winnen: de Gouden Driehoek edelstenenset

gouden driehoek edelstenenset

Laatst tijdens een edelstenen workshop heb ik geleerd over de Gouden Driehoek edelstenenset. Als je 3 edelstenen  in een driehoek in je huis legt, zou dit bijdragen aan een gezellige, liefdevolle en harmonieuze sfeer in huis. Ben je er benieuwd naar? Ik mag 2x de zgn. Feel at Home set weggeven.

De Gouden Driehoek edelstenenset bestaat uit amethist, bergkristal en rozenkwarts. Ik vind het prachtige stenen die wat mij betreft sowieso goed passen bij m’n interieur. Je hoeft dus eigenlijk niet eens perse te geloven in de kracht van edelstenen, om deze Gouden Driehoek edelstenenstet in huis te hebben.

Wat is de Gouden Driehoek 

In huis is het een drukte van jewelste als het om energiestromen gaat. Om deze energie harmonieus te krijgen en te houden is er de gouden driehoek. Dat zijn de drie stenen drie stenen amethist, rozenkwarts en bergkristal. Ze hebben elk met een eigen unieke kracht maar samen versterken ze elkaar en zijn ze goed in staat om negatieve energie om te zetten in positieve energie. Er komt weer harmonie en een liefdevolle, prettige sfeer in huis, in een kamer of zelfs op kantoor.

de driehoek van edelstenen

Welke werking hebben de drie stenen afzonderlijk?

De amethist: Met een amethist in huis kun je sneller ontspannen en bent je minder druk in het hoofd. Dus goed tegen stress en spanning, hij zorgt voor rust en ontspanning. In de slaapkamer zorgt hij voor een goede nachtrust en verder werkt de amethist is ook een heel goed bij hoofdpijnklachten.

De bergkristal: Reinigt de energie van de ruimte en heeft gelijk een goede reinigende werking op de mens. De energie van de bergkristal is activerend, maakt vitaler en werkt tegen pijn. Heldere gedachten en goede ideeën krijgen weer ruimte in je hoofd.

De rozenkwarts: staat voor zachtheid, liefde en pure emoties. Hij zorg voor vrede, liefde en gezelligheid in huis. Bewerkstelligt een positieve emotionele uitwisseling onderling. Rust in het hart zorgt voor harmonie van binnenuit. Met de rozenkwarts leert je van jezelf en van de ander te houden.

edelstenen reinigen

Geloven in edelstenen, ik doe het!

Al mijn hele leven lang ben ik gek op stenen. Als ik alle stenen die ik van ‘stroperijen’ door de natuur bewaard had, zou ik er denk ik een heel huis mee kunnen bouwen. Tip: lees deze blog waarin ik nog veel meer vertel over mijn liefde voor stenen en de Gouden Driehoek.

Winnen: de Gouden Driehoek edelstenenset

De edelstenen workshop werd gegeven door Hanneke van Rock your World. Zij weet ontzettend veel van de ayurvedische geneeskunde, edelstenen en geuren die de zintuigen positief prikkelen. Ze heeft een aantal combinaties van edelstenen en geuren gemaakt, die een goede werking hebben op bepaalde situaties. Is je hormoonbalans bijvoorbeeld niet optimaal, dan heeft zij de Instant Feel Better Kit. Ook zijn er kits om beter van te slapen of om je wat blijer te voelen. Alle kits bestaan minimaal uit sprays en edelstenen, eventueel aangevuld met een ander verzorgingsproduct. De Feel at Home set bevat alledrie de edelstenen amethist, bergkristal en rozenkwarts. Plus de heerlijke Rock Your House spray.

homespray RYW

Ben je benieuwd naar de Feel at Home set?

Van Hanneke mag ik 2 sets weggeven en meedoen is heel makkelijk. Laat mij in een reactie onder deze blog weten waarom jij dit pakket zou willen winnen en… wie weet. Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!!

winnen: gouden driehoek edelstenen set
78 thoughts on “winnen: de Gouden Driehoek edelstenenset

 1. Corien

  Ik doe graag mee! Mijn huis is gevuld met kinderen en man en het kan er ook goed donderen haha. Ik vind de stenen ook erg mooi om te zien dus dat is mooi meegenomen. Baadt het niet dan schaadt het niet zal ik maar zeggen. xx

  Reply
 2. Sonja

  Dit zou heel goed van pas komen bij mij. Ook een druk huis dus een beetje harmonie is niet verkeerd.

