Winnen: 500 euro shoptegoed bij Raambekledingnederland.nl

raambekledingnederland.nl

Is jouw raampartij toe aan nieuwe gordijnen? Of dat rolgordijnen, plissé gordijnen, luxaflex of gewone gordijnen zijn?? Dan is deze winactie écht iets voor jou! In samenwerking met Raambekledingnederland.nl geeft OHIMP namelijk 500 euro shoptegoed weg.

Sinds een paar dagen worden de ramen in onze erker opgesierd door gloednieuwe plissé gordijnen. En wat zijn we er blij mee! Het was ook wel echt nodig, onze oude rolgordijnen hingen er al ruim 10 jaar en hadden al zeker 5 jaar lang hun langste tijd gehad. Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om de hele erker gelijk een opknapbeurt te geven. Het houtwerk is vervangen en alles heeft een nieuwe lik verf gekregen.

Lees ook: de voor-na foto’s van onze erker metamorfose

Erker metamorfose met plisse gordijnen

Raamdecoratie van Raambekledingnederland.nl

Onze nieuwe plissé gordijnen zijn van Label65 en heb ik via Raambekledingnederland.nl. Zij hebben een enorme collectie raambekleding: vouwgordijnen, rolgordijnen, horren, gewone gordijnen, plissé gordijnen… noem maar op. Ook qua kleur en systeem zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo hebben wij bijvoorbeeld gekozen voor een zogenaamd top-down bottom-up systeem.

plissé gordijnen tegen inkijk

Je kunt de raambekleding door Raambekledingnederland.nl vakkundig laten inmeten, zodat ze echt strak hangen zonder ook maar een kiertje inkijk.

Lees ook: plissé gordijnen inmeten? Zo ga je te werk.

inmeetservice

Deze winactie is verlopen

Winnen: 500 euro shoptegoed bij Raambekledingnederland.nl

Zijn jouw ramen ook toe aan nieuwe raamdecoratie? Doe dan mee aan deze winactie waarbij we 500 euro shoptegoed weggeven:

 • Je mag voor 500 euro raambekleding uitzoeken bij Raambekledingnederland.nl van het merk Label65. Het staat je vrij om van dit merk te kiezen voor (houten) jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, plissé gordijnen… noem maar op.
 • De inmeetservice krijg je er gratis bij!

Meedoen is heel makkelijk. Neem een kijkje bij de collectie van Raambekledingnederland.nl en laat in een reactie onder deze blog weten wat voor type raamdecoratie jij zou kiezen. Ik word natuurlijk ook heel blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en dit bericht deelt.

Heel veel succes en ik ben erg benieuwd naar jullie keuze!
201 thoughts on “Winnen: 500 euro shoptegoed bij Raambekledingnederland.nl

 1. Marian B

  Ik ben nog op zoek naar een mooi rolgordijn voor het keukenraam. Of anders mooie gordijnen voor mijn dochtertjes slaapkamer. Wensen genoeg, dit zou een mooie meevaller zijn!

  Reply
  1. T.schoonderbeek

   Onze dochter….haar 1e huisje gekocht……en is gordijnloos daar…..
   Dus met mooie stoffen gordijnen knus en warm is voor mij als moeder een dikke plus!
   Maar uw site bevat zoveel mooie soorten. …een blij gezicht van dochterlief opent voor mij de poorten!

   Reply
 2. Charlotte

  Wat is het ontzettend mooi geworden zeg! Ik heb, echt waar, nog een stel bruine rolgordijnen met bloemen erop uit de jaren 70. Retro is leuk, dit is echter geen retro maar rotzooi 🙁 Ik zou dolgraag nieuwe gordijnen hebben!!! Of dat rolgordijnen zijn of stoffen overgordijnen weet ik nog niet en het maakt ook niet zo veel uit. Elke verandering zal een verademing zijn!

  Reply
 3. Hassankhan

  Wauw… Ik doe heel graag mee…
  De luxaflex hier gaar niet meer dicht en men kan er doorheen kijken… ook de stangen om het open en dicht te doen is kapot.
  Dus ga ik graag als ik win voor de pllsse .
  Dus doe ik heel graag mee…..

  Reply
 4. Hassankhan

  Wauw… Ik doe heel graag mee…
  De luxaflex hier gaar niet meer dicht en men kan er doorheen kijken… ook de stangen om het open en dicht te doen is kapot.
  Dus ga ik graag als ik win voor de pllsse .
  Dus doe ik heel graag mee…..

  Xoxl

  Reply
 5. Marian zw

  Wat hebben ze veel, ik zou mooie lange gevoerde en verduiderende gordijnen uitzoeken voor onze slaapkamer. Er hangen nu nog (goedkope) rolgordijnen. Maar als ik dit zie geeft dat zoveel meer sfeer

  Reply
 6. Marijke

  Ik twijfel tussen de vouwgordijnen voor boven en de horren voor de tuindeuren… allebei heel mooi en handig!!!

  Reply
 7. Moniek

  We hebben een velux dakvenster op onze slaapkamer, maar het gordijn is gaar…
  Ik zie dat Label65 ook deze in de collectie heeft:
  Label 65® Plissé Gordijn Velux Dakraam – Verduisterend
  Dusse… graag!

  Reply
 8. Jacq

  Oh, ik kan niet kiezen, ramen genoeg, ideeen genoeg, dus ik zou echt eerst nogmaals goed de site door moeten kijken wat ik t liefste wil. Kan wel n paar tegoedbonnen gebruiken Wat is het hardste nodig? Ik denk t keukenraam.

  Reply
 9. Marianne Scholten

  Dat is moeilijk kiezen. Mijn dochter van 13 wil al heel lang nieuwe gordijnen. Ze heeft sinds ze drie is een paar mooie verduisterende gordijnen in het roze. En sinds dien haat ze roze.
  Maar ik wens ook nog vrij hangende plissé gordijnen. Genoeg keus. Handig, al die verschillende merken en soorten bij elkaar en de berekeningsmodules.

  Reply
 10. Elsbeth Johanne

  Ik denk dat ik voor overgordijnen zou kiezen (al vind ik de rolgordijnen ook erg mooi).. komt goed van pas. Ik moet nog steeds gordijnen aanschaffen voor mn huis (en ik woon er toch al weer een paar jaar ;-))

  Reply
 11. Nicolle Claessen

  Wow, wat een supermooie raambekleding. Ik slaap al jaren in een niet goed verduisterde slaapkamer en dat zou ik dolgraag wel willen, misschien helpt het wel een beetje tegen mijn slechte slapen!
  Ik zou echt een vreugdedansje maken als hier een mooie oplossing voor zou komen.

  Reply
 12. Yvonne hurks

  Gaaf! Ik heb 3 ramen naast elkaar waar nu luxaflex inhangen.
  Zou dan graag 3 mooie vouwgordijnen erin hebben. Geliked en gedeeld

  Reply
 13. NAAT

  Wat een toffe actie. Ik zie dat ze prachtige materialen gebruiken , heel mooi.
  Ik wil zo graag wat hipper voor mijn raam maar het inmeten hield mij tegen. De angst dat het net niet zou kloppen. De inmeet service is geweldig en durf ik overstag te gaan. Zegt het voort. Ik waag graag op deze mooie kans.
  Succes met jullie actie en vriendelijke groet.

  Reply
 14. Diane Noort

  Ja, heel graag doe ik mee met de win actie. Ik heb nu ophaal gordijnen, helaas gemaakt door de kittens die met regelmaat in de gordijnen klommen en zich dan aan hun nagels weer naar beneden lieten zakken.
  Gelukkig zijn ze nu groter en zwaarder en gaat ze het niet meer lukken.
  Dus tijd voor mooie nieuwe gordijnen.

