent ze wel Instagram/Pinterestfollow, commenting etc).

Ik word natuurlijk ook erg blij als je mijn Facebookpagina wilt liken en als je dit bericht wilt delen. Heel veel succes!!