  Reply
 3. Moontje

  Ik geloof er niet zo in maar ik vind de stenen wel heel mooi staan. Dus ik waag ook gewoon een kansje

  Reply
 4. l tromp

  deze edelstenen heb ik nog niet en staan hoog op mijn lijstje en aangezien ik bijna jarig ben zou het een geweldig cadeautje zijn!

  Reply
 5. Hannah Kagenaar

  Wat lijkt mij dit ontzettend interessant! Ik ben dol op edelstenen! Ik doe met heeeeel veel liefde mee aan deze actie. Even duimen!

  Reply
 6. Marian Zwarts

  Ik doe echt heel graag mee. Wat een mooie prijs om aan iemand te mogen geven. We hebben op dit moment echt een lastige periode met ons gezin, het is heel druk geweest. Manlief vaak weg op zakenreis. En daardoor dus onregelmatig leven. Tel daarbij op overlijden van dierbaren en je snapt dat rust in ons gezin soms ver te zoeken was. Ook de emoties in ons hoofd gaan soms met ons op de loop. Ik geloof zeker in stenen. Heb ooit een prachtig gesprek gehad met een oudere man in oostenrijk over de heikzame werking van de stenen. Kreeg toen een setje van hem mee voor in het water te leggen in een waterkan. Daar dronk ik dan door de dag uit. Maar na vier x verhuizen ben ik ze helaas kwijt geraakt. En jou stenen stroperij herken in wel 😉

  Reply
 7. Bets

  Ik doe graag mee om kans te maken. Ik ben zeer benieuwd naar de werking van deze stenen,want energie van de Bergkristal kan ik zeker goed gebruiken. Helemaal om me vitaler te voelen en pijnloos zou zeker fijn zijn,al zou het laatste wat minder zijn , dan ben ik al erg blij.

  De Rozenkwarts voor vrede nog meer liefde en gezelligheid in huis , dat wil je toch altijd wel. dit is fijn om die sfeer overal te hebben.

  De Amathist voor rust en ontspanning en minder druk in je hoofd, zou een mooie bijkomstigheid zijn, als dit allemaal gaat werken bij mij. Met daarbij een fijne nachtrust en hoofdpijnvrij.
  Met de werking van deze stenen zou ik echt een gelukkig mens zijn. en doe graag mee omdat ik dit graag wil uit proberen.

  Reply
 8. Riekie Bos

  wat bijzonder, ik waag graag een kansje!
  Door een drukke stage ben ik wat overbelast en uit balans, dus wie weet kunnen die stenen wat voor me doen….

  Reply
 9. Monica Verschoor

  Mijn dochter heeft al meerdere kristallen verzameld, maar nooit geweten dat ze in een driehoek bijzondere krachten hebben. Om ze niet zo maar bij elkaar te leggen, zou ik deze drie graag willen winnen. Kunnen wij daarna andere combinaties maken

  Reply
 10. Anneke Ruijgh

  Ik kan wel wat positieve energie gebruiken.
  Wil het graag uit proberen.
  Helpt het niet echt dan vind ik ze mooi om te zien en passen goed bij mijn spulletjes in huis.

  Reply
 11. Mirjam Hellingman

  Deze stenen doen mij direct aan mijn overleden oma denken. Zij verzamelde stenen en had een hele kamer vol. Waar ik als kind uren naar kon kijken. Ze heeft mij als kind ook een keer een roze kwarts aan een ketting gegeven, maar die ben ik in de loop der jaren helaas kwijtgeraakt. De hele verzameling heeft ze aan een museum nagelaten. Deze stenen geven mij een melancholisch gevoel en ik zou een mooi plekje voor ze inrichten als nagedachtenis aan mijn oma.

  Reply
 12. Ansuya lalay

  Ja ik doe mee
  Wist alleen van de werking van rizekwarts af
  Dus die heb ik ook in huis, maar Wüst niet dat die stenen bijelkaar elkaar versterken
  Dus ik doe graag mee

  Reply
 13. chucky1012

  Zo mooi en ik doe heel graag mee omdat ik regelmatig last van hoofdpijn heb, ontspanning wil en rust…..
  Ik ben zeer emotioneel en heb pijn…..

  Xoxo

  Reply
 14. Germa Berkhof

  Ik zou heel graag een setje willen winnen. Krijg bijna mijn nieuwe huisje en lijkt me heerlijk om deze hier een speciaal plekje te geven. Zodat mijn dochters en ik er baat bij hebben

  Reply
 15. Anita H.

  Ik geloof wel in de werking van edelstenen. En alles wat gezondheidsbevorderend is, wordt door mij omarmd. Daarbij zijn de stenen ook nog prachtig als decoratie.