  Reply
 15. Mirjam de Bruin

  De eco line shutters voor in de badkamer, zodat het lelijke glas er daar uit kan en dat ook weer in originele jaren 30 stijl terug gebracht kan worden.

  Reply
 16. Erika van Koert

  Wauw wat een super actie ! Wij hebben vorig jaar mei een dakkapel laten zetten en zijn van de zolder een slaapkamer aan het maken.
  Ik zou rolgordijnen voor de dakkapel bestellen.

  Reply
 17. Meike

  Wij hebben een jaartje terug het huis wat we huurden gekocht en na een en ander verbouwd te hebben, zijn we nu toe aan wat verfraaiingen, waaronder de ramen. We hebben aan de voorkant van ons huis 2 erkers, met ramen tot aan de grond. We willen er geen vitrage voorhangen (te tuttig), graag het licht nog binnen laten komen, zonder inkijk te hebben. Die plisse gordijnen zijn een supermooie oplossing! Fijn ook dat niet het hele raam bedekt hoeft te worden. Ik ben erg enthousiast!

  Reply
 18. Chantal den Haan

  Wat een super winactie! Wat is het mooi geworden bij jullie thuis, zo iets wil ik ook wel voor in de woonkamer. De Duette shades maken hier grote indruk… Fingers crossed

  Reply
 19. Shannon den Haring

  Ik zou ook heel graag de Label 65® Duette Shades – Semi Transparant willen hebben voor in onze huiskamer/keuken. Het liefst in een mooie grijs tint. We hebben nu nog de oude raambekleding van de oude bewoners van ons huis (december 2016 gekocht) en pas net een muur in de huiskamer geschilderd omdat we niet wisten wat we wilden. Ik wil nu graag lekker doorpakken want de verander modus zit er lekker in. Omdat we had aan het sparen zijn voor de nieuwe keuken die ergens dit jaar wordt geplaatst is de raambekleding zoon ding wat dan maar weg wordt geschoven. Maar ik denk dat het veel verschil zou maken als we iets zouden hebben wat echt onze smaak is. Staan echt mooie dingen op de website.

  Reply
 20. Ilse de Haas

  We zijn net verhuisd naar een huis waar het een en ander verbouwd en opgeknapt moet worden. Over een paar weken gaan we met de woonkamer aan de slag. Het zou super zijn als we daar gordijnen van raambekledingnederland.nl kunnen ophangen. We zijn opzoek naar plissé gordijnen, die zullen mooi staan in ons nieuwe interieur.

  Reply
 21. Saskia Schuit

  Ik zou graag schutters willen voor in de woonkamer. Nu hangen er rolgordijnen van 15 jaar oud.
  Als ik het resultaat bij jou zie, prachtig. Dan waag ik graag een kans om in mijn woonkamer ook zo’n verbetering te krijgen.
  Super actie!!

  Reply
 22. Ling Choi

  Dat is een leuke winactie. We zijn op zoek naar een nieuwe rolgordijn voor onze keuken. Het fijne is dat er een gratis inmeetservice is. Hier kunnen we goed slagen.

  Reply
 23. Marange Krouwel

  Wowwww…ik doe super graag mee!! Ik zou de Label65 Plisee hordeur kiezen! In de zomer is het in onze woonkamer super heet (tuin zuiden), en de deuren gaannopen maar dat is ook meteen een uitnodiging voor alle insecten om naar binnen te komen. Dit is een uitkomst! Fingers super duper crossed

  Reply
 24. Esther Boeijen

  Eindelijjk onze verbouwde kamer afmaken met Roman Shades vouwgordijnen top bottom zodat wij fijn zitten en het licht toch binnen komt! En een warme uitstraling door de mooie stoffen #Ihaveadream

  Reply
 25. Stefanie van der Maas

  Wauw wat is het mooi geworden Bonnie! Eigenlijk is alles mooi in mijn woonkamer behalve de raambekleding in de voorkamer. Er hangen nu zwarte houten jaloezieën. Destijds mega tof maar nu is het tijd voor iets nieuws en vooral licht en fris. De plisse gordijnen van Label65 zou ik kiezen. Niet verduisterend en wit. Zo kunnen we makkelijk bepalen hoe we het licht naar binnen laten komen.

  Het lijkt me super om dit te winnen! Fingers crossed!

  Reply
 26. Annemiek

  Die plissés zijn erg mooi. Wij willen heel graag plissés of duettes. Er hangt nu al 1.5 jaar een handdoek van kreta voor ons raam .

  Reply
 27. Gonnie

  Ik zou graag gaan voor de plissés, dan kan ik s avonds nog wel naar de mooie luchten kijken en heb ik toch privacy

  Reply
 28. Lenie

  Wouw geweldig ,ik hou van.lekker strak vind het zo mooi !!!dus doe heel graag mee met deze super.aktie.

  Reply
 29. Wendy van Zetten

  Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt ik helemaal blij zou heel graag dit prachtige bedrag aan shoptegoed willen winnen om er de Houten Witte Shutters mee aan te schaffen ze staan al heel lang op mijn wensenlijst maar financieel ik dit helaas niet betalen dus waag mijn kans en heb deze schitterende actie met veel ❤ laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit zou mogen winnen dan kan het shoppen beginnen #Spannend fijne zondag

  Reply
 30. Anne van Egmond

  Ik heb nu 1,5 jaar een huisje voor mezelf en sinds een jaar woont mijn vriend gezellig bij me. Om kosten te besparen hebben we besloten de oude (lelijke) rolgordijnen van de vorige bewoners te laten hangen. Dat was eerst een noodoplossing en is nu, 1,5 jaar later hoe het nog steeds is. Als wij zouden mogen kiezen gaan we voor de Bassies houten jaloezieën en dan de trendy (lekker in het wit, zodat we nog meer licht kunnen creëren in onze woonkamer).

  Reply
 31. Diny Gijsberts

  Liefst een verduisterende versie voor als ik wéér een migraine aanval krijg !
  Ik volg op instagram onder Momzymom
  twitter onder MissMomzy
  Pinterest onder DinyG
  youtube abbo
  google+ gedeelt
  facebook zowiezo geliked en gedeelt

  Reply
 32. Denise verkuil

  Wat een leuke actie! Ik zou dolgraag de houten jaloezieen 50mm Classic in mijn woonkamer hangen. Sinds mijn verhuizing 5 jaar gelden hangen er van die simpele bamboe rolgordijntjes, maar ik ben mijn studententijd toch echt al 20 jaar ontgroeid.

  Reply
 33. Anna

  Oooeeeh wat een geweldige winactie..! Ik ga toevallig verhuizen in april en moet alles nog compleet bekleden..! Ik vind de luxaflex plisségordijnen heel mooi en handig..

  Facebook: An Na

  Reply
 34. Kelly Groen

  Wat is het mooi geworden bij jullie! Wat een tof systeem ik maak ontzettend graag kans voor ons grote keukenraam aan de voorkant! Wij wonen hier nu meer dan 2 jaar, en hebben dit huis gekocht om stapje voor stapje de ruimtes naar wens te maken, nu ruim 2 jaar later zijn wij nog steeds de kijkdoos van de straat om maar zo te zegen! Er hangt nog niks, dit komt omdat wij nog steeds niet iets binnen ons budget naar wens hebben gevonden. Het zou heerlijk zijn om met deze prijs eindelijk onze voorkant van het huis af te kunnen sluiten en niet langer de binnenkijker van de straat te hoeven zijn haha! Fijne zondag nog

  Reply
 35. Kelly Groen

  Oh nee haha, uit enthousiasme vergat ik helemaal het product wat wij zouden willen te delen, sorry ‘ het is nog vroeg haha, enthousiasme en een zondagochtend na een latertje vannacht is niet mijn beste combinatie haha! Wij zouden gaan voor de houten jaloezieën Retro!

