Winnen: 2x een tijdschriftentafeltje van Deens.nl

tijdschriftentafeltje Deens.nl

Een hele fijne winactie voor liefhebbers van interieur en tijdschriften! Dit keer mag OHIMP van Deens.nl 2x een heel leuk tijdschriftentafeltje weggeven. Doe je mee?

Wij zijn FAN van de online interieurshop Deens.nl. En zij ook van ons, want we hebben al best een aantal hele leuke en succesvolle winacties gezamenlijk uitgerold. Eerst met een wit lichtsnoer en daarna met de alom bekende tafelklem. Toen ik weer aan het rondneuzen was op hun site kwam ik dit superleuke tijdschriftentafeltje tegen en ik dacht: “Echt iets voor mij en… de OHIMP lezeressen!” Zo gezegd, zo gedaan…

bijzettafeltje voor tijdschriften

Lees jij nog tijdschriften?

Toegegeven, ik lees steeds minder vaak een tijdschrift of krant. Veel inspiratie doe ik online op, bijvoorbeeld via social media. Maar toch is een tijdschrift-moment zo nu en dan een heerlijke, ontspannende bezigheid. Lekker bladeren, foto’s kijken, vouwtjes leggen. Kop koffie of thee erbij en het haardje aan maken het voor mij een perfecte zondagochtend tijdsbesteding. Mia heeft een abonnement op Vogue en ik op Colombus, Linda en Flow. Het tijdschriftentafeltje is niet alleen handig, maar staat ook nog eens leuk met deze vrolijke covers. Vind je niet?

tijdschriftentafeltje Deens.nl

Deze winactie is verlopen

Winnen: 2x een tijdschriftentafeltje t.w.v. 68,95 euro

Hou jij ook van tijdschriften lezen en vind je dit tafeltje een echte eyecatcher? Doe dan mee met deze winactie. OHIMP mag 2 lezeressen blij maken met een tijdschriftentafeltje t.w.v. 68,95 euro. Te koop bij Deens.nl, een webshop met eigenlijk alleen maar leuke accessoires voor je huis. Dit tafeltje is van het merk Madame Stoltz en heet Bijzettafeltje Magazine. De afmetingen en meer informatie over het tijdschriftentafeltje vind je hier op de site van Deens.nl.

Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten wat jouw favoriete tijdschrift of krant is en… wie weet! Winnaars krijgen over ongeveer 3 weken bericht. Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!

bijzettafeltje voor tijdschriften
267 thoughts on “Winnen: 2x een tijdschriftentafeltje van Deens.nl

 1. elisabeth maria martina

  die is helemaal te gek, ik ga helemaal uit mijn plaat als mijn naam hier straks als winnaar staat

  Reply
 2. Pleun Schuijt

  Wat een gaaf tafeltje! Dat zou de rondslingerende tijdschriften hier stoppen. Lievelingstijdschrift? Van mij creative letters, van mijn zoon de donald duck en van mijn dochter de penny. Ieder een eigen plekje!

  Reply
 3. Mira

  De LINDA is mijn favoriete tijdschrift. Jammer dat hij maar 1x per maand is want meestal heb ik hem met een week al uit. Een tijdschrift lezen is echt mr time savond op de bank. Dit tafeltje is super Leuk! En zou ik dan ook heel graag willen winnen

  Reply
 4. Myrthe

  Ik ben gek op wetenschappelijke tijdschriften en bladen als de National Geographic. Ben er al jaren lid van. Moet als docent ook wel een beetje op de hoogte blijven van alle ontdekkingen en ontwikkelingen natuurlijk. En iets als de Linda, flair etc altijd fijn voor op vakantie!

  Reply
 5. Corinne

  OMG hoe tof! Ik blader graag veeeeel door woonmagazines, tsja… ik werk in de makelaardij, dan word je best wel obsessief, tijdschriften echt lezen, doe ik online, maar plaatjes kijken YES dol op 🙂

  Reply
 6. Claudia

  Ik lees fotografie tijdschriften en veel boeken dus zou goed van pas komen. Zou super staan in de woonkamer. Ben al tijden op zoek naar wat leuks!!

  Reply
 7. Jeske

  Heel erg tof dit!! Ik lees nog altijd &C van chantal jansen echt helemaal geweldig! En dit zou super tof staan in mijn nieuwe huisje dus ik doe mee!

  Reply
 8. Peggy

  Oeh favoriete tijdschrift. Ik geb er zoveel en lees ze ook nog veel. Zou top zijn als ik ze hier in kan displayen ipv stapeltjes door huis. Denk dat ik nu ook fan ben can Deens.nl.

  Reply
 9. Nathalie Mellema

  Dit tijdschriftentafeltje is dus PRECIES mijn smaak! Ik vind ‘Harpers bazaar’ te gek! Niets gaat boven het kopen van een ‘ouderwets’ tijdschrift! Verder vind ik het dus altijd jammer om een tijdschrift weg te gooien, ik bewaar ze voor inspiratie! Ohja en stiekem omdat ik veel mode tijdschriften bij elkaar er onwijs stijlvol uit vind zien!

  Reply
 10. Astrid

  Hoi Bonnie!
  Wat een leuke winactie! Ik ben nog steeds dol op tijdschriften. Mijn huis ligt er vol mee! Favoriet is de Flow waar ik op geabonneerd ben.
  Verder hou ik van woontijdschriften en reisbladen. Dit mooie tafeltje zou goed van pas komen.
  Fingers crossed!

  Reply
 11. Marjolein Morriën

  Wat een leuk tafeltje! Voor mijn favoriete kooktijdschriften: Delicious, Jamie!

  Reply
 12. Esther Barens

  Heeel leuk dit tafeltje met tijdschriftenrek! Daar zet ik graag bladen in als Linda en vtwonen!! En misschien “mag” mijn man zijn tijdschriften er ook wel in kwijt 😉

  Reply
 13. Claudette

  Mijn favoriete tijdschrift is de delicious. Ik ben dol op koken, bakken en lekker eten! covers zijn ook altijd mooi, dus die kan ik kooi showen op dit tafeltje. Kan mijn verzameling kookboeken erook bij!

