12x lichtsnoer inspiratie (+ win een witte van Deens.nl)

lichtsnoer inspiratie

De lichtsnoeren met bollampjes zie je alweer een tijd terug in tuinen en op terrassen. Ik vind ze toch zo’n gezellige sfeer geven. Binnen kun je natuurlijk ook alle kanten op met een lichtsnoer. Op Pinterest zie ik de leukste voorbeelden voorbij komen en doe ik veel lichtsnoer inspiratie op. Van Deens.nl mag ik 2 OHIMP lezers bovendien blij maken met een prachtige, witte “lightstring”!

Met een lichtsnoer in huis maak je het extra gezellig, of het nou in de slaapkamer, huiskamer, keuken of tuin is. De meeste lichtsnoeren zijn zwart maar toen ik laatst op de vtwonen & designbeurs liep, kwam ik op de stand van Deens.nl een wit exemplaar tegen. Wat een plaatje!

wit lichtsnoer van Deens

Alleen, hoe hang je zo een snoer nou een beetje leuk op thuis? Op Pinterest doe ik de nodige lichtsnoer inspiratie op en dit vind ik de mooiste voorbeelden:

12x lichtsnoer inspiratie 

Deze lightstrings hangen heel mooi in de slaapkamer.

lichtsnoer in de slaapkamer lichtsnoer in de slaapkamer lichtsnoer in de slaapkamer

Of wat dacht je van deze voorbeelden, gewoon aan de zijkant van de kast, aan een knop of gedrapeerd over planken of een ladder:

lichtsnoer winnen 12x lightstring inspiration 12x lightstring inspiration lichtsnoeren

lichtsnoer inspiratie

Dit blijf ik ook leuk vinden, lichtsnoer inspiratie voor in de tuin:

lichtsnoer in de tuin

De betonnen palen op de foto hieronder gaan Ilja en ik binnenkort maken. Volgens Ilja is het heel makkelijk… Zal mij benieuwen 😉lichtsnoer in de tuin

Een lichtsnoer als kerstdecoratie

De lichtsnoeren zijn natuurlijk ideaal als kerstdecoratie. Het is weer eens iets anders dan de traditionele kerstlampjes. Hoewel ze natuurlijk ook prima met elkaar te combineren zijn.

lichtsnoer met kerstmis

Lees ook: 12x inspiratie voor zwart-wit kersttrends

Ik denk dat k mijn witte lichtsnoer als verlichting boven de eettafel ga hangen met kerst. Daarna gaat hij de tuin in. Want het Deens.nl lichtsnoer is voor zowel binnen als buiten te gebruiken.

lichtsnoer inspiratie

Winnen: 2x een wit lichtsnoer van Deens.nl

Misschien ken je het leuke woonmerk Deens.nl al? Ze verkopen allerlei toffe accessoires voor in en om je huis. Van servies tot textiel en van meubelen tot kerstversiering. Van Deens.nl mag ik 2 OHIMP lezers blij maken met dit witte lichtsnoer! Meedoen is heel makkelijk. Laat mij in een reactie onder deze blog weten hoe jij hem in je huis zou ophangen en… wie weet!

Geen verplichting maar ik word er wel extra blij van: als je dit bericht deelt via social media en als je je abonneert op OHIMP op Facebook en mijn YouTube kanaal. Veel succes!!

12x lichtsnoer inspiratie

 
193 thoughts on “12x lichtsnoer inspiratie (+ win een witte van Deens.nl)

 1. Charlotte

  Boven mijn bed, het is er zo eenzaam en donker. Wat gezelligheid zou er misschien voor zorgen dat Pluisje, mijn kat, gezellig in haar mandje bij me komt liggen. En anders word ik gewoon alleen happy van de schitterende lichtpuntjes.

  Reply
 2. Wendy Groenhuijzen

  voor in de bedouin tent die wij op oudjaars avond opbouwen, met een kampvuur er onder en de bbq er naast. Dan liggen we gezellig met zijn alle op dekens en schapenvachtjes de laatste nacht van het jaar weg te proosten. Daar kunnen we best wat meer licht als alleen het kampvuur bij gebruiken. Lijkt me gaaf!!!