  Reply
 36. Mirjam Hellingman

  Wat is je erker mooi geworden, helemaal opgefrist. Mijn complimenten. Wij hebben een prachtig nieuw huis gekocht waarbij we alle raambekleding nog moeten aanschaffen. Er komen dus behoorlijk wat kosten aan. Wat zou het geweldig zijn om 500 euro shoptegoed en het vakkundig inmeten door Raambekledingnederland.nl cadeau te krijgen! De plisse gordijnen die jij hebt aangeschaft met top-down bottom-up systeem vind ik erg mooi en lijkt mij een handig systeem voor ons nieuwe huis. Afhankelijk van het licht kan ik deze dan instellen. Ik maak dus heel graag kans.

  Reply
 37. Petra de Blaak

  Gaaf zeg! Zouden we superblij mee zijn! We hebben al járen dezelfde gordijnen, waar ik wel aan gehecht ben, maar mijn man en dochter vinden ze verschrikkelijk. Tijd voor wat nieuws dus. De grijze overgordijnen, de kamerhoge dan hè, verduisterend waarschijnlijk, zouden erg mooi zijn in ons huis. Er is ook wel wat veranderd aan de meubels in al die jaren. Bij jullie is ’t in elk geval erg mooi geworden!

  Reply
 38. Ingrid lemmens

  Ik ben ontzettend toe aan nieuwe rolgordijnen op mijn bovenverdieping! Wat een mooie collectie hebben ze zeg waw. Ik doe heeeeel graag mee

  Reply
 39. Hennie

  Zoveel keus! Eind deze maand gaan mijn vriend en ik beginnen met de verbouwing van ons herenhuis uit 1924. Alle oude details zijn nog aanwezig en daarom denk ik dat de houten jaloezieen hierbij het best passen.
  Duimen!!

  Reply
 40. Gea Jager

  Wat een fantastische winactie ik doe graag mee. Boven heb ik twee slaapkamers nog geen verduisteringsgordijnen. Ook wil ik graag horren voor de ramen i.v.m. de muggen. Dat zou het slapen een stuk aangenamer maken.

  Reply
 41. Patricia Liebregts

  Mooie nieuwe aluminium 24 MM raambekleding in de kleur wit voor ons te renoveren buitenverblijf. Gave metamorfoses!

  Reply
 42. Danielle

  Fantastisch! Ik vind houten jaloezieën erg mooi en vind dit gemakkelijk schoon te maken. Ideaal voor in de keuken!

  Reply
 43. Danielle Roosendaal

  https://www.plisseshop.nl/duetteshades-spankoord-semi-duo-tone.html
  Duette shades met spankoort duo tone!!
  Ik las je stuk over oude raambekleding en wist precies hoe je jezelf voelde. Onze kunststof lamellen boven hebben we 24! jaar geleden gekocht toen we in ons vorige huis trokken. Na 6 jaar kochten we dit huis en hebben we deze lamellen meegenomen en aangepast. Inmiddels hebben we 1x alle koortjes vervangen. Ze beginnen te verkleuren en krom te trekken. En we krijgen ze niet meer schoon Na 18 jaar hebben we natuurlijk ook andere woonwensen de luxaflex passen er niet meer bij. We doen alles op budget en via marktplaats maar passende raambekleding is erg lastig te vinden.

  Reply
 44. Anne Zuidema

  In juni hopen we ons eerste koophuisje te betrekken; superleuk en spannend! We zoeken nog veel raambekleding: een plissegordijn voor, vouwgordijnen bij de keuken en mooie houten jaloezieën voor de slaapkamer! 🙂
  ’t Zou superleuk zijn als we het shoptegoed winnen! 🙂

  Reply
 45. Barbara Bouman

  OMG! Wij zijn al tijden op zoek naar nieuwe raambekleding voor ons voorraam. T liefst plissé ons probleem ook wel uitdaging is dat dit een zeer groot raam is met daarnaast een klein raam. Het grote raam is 3 meter. Dit maakt de keuze zet beperkt en zou ik bel graag een goed advies willen. Zelf komen we er echt niet uit.

  Reply
 46. Kristel Gubbels-Daemen

  Wow wat ziet het er mooi uit vij jullie. Wat een mooi en handig systeem.

  Wow wat een super gave prijs. We maken heel graag kans op mooie rolgordijnen voor in de woonkamer aan de raam voor. Heb al een paar mooie gezien

  Reply
 47. ilsiee prins

  Wauw, dat ziet er echt enorm mooi en goed uit zeg! 😉 Heeeeel erg mooi gedaan, kan zo in een tv progamma ha….
  Vorig jaar onze hele benedenverdieping verbouwd, en nu nog een paar kleine dingetjes die we nog steeds moeten doen. zoals een nieuw rolgordijn en nieuwe gordijnen…
  Dit shoptegoed is echt enorm welkom! Fantastisch dat je dit waanzinnige bedrag daar te besteden mag weggeven.
  Hier zal ons gezinnetje enorm blij mee zijn.
  We zijn zelf al druk aan het sparen, maar ooooow wat zal het fijn zijn om te mogen winnen en de gespaarde centjes aan de kids te besteden!
  Groetje Ilsiee

  Reply
 48. Marije

  Ooee, raambekleding is bij ons momenteel een ‘hot topic’, ik moest wel grinniken toen ik jouw ‘zonder ook maar een kiertje inkijk’ las, want wij hebben nogal glurende buren en dan niet van het onschuldig-nieuwsgierige soort, hihi. Mijn eerste gedachte ging naar zo’n mooi bottom-up-top-down-gordijn maar ik zie dat Label65 ook kekke vouwgordijnen in fijne kleuren heeft. Wij zouden denk ik voor zo’n vouwgordijn gaan! Dahaag, gluurders!

  Reply
 49. cobi

  Wij wonen inmiddels 10 jaar in ons huis en hebben nog steeds de oude gordijnen van mn ouders hangen…….. ik zou heel graag deze vervangen…. voor iets wat echt bij ons past

  Reply
 50. Leonie

  Ik zou heel erg blij worden van mooie witte houten shutters in de slaapkamer! Dan kan dat oude rolgordijn eindelijk de deur uit…

  Reply
 51. Brigitte

  Ik word dolgelukkig van witte luxaflex. Noodgedwongen moeten we een nieuwe ruit laten plaatsen omdat de ruit die er nu inzit lek is en lijkt ofdat we 10 jaar geen raam gezeemd is.
  Dit kost een gigantisch bedrag dus als we mooie luxaflex op deze manier mogen winnen zou dat helemaal fantastisch zijn

  Reply
 52. Gerda

  Super mooi zijn je ramen geworden en ik vind het mooier dan (op de site van raambekleding gezien) van witte houten jaloezieën van Label 65 geplaatst in een erker met glas in lood. Ik vind het mooier dat je juist het mooie glas in lood glas blijft zien, dus een goede keus met deze mooie plissé gordijnen met het top-down bottom-up systeem! En met een prachtige kleur!

  Plisse shades met klemsteunen gemonteerd op kunststof draaikiepramen! Geen boorgaatjes, en de plisse beweegt eenvoudig mee met het raam! Ja wij hebben van die draaikiepramen, maar kunnen nu nooit open..want er hangt een 25 jaar oud rolgordijn voor. ’s Winters vind ik dit niet zo erg, maar zomers zou ik het raam wel eens open willen zetten.
  En geweldig dat inmeetservice erbij wordt gegeven zeker hier met twee linkerhanden. Dus ja mijn ramen zijn echt toe aan nieuwe raamdecoratie.