  Reply
 14. Martine

  Alle interieur- en reisbladen zoals vtwonen, elle decor, (internationale) Vogues en Colombus staan perfect in de leuke magazine tafeltje en dat leuke magazine tafeltje staat dan weer perfect in mijn fijne huis!

  Reply
 15. kempenaers anita

  mijn favoriete tijdschrift is Libelle, en voor dit mooie tafeltje heb ik nog een perfect plaatsje

  Reply
 16. brants harry

  Het Laatste Nieuws is mijn favoriete dagblad en met dit mooie tafeltje maak ik mijn vrouwtje superblij

  Reply
 17. Monique Opheij

  Ik ben trouwe Parool lezer, heerlijk in het weekend tijdens het ontbijt. Verslaafd aan tijdschriften zoals Vogue, Bazaar, Happinez en woonbladen. Ben bezig met het opknappen, schilderen en re-stylen van mijn huis. Daar past dit tafeltje geweldig goed bij!

  Reply
 18. Wendy

  Mijn favoriete tijdschrift in de Roots. De covers zijn zo mooi dat ik ze graag in het tafeltje tentoon zou willen stellen.

  Reply
 19. Marian B

  Een leuk tafeltje, ik hou er wel van! Linda, Vriendin, VT wonen zijn wel een paar van mijn favorieten.

  Reply
 20. Marjan Polet

  De libelle komt er zeker in te.liggen en een voetbal blad. Ook de reklame folders komen er in handig

  Reply
 21. Anna

  Ik doe heel graag mee..! Super leuk voor in mijn nieuwe huisje.. hihi mijn favo tijdschrift is de Linda…

  Facebook: An Na

  Reply
 22. Wilma van 't Hof

  Ik ben verzot op culinaire tijdschriften.
  Zoals Jamie Magazine, Elle Eten, Smult en Delicious. Tijdschriften die voor mij tijdloos zijn. Kan er zoveel lekkere recepten uithalen. En ook inspiratie als ik even niet echt weet wat ik op tafel wil zetten. En dat telkens maar weer. Ik bewaar alle exemplaren.

  Reply
 23. Wendy

  Mijn favo is Runner’s world. Voor mijn training, weetjes over hardlopen, overzicht van de leukste hardloopwedstrijden en de mooie verhalen van mijn medehardlopers 🙂
  Als ik win zal mijn vriend ook heel blij mee zijn omdat er dan minder magazines door het huis slingeren 🙂

  Reply
 24. Diane

  O hier zou ik heel. Blij mee zijn ok lees graag tijdschriften maar heb er nog geen opbergruimte voor

  Reply
 25. Nadia Lahpor-Hesse

  Leuk!
  Ik lees graag tijdschriften, ik heb een abonnement op de Vriendin, mijn Geheim en &C. Heerlijk om met dot weer op de bank onder een dekentje te kruipen en lekker te lezen en inspiratie op te doen. Verder lees ik ook graag Pyschologie magazine en de Happinez.

  Reply
 26. Inge Brunnekreef

  Wat een leuke actie en ik zou ook heel blij zijn met dit tafeltje . Ben dol op lezen van boeken maar ook van het tijdschrift Flow. Deze lees ik helemaal doornen ga er dan in knippen om het te gebruiken voor m’n bullet journal

  Reply
 27. Brigitte

  Super leuk!! Ik ben vooral fan van de LINDA! Heerlijk lekker op de bank met een kop thee en verstand even op 0 kunnen zetten.

  Reply
 28. Hillegonda haak

  Deze vindt ikcecht super mooi, past precies in onze niet zo grote huis( gauw is alles te groot of echt te duur) ik lees nog altijd tijdschriften boeken en de krant, ik houdt van het papier en de geur van bladen. Ik zou er dus superblij mee zijn ❤️

  Reply
 29. Romanie

  Deze tafel zou echt mega staan in onze nieuwe woonkamer!!
  Ik heb met de kerst een abonnement op de Iinda gekregen van mijn zoon waar ik heel blij van word! Hoe leuk zou het zijn om een stapel Linda”s in het tafeltje te kunnen leggen?

  Reply
 30. Denise Meulenbrug

  Super mooi design! Dit tafeltje zou gaaf staan in onze leeshoek! Geen rond slingerende Elle wonen, Linda en natuurlijk de krant NRC next meer! Maar allemaal netjes geordend in dit gave tafeltje.

  Spannend!!!!

  Reply
 31. Angeline

  Wat een knapperd van een bijzettafeltje.
  Ziet er zo gezellig uit.Voor mij zou daar Harpers Bazaar en de dagelijkse krant en een paar mooie woonboeken sowieso in terecht komen .
  Ik heb nu geen abo meer op een tijdschrift maar koop nu losse bladen waarvan ik denk dat die een interessante inhou hebben

  Reply
 32. Inge

  Wat een leuke actie, dit tafeltje zou perfect naast mijn bed staan! Ik heb veel tijdschriften die ik graag lees, maar Geschiedenis Magazine springt er voor mij uit (maar dat is waarschijnlijk vrij logisch, als geschiedenisstudent).

  Reply
 33. Katie

  Wat een gaaf tafeltje! Handig voor tijdschriften en leuke accessoires en het ziet er ook nog eens heel tof uit. Mijn favoriete tijdschrift is de Linda. Heerlijk om in het weekend lekker op de bank de tijd te nemen voor een fijn tijdschrift!

  Reply
 34. Marijke Pieterman

  Dit tafeltje is precies wat ik zoek voor onze woonkamer! Handig voor mijn lievelingstijdschrift VT WONEN. En super gaaf om een mooie plant op te zetten!

  Reply
 35. Femke

  Oh wat leuk! Mijn favoriete tijdschrift van kleins af aan is Elle. Vroeger Elle girl en nu Elle. Leuk om mn tijdschriften hierin te bewaren!