  Reply
 3. Marian Zw

  Ik ga hem buiten hangen in de catpoort, daar is het altijd zo donker, een beetje meer licht geeft daar meteen sfeer, en natuurlijk handig als je s avonds laat thuis komt!

  Reply
 4. Moniek

  Dat idee van die palen in beton is super voor volgende zomer.
  Nu zou ik binnen een plekje zoeken: ik denk in het donkere hoekje in onze woonkamer

  Reply
 5. Nicolle Claessen

  In de keuken. Niets zo gezellig als lekker koken voor vrienden en familie, vooral in de donkere decembermaand met deze gezellige lichtjes.

  Reply
 6. erika panjer

  die hang ik voor het raam want daar heb ik nog geen licht en vindt het wel leuk en apart om dan een lichtsnoer heen te hangen

  Reply
 7. Ipie Oudshoorn

  Mocht ik geluk hebben te winnen, dan hang ik hem in boven de bar in mijn nieuwe huis. Zo hebben we er zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer plezier van.

  Reply
 8. manon Diel

  Ik heb een lange, donkere gang…
  Met dit lichtsnoer gedrapeerd door de gang, kan ik er een sprookjesachtig geheel van maken. Leuk!!

  Reply
 9. Anouk Nijmeijer

  Ik ben van plan een mooi kerstraam te maken. Het raam waar dit het mooist zou passen wordt enkel verlicht door een lamp op bewegingssensor. Dus een mooi snoer wat mijn raamtekening af zou maken zou geweldig zijn.

  Reply
 10. Marian B

  Die kan ik nog wel gebruiken voor in de woonkamer op de vensterbank of boven/naast de tv. Loot graag mee.

  Reply
 11. Anita te Gussinklo

  Tussen de keuken en de kamer heb ik een muurtje, het lijkt me erg mooi om hem daar over heen te draperen, lijkt me een hele gezellige sfeer geven.

  Reply
 12. Nienke Beer Salimans

  Heel leuk voor onder de veranda! Daar kun je zo lekker buiten zitten, ook bij slecht weer. Nu zitten er spotjes, maar zo’n snoer is natuurlijk veel leuker

  Reply
 13. Susan

  In de tuin boven het bankje , in de erker en op de vensterbank, in de oude olijftak in de woonkamer, langs de speelgoedkast….
  Ik ga alles proberen en de mooiste kiezen.

  Reply
 14. Dana

  Wat een leuke winactie in deze feestmaand. Mijn huis is in december niet compleet met lichtjes en de nodige versiering (wel subtiel hoor ). Ik heb een heel leuk schuurtje in mijn stadstuintje die lichtgrijs is geverfd. Er zit een kleine overkapping aan waardoor de lampjes droog zouden hangen. Maar vanaf mijn bank kijk ik op het schuurtje en ik zou het echt heel gezellig vinden wanneer mijn tuin door deze lampjes wordt verlicht.

  Reply
 15. Saskia van Berkel

  We hebben in de woonkamer nog een hoekje dat de gezelligheid van een parkeerplaats op een regenachtige februaridag heeft. Daar zou hij super staan. Bijvoorbeeld rond een oud houten laddertje. Of aan de boekenplank. Ideeen zat!

  Reply
 16. Wendy Engelen

  Hoewel sommige mensen vinden dat een lichtsnoer vooral bij de donkere dagen hoort, zou ik hem gewoon het hele jaar rond op de slaapkamer hangen!

  Reply
 17. Jo’s Daughter

  Om mijn kamer mooier te maken, pogingen daartoe heb ik even moeten staken. Maar me terug kunnen trekken in mijn ouderlijk huis, ver weg van alles ook de buis. Lekker schrijven in mijn dagboek en wegdromen, laat die schitterende verlichting aub deze kant op komen !! Dan word het genieten van top tot teen, heerlijk die knusheid om me heen.