  Reply
 53. Renate

  Ik zou kiezen voor PVC shutters.
  Ik keek zojuist uitgebreid op de website raambekledingnederland.nl en kwam daar op dit idee.
  Ik keek in eerste instantie naar houten shutters, maar zag toen dat shutters ook in PVC mogelijk zijn en dus ideaal zijn voor in onder andere vochtige ruimtes. Hiervoor wist ik niet van het bestaan van PVC shutters af, maar mijn interesse is gelijk gewekt.
  Ik maak zeer graag kans op deze geweldige prijs!!!

  Reply
 54. Oma Will

  Geweldige winactie !!
  Graag zou ik gaan voor een paar rolhorren in onze slaapkamer, want wij hebben nogal last van muggen in de zomer. Zou echt een uitkomst zijn voor de nachtrust.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag een kansje.

  Reply
 55. Yvonne

  De raambekleding in de keuken hangt er al vele jaren, maar een aantal touwtjes zijn stuk gegaan, waardoor die nu onbruikbaar zijn geworden! Niet erg handig natuurlijk, maar we hebben ze nog niet kunnen vervangen. Met dit shoptegoed zou dat wel kunnen en we zouden dan gaan voor de Label 65® Duette Shades Spankoord – Semi Transparant Duo Tone (plissé).

  Reply
 56. Ellen Maas

  door de raambekleding te veranderen knapt je hele interieur op dus natuurlijk wil ik dit heel graag winnen.

  Reply
 57. Nynke B

  Zo’n erker is zo lastig, die hebben wij ook. Gewone gordijnen werken dan gewoon niet. Ik vind vouwgordijnen heel mooi.

  Reply
 58. Marga

  Heel erg mooie raambekleding, ik zou mijn dochter er mee willen verrassen omdat ze ook een heel mooi huis heeft gekocht.

  Reply
 59. Annelies Jasper-Knol

  Wat een verschil in de twee foto’s van der erker. Een mooi resultaat! Wij zouden ook zeker mooie nieuwe raambekleding kunnen gebruiken voor onze keuken/eetkamer aan de voorzijde van ons huis. De Label 65® Plisse Gordijnen Vrijhangend lijken wij erg mooi passen in ons huis. Privacy tijdens het eten en de ramen toch niet helemaal gesloten. Heel mooi!

  Reply
 60. Tessa Tiemessen

  screens voor ,ijn slaapkamer hele huis heeft rollijken behalve mijn slaapkamer aan het noorden dus kies ik voor screens

  Reply
 61. Claudette louwerse

  Ik zou heel graag de verduisterende rolgordijnen in cassette van label 65 willen winnen in het antraciet voor onze slaapkamer. We hebben nu rolgordijnen die soms spontaan omhoog schieten midden in de nacht. Mijn man slaapt er wel door heen, maar ik zit rechtop in bed! Vervolgens ben ik 10 minuten aan het vechten met het rolgordijn, heb het daarna koud en lig zeker nog een kwartier wakker! Zou zeer welkom zijn deze geweldige prijs!

  Reply
 62. Ellen

  Erg mooi geworden bij jullie! Zoiets wil ik ook wel (al beschik ik niet over zo n gave erker)!

  Ik zou gaan voor de vrijhangende plisse semi transparant, de kleur weet ik nog niet, maar daar hebben we nog even de tijd voor 😉

  Reply
 63. Kitty Jacobs

  Ik heb eerder een uitdaging voor jullie. Ik heb een hele grote schuifpui met een glaze hoek aan een zijkant om het tuincontact optimaal te houden. Gezelligheid ontstaat hierdoor echter niet en ik ben de uitdaging al bij meerdere firma’s aangegaan om ons hierin te ondersteunen, helaas tot nu toe geen succes. Ik wil de openheid niet kwijtraken echter wel gezelligheid kunnen creëren. Dus: uit het zicht, maar in het zicht naar wens. Blijkbaar bestaat een dergelijke oplossing niet of nog niet.

  Reply
 64. Peggy Elizen

  Mooi nieuwe luxaflex voor het keukenraam, we hebben geen voortuin dus ieder kijkt direct naar binnen daar.

  Reply
 65. Nina Mol

  Ik zou gaan voor verduisteringsgordijnen omdat het woonkamerraam op het zuiden is dus het wordt altijd bloedheet in de woonkamer + dat het niet zo prettig is om de volle zon in de kamer te hebben 🙂

  Reply
 66. Bianca Schonewille

  Label 65® Plissé Gordijn Serre – Verduisterend

  Dit is voor ons de uitkomst!Met een serre kun je niet zo heel veel kanten op en toch geeft het zo’n mooi uitzicht. Dit zou mij heel blij maken als ik dit voor al die ramen mocht hangen……

  Reply
 67. Jo’s Daughter

  We hebben heel lelijke gordijnen, nog van de vorige huurder. Die ik dolgraag vervangen zou hebben voor stijlvolle moderneren exemplaren. Want nu is het bejaardenhuis gehalte behoorlijk groot. Ik zou graag advies willen vragen over het soort dat, bij de niet standaard maat ramen, het beste zou passen. De plisse vind ik wel heel mooi staan.

  Reply
 68. Mylene

  Goedemorgen, wat een leuke actie! Ik zou dit tegoed heel goed kunnen gebruiken voor de inrichting van mijn eerst appartementje waarvan ik over ruim een maand de sleutel van krijg. Gelukkig heb ik al een aantal spullen gespaard voor mijn uitzet. Maar alle spullen zijn zo duur en het lijkt mij heel erg gaaf om met dit tegoed iets moois uit te zoeken!

  Reply
 69. Esther Kappenberg

  Ik vind de houten jaloezieën zo mooi die ze op de website hebben, dit zou ideaal zijn voor de woonkamer en slaapkamer! Ik ben allergisch voor stof en met hout is dat perfect:-)

  Reply
 70. Simone Sprangberg

  Ik heb echt goede verduisterende gordijnen nodig voor mijn slaapkamer. Ik hoop dat ik, door het daar helemaal donker te maken ’s nachts, ik wat beter kan slapen. Ik zie dat ze bij Raambekledingnederland van het merk Label65 veel keuze hebben in verduisterende gordijnen!

  Reply
 71. Inge Langenburg

  Wat is het mooi geworden bij je!
  We hebben net ons huis verkocht en zijn op zoek naar een huis om op te knappen vanaf scratch. Deze tegoedbon zou dus echt heel warm onthaald worden! Vind het nu lastig kiezen maar ik zou nu voor houten jaloezieën gaan!

  Reply
 72. Mira Heezen

  Voor in de woonkamer zijn we opzoek naar nieuwe raambekleding aan de voorkant. Er hangt nu nog de oude luxaflex van de vorige bewoner maar hiervan is een touwtje afgebroken dus hij kan niet meer recht omhoog. De Label 65® Duette Shades Spankoord Dag & Nacht – Semi Transparant Duo Tone lijkt mij erg mooi en praktisch

  Reply
 73. Melissa Krijns

  Wat een toffe actie! Ik doe graag mee voor gordijnen of jaloezieen. Aan achter kant van huis hebben we wel iets voor raam maar houd weinig de zon tegen. Waardoor het in zomer soms richting de 30 graden in huis kan gaan. En dat is echt niet te doen.