  Reply
 36. Esther Hoekstra- Elgersma

  WauW, wat een hip voor de heb tafeltje is dit! Op slag verliefd, net als op het tijdschrift Flow wat ik super graag lees.

  Reply
 37. Mara

  Onze drie kinderen hebben als favoriet de donald duck die hier iedere week komt, zelf lees ik het eigenhuis magazina met plezier net als de kampioen van de anwb,,, Ik doe graag mee, wat mooi zoiets in de woonkamer, en met persoonlijke items erop vh gehele gezin is het fantastisch….

  Reply
 38. Lien Smekens

  Wowie , Wat een leuk tafeltje !
  Mijn favoriet tijdschrift is absoluut VT wonen !
  Fijne zondag !
  Lien

  Reply
 39. Amanda B

  Wauw een schot in de roos, ik ben al lang op zoek naar een rekje voor de tijdschriften van draadstaal, ze liggen overal door het huis (Viva, Linda, kekmama), maar ook alle kranten en prentenboeken van de kids. Met een mooie plant ernaast super mooi. Help mij aan een georganiseerd plekje voor al het leesvoer, die mogen namelijk zeker een mooi plekje hebben in ons huis want we lezen erg graag .

  Reply
 40. Maria

  Oeh wat een lief tafeltje! Je hebt hem ook mooi gestyled!
  Zo nu en dan koop ik een Runners world magazine om mezelf weer even te motiveren om te sporten en ook lees ik graag de Viva. Ik hoop van je te horen!

  Reply
 41. Peeters Pierre

  Erg leuk bijzettafeltje met handige indeling.
  Mijn favoriete tijdschriften zijn Story, Flair, Dag Allemaal, Libelle.

  Reply
 42. ZY

  Met 1 woord, onwijssss super mooi ding! Ik lees eigenlijk alleen het AD zo uit de hand.. tijdschriften lezen zit er niet meer in met 2 kleintjes thuis. Ik zou dolgraag dit tafeltje hebben voor mijn nieuwe huis die we inrichten in de deense/scandinasvische stijl. Daar past ie perfect bij.
  Gr ZY

  Reply
 43. Karin Boer

  Ooooh leuk! Mijn favoriete bladen zijn de Jamie en Donna Hay magazine. Ik zou heel graag zo’n mooi tijdschriftentafeltje winnen… 🙂

  Reply
 44. Ilse van houts

  Leuke actie!! Ik lees maandelijks de Kek-mama. Vind t tafeltje heel leuk! Zou ‘m graag winnen!! #duimen!

  Reply
 45. Liesbeth Barto

  Dit supergave tafeltje zet ik heel graag in mijn huiskamer onder handbereik van mijn luie stoel. Perfect voor een kopje koffie of thee, een schaaltje koekjes of chocolaatjes en een exemplaar van Smult of Foodies voor de nodige inspiratie of de nieuwste Vriendin voor de ontspanning.

  Reply
 46. Mirjam Lammers

  Al weken in de woonkamer bezig; nieuwe kleuren op de wanden, alles weer geverfd, en eindelijk een stoel gekocht om een leeshoekje te maken. Ondanks het internet blijft tijdschriften lezen toch ook favoriet. Bladen als VT wonen, Linda, maar vooral alle soorten reismagazines slingeren hier rond. Dit tafeltje zou perfect zijn om de bladen mooi op te bergen én gelijk mijn drankje neer te kunnen zetten naast mijn leesstoel .

  Reply
 47. Monica Verschoor

  Mijn favoriete tijdschriften zijn Zin en de Vriendin. De Vriendin voor het snelle leeswerk en de Zin als ik meer tijd heb om een artikel op mijn gemak te kunnen lezen. In de serre, met een kom thee …. het enige dat mist is zo’n mooi tafeltje.

  Reply
 48. Linda A.

  Oh die is mooi! De meeste tijdschriften die ik lees is de Aller Hande van Albert Heijn lol Narional Geographic vind ik ook heel leuk en interessant te lezen. Terwijl Lin vriend graag tijdschriften over motoren of geschiedenis leest.
  Zou leuk zijn om een goede plek voor die te vinden.

  Reply
 49. Esther

  Helemaal geweldig voor mijn KEK mama en dan hopelijk ook plek voor mijn Bruce Springsteen boek zodat ik die ook een keer uitkrijg.

  Reply
 50. Sarah

  Ik ben als starter op zoek naar mijn eerst eigen huisje. Dit zou daar perfect in passen. Super gaaf tijdschriftentafeltje! Helemaal mijn smaak. Hier zouden mijn VTwonen tijdschriften goed in uitkomen! 🙂

  Reply
 51. Nynke B

  Mijn grote hobby is hardlopen, dus ik heb een abonnement op Runnersworld. Staan handige tips in en leuke hardloopverhalen.

  Reply
 52. Anita H.

  Lastig hoor, om één favoriet te benoemen. Elegance, Elle, Beau Monde, Grazia….. kan eigenlijk niet kiezen.

  Reply
 53. Arysha Lemmers

  Hoi!

  Mijn favo tijdschrift is toch wel Happinez! Naast mijn liefde voor interieur ontdek ik ook mijn passie voor spiritualiteit en het hebben van een healthy en happy mindset! Zo’n geweldig tijdschriftenrekje zou super in mijn interieur staan (neem als je wilt een kijkje via mijn Instagram) maar zou met dat tijdschrift ook wellicht een leuk gesprekje starten?!

  Reply
 54. Jeanet Dijk

  Ik ben verliefd. WoW wat een ontzettend mooi tafeltje zal perfect staan naast mijn bank met heerlijk planten erop en natuurlijk de vogue en bazaar erin. En voor onderop zal de boek urban jumgle willen leggen die nog op mijn boeken wenslijstje staat. Whoop whooop helemaal perfect. Tevens mooie verjaardagskadootje.