  Reply
 18. Simone Sprangberg

  Ik heb een 1 meter brede en 3 meter hoge modderkleurige muur in mijn woonkamer en daar zou ik graag het lichtsnoer voor hangen

  Reply
 19. Mirjam Bakker

  Wat een prachtig lichtsnoer. Als ik zou winnen, zou ik mijn vaste lamp boven mijn eettafel weghalen en het lichtsnoer, vanaf het schilderij aan de muur, naar de dan weggewerkte plek, waar de lamp zat, plaatsen.

  Reply
 20. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

  De lichtjes lijken mij ontzettend leuk rond de houten spiegel boven de eettafel

  Reply
 21. Esther

  Bij mij onder de overkapping gezellig de vuurtafel aan en de lampjes aan !! Wijntje en een lekker kaasje erbij mijn avond kan niet stuk

  Reply
 22. Oma Will

  O, wat mooi.
  Daar fleur ik mijn kamer mee op met de Kerst.
  Leuk tijdens de Kerstbrunch met mijn kinderen en kleinkinderen, dit lichtsnoer boven de tafel.
  Graag doe ik mee en volg op Bloglovin.

  Reply
 23. Maureen

  WAUWIE!

  Ik zou ze aan mijn zusje geven, die is net op kamers en kan wel wat sfeer en warmte gebruiken!

  Prachtige lichtjes, super leuk!

  Reply
 24. gerrie

  erg leuk en warm. ik zou hem mooi in ons net opnieuw ingericht kamer hangen. zou een mooi plekje krijgen en er mooi hangen

  Reply
 25. Maartje

  Hoi! Leuke actie!
  Hoe ik hem zou ophangen, geen idee. Waar ik hem zou ophangen: bij mijn moeder! Hij staat toevallig op haar vt wonen verlanglijstje!

  Reply
 26. Merlijn Janse

  Soms kan ik wel eens denken, ik zie het somber in,
  Maar met een beetje licht dan krijg ik wel weer zin.
  Licht houd mij uit het donker en schijnt je heerlijk bij,
  Tilt me uit de dip en maakt me elke dag weer blij .
  Met dit mooie lichtsnoer aan mijn decoratieve ladder in de woonkamer geniet ik elke dag telkens weer,
  Want deze design lampjes geven zoveel sfeer.

  Reply
 27. Esmée

  Wat een leuke actie! Ik kende het merk nog niet, maar het klinkt veelbelovend! Ik doe graag mee om mijn ouders blij te maken! Want wat is er mooier dan de mensen die je lief hebt blij te maken? Niks als je het mij vraagt! En aangezien onze eethoek nog saai is, lijkt me dit lichtsnoer perfect! Ook leuk voor tijdens de feestdagen en de verjaardag van mijn zusje en mij deze maand! Met dit lichtsnoer worden de donkere avonden een stuk leuker! 😉

  Reply
 28. Silvia Swart

  Romantisch… en tegelijkertijd retro. Erg mooi. Een eyecatcher en een echte must have! Vooral in deze donkere tijd van het jaar, maar kan ook wel het hele jaar door 😉 Bijzonder!

  Reply
 29. Nanda

  Met kerst hoort het feest te zijn. Maar voor ons is het dit jaar iets anders. Mijn vader is eind oktober plotseling overleden.
  Ik zou dan heel graag, het Deens.nl lichtsnoer aan m n moeder geven. Zij kan nu wel wat extra licht gebruiken. Nu het buiten zo donker is , kan ze zien weet ze is. Ze moet naar buiten om de post te halen en die is niet altijd even vroeg. Het is veiliger en het staat ook nog eens gezellig. Want hoe dan ook…..het leven gaat door.
  Na de donkere dagen kan ze het lichtsnoer van Deens.nl ophangen in de woonkamer of serre. Het lichtsnoer bevat tussen de 8 en de 10 meter.
  En wist je dat je je nu aanmeld voor de nieuwsbrief, je 5 euro korting krijgt op je eerste aankoop. Dat is op zich al een mooi cadeautje.
  Ik hoop voor mijn moeder, dat bij haar het licht mag branden.

  Reply
 30. Purdey

  Oeh als ik die inspiratiebeelden zie, vind ik ze erg mooi in de slaapkamer & in de tuin. Ik denk dat het mooie witte lichtsnoer bij mij ook afwisselend in de slaapkamer en in de tuin zou hangen. Zo sfeervol!