  Reply
 74. Barbara Heezen

  Oh wij hebben heel nodig nieuwe gordijnen nodig in de woonkamer! Onze oude gordijnen hebben de kleine kittens niet overleefd…. er zitten grote halen in. We hebben ze maar weggehaald en zitten nu zonder, enkel vitrage.
  Inmiddels zijn de kittens groter en minder speels. Dit is de juiste tijd om weer gordijnen op te hangen, dus deze actie komt perfect uit!

  Reply
 75. Anita

  Wij wonen aan het water en als de zon schijnt kun je bijna niet meer normaal rondkijken in huis Mijn grote droom is dat ik van die mooie witte houten jalouzieen voor mij raam heb https://www.houtenjal Dat staat supermooi en geeft ook nog eens echt veel privicy oezieenshop.nl/houten-jaloezie-50-mm.html

  Reply
 76. yonina

  k zou dan toch graag (houten) jaloezien willen. in het zwart. ik heb hele zware clusterhoofdpijn aanvallen en tussendoor vaak migraine. mijn puberdochter heeft ook migraine, dus op sommige dagen willen we het liefst het zo donker mogelijk hebben in de woonkamer. of jaloezien op puberdochter’s kamer, zodat ze het daar donker kan maken, want de verduisterende rolgordijnen die daar hangen werken absoluut niet

  Reply
 77. Leandra

  ik ben echt heel blij met de actie! wij hebben al heel lang de wens om houten jaloezieën op te hangen. Vooral ik want toen ik bij mijn man in kwam had hij alles zwart, wit of grijs. Alles is inmiddels aangepakt, behalve de vloer en de raambekleding.
  Nu ben ik gelijk gaan kijken bij de houten jaloezieën en jeetje wat een goede prijs!
  Als ik dit tegoed mag winnen, kunnen wij gelijk de hele woonkamer aanpakken.

  Reply
 78. Irmgard Geenen

  Aangezien hier 4 katten rondlopen moet ik iets hebben dat af- of uitwasbaar is 😉 en liefst niet statisch anders heb ik zo fluffy raambekleding. Ik zou me graag laten adviseren of Plisse Shades daar geschikt voor zijn nu hebben wij 3 grote ramen waarvan er 2 met kiep raam in de woonkamer dus een uitdaging is het wel ! En dan wil de keukenraam natuurlijk ook meedoen en die is ook behoorlijk breed..

  Reply
 79. Nienke

  We hebben nog de gordijnen hangen van de vorige bewoners van het huis, ooit bedoeld als overbrugging tot we zelf iets konden uitzoeken…. We zijn nu 4 jaar verder!
  Ik zou graag de ”Label 65® Duette Shades Spankoord – Semi Transparant” willen voor een moderne en frisse look!

  Reply
 80. Paul

  Ik zou de ‘Label 65® Duette Shades Vrijhangend – Verduisterend’ aanschaffen voor de slaapkamer. Ik werk regelmatig nachtdiensten in het ziekenhuis en slaap dan overdag. Dat zou een stuk beter gaan als het in de slaapkamer echt donker was!

  Reply
 81. Tamara

  Aan de voorkant heb ik de hele dag zon. Momenteel heb ik rolluiken die ik dan bijna helemaal naar beneden heb, maar dat is niet gezellig. Al lange tijd ben ik aan het kijken naar Label 65® Houten Jaloezie 50 mm “Trendy”. Volgens mij zou dit een ideale uitkomst zijn waarbij ik wel licht naar binnen krijg, een gezellige sfeer in huis heb en mooie raambekleding, maar de felle zon buiten kan houden.

  Reply
 82. Willemijn

  Wat een leuke actie! En wat een keus! Dim Out overgordijnen van Label65 zou ik graag in de slaapkamer willen combineren met mijn huidige Duette shades.

  Reply
 83. Simone

  Oeh wat gaaf. Ik vind brede houten jaloeziën erg mooi, maar… een hor voor de tuindeur zou beter van pas komen. Dus ik denk dat ik daar voor zou gaan!

  Reply
 84. Sharon de Ridder

  We gaan dit jaar de kamer van mijn oudste dochter helemaal doen; van kleuter- naar een grote meisjeskamer! Daar horen natuurlijk nieuwe gordijnen bij en ik heb mijn oog al laten vallen op de verduisterende rolgordijnen…

  Reply
 85. Danielle

  Mooi gedaan! Wij hebben in onze huiskamer nu luxaflex die hard aan vervanging toe zijn en ik zou graag een wat warmere/zachtere uitstraling krijgen. Dat is bij jou ook prachtig gelukt zie ik!
  Om deze sfeer te creëren zou ik kiezen voor de: Label 65® Vouwgordijnen Overgordijnstof.
  Het lijkt mij fantastisch om ook zulke voor en na foto’s te maken van mijn eigen metamorfose, mocht ik de gelukkige zijn!
  Duimen duimen duimen…. 🙂

  Reply
 86. Saskia

  Wow Jaaaaa Please, Onwijs Lief! Ik zou Dolgraag gaan voor horgordijnen en -deuren! De reden? Absoluut niet om een zielig verhaal op te hangen, maar gewoon heel eerlijk! 😉 Ik heb de ziekte van (chronische) Lyme (kan ook overgedragen worden door muggen en andere insecten) dus ik wil ons nieuwe huisje Waanzinnig Graag Hélemaal Insect Proof maken! Op het moment ben ik 29 weken bezig met een dubbele antibioticakuur en als ik tot de Lucky Few mag horen die beter mag worden… wil ik natuurlijk never nooit meer deze heftige ziekte krijgen! Super Bedankt voor deze Gave Kans Bonnie! Ik volg je al op FB 😀 Liefs, Saskia

  Reply
 87. Ghanna Loot

  We hebben nog heel wat raampartijen te bekleden dus wensen genoeg. Voor de ramen aan de straatkant zouden shutters of de retro houten jaloezieën in antraciet heel mooi staan en kunnen we eindelijk de inkijk regelen.

  Reply
 88. Katja van den Broek

  Ik zou graag verduisterende rolgordijnen willen om het licht van de straatlantaarns vlakbij onze slaapkamerramen buiten te houden.

  Reply
 89. Paula Prins

  De ramen in onze woonkamer zijn een beetje treurig.
  We hebben ons interieur een tijd geleden groots aangepakt; grijs, wit en eiken, het staat echt mooi en keurig.
  Helaas was het budget daarna op voor het vervangen van onze gele, zó-niet-bijpassende overgordijnen.
  Daarom doe ik graag mee met deze winactie, zodat onze ramen met de grijze overgordijnen van Label65 dan ook eindelijk met ons interieur mee kunnen shinen!

  Reply
 90. Stefanie

  Leuke actie!!! Ik zou kiezen voor de overgordijnen voor onze woonkamer. Een gordijn van een goede kwaliteit en die een goede sfeer geeft aan de woonkamer.

  Reply
 91. Rianne

  Ik zou graag een mooi nieuw gordijn voor de slaapkamer hebben! Nu hangt er een oud verkleurd rolgordijn met hulp van een lelijk gordijntje om het daglicht buiten te houden.

  Reply
 92. Les Schleper

  JAAAAAAA wat een super gave actie zeg! ik doe dus echt wel heel graag mee!! ben al maanden op zoek maar er komt steeds iets tussendoor… nu zie ik jullie winactie en denk ik YES dit moet ik winnen hahahah ik zou gaan voor DUETTE shades verduisterend voor op de slaapkamer in het wit! zou onze kamer eindelijk afmaken en kan na een kleine opknapbeurt door de interne verhuizing vanwege gezinsuitbreiding zo’n laatste oppepper goed gebruiken!