  Reply
 55. Janneke

  Wat een prachtig tafeltje is het!! Die zou ik super graag een mooi plekje in mijn huis willen geven! Mijn favo tijdschrift is de VOGUE. Eigenlijk lees ik alles wel hoor, zolang het maar gaat over fashion, interieur of eten!

  Reply
 56. Charlotte

  De Margriet en Vriendin vind ik altijd wel leuk. Hou ook ontzettend van woontijdschriften, maar kan aardig gefrustreerd raken. Als ik zie hoe mooi en stijlvol je huis kan zijn & het mijne niet bepaald is…. Komt daar wie weet binnenkort verandering in?

  Reply
 57. Cbdkl

  Geweldig, zou prachtig zijn in onze tuinkamer. Lezen graag de Donald duck.Maar ook vakbladen worden gelezen.

  Reply
 58. Madelon

  Geweldig!
  Naast mijn favoriete leesstoel zou hij perfect staan, ik erin met het blad Reizen en een lekker chai coffee een hele fijne middag gaat dat worden!

  Reply
 59. Diana

  Onwijs gaaf rekje!
  Heb nu al een tijdje een tijdschriften rek aan de muur en zat laatst te denken over iets anders en kom ik deze tegen

  Hier worden de tijdschriften verslonden, flair, libelle, Grazia en nog veel meer… nu maar duimen

  Reply
 60. Jolien

  Mijn favoriete tijdschrift; vt wonen voor leuke en nieuwe wooninspiratie
  De flair en de Viva voor heerlijke ontspanning op vakantie. En een l kooktijdschrift voor de leukste nieuwe recepten!
  Dit enorm leuke tijdschriftentafeltje zou geweldig staan in ons nieuwe huis, waar we gisteren zijn ingetrokken. Dus heel erg welkom

  Reply
 61. Kim Goddijn Krommert

  Oh dit zou ik echt zo graag willen winnen! Te gek.
  Ik zou dit fijne tijdschrift tafeltje bij mijn zoon op zijn nieuwe kamer zetten of beneden naast de bank of op de logeerkamer of…oh heerlijk ik zie het al helemaal voor mij!
  Ik lees graag de &C, de Flow en de Happinez!

  Reply
 62. Pauline

  Wat een onwijs leuk tafeltje! En nog leuker voor in mijn nieuwe huis straks. Zou prachtig staan voor mijn Yogamagazine en Flow tijdschriften

  Reply
 63. Kitty van Ieperen

  Mijn lievelingsmagazine is Foodies, heerlijk inspirerend om te kijken en te lezen wat ik ook eens kan uitproberen in de keuken.

  Reply
 64. Nancy Rosmalen

  De oplossing voor ons ‘tijdschriften-probleem’! Heb nog nooit een leuke opbergplek gezien, tot nu toe…
  Autoweek, Ariadne at Home, Quest, de Allerhande: wij lezen van alles en nog wat! Graag dus!

  Reply
 65. Debbie

  Tof tafeltje! Mijn favo tijdschriften zijn Flow en Happinez. LINDA. lees ik ook graag, die geeft mijn moeder door aan mij als ze hem uit heeft 😉

  Reply
 66. Elsbeth Johanne

  Wat een leuk tafeltje. Daar kan ik mijn Linda’s en fototijdschriften mooi in en op kwijt!

  Reply
 67. Mascha Gravemaker

  Waar zo’n vakantie in Griekenland goed voor kan zijn! Ik vind het super om je te volgen in al je reizen die daarna kwamen. Al was dat natuurlijk je allerleukste. Ik lees de Linda graag en de Kek Mamma. Altijd blijven doen en nu met Floortje natuurlijk weer helemaal leuk!

  Reply
 68. Veerle Herremans

  Super tafeltje! Ik hou er van om in het weekend de Morgen te kopen op zaterdag. Deze is zo dik, dat ik er de hele week kan in lezen. Verder heb ik ook een abonnement op Flow.

  Reply
 69. Natalie Bender-Schutten

  Wauw Wat een geweldige tafel!! Om eerlijk te zijn; mijn hele huis ligt vol met tijdschriften. Ik heb alle Linda’s, Flow’s , en dan nog vele jaargangen van de VT wonen etc etc. Ik houd van Tijdschriften. Dit Tafeltje ; ik zie hem hier al Stralen

  Reply
 70. Rianneweerd

  Wat supergaaf! Favoriete tijdschriften zijn de Quest, roots, Ariadne at home en de Donald Duck!

  Reply
 71. Robin Hofmeister

  Ik sta elke week weer te springen als de Linda op de deurmat ligt! Heb het tijdschrift meestal in een dag al uit!

  Reply
 72. Nicolle Claessen

  Wow, wat ontzettend mooi. Ik ben dol op tijdschriften. Mijn favorieten zijn: Zoom, Linda, Delicious en Columbus. Wat zou ik blij zijn als ik mijn favoriete tijdschriften in dit prachtige meubeltje kon opbergen. 😀

  Reply
 73. Helma Keijzer

  Als er tijd is ( lees jong gezin, partner, vrienden en familie, werk…) maak ik me time door het bad in te duiken met een heerlijk tijdschrift …JAN , KEK mama of vt wonen bladeren heerlijk.
  Ik kan ook zo opknappen van een opgeruimd gezellig en hip huis…! Opgeruimd met 2 jonge kids maar dromen mag! Dit prachtige exemplaar mag zo mijn kamer inwandelen en ik zal er een mooie plek voor zoeken!!

  Reply
 74. Gerda

  Wow dat is echt een Prachtig tijdschriften tafeltje!!! <3 <3 en doe graag mee voor mijn dochter Stephanie Esther want dit zou prachtig staan in hun loft en dan kan ze de plant die ik haar heb geven daar ook opzetten! En ja tijdschriften genoeg..zekr als het over reizen en wonen gaat!

  Reply
 75. Agnes

  Wat een super leuk tafeltje. Beetje “vintage feel” achtig.
  Veel leuke tijdschriften, vt wonen, Viva , Flow via de “ouderwetse bieb” en lid van de Linda, all time favorite.