  Reply
 31. marjan

  Tijdens de kerst op de kersttafel als decoratie en daarna in de woonkamer voor een geweldige sfeervolle donkere dagen tot de zomer er weer is en dan buiten. Die snoer gaat niet meer uit, denk ik zo.

  Reply
 32. Kaylani

  Waarschijnlijk zou ik hem langs de trap omhoog hangen! Of anders onder ons woonkamer raam, aan de buitenkant van het huis. Mooie verlichting!

  Reply
 33. marijksels

  Wauw, die zijn gaaf zeg!
  Ik kreeg vandaag van mn moeder een zelfgemaakte grote ster van wilgentenen, die heb ik net aan een kale witte muur gehangen in de woonkamer. Staat erg leuk, maar mist wel wat verlichting. Dit lichtsnoer zou er prachtig boven staan!

  Reply
 34. Bets

  Geweldig wat leuk en zo sfeervol, ik zou het ophangen/neerleggen bij het sfeerhoekje wat ik gecreëerd heb in onze huiskamer. Elk seizoen verander ik dat met andere accessoires. Om daar deze leuke lichtsnoer bij te doen wordt het nog leuker en sfeervoller.

  Reply
 35. Ilona

  Te leuk! Zou goed uit komen voor buiten onder het afdak. Met kerst houden we daar een winter bbq en dit zou het wel extra feestelijk maken.

  Reply
 36. Mariska

  Wat leuk die lichtjes!! Ik krijg er helemaal zin in kerst van!! Ik kan al zoveel bestemming ervoor bedenken…

  Reply
 37. Marange Krouwel

  Gaaf. Mocht ik winnen gaat hij langs onze deco ladder! Dat wil ik al zooooo lang. Fingers crossed

  Reply
 38. Lucie

  Onze woonkamer is op de eerste verdieping, dus om iedereen een feestelijk welkom te bereiden en de tocht over de trap naar boven veilig maar vooral sfeervol te begeleiden, zou ik dit schitterende snoer met lichtjes in het trapgat bevestigen, stap voor stap en elke keer een feeërieke sfeer!

  Reply
 39. Judith van Dillen

  Verlichting is zo lastig kiezen maar deze is zo sfeervol en mooi! We hebben nog een hoek in de woonkamer wat altijd zo donker is.. Ik hang hem daar graag om te shinen!

  Reply
 40. Lotte Grouwe Waanders

  Super leuk om naast de eettafel aan de muur op te hangen!! Nu met de feestdagen komt daar dan nog een kerst slinger bij en een stoere poster!!

  Reply
 41. Rilana van Oostenbrugge

  Ik zou ze graag winnen om zo mijn tuinoverkaping mooi en sfeervol te verlichten. Zo kunnen we bij oud en nu daar de champagne ontkurken en gezellig bij de vuurkorf 2018 te verwelkomen.

  Reply
 42. Caroline Minderhoud

  In mijn atelier, mijn zoontje van bijna 4 heeft laatst mijn andere lichtslinger kapot gemaakt, dus tijd voor een nieuwe

  Reply
 43. Claud

  Waar niet?!?Teveel plekjes in huis waar deze slinger gezellig kan hangen….aan de lockerkast,langs de trap omhoog,boven de eettafel,aan de spijlen vh bed…
  Komt helemaal goed hier met die mooie slinger.

  Reply
 44. Patty

  bij de eettafel
  of eigenlijk erboven
  mijn zoon heeft een takken pot in de schuur
  met 1 hele grote
  dus super leuk om de tak een kleur te geven
  En de mooie lampjes eromheen te hangen

  Reply
 45. Moon

  Ik zou hem onder de overkapping van onze schuur hangen …. of in de keuken, of naast de bank, of boven het bed… oh ik heb zoveel mooie plekjes waar dit lichtsnoer prachtig zou passen!

