Winnen: permanente make-up (wenkbrauwen of eyeliner)

permanente make-up

Een paar maanden terug heb ik het gedaan, ik heb permanente make-up laten zetten. Dat betekent dat ik mijn wenkbrauwen en eyeliner niet meer zelf  hoef te tekenen, nooit meer een blote-billen-hoofd!! Goed nieuws als jij dat ook wilt, ik ga mag namelijk 1 iemand blij maken met permanente make-up, voor de wenkbrauwen of eyeliner!

Hoe fijn, als ik ’s morgens wakker word kijk ik in de spiegel naar een gezicht dat er gelijk al wat verzorgd uitziet. Nooit ging ik de deur uit zonder eerst een lijntje boven mijn ogen te zetten en mijn dunne, transparante wenkies een kleurtje te geven. Dat is nu verleden tijd en dat heeft zoveel voordelen.

 • Het spaart me tijd, veel tijd. Een vaste hand heb ik namelijk niet dus om een strak lijntje te zetten had ik vaak meerdere pogingen nodig.
 • Ik zie er altijd opgemaakt uit. Subtiel hoor, voor mij zijn de wenkbrauwen en eyeliner voldoende. Ik doe verder alleen nog een beetje mascara op en een toefje lippenstift.

Hoe werkt het zetten van permanente make-up?

Daar vertel ik je hier alles over. Maar je kunt ook mijn vlog bekijken, waarin je precies ziet hoe de behandelingen in z’n werk gaan.

Voordat ik besloot om permanente make-up te laten zetten heb ik me goed georiënteerd. Je moet je voorstellen dat je eyeliner en/of wenkbrauwen getatoeëerd worden, dus je wilt dit wel laten doen bij een échte specialist. Zo kwam ik uit bij Mandy van Beausense. Zij is heel ervaren en echt een vakvrouw. Daar komt bij dat ze ook nog eens heel gezellig en lief is, ik heb de behandelingen bij haar ervaren als een feestje.

Hier lees je meer over Mandy en haar praktijk. Check vooral ook even de reviews!

Winnen: permanente make-up voor wenkbrauwen of eyeliner t.w.v. 325-380 euro!

En, ben je overtuigd geraakt van de voordelen van permanente make-up? Dan is deze winactie echt iets voor jou. In samenwerking met Mandy geef ik namelijk aan 1 iemand permanente make-up voor wenkbrauwen of eyeliner cadeau! Als je wint dan:

 1. Kies je of je voor de wenkbrauwen of eyeliner gaat.
 2. Plan je een afspraak in met Mandy in haar praktijk in Landsmeer.
 3. Samen met Mandy bepaal je de vorm en kleur, waarna zij direct aan de slag gaat.
 4. Vervolgens plan je een terugkom afspraak in, voor de na-behandeling. Dit zal zo’n 6 weken later zijn. Op deze foto bijvoorbeeld moet ik nog 1 keertje terug om de wenkbrauwen wat extra aan te laten zetten.

permanente make-up

Deze winactie is verlopen

Hoe kun je winnen

Laat een reactie onder deze blog achter waarom permanente make-up jou ideaal lijkt en geef aan of je voor de wenkies of eyeliner zou gaan. That’s it!

Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Check voor meer informatie ook nog even de site van Mandy en haar Facebookpagina. Winnaars worden over ongeveer 3 weken bekend gemaakt. Heel veel succes!!
107 thoughts on “Winnen: permanente make-up (wenkbrauwen of eyeliner)

 1. Marjolein

  Ik zou voor de eyeliner gaan. Ik kan maar slecht tegen mascara; na een dag dragen gaan mijn ogen altijd zeer doen. Dus doe ik het maar niet. Maar met permanente eyeliner zie ik er toch al wat verzorgder uit.