  Reply
 76. Rie-Anne

  Aiii wat leuk! Wonen net in ons nieuwe huis en moet nog van alles. De tijdschriften van VT, Vogue en de ‘waar doet ze het van’ bijlage liggen als een hoop zooi in een hoek weg gedrukt. Zou fijn zijn als ze een eigen plekje krijgen tegen de verse gesausde blauwe muur 🙂

  Reply
 77. Rie-Anne

  Aiii wat leuk! Wonen net in ons nieuwe huis en moet nog van alles. De tijdschriften van VT, Vogue en de ‘waar doet ze het van’ bijlage van de Flair liggen als een hoop zooi in een hoek weg gedrukt. Zou fijn zijn als ze een eigen plekje krijgen tegen de vers gesausde blauwe muur 🙂

  Reply
 78. Angelique Gijsbertse

  ELLE IS MIJN LIEVELINGS MAGAZINE. ZO GEVARIEERD EN ORGINEEL. HEEL LEUK OM WEER INSPIRATIE MEE OP TE DOEN.

  Reply
 79. Riekie Bos

  VIVA en LINDA zijn mijn favo tijdschriften!
  En wat een tof en handig tafeltje, helemaal leuk voor op mijn zoldertje.
  LOVE IT !!!

  Reply
 80. Bianca Schonewille

  Bij mij blijft de Vriendin toch de favoriet,wanneer ik bij de kapper zit weten ze al dat ik de roddels sowieso niet hoef te lezen.
  Donald Duck blijft ook wel een toppertje 😉

  Reply
 81. Jo’s Daughter

  Oh ik kan niet goed kiezen, VT Wonen, Foodies & Delicious zijn allemaal erg leuk. Ik hou van afwisseling en ze zouden prachtig staan in dit leuke tafeltje!! Ik heb plek genoeg om er een knusse leeshoek mee te maken 🙂 Heerlijk om even bij/mee te relaxen.

  Reply
 82. Emmy

  Wat een leuk tafeltje zeg! Daar heb ik wel plek voor. Ik heb niet echt 1 favoriet tijdschrift, maar zou gem vullen met living, food en reistijdschriften, heerlijke combinatie om af en toe ook in terug te neuzen.

  Reply
 83. Petra

  Ik lees het allerliefste de WAD, omdat de titel zegt waar het over gaat … We Are Different. Ik houd van originaliteit en design, daarom zouden mijn WADs zo mooi uitgestald zijn op dit prachtige tafeltje!!

  Reply
 84. Dinah

  De vt wonen voor inspiratie en Linda voor lekker lezen! Verder de nrc next in het weekend uitpluizen

  Reply
 85. Renske van Veen

  Wat een leukerd! Ik zou hem als nachtkastje neerzetten. Bijna bevallen en hopelijk daarna tijdens de kraamweek ook rustige momentjes in bed met een tijdschrift. Kan nu dan ook niet anders dan dat ik Ouders van Nu als favoriete tijdschrift heb 😉

  Reply
 86. Mirjam

  Superleuk tafeltje, hij zou echt fantastisch passen naast Mn favo plekje op de bank. Daar lees ik nl nu heel graag VT wonen, en verschillende blogs, om eindelijk na 1,5 jaar verbouwen inspiratie op te doen en de toko aan te gaan aankleden. 🙂

  Reply
 87. Lisette Kleiweg

  Ik lees graag het AD editie Rotterdam en de LINDA, hoewel ik de Donald Duck ook nog steeds leuk vind….
  Dit schattige tafeltje mag naast mijn leesstoel bij de boekenkast !

  Ik volg en like je al op alle kanalen.

  Reply
 88. Dalia

  Voor mijn werk in de PR lees ik dagelijks tijdschriften, van mamabladen tot lifestylebladen. Maar als ik dan een keer thuis ben en wil ontspannen, lees ik het liefst de &C en Linda. De combinatie van humor en serieus maakt dat deze bladen favoriet zijn!

  Reply
 89. Annelaure van Zomeren

  Wat een fantastisch mooi tafeltje / rekje! Ik zou mijn interieur er heel graag een upgrade mee geven. Ik lees een heleboel tijdschriften graag, maar VT Wonen zou toch bovenop komen!

  Reply
 90. Ank

  Wat een geweldige prijs! Mijn lievelingstijdschrift is de VTWonen. Ik kan er niet doorheen bladeren zonder gelijk de volgende dag vanalles te gaan kopen. Dit gave tafeltje zou geweldig staan in mijn mijn nieuwe woonkamer. Ik doe heel graag mee!

  Reply
 91. Marije

  Ooee, met Madam Stoltz kun je bijna niet de mist ingaan. Wat een onwijs leuk vormgegeven tafeltje! Ik herken wel wat je schrijft over een verschuiving van papier naar online (lezen, oriënteren, inspiratie opdoen) maar vind het zelf af en toe wel nog fijn een echt magazine in handen te kunnen houden. Stiekem vind ik een stapeltje mooie tijdschriften op een goede plek in huis ook erg leuk staan. Daarvoor zou dit tafeltje zich – uiteraard – meer dan prima lenen! Ik ben zelf geen vrouwen-bladen-lezer, maar pak liever een Quest of National Geographic Magazine. Die stapelen trouwens esthetisch ook erg aantrekkelijk 🙂

  Reply
 92. Sylvia De Geest

  Met zo’n mooi tafeltje ben je echt van de rondslingerende tijdschriften af. Onze favorieten: Delicious voor mij, promotor voor mijn vent en Quest voor mijn zoon.

  Reply
 93. S. Stolvoort

  Ik doe mee voor mijn dochters. Wij hebben 6 kids waarvan 4 meiden!
  Je snapt het wel daar word onderling flink geruild met magazines en ze liggen dan ook overal!!!

  Zij hebben dan de Donald Duck, Winx, Prinsessen, Lego Friends, Zo zit dat.

  Ik lees graag VTWonen.
  Je zal ons enorm blij maken als we hiermee wat orde in de chaos kunnen brengen.