  Reply
 46. Sandra

  Ik heb geen hippe veranda, geen mooi balkonnetje of warme schouw waar het lichtsnoer feestelijk zou staan. Wegens verhuizing zitten we tussen de dozen en het lichtsnoer zou de enige kerstverlichting zijn in ons hele huis.

  Reply
 47. Sibbelina

  Mooi. Ik zou ‘m weggeven aan mijn schoonzus die binnenkort gaat verhuizen en die wel een vrolijk lichtsnoer kan waarderen. Past goed in haar zwart-wit interieur.

  Reply
 48. Marja Legius

  Hiermee zou ik ontzettend graag mijn dochter willen verrassen die deze maand verhuist naar haar eigen eerste stek. Met deze mooie lichtsnoer kan ze van haar huis echt een thuis maken

  Reply
 49. Daan

  Dit vind ik er altijd zo leuk uit zien! Ik zou het gebruiken in de studeerkamer om de kamer op te vrolijken en er een fijne plek van te maken.

  Reply
 50. Z. Kumru

  Deze komt zeker in de woonkamer voor extra kerstsfeer zodat iedereen kan genieten !! Daarna pikken de kids deze zeker in voor hun eigen decor

  Reply
 51. Yonina

  Mijn dochter heeft van die knoppen op haar kamer…daar hingen eerst mandjes aan. Maar dat is niet leuk meer als je 12 bent….zo’n snoer lampjes is dan juist wel weer stoer en mooi. Vooral omdat hij wit is!

  Reply
 52. Tita

  In de erker! Daar is geen licht. Nu het buiten donker is zou deze lichtstring daar heel mooi staan en mensen die buiten lopen kunnen er ook van meegenieten!

  Reply
 53. Anja

  In de buurt van mijn PC, is best een donker hoekje. En aangezien ik daar vaak zit kan ik er vaak van genieten!

  Reply
 54. Anita H.

  Wederom een erg leuke prijs. Ik denk dat ik deze slinger in de hal hang, mocht ik in de prijzen vallen.

  Reply
 55. Sofie Dekkers

  Ooooh, ja die brengt onmiddellijk sfeer in huis … en dat het ganse jaar door! Ik hang ‘m gewoon in de woonkamer denk ik, dan kan iedereen er heerlijk van meegenieten!

  Reply
 56. Annemarieke Bos

  Multifunctioneel! In eerste instantie zou ik het snoer op zolder hangen, in de punt boven ons bed. Nu hebben wij te weinig verlichting. Een boekje lezen in bed is niet mogelijk. Maar met een feestje hangen wij het snoer natuurlijk in de woonkamer of partytent op. Hier zullen wij veel gebruik van maken.

  Reply
 57. Chantal Caljouw

  Ik heb een prachtige wand in mijn woonkamer voor foto’s. Deze wil ik extra in de kijkwerpers zetten door’m te versieren met kerstlicht! Ik zal deze met de kerstdagen zeker showen aan de visite!

  Reply
 58. Jenneke

  In de woonkamer. Nu ik een hele slechte uitslag heb gekregen in het ziekenhuis ben ik omdat ik soms te ziek ben veel in bed. Daarom wil ik deze maand in de huiskamer de mooiste herinneringen maken en bij herinneringen horen mooie lichtjes! Ik duim

  Reply
 59. Clau-dya

  Multifunctioneel in te zetten en stijlvol, ik ga beginnen om deze op mijn houten kerstboom te gaan gebruiken en daarna ben ik hem denk kwijt aan mijn dochter om haar kamer mee op te fleuren 😉

  Reply
 60. Marijke Smit westra

  Oh, cool! Ik zou m in de keuken ophangen, romantisch koken! Leuk, nu al zin aan! Lekker kerstig

  Reply
 61. anica aarts

  tijdens de koudere dagen met een warmte kachel buiten onder de overkapping is zo erg fijn..
  met deze lichtsnoer breng ik nog meer sfeer erbij

  Reply
 62. Eveline

  Ik zou dit prachtige lichtsnoer ophangen boven mijn bed, daar hagen ook 3 mooie grote foto’s op canvas in sepia; lijkt me prachtig daar!