  Reply
  1. Miriam

   Oooh ik heb al een afspraak staan voir de eyeliner ….op vd zenuwen …stom hè…maar goed ik zou dus gaan voor de wenkbrauwen ….er gewoon elke dag strak uit zien hoe fijn als je overgevoelig bent door hooikoorts …ik duim

   Reply
 2. Mech third van Coevorden

  Ik zou heel.blij zijn met de eyeliner. Welk merk ik ook probeer waterproof of niet hij loopt altijd uit in de hoek. En ik.haat dat. Mooiste zou zijn na mijn ooglid corrrectie.

  Reply
 3. Grete Karina

  Ik zou voor de eyeliner gaan!
  Van oogmake-up krijg ik altijd last als ik op mijn werk ben in het ziekenhuis. Dan gaan mijn ogen tranen.
  Met permanente eyeliner heb ik toch die goed verzorgde uitstraling zonder geïrriteerde ogen.

  Reply
 4. Diana Hendrikse

  Ik zou graag mijn wenkbrauwen laten doen, ben chronisch ziek en zie er vaak ook zo uit helaas. Dit zou echt helpen denk ik, kan zelf slecht opstaan laat staan mezelf opmaken.

  Reply
 5. Karen

  Ik zou heel graag de eyeliner willen laten doen. Ik probeer het wel eens maar het lukt zelden. Ik vind het wel erg mooi staan.

  Reply
 6. Jolie

  Ik heb redelijk volle wenkbrauwen, maar mn ogen zien er niet uit zonder een lijntje. Lijkt me geweldig om dit niet elke dag weer aan te moeten brengen. En vergeet het schoonmaakritueel niet . Zou dan wel een heel subtiel lijntje willen, tussen de wimperaanzet als dat kan.

  Reply
 7. Irene

  Ik ga graag voor permanente wenkbrauwen. Die zijn nogal licht en dan ziet t er tenminste ook mooi uit als ik zonder make up de deur uit ga

  Reply
 8. Esther

  Oe, ik zou gaan voor de eyeliner. Hoef ik alleen nog te sparen voor mijn wenkbrauwen. Fantastisch dit stukje onderhoud aan je uiterlijk☺️

  Reply
 9. Josje

  Permanente eyeliner zou echt top zijn! 🙂 nooit meer smorgens gauw een streep zetten om er verzorgt en wakker uit te zien.

  Reply
 10. Ellen

  Top lijkt mij dat, niet meer te merken aan reacties van collega’s (slecht geslapen??? 😀 ) dat je vergeten bent om je ogen op te maken omdat de anderen in ons huishouden al van de badkamer gebruik wilden maken! Ik zou eerst gaan voor de eyeliner, Maar misschien kan Mandy mij overtuigen dat ik (ook) voor de wenkbrouwen zou ‘moeten’ gaan??

  Reply
 11. Danielle

  Wat een fijne actie!
  Dit klinkt echt als iets waar ik en mijn eigenwijze wenkbrauw al jaren op wacht.

  Mijn linker wenkbrauw groeit halverwege gewoon recht omhoog.
  De haartjes zijn daar veel dunner waardoor het lijkt alsof ik maar een halve wenkbrauw heb en de haartjes die er zitten groeien recht omhoog. Vele schoonheidsspecialistes hebben zich er al over verwonderd. Ze vinden het erg grappig en hebben het nog nooit gezien maar zelf vind ik
  het verschrikkelijk niet mooi . Bovendien mogen mijn wenkbrauwen wat voller en bij de aanzet kan het mooier zodat de vorm beter uitkomt.

  Als ik kijk naar jouw foto en filmpje lijkt Mandy mij een echt vakvrouw die ik mijn ‘Probleem ‘wenkbrauwen’ zou toevertrouwen. (want ja, toch erg spannend!)

  Zou het mogelijk zijn dat ik mij niet meer hoef te ergeren en vooral: wat zou het veel tijd schelen met opmaken en een hoop wenkbrauwpotloodjes besparen.

  Heel graag zou ik kans maken, jullie zouden mij hier enorm blij mee maken.

  Reply
 12. Hennie

  Ik doe mee voor mijn moeder. Zij heeft hele dunne, ronde clown wenkbrauwen en ik loop al jaren te zeggen dat ze ze bij moet laten groeien maar dat vind ze een rot periode. Ik hoop haar met permanente wenkbrauwen te kunnen verblijden.