  Reply
 94. Stephanie Smit

  &C, het tijdschrift van Chantal Janzen is mijn favo tijdschrift :)! Heerlijk tijdschrift van deze tijd, met leuke en trendy onderwerpen, maar ook heerlijk luchtig geschreven! I like it :), net als dit geweldig mooie en leuke tijdschriftentafeltje :)!!!

  Reply
 95. Susan Muller

  Wat een leuk eigentijdse eigenwijze tijdschriftentafeltje is dit zeg!!! Ik ben verkocht en zou hem heel graag in ontvangst nemen Dus ik doe heel graag mee aan deze winactie

  Reply
 96. Nina Haven

  Mijn favoriet is de Knippie. Hiervoor, èn voor al die rondslingerende Donald Duckjes zou dit tafeltje ideaal zijn!!

  Reply
 97. Eef Klinkenberg

  Wat een geweldig tafeltje! Mijn Happinez en Linda zullen daar een heel mooi plaatsje in krijgen!

  Reply
 98. Corine N

  Wat een supergaaf tafeltje, helema al leuk! Ik hou ontzettend veel van tijdschriften maar Flow is mijn ‘net even anders’ favoriet!

  Reply
 99. m chen

  Mijn favoriete tijdschrift is alles wat met eten te maken heeft zoals Delicious, Foodies en Elle Eten! Deze tafeltje is dan ook ideaal het heeft plaats voor tijdschriften en ik kan er iets lekkers op neerleggen, doe dus graag mee aan deze actie!

  Reply
 100. Ilja W

  Ik vind zelf de Libelle en Margriet erg leuk om te lezen, maar heb ook een abonnement op Vriendin gehad. En eerlijk? Tijdschriften als Landleven zijn ook prachtig!

  Reply
 101. Marijke

  Mijn favoriete tijdschrift is de Columbus Travel!
  Maar met zo’n superleuk tijdschriftentafeltje heb ik plaats voor nog véél meer leuke tijdschriften!

  Reply
 102. Mariska van Taanom

  Mijn favo tijdschrift is toch wel de vt wonen. Nu maar duimen dat mijn tijdschriften in dit mooie rek / tafeltje komen te liggen

  Reply
 103. Danielle

  Dit is super leuk! Ik lees graag het Reiz& Magazine van de ANWB. Hier doe ik inspiratie op voor mijn eigen reizen. 🙂

  Reply
 104. Yvon

  Voor mijn man is dat Moto73, voor mijn oudste zoon Gameplay, voor mijn jongste Donald Duck en voor mij Sante en Libelle

  Reply
 105. Heidi

  Wij zijn een fan van woon- en Lifestyle bladen zoals VT wonen, Residence, Nouveau. Deze bladen zijn te mooi om weg te doen en prettig om af en toe door te bladeren voor inspiratie, ze slingeren nu overal door het huis….het zou heel erg fijn zijn om een vaste plek voor de bladen te hebben, deze design tafel is erg welkom in ons interieur!

  Reply
 106. Nancy van Heck

  Oh wat een fijn mooi tafeltje deze zou ik erg graag willen winnen zodat ik mijn tijdschriften netjes kan bewaren.

  Reply
 107. Maaike

  Ik vind de Happinez een heel fijn tijdschrift, de Linda flow of Quest vind ik ook fijn. Als ik inspiratie op wil doen om te koken lees ik graag de delicious of doosjes.
  Deze mooie eyecatcher gaat een heel fijn mooi plaatsje krijgen in mijn nieuwe huis.

  Reply
 108. Carolien Schnackers

  Mijn favoriete tijdschriften zijn het magazine van VT Wonen, hetgeen me inspiratie voor in huis geeft, en Vriendin, waarbij me met name de persoonlijke verhalen erg aanspreken!

  Reply
 109. Margret

  Ideaal zo’n tafeltje voor alle tijdschriften die ik via via krijg.
  Libelle, Viva, Flair en Margriet.

  Reply
 110. Janneke

  Wat een mooi tijdschriftentafel. Eindelijk iets compleet nieuw!
  Zou hem dolgraag in mijn woonkamer hebben staan.
  Compleet gevuld met mijn KCK’s.

  Reply
 111. Matzen

  Wat een leuk tafeltje/rek! Liefde op het eerste gezicht Ik zou er graag een paar Elles, VTwonens (?) en Questen in leggen! En natuurlijk een cactus erop

  Reply
 112. Ellen Verbunt

  Wat een wonderschoon retro tijdschrifttafeltje, echt een aanwinst in mijn interieur dat regelmatig ontsierd wordt door rommelige stapels met kranten en tijdschriften.

  Mijn favoriete tijdschrift is de Vogue Italia, prachtige foto’s waar ik uren bij kan wegdromen. Ook lees ik graag het blad Monumentaal (abonnement), Kunst magazines en ik lees verschillende kranten. Daarbij wil ik ook nog vaak pagina’s uit kranten en magazines bewaren wanneer ik geïnspireerd wordt door een artikel.
  Ik heb ook nog een kleine verzameling met oude Voque’s uit de jaren 60, ze hebben prachtige kaften, in dit mooie tijdschriftentafeltje krijgen ze de aandacht die ze verdienen!

  Reply
 113. Hennie

  Op het moment ben ik lid van de Grazia en de Glamour, hier wil ik graag de VIVA nog aan toe voegen. Ik heb er zeker nog een stuk of 10 in de plastic zitten omdat ik op het moment druk bezig ben met de verbouwing van mijn eerste huis. Dit tijdschriften tafeltje is dus ideaal om mijn nog te lezen tijdschriften netjes bij elkaar te houden voor als er weer de tijd voor heb.