  Reply
 16. Heleen van der Velde

  Wat bijzonder! Niet zomaar 3 stenen, maar een gouden driehoek! Die mogen van mij overal wel liggen stralen, maar ik heb hier een mooi plekje voor in mijn woonkamer……….. (liked & shared FB)

  Reply
 17. Jo’s Daughter

  Hoewel ik ons huisje al gezellig vind, zou hij met deze mooie en betekenisvolle stenen. Net dat beetje extra, dat knusse hebben. Weet zeker dat mijn moeder daar heel blij mee zou zijn.

  Reply
 18. Lisette Kleiweg

  Wat mooi, mijn amethist ketting draag ik tegen migraine. In huis heb ik geen stenen liggen nog, dat lijkt me heerlijk, zuiverheid, liefde en spiritualiteit ! Zeker een gouden combinatie 🙂

  Reply
 19. Rosemary van Duinen

  Dit zijn toevallig mijn lievelingsstenen, als ik win geef ik t setje aan mijn dochter voor haar drukke gezin. Rust ,reinheid en harmonie..

  Reply
 20. Linda

  Ik heb nooit de edelstenen gebruikt, ik vind ze heel mooi en ik ben nieuwsgierig als ze echt positieve energie kunnen geven.
  Ik doe graag mee. Hier is de harmonieuze energie een beetje kwijtraakt dus ik zou die graag willen herstellen.
  Dat samen met de nachtrust.

  Ik volg natuurlijk ohimp op Facebook.

  Reply
 21. Maaike

  Ik heb altijd rozenkwarts in huis. En amethist draag ik graag. Nooit geweten dat dit met bergkristal een gouden combi is.

  Reply
 22. Marloes

  Tussen deze moeder-de-vrouw en haar drie bloedjes van kinders (en die bloedjes onderling!) kan het soms ook flink stormen…wij doen echt ons best, maar kunnen een mooie dosis positieve vibes nog goed gebruiken!

  Reply
 23. Maxime

  Harmonie, puurheid en het omzetten van negatieve energie naar positieve energie… deze drie edelstenen klinken als een geschenk uit de hemel voor mij. Afgelopen maand heb ik mijn relatie verbroken en daardoor ben ik nu op zoek naar nieuwe woonruimte, een kamer of studio waar ik mij thuis voel. Het is nu erg chaotisch in mijn hoofd en om mij heen…

  Deze gouden driehoek edelstenenset zou mij een beetje op weg kunnen helpen; de afgelopen jaren ben ik meer te weten gekomen over edelstenen en ik geloof dan ook zeker in hun helende werking. Daarnaast zijn het natuurlijk pareltjes om te zien! 🙂

  Reply
 24. Nicole jaegers

  In een druk gezinsleven hoort je huis een echt thuis te zijn met een goede balans. Genieten van je eigen huis

  Reply
 25. Diane Kooistra

  Ik doe graag mee want de verzameling van mijn zoon uitbreiden en daarnaast een mooi effect in huis lijkt me fijn.

  Reply
 26. Patricia Bouthisma

  Met een puber en twee pre-puber in huis (allen met diverse diagnoses o.a. autisme en adhd/add) is de positieve energie soms erg ver te zoeken. Dat terwijl wij als ouders daar zo ons best voor doen, maar het lukt vaak gewoon niet. Ik zou dat wel erg graag willen en wellicht dat deze set ons daarbij zou kunnen helpen.

  Reply
 27. Nina Mol

  Ik ben dol op edelstenen! Ik draag ze ook af en toe om mijn nek. Maar ik vind ze ook erg mooi als ze mooi onder een stolpje liggen! Ik doe graag mee!!

  Reply
 28. Anja

  ik zou heel graag willen ervaren of het hier in huis ook werkt. Als gescheiden moeder van 2 kinderen die afwisselend bij de vader en bij mij zijn is het niet altijd even stabiel en gezellig.

  Reply
 29. Anita

  Ik zou ze aan mijn dochter geven. Als alleenstaande moeder met 3 jonge kinderen zou het zeer welkom zijn.

  Reply
 30. Janneke

  Ik wil de stenen in mijn watertje doen. De spray is wel fijn voor een betere sfeer en ontspanning, wat ik wel kan gebruiken.

  Reply
 31. J. Jonker

  Door toeval zijn deze stenen in de loop der tijd in ons huis gekomen. Nu is ons dochtertje een kleine ekster en dol op deze stenen. Ik zou graag voor haar een eigen set winnen. Verslijten doen ze niet en mocht het helpen, is dat heel mooi meegenomen!