  Reply
 13. Lenie

  Heel mooi , , ik zou gaan voor de eyeliner ,wat ik best wel eng vind. Het staat je prachtig. Ik ga duimen voor mezelf.

  Reply
 14. Annabel van Gelderen

  Wauwee Bonnie! Wat geweldig, fris opstaan, geen blote billen gezicht en klaar voor het strandseizoen wat alweer snel begint

  Reply
 15. Cindy

  Ik zou dolgraag voor de wenkbrauwen gaan.
  Door een haarziekte heb ik helaas geen wenkbrauwen en moet iedere dag zelf tekenen.
  Dus doe graag mee!

  Reply
 16. Anita te Gussinklo

  Ik vind het een heel mooi resultaat,ik zou ook graag permanente make-up voor mijn wenkbrauwen willen. (Als eye liner heb ik jaren geleden al gedaan)Inderdaad weg blotte billen hoofd.

  Reply
 17. Melissa

  Jeetje wat mooi geworden zeg! Ik zou zelf gaan voor eyeliner. Elke ochtend weer een struggle om dat netjes recht op te brengen. Eén kant gaat goed, maar die andere… lijkt me heerlijk als dat er dan al op zit!

  Reply
 18. Ghanna Loot

  Ik zou voor de wenkbrauwen gaan, er zitten een aantal gaatjes zonder haartjes het zou fijn zijn als ik die niet elke ochtend hoef te vullen.

  Reply
 19. Chy-Kyria

  Hoi hoi!
  Ik zou heel graag mijn wenkbrauwen willen laten doen door Mandy! Geweldig leuke vrouw is het sowieso, die ik ken van Facebook en zo via via heb gezongen op haar verjaardag! Hahaha
  Nadat ik filmpjes en foto’s heb gezien van hoe zij het doet was ik verkocht! Mijn wenkbrauw niet meer iedere ochtend tekenen zou geweldig zijn!!!!!

  Reply
 20. Marmara

  Ik zou heel graag mijn wenkbrauwen laten doen.
  Ik heb daar al heel lang over gedacht en eindelijk had ik een afspraak, bleek het toch niet zo’n vertrouwd adres te zijn.
  Dus de verdovende crème heb ik al! Want de afspraak is niet door gegaan.

  Ik zou ook heel graag hairstrokes willen. Ik heb té transparante wenkbrauwen.
  Deze specialist Mandy geeft mij wél vertrouwen, zeker als je ziet hoe ze te werk gaat, opmeten, tekenen en het resultaat was idd. Prachtig!
  Dag blote billen gezicht 😉

  Reply
 21. Silvia

  Dat lijkt mij super fijn een klein lijntje boven mijn ogen, mijn haartjes zijn wat lichte van kleur aan het worden en als je dan in de zon ga loopt het uit of met de regen in je ogen, heel onhandig op de scooter!

  Reply
 22. Ellen

  Ik gun dit mijn mama, ze wil al jaren nieuwe wenkies. Ik vind het heel eng als ze het laat doen want ik ben zo bang dat het niet goed zou worden gedaan. Jouw wenkies zien er mooi uit Bonnie, dat zou ik dan wel graag voor m’n mama winnen❤️

  Reply
 23. Paula Parmentier

  O.. ja ja ja. Deze behandeling wil ik super graag winnen. Ik word wat ouder en mijn wenkbrauwen zijn wat minder aanwezig.. Dat zou prachtig zijn als ik dat niet meer hoef bij te tekenen.. Dan is het altijd mooi… Wat een gave actie is dit. Fingers crossed…

  Reply
 24. Marianne Verflieren

  Eyeliner!
  Dat blote billen gezicht van mij kan wel een lijntje gebruiken
  Lijkt me heerlijk, overal wakker worden met een al redelijk opgemaakt hoofd! En dan lekker snel boterham er in en op pad!
  Op mijn vrije dagen ben ik echt een beetje anti make-up, nou das dan ook meteen geregeld!! GEEN make-up wel make up!!