  Reply
 93. Roy

  Eigenlijk is hele kozijn aan vervanging toe, maar voor nu goede zonwering een must. Bijvoorbeeld Label 65® Ritsscreen Modern – Max. 6m2

  Reply
 94. Amy Munske

  Ik ben op zoek na een oplossing voor de computerkamer, nu kan er iedereen binnen kijken, ik zou kiezen voor de Label 65® Plissé Gordijn Vrijhangend in een lichte kleur. In de woonkamer hebben wij aan de achterkant een rolgordijn maar deze is niet meer mooi. Als we hier een mooie oplossing kunnen vinden zou ik erg blij zijn.

  Reply
 95. Angelique Gijsbertse

  Ik zou kiezen voor gordijnen verduisterend. Hou veel van het licht maar voor de gezelligheid mogen de gordijnen ook wel dicht. Lekker slapen ook door de verduisterend gordijnen , want zomer wakker worden door het morgen licht om 5 uur die tijd is niet de mijne.

  Reply
 96. Marja Legius

  Graag zou ik shoppen in de horrenstore.nl zodat ik eindelijk verlost zal zijn van al die vieze beesten in huis die me ’s nachts wakker houden met hun gezoem en als dank me ook nog even lek prikken

  Reply
 97. Rilana van Oostenbrugge

  Ik heb nu al ruim twee jaar een nieuwe badkamer, maar daar heb ik nog steeds niets aan het raam hangen. Iedere keer in twijfel wat daar te hangen? Maar nu ik jouw winactie heb gezien en ben gaan kijken op de site zou ik daar graag een jaloezie van Label 65 in de witte kleur willen hangen. Mocht ik dus winnen dan kies ik graag deze: https://www.jaloezieenshop.nl/aluminium-jaloezieen-25-mm.html
  En nu maar heel hard gaan duimen.

  Reply
 98. petra janssens

  Label 65® Houten Jaloezie 50 mm “Trendy”

  de raambekleding is er bij ingeschoten toen ik 2 jaar geleden dit huis kocht.
  de centen waren op en er hing nog iets van vorige bewoners. helaas is dit niet geheel naar mijn zin maar het kon niet anders

  Reply
 99. J. Jonker

  Wij gaan voor de Label 65 Plissé Gordijn Dakraam verduisterend zodat mensen voortaan om een andere reden met een schuin hoofd naar onze schuine dakramen kijken! Na al die jaren hangen er nog steeds geen gordijnen terwijl ons dat heel erg fijn lijkt. Het zijn alleen geen officiële Velux ramen. Ik weet niet in hoeverre dat een probleem is.

  Reply
 100. K. Heida

  Ik denk dat ik voor de screens ga. Dan kan ik de hitte buiten laten in de zomer. Het wordt hier altijd zo warm, pffff.

  Reply
 101. Anne-José

  Oeh ja ik ben ook érg enthousiast over de top-down bottom-up gordijnen! Het lijkt me heerlijk om ons net-niet-meer studentenhuis hierdoor een stuk mooier te maken!

  Reply
 102. Jen

  Toffe actie zeg en ik heb de website afgestruind en omdat ik zo super graag een oplossing zoek voor de grootste uitdaging in ons huis… en deze heb ik gevonden! Duette Shades zal denk ik perfect passen in onze eethoek. Onze eethoek zit in een glazen erker met schuifpui en met al dat licht echt een prachtplek, het hart van ons familiehuis. Maarrrr in de zomer veranderd die heerlijke plek in een broeikas .. Al dat glas, vol in de zon, bloedje heet en ook verblind door zonlicht. Hopelijk kan deze bijzondere puzzel, waar wij al twee jaar mee stoeien zo opgelost worden. Duette Shades dus… dat lijkt mij veel huiselijker dan screens en praktischer dan gordijnen, maar wij laten ons graag voorlichten.

  Reply
 103. Lonneke Elzerman

  Wij zouden ontzettend blij zijn met een mooie oplossing voor de ramen in onze serre en voor de keukendeur. Nu hangen er (o gruwel!) nog oude jaloezieën en vitrage, achtergelaten door de oude bewoonster.
  Na onze recente verhuizing naar onze aangepaste woning zit het er financieel even niet meer in om dit direct aan te pakken, maar mocht ik het geluk hebben om deze actie te winnen, dan zou ik kiezen voor de semi-transparante plissé gordijnen van Label65!

  Reply
 104. Nancy van Heck

  Ik zou gaan voor een mooie hordeur vanwege dat ik het mooi in mijn sta caravan kan gebruiken. Want we hebben vaak een deur open omdat het erg warm is in de caravan maar de insecten die willen we heel graag buiten de deur houden.

  Reply
 105. Janneke

  Wij zijn nog opzoek naar iets moois voor het raam bij de trap opgang, we hebben net een nieuw kozijn het oude rolgordijn kan echt niet meer..
  Ik heb hele mooie ideeën voor bij zien komen van label65..
  Dus laat de inmeter maar komen.. de koffie is met één druk op de knop klaar.

  Reply
 106. Annemarieke Bos

  Voor de 1e en 2e verdieping zijn wij nog opzoek naar verduisterende rolgordijnen. Her en der al diverse stalen opgevraagd maar nog niet de knoop doorgehakt. Het is lastig. Dit zou de keuze een stuk makkelijker maken.

  Reply
 107. Kokkie1

  Wow, wat een mooie actie! Mijn 9-jarige dochter wil heel graag nieuwe bekleding voor haar slaapkamerraam hebben, ik ben gevallen voor de Label 65® Duette Shades Spankoord – Verduisterend om haar hiermee te verassen en wellicht dat er zelf nog wat geld over is om de andere slaapkamerramen hiermee ook mooi te maken.

  Reply
 108. Saskia van Berkel

  Super actie! De luxaflex in onze keuken moeten nodig vervangen worden. Die dingen leiden hun eigen leven, hangen scheef, zijn ingedeukt en niet meer schoon te krijgen. Heb prachtige plissegordijnen op de site gezien, daar ga ik voor!!

  Reply
 109. Claudia Goedknegt

  Plissé gordijnen of houten jaloezieën… Heel verschillend maar allebei aantrekkelijk..!
  Vanwege de duurzaamheid zou ik voor het tweede gaan – past mooi bij de houten meubels, houdt het zonlicht tegen als ik niet thuis ben en laat makkelijk licht door als ik het wel wil. Dan kunnen de gordijnen van de budgetzaak naar de kringloop 😉

  Reply
 110. Marian van Dijk

  Prachtig! Nieuwe raambekleding staat bij mij met stip op 1! Een absolute miskoop gedaan toen we tien jaar geleden dit huis kochten en gingen inrichten. .. we kozen destijds voor beige -lees vergeelde-
  horizontale jaloezieën. Toen hadden we alles ivoorwit. Nu alles wit met grijs. De beige jaloezieën en gordijnen zijn een afknapper. .. Op de site zag ik ‘houten Luxaflex jaloezieën 50 mm. Lovely! Wat prachtig wit! 🙂 Die zouden we dan bestellen voor de ramen in de keuken en de woonkamer. €500 is dan een heel fijn startbedrag!
  Ik las op de site dat hout in de keuken niet handig is maar ons raam zit om de hoek. Dus hout gaat goedkomen in onze keuken. Voor gordijnen heb ik de hele site doorzocht maar ik kan geen keuze maken! Daarvoor kom ik graag langs in de showroom van Utrecht met foto’s van de situatie en om de stoffen te voelen.
  Love to win! En we zijn fans van uitstel van executie, topbedrijf! !

  Reply
 111. Natasja

  Oh wauw. Wat een mooie actie. We wonen nu bijna een jaar in ons nieuwe huis. Stap voor stap wordt alles naar onze smaak aangepast. Eerst sparen, dan vervangen of aanpakken. Ik zou met de shutters wel heel erg blij zijn.