  Reply
 63. Karin Verburg

  Nu voor de feestdagen leg ik m langs de trap/trapleuning naar boven zodat de gang en teap er ook feestelijk uit zien. Daarna als we in de voorjaarsvakantie de slaapkamer hebben opgeknapt daar als sfeerverlichting. Vind overigens die palen in beton ook een goed idee. Ben benieuwd!

  Reply
 64. Ellen

  Deze donkere dagen drappeer ik zo n mooi snoer dan in de vensterbank, en tijdens de meer zomerse periodes brengt ie gezellig sfeerlicht in de overkapping!

  Reply
 65. Chantal

  Ik zou hem in onze, niet zo gezellige en sfeervolle, woonkeuken hangen. We hebben nu een tijdelijke woonruimte, dit omdat we door eeb vervelende situatie heen gaan. Ik zou graag die woonkeuken wat extra’s willen geven, een beetje extra gezelligheid, extra liefde, maar zeker wat extra licht voor mij en mijn jongens

  Reply
 66. chris de haas

  het lichtsnoer komt mooi te hangen in onze grote hal, als mooie en gezellig entree in ons huis

  Reply
 67. Dino Neutel

  Heel mooi. Ik twijfel of ik hem in de huiskamer, of toch in de slaapkamer ga ophangen. Ik stuur de foto’s wel, dan weet je wat het is geworden, als ik win 😀

  Reply
 68. Johanna Sliep

  Voor onze lieve mama Jenneke! Ze kan wel een beetje extra licht gebruiken nu het soms een beetje donker is. Ze kreeg een slechte uitslag en omdat ze soms zo ziek is ligt ze veel in bedje. De lichtjes zou ze in de woonkamer hangen omdat we daar deze kerst extra mooie herinneringen gaan maken! Oh wat gun ik haar dit leuke cadeau ❤️

  Reply
 69. Nico Dedert

  Deze leuke lampjes wil ik gaan hangen op mijn slaapkamer aan de spijker waar nu een ontzettend lelijk schilderij aan hangt.

  Reply
 70. Gerda

  Je zou mij blij maken als ik deze prachtige lichtsnoer aan mijn dochter mag geven! Die woont nu samen en is ook 1e Kerstdag jarig en dit licht zal een echte feestverlichting worden!

  Reply
 71. Aafke van den Heuvel

  Ik zou hem nu binnen bij mijn mooie kast hangen en in de zomer zou ik hem onder mijn afdakje hangen voor de heerlijke zomertijd 🙂

  Reply
 72. May

  Wat tof !!! Heel graag win ik deze prachtige prijs, om deze voor de komende periode onder onze nieuwe overkapping te hangen. Na de feestdagen zou ik het op de kamer van mijn lieve dochter hangen. Zo leuk ! Ik hou van licht, en ik vind het super hip.

  X May

  Reply
 73. Anita

  Romantisch langs de blauwe muur boven ons bed en als het weer tuin weer wordt ga ik ze aan die palen in beton hangen. Wat een geweldig idee!

  Reply
 74. Maura

  Daar zou mijn nieuwe casa goed van oplichten! Of in de tuin bij de VTwonen tegels…dan zou ik met dit weer gewoon buiten gaan zitten!

  Reply
 75. Claire Rhee

  Ik heb een keer gezien (op interest, waar anders ) dat zo’n richtsnoer met kleine boogjes aan de muur werd gehangen en daar hingen dan weer kerstkaarten aan, in verschillende lengtes met doorzichtig draad, super leuk idee, dus dat zou ik ermee doen

  Reply
 76. kristel wijers

  Ik ga hem zeker op de slaapkamer hangen bij ons. we hebben er zeer biologische kamer met een mooi behangetje van schapen die wel een lichtje kunnen gebruiken in hun weide. 🙂 super leuk!!! zal er dan ook zeker een fotootje van maken hoe de lampjes erbij hangen!