  Reply
 25. Riekie Bos

  ik zou voor permanente eyeliner gaan!
  Lijkt me IDEAAL met zwemmen, in de sauna of bij het opstaan.
  Nooit meer een blote billen gezicht waarmee ik de deur niet eens open durf te maken.

  Reply
 26. Jeannette Coone

  Wat ziet dat er super uit. Ik.zou dolgraag mijn wenkbrauwen willen want die zie je niet bij mij…. zonder make-up zie je niks tussen mijn ogen en mijn haar.
  Ga echt blij worden als daar permanent iets aan gedaan wordt.

  Reply
 27. Dagmar

  De make-up is prachtig gedaan bij jou! Was altijd een beetje bang om dit te laten dien maar door jouw artikel is de angst er vanaf. Je moet inderdaad gewoon een goede expert vinden! Ik zou graag willen meedoen voor m’n wenkbrauwen. Ze worden steeds dunner, en een goede wenkbrauw zorgt voor zoveel verschil qua gezichtsuitdrukking. Ik teken ze nu bij, maar aan het einde van de dag zijn ze meestal alweer half eraf geveegd of gezweten.

  Reply
 28. Patricia Bouthisma

  Ik zou heel erg graag mijn wenkbrauwen laten doen. Ik heb van nature weinig wenkbrauw haren en ook nog eens erg blond. Wenkbrauwen tekenen toch echt je gezicht, dus ik zou het fijn vinden om ze toch eindelijk eens te hebben

  Reply
 29. Esther vd Sluijs

  Ik zou heel graag voor de eyeliner gaan , omdat ik nogal eens last het van allergie bij make-up enzo…zou dit een geweldige oplossing zijn

  Reply
 30. Daniëlle Tump

  Ik zou voor de eye liner gaan. Ik heb mijn wenkbrauwen al laten doen bij Mandy en zij is een vakvrouw. Zo bang als ik er heen ging.. zo relaxed en vol zelfvertrouwen ging ik bij haar weg. Als ik er de middelen voor had ging ik zeker voor de eye liner maar helaas moet dit even wachten. Groetjes Daniëlle

  Reply
 31. Danielle

  Oooh wat een gave aktie Ik zou heeeeel graag mijn wenkbrauwen willen laten doen, ik heb van die halve wenkbrauwen die ik altijd bij moet tekenen, dit zou ik echt heel graag willen winnen

  Reply
 32. Brigitte

  Wat een gave actie!! Ik zou gaan voor de wenkbrauwen. Is altijd zo lastig om deze goed in vorm te brengen en scheelt ’s ochtends weer eventjes 🙂

  Reply
 33. Jacinta

  Ik zou graag in aanmerking komen voor de permanente eyeliner. Ik kan nog steeds niet het juiste potlood vinden…..

  Reply
 34. Talitha

  Ik zou graag mijn wenkbrauwen laten zetten. Mijn wimpers en wenkbrauwen vallen uit en hierom teken ik mijn wenkbrauwen dagelijks. Dat niet meer hoeven doen zou fantastisch zijn.

  Reply
 35. Nienke

  Ik zou gaan voor de eyeliner. Dat is iets wat ik zelf echt niet kan, hoeveel ik ook oefen. Ik vind het wel heel mooi, dus gewoon 1x goed doen denk ik!

  Reply
 36. Yvonnne

  Ik zou het heel graag kado willen doen aan mijn schoonmoeder. Nu ze wat ouder wordt, vind ze dat haar wenkbrauwen heel onopvallend zijn en moet ze elke dag deze bijtekenen. Ik weet dat ze al een tijdje aan het kijken is voor deze oplossing, maar vind het lastig omdat het natuurlijk wel goed moet worden gedaan. Dat is ook de reden dat me dit echt super voor haar lijkt, vooral als ik zie hoe mooi het is geworden bij jou!

  Reply
 37. Orfea

  Ik zou heel graag mooie wenkbrauwen willen, omdat door de laatste chemokuur, in 2016, de haartjes bijna niet zijn terug gegroeid en wat er zit zijn witte haren.