  Reply
 112. Lucie

  Met een grote gevel pal op het zuiden én vlakbij de rivier met de nodige insecten, zou ik enorm blij zijn ( en nog wat huisgenoten met mij…) met een combinatie van een Luxaflex® Rolhordeur Prestige en bijvoorbeeld de Luxaflex® Duette Shades, voor mooi diffuus licht zónder al het zoemend en vliegend insectengespuis dat trouwens dan ook geen vieze uitwerpselen kan achterlaten en daarmee het mooie effect bederven…. Ik droom nog even verder van deze schitterende actie en hoop dat ik de geluksvogel zal zijn!

  Reply
 113. Jolanda

  Ik zou heel blij worden van vouwgordijnen in mijn woonkamer!
  Dan kan ik ze namelijk eindelijk onderin het raam doen, waardoor planten beschermd zijn tegen de felle zon, terwijl het licht erboven wel lekker naar binnen kan.

  Reply
 114. ran slag

  Ik zoek iets voor mijn badkamer. Want die is beneden. Voelt toch altijd een beetje raar met die oude luxaflex als ik sta te douchen.

  Reply
 115. Mireille

  Jaaaaaa! Die zou ik heeeeeeel graag winnen! We hebben heel hard nieuwe jaloezieën nodig voor onze erker. Ik denk dat ik zou gaan voor aluminium of houten jaloezieën van 50 mm in een lichte kleur en dan met ladderband.
  Nu maar hopen dat ik eens iets win…

  Reply
 116. Sofie

  Wij willen een nieuw huis kopen met een een prachtige glazen aanbouw. Ik denk dat de plissé gordijnen daar heel mooi in zouden staan. Voor de nieuwe slaapkamer zou ik kiezen voor de mooie gordijnen met zeilringen!

  Reply
 117. Gabriela Raaijmakers

  Ook ik zit met een raam aan de straatzijde in mijn jaren-30
  -woning. iedereen kan zo binnenkijken. Nu hangt er nog luxaflex, maar die valt bijna uit elkaar ! En het halve gordijntje wat er hangt, daar kan een dwerg nog wel overheen kijken ……Zit met twee boekenkasten, aan beide zijden van het raam, dus erg moeilijk om iets te bevestigen !!! Help !!

  Reply
 118. Anita H.

  Ik heb nog geen raambekleding op een van mijn slaapkamers en daar wil ik wel graag gordijnen. Verder moet er nog op meerdere plekken in huis de vitrage vervangen worden (kapot). Wordt kiezen dus, mocht ik winnen.

  Reply
 119. Riekie Bos

  eind deze maand vertrek ik uit mijn tijdelijke kamer in Amsterdam en ga weer op mijn oude studentenkamertje wonen.
  Die kamer heb ik onder verhuurd en eerlijk gezegd zien de gordijnen er niet meer uit, die wil ik echt weg hebben. Zo vies en afgeleefd.
  Houten jaloezieën zou ik dolgraag willen hebben, die vind ik zo onwijs mooi en sfeervol.
  Dus ik waag graag een kansje.
  Duim duim duim.

  Fijne dag en groetjes van Riekie

  Reply
 120. Nancy

  Wat een superactie! Het verduisterende rolgordijn in het schuine dak van de slaapkamer van mijn dochter is net kapot gegaan… ze heet nu kranten geplakt…

  Reply
 121. Annet

  Zit in vervelende positie van het geen werk hebben. Heb nogal grote ramen die toch kou doorlaten. Als daar iets voor kan komen hangen zal ik dat met plezier ontvangen.

  Reply
 122. P Huissoon

  Graag doe ik mee voor een verduisterend rolgordijn,
  want verblind worden tijdens het strijkwerk is niet zo fijn…
  Al strijkend met 1 hand voor m’n gezicht tegen de zon ingekeken
  maar met deze fraaie prijs van Label65 kan ik onehandinmypocket steken

  Reply
 123. Debby

  Mijn keuze: Top-down bottom-up in zwart. Er hangt nog helemaal niets in ons nieuw verbouwde huis. Alles is nog vrij in te vullen.

  Reply
 124. Bodil

  Wat is jullie erker mooi geworden!!!
  Bij ons thuis staat er ook nog heel wat op mijn verlanglijstje. Nieuwe (verduisterende) gordijnen voor de kinderkamers. Al vind ik de rolluiken die ze op de site hebben staan er ook wel heel gaaf uit zien. Daarmee houd je echt letterlijk en figuurlijk alles buiten! :p
  De houten shutters vind ik ook prachtig!
  Hier ga je iemand héél blij mee maken!

  Reply
 125. Anita Roelfsema

  Wauiw! Geweldige actie! ik vindt het ontzettend moelijk kiezen want vindt eigenlijk alles wel mooi! Ik zou toch gaan voor de houten jaloezien denk ik Ik doe in elk geval heel graag mee

  Reply
 126. Annigje

  Wat leuk!! Dank u wel !!! Ik doe heel graag mee, want een oud,groot dijkhuis waarin altijd dieren en soms ook mensen opgevangen worden zonder enige raambekleding (alleen raamfolie) is geen ramp, maar wat zou het fijn zijn om s zomers en s winters wat bescherming tegen ofwel de kou of de hete zon te kunnen geven!!! Dat is mijn wens. Ik heb nog nooit wat gewonnen en dat geeft ook niet, maar als ik DIT toch eens zou mogen winnen..!

  Reply
 127. Grete Karina

  Na lekkage in de woonkamer zijn mijn plissé gordijnen aan vervanging toe en die zou ik dan ook dolgraag uitzoeken met dat gulle shoptegoed!

  Reply
 128. Jacques Leliveld

  ik heb even op de site gesnuffeld.. ik denk dat ik in de jaloezieenshop mijn keuze ga maken. Ik heb al JAREN niets aan raambekleding gedaan.. dat wordt HOOG tijd. Die inmeet service lijkt mij ook wel wat. Ben benieuwd..

  Reply
 129. Jenneke

  Nu ik ernstig ziek ben en het in mijn huis vaak een komen en gaan is van zorg en mantelzorg zou ik heel graag mooie raambekleding willen. Dan is alles een beetje meer prive! ❤️

  Reply
 130. Sue for short

  De quote zegt ‘IT’S GOOD TO SHUT UP SOMETIMES’, ik zou dan ook gaan voor de prachtige shutters van Label 65.

  Reply
 131. Arianne

  De huidige raambekleding is niet waar ik voor heb gekozen. Dit heb ik bij intrede van het huis moeten overnemen. Moet je nagaan gaan ik woon er ruim 15 jaar …hoe lang zal het voor mij hebben gehangen? 15 jaar? Daarvan uitgaande, een rekensom 15 + 15 = 30 jaar! Het is een gezellig kamer, maar door de oude raambekleding is het niet helemaal naar tevredenheid. Vanwege de grote schuine ramen en een driehoekig raam zou ik voor Label 65 jaloezieën kiezen voor een strak stijl en optimale lichtinval.

  Reply
 132. Stieneke de Voogd

  Wil ik 500.00 euro shoptegoed winnen? Jazeker. Willen graag voor het hele huis nieuwe transparante rolgordijnen. Zal niet genoeg zijn maar ben ik al een eindje op weg..