  Reply
 32. Maaike tH

  Leuk! Ik doe graag mee om het aan mijn moeder te geven. Ze is helemaal gek op edelstenen. Ze draagt altijd armbanden met edelstenen..

  Reply
 33. May Verberne

  Heel graag ! Ik ben dol op edelstenen en mijn dochter doet na de kerstvakantie haar spreekbeurt zelfs erover. Dus het zou dubbel goed terecht komen. Zij kan ze meenemen voor haar spreekbeurt en daarna krijgt het in ons huis een mooi welkom plekje. X May

  Reply
 34. Marjanne van den Blink

  Harmonie in huis ….. heel belangrijk hier in huis, nu we geconfronteerd zijn met die afschuwelijke ziekte ………….!!!

  Reply
 35. Ronn

  Leuk cadeautje voor mijn vrouw, die heeft de edelstenen pas ontdekt en gaat volgende maand naar een edelstenen workshop.

  Reply
 36. L. Kroon

  Ik kan wel een oppepper gebruiken. Helemaal na een week werken, dan heb ik wel een ontstress en relax moment nodig,

  Reply
 37. Marja

  Amethist heb ik al in huis, maar de gouden driehoek staat hoog op verlanglijstje. Zeker nu na paar roerige jaren meer dan welkom

  Reply
 38. Sofie Dekkers

  Omdat ik ook geloof in de kracht van stenen … en omdat het super zou zijn als het helpt om mijn kinderen wat minder te laten kibbelen!
  Rust is altijd goed 😉 En de kleuren passen hier ook perfect! <3 Pink

  Reply
 39. Judith

  Wat een bijzonder verhaal, nooit geweten. Ik zou dit graag aan den lijve mee willen maken, kan alleen maar positief uitvallen. Super!

  Reply
 40. Oma Will

  Schitterende stenen.
  Dat de Rozenkwarts zorgt voor vrede, liefde en gezelligheid in huis, dat is prettig en dat de Amethist maakt dat je misschien beter slaapt zou ook wel fijn zijn.
  Pijn bestrijden met de Bergkristal, laat het waar zijn.
  Zelf heb ik altijd twee ronde gladde blauwe steentjes in mijn tas, die mij beschermen. Ik noem ze altijd mijn beschermengeltjes.
  Dat vinden veel mensen raar, maar ik geloof er in en het helpt om dingen te durven.

  Ik volg je op bloglovin en doe graag mee voor deze gouden driehoek edelstenenset.

  Reply
 41. joze

  ow leuk! ik ben zelf werkzaam op spiritueel vlak allen niet in stenen en sprays dus dit zou een prachtige plekje krijgen waar ik werk 🙂 i love it en ben erg benieuwd. Gedeeld op fb jullie bericht

  Reply
 42. Daan

  Die zijn heel mooi! Ik ben nog op zoek naar sfeervolle en rustige accessoires voor in mijn huis. Deze zijn perfect!

  Reply
 43. Linda Smeets

  Wat bijzonder! Ik heb een hele goede ervaring met edelstenen en geloof daar ook in.
  Ik doe graag mee omdat een bijdrage aan een nog meer liefdevol en harmonieus huis uiteraard altijd welkom is.

  Reply
 44. Jacques Leliveld

  sinds ik 15 jaar geleden alleenstaande werd, is de inrichting en de sfeer in huis er niet op vooruit gegaan, ik mis een vrouwenhand.. ben wel vaak verwend met armbandjes, kettinkjes en hangers van vriendinnen uit verre mystieke landen. Misschien dat deze edelstenen-set en de spray weer wat sfeer in huis en in mijn hoofd kan brengen. Ben benieuwd

  Reply
 45. Nicolle

  Fantastische edelstenen. Vroeger heb ik aan den lijve ondervonden wat edelstenen in je leven kunnen betekenen. Toch ben ik het bewustzijn over de kracht van edelstenen de laatste tijd kwijtgeraakt. Nu ga ik door een moeilijke periode en door dit artikel kreeg ik een wake-up call. Ja, edelstenen kunnen mij helpen!! Ik hoop vurig vooruit te mogen komen geholpen door dit prachtige trio.

  Reply
 46. Carina T.

  Ik zou deze set heel graag winnen voor mijn dochter. Ze gaat door een moeilijke tijd nu, en dit zou haar weer wat positiviteit kunnen geven. Ik gun haar dat van harte.

  Reply
 47. lynn Klaassen

  Single moeder, 3 kinderen waaronder 2 pubers, werk 5 dagen per week in de zorg…..do I say more?

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One Hand in my Pocket maakt gebruik van cookies. Meer daarover lees je in de privacyverklaring