  Reply
 38. Yvonne Dootjes

  Heel graag mijn wenkbrauwen die worden grijs en dun en zoveel werk s morgens bah.Ik vind t echt zo irritant pfff en na 3 vervelende jaren en ik ben er nog niet gun ik mezelf dit wel echt super als ik dit zou winnen

  Reply
 39. Saar van der Beek

  Graag de eyeliner,omdat ik veel zweet loopt get steeds gigantisch uit. En ik gebruik waterproof eyeliner en mascara,ik ga tegenwoordig de deur liever niet meer uit zonder make-up. Dus doe dagelijks eyeliner,mascara en lippenstift op voor ik weg ga. Dus zou er heel happy mee zijn,plus dat ik dan ook op de dagen dat mijn handen niet mee werken ik er toch netjes bij loop.

  Reply
 40. Esther

  Ik wil héél graag mijn wenkbrauwen laten doen! Eyeliner heb ik, was even pijnlijk, maar het bevalt super goed! Ben al een tijdje aan het sparen voor mooie wenkbrauwen, dus ik zou het fantastisch vinden om te winnen!

  Reply
 41. Martina Flens

  Ik ga voor de eyeliner. Wenkbrauwen worden binnenkort bijgewerkt door Mandy. Een lijntje onder mijn ogen staat er ook, maar is nog nooit bijgewerkt. Volledige eyeliner zou ideaal zijn. En gezet door Mandy betekent vakwerk. Heel goede ervaringen met Mandy.
  Groetjes en succes met deze leuke aktie Martina

  Reply
 42. Rachel Teuben

  Jaaaa heel graag, wenkies! Ik heb gisteren helaas mn afspraak bij Mandy moeten afzeggen en dit zou nu zo goed uitkomen!! Ik wil het al zo lang en zo graag. We gaan duimen.

  Reply
 43. Arja

  Het is echt prachtig bij je geworden, zelf heb ik nogal aanwezige wenkbrauwen.En ook nog is supergevoelig, laatst met touwtjes laten doen: vreselijk! Wat een pijn ik gehad heb, en zo geschrokken van degene die het deed.Toen ik moest betalen (logisch natuurlijk) had ik echt zoiets van: o nee echt niet hahaha, nooit meer.

  Reply
 44. Amanda

  wat een top actie…
  il zou mijn wenkbrauwen willen doen.
  mama van 2 ( jonge van 3,5 en een baby van 2weken oud ) heb ik geen tijd om mezelf weer een beetje op te maken.
  Dit zou al enorm helpen.

  wie er ook wint het is haar gegund.

  Reply
 45. Jose Looijs

  regelmatig hoor ik terug hoe leuk make-up mij staat.. ik heb namelijk op mijn trouwdag (jaja) en een periode daarna make-up gebruikt. Maar nee, het lukt me niet om daarmee door te gaan tijdens de drukke dagelijkse routine. Zodra de wekker gaat, spring ik onder de douche, daarna door naar beneden, gauw een banaan mee naar buiten tijdens het uitlaten van de hond… zo, twee vliegen in één klap en dan hup de auto in naar mijn werk. Ik zou de wekker natuurlijk eerder kunnen zetten, maar dat vind ik weer zonde van m’n slaaptijd….Dus nee, geen tijd voor make-up gefriemel. Permanente make-up zou een super oplossing zijn! 😀

  Reply
 46. Karin

  Iedere ochtend een gedoe, en als je `ouder `wordt wordt het steeds meer een gedoe!!! Het zou mij enorm veel tijd en ergernis schelen als mijn wenkbrauwen al `klaar `zouden zijn.