  Reply
 133. Anneliese de Waal

  Ohhh….wat prachtig allemaal.
  Ik vind de Houten Shutters – Modern heel erg mooi, zou prachtig staan in het huis, zal een heel ander huis worden 🙂 Groetjes Anneliese de Waal

  Reply
 134. Danielle Noord

  Geweldig!! Wat veel keuze….. In ons nieuwe huis gaan we voor verschillende soorten raambekleding, maar in ieder geval ook voor shutters! Voor de ramen waar we dit niet plaatsen, lijkt screens mij ook erg fijn! Ik ga het gelijk delen! #duimen

  Reply
 135. Menno

  Wat zou ik de shutters van label65 graag willen hebben, al jaren in mijn hoofd om ze aan te schaffen, maar het komt er nooit van. Nu wel?

  Reply
 136. Lelie

  Supéractie, en ja ik heb al een raam op het oog…
  Wat een ruime keuze!
  Ik zou gaan voor een mooie plissé, deze bijvoorbeeld:
  578.5001B Tandembox Korpusschiene Nachfolger für 558.500-01B TBX + B
  Veel mogelijkheden, dat is dynamisch.

  Reply
 137. Georgia

  Mooi resultaat in de erker met de plisse gordijnen. Ik zou in mijn moderne serre waar m´n boomstamtafel staat als eethoek. Dolgraag Screens willen. Dan kan ik de zon (op het zuiden) weren en toch genieten van m´n gezellige tuin!! Een voor na foto zou ook niet misstaan!

  Reply
 138. Sandra Pamann

  Nou ik weet het wel hoor! Label 65® Houten Jaloezie 50 mm “Trendy” wit. Wat vind ik dat toch stoer staan. Zou super van pas komen in ons nieuwe huis waar we volgende maand in trekken.

  Reply
 139. Kris

  Een top-down bottom-up systeem zou heel goed staan in mijn woonkamer. Kan ik nog lekker naar buiten kijken maar hoef ik de auto’s van de buren niet te zien!

  Reply
 140. Eline Groen

  Ik zou graag mooie vouwgordijnen willen voor ons nieuwbouw huis. Alles nog helemaal kaal, maar als straks de vloer en de muren gedaan zijn, dan zijn de vouwgordijnen de kers op de taart! Ze hebben zoveel keuze bij Raambekleding Nederland, echt top!

  Reply
 141. Marinke

  Eigenlijk is alles in mijn huis af… behalve raambekleding op de bovenverdieping. Ik heb rolluiken, maar die zijn alleen praktisch en helemaal niet gezellig. Plisse-gordijnen zouden een cadeautje zijn en de ruimtes echt helemaal af maken! Geen inkijk van buitenaf, maar toch raambekleding én aankleding van de ruimtes. Ik heb een groene vloer (super tof!) en combineer dit met grijze en witte meubels. Ik ga daarom graag voor de ‘Label 65® Duette Shades Spankoord – Semi Transparant Duo Tone’ in kleur grijs/wit (P7527).

  Reply
 142. amanda vd broek

  Leuke actie! ik zou gaan voor vouwgordijnen. Een paar maanden geleden zijn we verhuisd. In ons huis hangen nog vouwgordijnen van de vorige bewoners. Maar dat zijn witte. Ik vind ze heel fijn en handig maar wil toch graag vouwgordijnen in een andere kleur. Dus bij deze wil ik graag kans maken

  Reply
 143. marieke bosklopper

  Ik zou heel graag rolgordijnen winnen van label 65 uni verduisterende stof. Die zijn zooo mooi.

  Reply
 144. Kimberley

  Ik twijfel tussen plissé en houten jaloezieën. Maar mocht ik winnen kan ik daar vast informatie over inwinnen bij raambekleding.

  Wij zijn al zolang aan het twijfelen dat dit juist dat ene duwtje in de rug kan zijn om nu toch eens echt ons huis af te maken (na 3 jaar) met mooie raambekleding!

  Reply
 145. Charity

  Ik zou gaan voor de Label 65 5mm zilver brushed aluminium jaloezieën. Ik heb namelijk een schuifpui en op deze manier kan ik terwijl ik werk (werk vaak van huis uit) het vrije gevoel van naar buiten kijken ervaren en toch genieten van privacy.

  Reply
 146. Danielle

  Ik zou graag houten jaloezieën in de woonkamer en keuken hebben. De rolgordijnen die ik nu heb hangen zijn niet veel soeps meer!

  Reply
 147. Myrthe

  Vorig jaar hebben we de keuken gemoderniseerd met een likje verf. Onze rolgordijnen waren daar al kapot (de trekkoorden) maar ze pasten na de kleine make-over ook niet meer bij het interieur. Toen hebben we ze weggehaald. We hadden al wel gemerkt dat het toch een beetje warm wordt in de keuken zonder zonwering. Ik denk dat mijn moeder (en ik ook) erg blij zouden worden van een nieuw goed verduisterend rolgordijn voor het keukenraam.

  Reply
 148. Laura van Aalderen

  Ooooh wat goed die reminder!!
  Wij willen heel graag houten shutters , lijkt me heel mooi ipv die oude troep die we nu hebben hangen☺️doen graag mee aan deze winactie!!!
  Duimen maar❤️

  Reply
 149. Emmy Bink

  Oh wat zouden we daar blij mee zijn.
  Mijn rode kamerhoge gordijnen die nu hangen staan al maanden bijna voor niks op marktplaats en geen hond wil ze hebben….
  Dat zegt al wel hoe erg we er aan toe zijn.
  We zouden dan kiezen voor weer gordijnen, maar nou in een warme grijze of petrol kleur. Dan zou EINDELIJK al het rood uit ons interieur zijn…
  Ik sta ook open voor een ander soort raambekleding, maar ik denk niet dat onze ramen daar geschikt voor zijn. Zou me graag laten adviseren door de vakmensen van Raambekledingnederland.nl.

  Ik ga zoooooooo hard duimen!!!

  Reply
 150. Jen

  Jeeej super leuk op het nippertje nog even mee doen met deze te gekke actie!! wat een mooie raambekleding en ik zou heel graag willen kiezen voor plissé gordijnen zodat wij in de mooiste ruimte van het huis de zon af en toe kunnen wegfilteren als het te veel wordt. Savonds verblind worden en op zoek moeten naar de aardappeltjes op je bord is a bit to much!

  Reply
 151. Mireille

  Binnenkort moet ik geopereerd worden. Miks ernstigs, maar mooi uitzicht als ik straks op de bank lig zou toch leuk zijn! 😉
  Ik zou gaan voor brede (50 mm) witte jaloezieën met ladderband.

  Reply
 152. Mireille

  Binnenkort moet ik geopereerd worden. Niks ernstigs, maar mooi uitzicht als ik straks op de bank lig zou toch leuk zijn! 😉
  Ik zou gaan voor brede (50 mm) witte jaloezieën met ladderband.

  Reply
 153. Marieke Dus

  Ooo hoop dat ik nog op tijd ben….mijn ooit zo witte rolgordijnen zijn echt aan vervanging toe,vooral nu ik vorige week er 1 gescheurd hebt met iets te hard boenen….. Met een paar duo rolgordijnen zou ik heel blij zijn………Al moet ik zeggen dat ik de plissé gordijnen ook heel gaaf vind!!!!

  Reply
 154. Suzanne

  Ik zou heel graag een rolgordijn voor de deur in de gang willen. Iedereen kan zo naar binnen kijken door het raam dat er in zit. Met al die inbraken momenteel in de buurt is iets meer privacy echt welkom.

  Reply
 155. Lotte

  Label 65® Abachi Houten Jaloezie 50 mm “Exclusief” is mijn absolute favoriet, welke ik graag op onze 2 slaapkamers zou willen plaatsen!

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One Hand in my Pocket maakt gebruik van cookies. Meer daarover lees je in de privacyverklaring