  Reply
 114. Nancy

  Ik hou van de Linda, van Delicious maar ook van de Flair en de Viva kan ik heerlijk genieten, elke dag probeer ik wel een momentje voor mijzelf te nemen… Als ik ze dan kan opruimen in dit prachtige tafeltje wordt ik helemaal blij! 🙂

  Reply
 115. Jill Vandenbrembt

  Na ‘Joepie’, ‘Fancy’ en Flair ben ik op mn 30e toe aan ‘Goed gevoel’.
  Alleen de naam al. Top he!
  En in zo’n tafeltje… pure klasse 😉

  Reply
 116. Sabrina

  Wat een gaaf tijdschriftentafeltje, daar maak ik graag kans op. Mijn Viva’s passen daar mooi in. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie) en heb daar je bericht geliked en gedeeld.

  Reply
 117. Joy Lap

  Wat een leuk en handig ding! 😀
  Daar zou ik mooi mijn rondslingerende bladen in kunnen doen, naast de bank. Ik lees vooral damesbladen zoals Margriet en vriendin.

  Reply
 118. annemarie mikx

  In de serre liggen allemaal stapels Libelle , dus daar wil ik graag een tafeltje voor hebben.

  Reply
 119. May

  Wow, wat een fantastisch tijdschriftentafeltje ! Deze past echt zo goed in ons interieur. Ik bewaar altijd de magazines van VT Wonen, ik ben er dol op, en deze zouden hier mooi in passen. Daarbij ligt er ook wel eens een TINA van mijn dochter rond te slingeren, die mag er ook bij 😉

  Reply
 120. Landje Bleeker

  Ik lees graag parool en tvgids en folders en soms een tijdschrift
  Maar ik vind ze echt prachtig en zo kan nog meer planten neerzetten

  Reply
 121. NINA V.

  Wat een pareltje ! Echt heel leuk bedacht en de uitvoering is top. Het past super mooi in onze woonkamer. Mijn favoriete tijdschrift is Happy In Shape, deze zou ik er graag inleggen. Leuk met een hippe cactus erbij, een mooi waxinelichtje,.. ik zie het al voor mij.

  Reply
 122. Sharon de Ridder

  Wat een tof tafeltje! Ik ben bezig thuis een kantoor te maken en dit tafeltje zou daar perfect in passen <3 Ik lees graag de &C en The Guardian; die zouden dan ook in dit prachtige rekje sieren 🙂

  Reply
 123. Mariëlle Roijen

  Wat een gaaf tafeltje! Ik hou van diverse tijdschriften. VT Wonen vanwege de prachtige foto’s en de inspirerende interieurs (sluit mooi aan bij mijn opleiding voor interieurstyliste ). Mijn Geheim en Anoniem om heerlijk mee weg te dromen. Vriendin voor de leuke columns, lekkere recepten, hartverscheurende levensverhalen en leuke inspiratie voor uitstapjes, woonaccessoires en mode.

  Reply
 124. Sandra beekman

  Oh wat gaaf zou dit zijn. Sinds de onverwachte geboorte van mijn dochter paar maanden geleden lees ik graag ouders van nu en kek mama. Op leuke manier aan info komen die ik op snelle termijn tot mij moet krijgen

  Reply
 125. nicki

  Wat een prachtig, strak stijlvol tafeltje! Een perfecte aanvulling op mijn interieur. Ik lees veel bladen, dus in het rekje komen afwisselend de Linda, &C, de Jan, Libelle, Koken & Genieten, Cosmopolitan, Flair en de Bobo voor mijn dochter 🙂 Geen rondslingerende bladen meer op de grond en op de tafel!

  Reply
 126. An Hendriks

  Mijn favoriete blad ?
  Poeh misschien een beetje tuttig maar ik lees graag de Libelle
  Eigenlijk lees ik alles wat los en vast zit
  Vanwege een beperking in mijn sta-op stoel
  (niet om zielig te doen maar een beeld te geven 🙂 )
  Dit tafeltje zou geweldig zijn om er naast te zetten
  Leesblaadjes erin ,kopje thee erop
  Meer wensen zijn er toch niet om blij te zijn ?
  Doe dus heeeel erg graag mee en ga nog harder duimen 😉

  Reply
 127. Anne-Laura

  Wat een te gek tafeltje. En wat zullen de Vogues shinen. Wat zou dit mooi zijn om te winnen zeg!

  Reply
 128. Ymke Harren

  Hoi Bonnie, wat een geslaagde actie!!! nu al wat een enthousiaste lezers. En ik ook idd wat een super leuk tafeltje ik werd er meteen blij van. Al die duckies die geen vaste plek hebben en nu dus op de grond, bank, tafel enz. liggen wat zullen die hier mooi instaan samen met een eenzame Happiness van mijzelf en een paar VT wonen blaadjes.

  Reply
 129. Jennifer

  Hi! Ohh wat een supergaaf tafeltje!! Ik ben een echte Foodie en helemaal gek van Smult 🙂 daarnaast de Linda en Vogue. Geweldig tafeltje om lekkere dingetjes op te zetten (en op te eten natuurlijk haha).

  Reply
 130. Lucie

  Hier rolt van alles door de brievenbus, van de Volkskrant, Donald Duck, tot de VPRO-gids en dan heb ik het nog niet eens over alle bladen die los in de winkel worden gekocht! Daarvan is VTWonen toch wel één van de favorieten! Dit toffe tijdschriftentafeltje van Deens.nl zou hier in elk geval nooit leeg en ongebruikt blijven!

  Reply
 131. Petra de Blaak

  Dat zou echt supergaaf zijn! Ik heb alle tijdschriften nu in een kattenmandje (waar de katten niet in willen, ik heb niks van ze afgepakt hoor ;-))
  Past net niet precies, waardoor de tijdschriften een beetje krullen. Vooral voor de Linda vind ik dat zonde, dat is mijn favoriete tijdschrift. Ik heb nog nooit een nummer gemist.

  Reply
 132. Tamara M

  Mijn favo tijdschrift is de vriendin. Heerlijk op de bank of in bad even lekker doorbladeren.

  Reply
 133. Rianne Vlierman

  Gaaf tafeltje, inderdaad leuke website Deens.nl! Ik lees nog veel tijdschriften juist omdat ze ook zo gezellig staan in het interieur.. top 5 : Jan – Linda – Elle – VT wonen – Wendy en ik ben fan van flow book for paper lovers ik heb ze alle 5 en die zouden ook heel mooi op het tafeltje staan!