  Reply
 47. Karin Bottema

  Leuk!! Mijn wenkbrauwen zijn behoorlijk uitgedund , en groeien niet meer terug wegens omstandigheden. Ik ben hier altijd onwijs nieuwsgierig naar geweest! Wat heerlijk, opstaan met je wenkbrauwen ready :-)! Toch wel leuk om dezelfde wenkbrauwen te hebben (soms gaat het wel eens mis 😉 )

  Reply
 48. Kim moed

  Hoi,
  Mijn naam is kim moed en Ik heb het al bij mandy laten doen me wenkies en ben er supper blij mee (moeten wel snel bijgewerkt worden) maar zou ook heel graag me eyeliner willen laten zetten het scheelt zoveel tijd en in de sauna geen bloten billen gezicht. Dus voor mij de eyeliner. Ik hoop het zo heb een slechte periode achter de rug dus kan wel iets positiefs gebruiken

  Reply
 49. Stefanie

  Ik ga nu make-up loos door het leven. Ik zou kiezen voor de eyeliner. Het lijkt me heerlijk dat je hier nooit wat aan hoeft te doen

  Reply
 50. Dominique Verzijde

  Ik wil dit al heel lang zó erg graag! Zonder make-up op mijn ogen heb ik nogal een ‘ blote billen gezicht ‘ en voel ik mij erg onzeker. Ik denk zeker dat het mijn ogen veel sprekender zal maken en dan vind ik het ook vaak lastig om een mooi lijntje te zetten. Echt een droomprijs! 🙂

  Reply
 51. Susan

  Ik denk aan een ding… hoe val ik op? Ik wil dit winnen!
  Eyeliner omdat ik het niet zo netjes kan. Het zou mij veel gedoe
  schelen. Bovendien vind ik jouw wenkbrauwen heel mooi gedaan, natuurlijk. Ik wil het!

  Reply
 52. Marjo de Kers

  De wenkbrauwen. Na ziekte zijn de haartjes wel teruggekomen, maar veel dunner. Voordeel is dan wel dat ik geen haartjes meer hoef te verwijderen…

  Reply
 53. Jeanne van der Heijden

  Dan kies ik voor eyeliner omdat ik zelf absoluut niet in staat ben om dat mooi aan te brengen.

  Reply
 54. Renée Kers

  Wat heerlijk als het er altijd netjes uitziet. Omdat ik nogal dunne wenkbrauwen heb, kies ik hier voor.

  Reply
 55. Margo Dekkers

  Geweldige prijs. Ik heb ’s ochtends niet zo veel tijd omdat ik om 5 uur op moet. Dit zou een uitkomst zijn. Ik zou het allebei graag willen, maar misschien toch nog liever de eyeliner.

  Reply
 56. sandy

  Mijn wenkbrauwen zijn niet egaal van kleur waardoor het lijkt of er kale plekken tussen zitten. Zou zo blij zijn als dat straks mooi is.

  Reply
 57. Anneliese de Waal

  Lijk me helemaal geweldig, ziet er prachtig uit.
  Hoef je ’s morgens niet zo te haasten met je make-up.

  Ik doe graag mee 🙂

  Groetjes Anneliese

  Reply
 58. co

  wauw! dat lijkt me superhandig. kan ik smorgens langer blijven liggen (ik kom er al zo moeilijk uit) enne….mijn make-up is altijd toppie!!!

  Reply
 59. Cila van Teeffelen

  Ik heb het al een keer laten doen bij jou, jaren geleden en het zit er nog steeds op, maar wel vervaagd nu.Het zou geweldig top zijn als mijn wenkbrauwen gedaan kunnen worden, omdat ik iedere keer als ik een grijze haar er tussen zie, ik mijn halve wenkbrauw eruit trek. nu ik slechter ga zien.

  Reply
 60. Eveline

  Ik zou graag wenkbrauwen willen . Door mijn rode haren en lichte huid krijg ik vooral in de zomer regelmatig de vraag: waar zijn je wenkbrauwen gebleven?

  Met deze mooie winactie hoef ik nooit meer met een blotebillen gezicht rind te lopen

  Reply
 61. Lucienne

  Ik maak graag kans op de permanente wenkbrauw behandeling, omdat mij dit dagelijks een hoop tijd en moeite zal uitsparen. Elke dag teken ik mijn wenkbrauwen bij, omdat ik lang geleden te fanatiek te keer ben gegaan met de pinet, met als resultaat gatenkaas in mijn wenkbrauwen.