  Reply
 77. Gea vd hoff

  WoW!!
  Ik zou het in het huis van mijn vriend ,waar ik met de kinderen kerst ga vieren , op de houtenslee (van hem geweest) gebruiken, dan is de woonkamer helemaal af. Onze eerste kerst samen (6 jaar alleen geweest met de kinderen) ❤️

  Reply
 78. Esmeralda Groenland

  Super mooi, ik zou hem hangen op de muur tegenover de bank zodat ik er mooi naar kan kijken

  Reply
 79. Anneliese de Waal

  Ohhh…..dat ziet er erg leuk, zou erg leuk staan in huis, ik waag graag een kans.
  Zou echt super zijn 🙂

  Groetjes Anneliese

  Reply
 80. Neetu Devi

  Ik hou van Deense gezelligheid
  Ik doe heel graag mee
  Liefs en fijne dagen
  Neetu Devi
  En natuurlijk gedeeld♥️

  Reply
 81. Helena

  Leuk voor in onze woonkamer langs de muur! We hebben nooit een kerstboom (vanwege ruimte gebrek en de poes ) dus Dit zou gezellig zijn!

  Reply
 82. Ilona

  Jaa heel graag hier krijg je pas inspiratie door het gehele jaar. Zou hem eerst in de woonkamer gebruiken vanwege de feestdagen en dan in de slaapkamer voor mooier en sfeervol licht

  Reply
 83. Nicolet

  JA verliefd wat zijn ze leuk! Ik hang ze graag boven de tafel aan de tafelklem van Deens!flink duiken maar

  Reply
 84. Debbie Maas

  Als ik win ga ik er zeker weten een heel leuk plekje voor zoeken, aan mijn wandmeubel bijvoorbeeld. Dan kan ik de kerstkaartjes gezellig verlichten, sfeervol en mooi.

  Reply
 85. Jacqueline

  Super gaaf deze verlichting voor in onze tuin. Lekker buiten genieten van deze mooie sfeervolle verlichting tijdens de altijd gezellige winter bbq.

  Na de bbq heb ik binnen nog wel een mooie plaats boven ons dressoir, deze hoek is altijd een donkere hoek en kan wel wat sfeerverlichting gebruiken.

  Reply
 86. Verie

  Wat een mooi blogbericht met toffe win-actie! Het lijkt me heel gaaf om een lichtsnoer te winnen. Ik zou h`m gebruiken in de slaapkamer boven ons bed, of aan de kast, of aan het kapstokje! Idee`tjes genoeg, hihi!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply
 87. Esther

  Jaaaa wish list material!!! Ik zag van de week zo’n groot lichtsnoer in de kerstboom, stond te gek!! ✨

  Reply
 88. Diny Gijsberts

  Graag voor mijn 53ste verjaardag op 28 december een lichtpuntje in deze donkere jaargetijde!
  Instagram onder Momzymom
  Twitter onder MissMomzy
  Pinterest onder DinyG

  Reply
 89. Floor Bol

  Leuk! Ik zou de lichtsnoer voor het raam ophangen, dan kan iedereen meegenieten van de lichtjes in de kerst/winterperiode!

  Reply
 90. Pascale Braam

  Ik zou ze voor mijn raam hangen. Door de handige ringetjes kan ik ze aan schroefhaakjes in het kozijn hangen. Lijkt me erg leuk

  Reply
 91. Amanda

  Deze staat al heel lang op mijn lijstje, ik zou deze zowel binnen als buiten gebruiken. Woon aan het water en van boom naar boom hangt deze super aan de waterkant. Voor de feestdagen krijgt deze een mooie plek in de keuken bij ons kookeiland waar we ook altijd aan borrelen. Zou super sfeervol zijn! Kerstfestivalletje aan ons keukenblok.

  Reply
 92. Angela

  Op de kamer van mijn dochtertje van 9 jaar oud. Zij heeft het 22q11 deletie syndroom en houdt niet van veel prikkels. Ze is het liefste alleen met haar knutsel spulletjes op haar kamer. Met dit mooie lichtsnoer kan ik een beetje gezelligheid op haar kamer brengen.

  Reply
 93. Iris

  Perfect zijn deze lichtsnoeren als je zoals ik veel wit in huis hebt en houdt van lichte kleuren. Ik wil nog een stapje verder gaan en de lichtsnoer in mijn kerstboom hangen, veel mooier dan de traditionele lampjes en lekker wat anders. En als kerst voorbij is verhuizen ze mooi naar de slaapkamer voor wat extra sfeer. Laat maar komen!