  Reply
 62. Lucienne

  Ik maak graag kans op de permanente wenkbrauw behandeling, omdat mij dit dagelijks een hoop tijd en moeite zal uitsparen. Elke dag teken ik mijn wenkbrauwen bij, omdat ik lang geleden te fanatiek te keer ben gegaan met de pincet, met als resultaat gatenkaas in mijn wenkbrauwen.

  Reply
 63. Ilona Hermans

  Ik zou voor de eyeliner gaan! Ideaal om je toch iets minder kaal/make-up loos te voelen. Het laat toch je ogen weer even spreken. Iets kleins kan zoveel moois zijn!

  Reply
 64. Eveline

  Het lijkt mij heel spannend, maar tegelijk super mooi & praktisch dus ik waag toch maar een gokje! (PS. Ik ga voor de mooie volle wenkbrauwen )

  Reply
 65. Iris

  Dit zou perfect voor me zijn. Ik heb om onverklaarbare redenen problemen met mijn wenkbrauwen. De haardichtheid is slecht rechts en links is een gedeelte helemaal weg. Iedere dag moet ik bijtekenen en dat vind ik altijd een lastig klusje. Wat een genot als dat niet meer nodig zou zijn.

  Reply
 66. Simone

  Hoi ,
  Zou heel graag eyeliner willen en wel om deze reden . Ik sta iedere dag om 5 uur op om naar werk te gaan en dat is zo vroeg dat mijn eyeliner dan vaak niet lukt en zonder ziet er ook niet uit , zo kaal en niet verzorgt .?bovendien heb ik hooikoorts dus vaak is het na paar uur weer nodig om opnieuw een lijntje te zetten . Om permanente eyeliner zelf te laten doen is voor mij te prijzig helaas , dus dit zou een geweldige uitkomst zijn

  Reply
 67. Milou

  Ik wil voor mijn moeder graag de permanente eyeliner behandeling winnen omdat ze vroeger altijd grote bruine ogen heeft gehad die ze mooi opmaakte, maar waar ze nu sinds vele jaren geen eyeliner meer op kan gebruiken omdat haar ogen daar de hele dag door van tranen en jeuken. Permanente eyeliner lijkt me dit probleem op te lossen omdat het niet jeukt en niet uitveegt. Ze heeft het ook al langere tijd over permanente makeup maar nog geen stappen gezet. Nu wordt de stap hopelijk vóór haar gezet!

  Reply
 68. Sandra Benedick Elzinga

  Ik kies dan graag voor de Eyeliner
  Waarom?
  Al 5 jaar draag ik heel zeldzaam makeup omdat ik ADHD/ADD kindjes heb en het erg druk is in ons gezinnetje 🙂
  Dus permanente eyeliner zou ideaal zijn 🙂

  Reply
  1. Debbie

   Want met mooie (zichtbare) wenkbrauwen krijgt je gezicht meteen open en jongere blik.
   Door m’n ziekte is het me teveel moeite me elke dag op te maken, dit lijkt me zo ideaal!

   Reply
 69. Sonja de Jager

  Wat een geweldige actie! Ik heb rossig haar, een blanke huid en sproetjes. Hierdoor zijn zowel mijn wimpers als wenkbrauwen heeeel licht en bijna niet te zien. Ik verf ze nu of ben met wenkbrauwpoedee in de weer. Pffffff, wat een gedoe iedere ochtend. Dus:

  Ik zou dolgraag permanente wenkbrauwen willen winnen,
  Zodat iedere dag met zichtbare en mooie wenkbrauwen kan beginnen!

  Reply
 70. Fem

  Hoi! Weer of geen weer…. ik ga altijd op de fiets naar mijn werk. Maar zonder make up als het regent.

  Eenmaal op mijn werk vergeet ik me dan vaak op te maken.

  Dus een beetje eyeliner-hulp is welkom!

  #blotebillengezicht

  Reply
 71. Marloes

  Dit lijkt mij superspannend, ik zou graag voor de eyeliner gaan. Het lukt mij zelf nooit goed dat netjes te doen, dus heb ik dat allang opgegeven… Ben benieuwd!!

  Reply
 72. Claudia

  Ik zou voor de wenkbrauwen gaan en het geven aan mijn BFF. Die wil het al heel lang en kan het zelf niet betalen. Ze zou er super blij mee zijn!!

  Reply
 73. Paula

  Wat een luxe zo’n permanent lijntje! Meteen een verzorgde look zonder moeite. Geweldig!
  Vraag me wel of of dat bijvoorbeeld ook in bruin of heel donker groen mogelijk is?
  Ik gebruik zelf zelden zwart omdat dat bij mijn licht groene ogen hard afsteekt. Vandaar mijn vraag.
  #Duimen

  Reply
 74. Annabel van Gelderen

  Wauw! Heel graag zelfs, dat scheelt een heleboel rijd ‘smorgens! En al lekker verzorgd wakker worden op t strand straks

  Reply
 75. Marcha de Noord

  Ondanks dat het 2 uur rijden is, doe ik toch graag mee! Ik twijfel tussen de twee behandelingen. Ik heb, al zeg ik het zelf, heel mooie ogen. Ze zijn alleen wel wat klein. Ik ben benieuwd of je dat met eyeliner optisch anders kan maken. Ik ben zelf een prutser met eyeliner, dus ik weet het niet zo goed. Met mijn wenkbrauwen ben ik op zich ook wel tevreden, maar ik merk dat ze dunner worden, dus een wenkbrauw behandeling zou ook welkom zijn. Kortom, ik zou graag het deskundige advies van Mandy krijgen mocht ik de gelukkige worden.

  Reply
 76. Sacha de Bruijn-Strobbe

  Wat een leuke actie Bonnie. Ik zou heel graag gaan voor de wenkbrauwen omdat ik een litteken op één wenkbrauw heb en elke ochtend die wenkbrauw opnieuw moet (bij)tekenen. Door permanente make up zal het resultaat veel mooier zijn en daarnaast veel tijd besparen. Groetjes Sacha

  Reply
 77. Mechthild van Coevorden

  Ik zou heel graag de eyeliner willen. Krijg binnenkort een herstel operatie van ooglidlift. Mag ik weer een flinke tijd geen makeup op en daar wordt ik toch wel onzeker van. De operatie gebeurt aan de binnenzijde van het ooglid dus dat zou permanente makeup niet verstoren. Zou er heel blij van worden

  Reply
 78. Marleen

  Permanente eyeliner lijkt mij ideaal. Altijd een frisse blik, ook als je net uit bed komt of in de sportschool. Ik zou dit heel graag willen winnen!

  Reply
 79. Syl

  Ik zou voor de eyeliner gaan. 2 jonge kids in huis, druk ochtendritueel, dus helaas zelden tijd voor make-up en dan zie je er zo moe en flets uit.. lijntje kan een extra boost geven voor zelfvertrouwen en uitstraling zo der gevaar op uitlopen wat helaas wel regelmatig gebeurd zeker in de zomer.

  Reply
 80. Anita Mansveld

  Eyeliner zou geweldig zijn, wat voor soort make-up ik ook gebruik alles is er altijd zo vanaf dus permanente make-up zou de oplossing zijn!

  Reply
 81. Emmy

  Ik zou heeeel graag permanente eyeliner willen hebben! Omdat ik een lui oog heb en met dat oog dus eigenlijk niks zie, krijg ik met geen mogelijkheid zelf een mooie gezet! Daarom heb ik alleen eyeliner op als er toevallig een vriendin is die het kan opdoen…. en het staat me zo mooi!

  Reply
 82. Silvia lanser

  Ik doe mee voor mijn dochter zij is niet tevreden over haar wenkbrauwen daar ze alleenstaande mama is zou dit haar tijd schelen waardoor ze er altijd verzorgd uit ziet en ze zou er heel blij mee zijn

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One Hand in my Pocket maakt gebruik van cookies. Meer daarover lees je in de privacyverklaring