  Reply
 94. Marianne

  Ik zou een kennis van mij een soort stellage laten maken die ik aan de tafel kan monteren waaraan ik het lichtsnoer kan hangen. Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel. Dat is zo gaaf!

  Reply
 95. Sebas

  Net terug van vakantie en dan verrast worden met jullie sprankelende en gemotiveerde actie waar je gewoon in bezit kan komen van deze verwennerij die je niet mag missen en niet kan omzeilen.
  Ik doe heel graag mee alleen al om jullie een flinke duim te geven en door te delen jullie een reikwijdte bereiken die zijn weerga niet zal kennen jullie zullen in luttele tellen onwijs op de kaart staan en niemand kan meer om jullie heen.
  Deze actie zal nederland verpletteren en de geschiedenis in gaan als beste actie ooit!!
  Zowaar heb ik deze actie ook kunnen delen met onze maxima en alexander die op de hoogte wilden zijn.
  We zullen duimen en hopen dat deze prijs onze kant op zal rollen onze dagen zullen voor altijd anders zijn.
  Renate R C Van Zijp Troost

  Reply
 96. Femke

  Zou erg leuk zijn om te winnen en zou de lichtsnoer dan gebruiken om onze nieuwe woonkamer dan in kerststijl te brengen! Doe erg graag mee!✨

  Reply
 97. Jessica Baarda-Duivenvoorde

  Aan de lelijke pijp van de cv die langs het plafond loopt, is die toch nog ergens goed voor hahahaha!

  Reply
 98. marij brand

  super leuk voor de stoere meiden kamer van mn dochtertje. Nu 2,5 en haar kamertje heeft plaats moeten maken voor haar aanstaande broertje/zusje 🙂

  Reply
 99. Liesbeth

  Wooww die is leuk! Ik zou hem boven onze bank in de kamer hangen. Daar is het heerlijk knus in december. Dan kan ik er lekker van genieten!

  Reply
 100. Jes

  Jes, daar ben ik al een tijdje naar op zoek. Ze komen nu boven de eettafel te hangen waar al twee lichtjes hangen. Aangevuld met de mooie lichtslinger en macramepotjes krijgt de woonkamer weer een nieuwe look. Na de koude wintermaanden wordt de slinger verplaatst naar de slaapkamer.

  Reply
 101. Lisanne Bons

  Super leuk om in huis tegen de wand te hangen. Ik heb daar kistjes van hout hangen. Dat zou super staan.

  Reply
 102. Monique van Zutphen

  Ik wil een houten geraamte in de vorm van een kerstboom aanschaffen en dan daar de lampjes langs hangen en eventueel wat versiering erin en dat dan als een soort alternatieve kerstboom aan de muur hangen!

  Reply
 103. Mirjam Hellingman

  We hebben dit weekend de kerstversiering weer opgehangen, bleken er een aantal snoeren met lichtjes kapot. Nu hebben we een hele donkere hoek in de tuin, dus deze lichtjes zouden van harte welkom zijn!

  Reply
 104. nicky v loon

  ik kan een heel verhaal verzinnen, maar wie zou dit niet willen winnen..
  Dan pas kunnen de feestdagen echt goed beginnen.
  Daarnaast staat hij geweldig op mijn zoontjes kamer, of gezellig buiten als we gaan borrelen buiten, of beneden in de huiskamer ach hij komt hier zeker goed van pas!

  Reply
 105. Mirthe

  Ik ben net verhuisd naar een nieuwe studentenkamer waar meerdere lelijke buizen langs het plafond en de muur lopen en ik weet zeker dat die er een stuk leuker uit zouden zien met zo’n lichtsnoer eromheen! 🙂

  Reply
 106. Fenna bakker

  Prachtige slinger met lampjes voor in de hoek van de woonkamer. Dan zal deze hoek er ook sfeervol uitzien!

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One Hand in my Pocket maakt gebruik van cookies. Meer daarover lees je in de privacyverklaring