  Reply
 134. NikkiL

  OOOOOOMG!! Mijn favo tijdschrift is de LINDA! Heerlijk blad! Maar als ik deze tijdschriftentafel win ga ik daar stiekem wat anders mee doen… hoe tof als platenspelertafel! De platen passen ernaast…. nu maar hopen…

  Reply
 135. Anita van Dijk

  De Flair. Jaja weet het, truttig, maar toch…. staan er vaak leuke stukken in. Maar beloofd mocht ik het tijdschriftentafeltje winnen, zal ik de Kampioen aan de buitenkant leggen, zodat de Flair niet zo opvalt.

  Reply
 136. Joyce

  Mijn lievelings tijdschrift is de Amerikaanse Better Homes & Gardens! Over 3 weken verhuizen wij van de VS naar NL en dan zou dit mooie tafeltje erg van pas komen om mijn Amerikaanse tijdschriften in te bewaren en terug te denken aan onze emigratie naar Amerika.

  Reply
 137. anja Kluijtmans

  Ik heb mijn huis ingericht jaren 60 / 70. Dit tafeltje lijkt heel veel op het tafeltje dat ik pas weg heb gegooid omdat ie kapot was. Dat zal mooi zijn als ik er weer een voor in de plaats krijg. Ik hou van heel veel bladen.
  Vt Wonen is wel mijn favoriet

  Reply
 138. Raaf Klein

  Bij mij zijn er meerdere tijdschriften favoriet, maar mijn favoriete krant is het AD.

  Reply
 139. Jan

  Dit tafeltje zou perfect staan in ons nieuwe huis! Met voor mij de AutoVisie en Voetbal International en voor mijn vriendin de Flow! of Quest Psychologie mag deze zeker gezien worden 🙂

  Reply
 140. Marjolein de Bruin

  Leuke actie! Ik ben gek op de Linda én op reistijdschriften (Lonely Planet Magazine en Columbus). Heerlijk om even mee op de bank te kruipen. En natuurlijk leuke covers om te laten zien in het tijdschriftentafeltje!

  Reply
 141. Ilse

  M’n oma heeft een abonnement op de Libelle en ze geeft al jaren dat tijdschrift aan mij door, wat ik met veel plezier lees.

  Reply
 142. Rianne Vlierman

  Gaaf tafeltje! Ik lees nog heel veel tijdschriften. Juist ook omdat het leuk staat in het interieur. Vind het iets persoonlijks hebben.. mijn favorieten zijn de Jan, VT wonen, Elle , Linda. Ook flow book for paper lovers gebruik ik vaak en die zouden mooi tot zijn recht komen op dit tafeltje..

  Reply
 143. M.J.H. Nijholt

  Wat een leuk tafeltje! Ik lees eigenlijk elke keer een ander tijdschrift, leuk voor de afwisseling!

  Reply
 144. sab

  Zooo wow wat gaaf zeg ben verliefd! Ik lees altijd de Grazia en wat zullen die gaaf in dat mandje staan zeg. Ga knetterhard duimen.

  Reply
 145. Anieta Margaretha

  Superleuke actie weer! Daar kan mooi de flair, de viva en dagblad van het noorden in liggen

  Reply
 146. janny kroezen

  Wat een ontzettend gaaf tijdschriftentafeltje. Ik ben gek op tijdschriften, vooral de Flow, en tafeltjes, dus het zou erg mooi zijn als ik deze zou winnen.

  Reply
 147. Myrthe

  Mijn favoriete tijdschrift is Aan de haak.
  Die zou leuk in het tafeltje kunnen staan en dan het project waar ik mee bezig ben (mijn bollletje wol/katoen en mijn haaknaald) opbergen in het mandje :D.

  Reply
 148. Oma Will

  Mijn favoriete tijdschrift is de Libelle, al meer dan 50 jaar.
  Graag doe ik mee om dit tafeltje in mijn bezit te krijgen, die mij doet herinneren aan vroegere tijden.
  Toen hadden wij thuis ook zo’n soort tijdschriften tafeltje staan.
  Daar lag altijd een stapeltje libelle’s op en het breiwerk van mijn moeder.
  Ik volg Bloglovin en waag een kansje.

  Reply
 149. Amanda

  Super leuk! Dit tafeltje zie ik graag pronken in mijn huisje ! Mijn favoriete tijdschrift dat is vtwonen.. lekker veel inspiratie op woongebied. Groetjes Amanda @mijnhuisje_ op instagram

  Reply
 150. Wendy

  Ik houd heel erg van tijdschriften. Heb wisselende favorieten: Columbus, Vogue, JAN, Harper’s Bazaar, National Geographic. Maar het blad dat al die jaren is gebleven en dat echt favoriet is, is SALT magazine.

  Reply
 151. Nina

  Wat een gave winactie. Ik had de blog gelezen en ik ben eerst gaan kijken of ik het tafeltje wel kwijt zou kunnen. En ja, gelukkig heb ik een heel mooi plekje kunnen verzinnen hiervoor. Dus.. ja, heel erg welkom ! Ik zou dit tafeltje gebruiken om mijn favoriete bladen neer te leggen, dit zijn de LINDA. en de VT Wonen. Ik ben dol op deze bladen en ze zouden er mooi bij passen. X NINA

  Reply
 152. Bianca

  Ohhh wat mooi! En ideaal voor alle tijdschriften hier. Ik lees zelf graag de Linda, Cosmopolitan, Flair, en diverse woonmagazines. De kinderen lezen de Bobo, Donald duck en Topmodel. Man leest de Volkskrant. We hebben hier stapels tijdschriften die schreeuwen om een mooi eigen plekje 🙂 Op dit tafeltje ben ik echt verliefd! Wat een prachtige eyecatcher.

  Reply
 153. Tamara

  Mijn favoriete tijdschrift is het Libelle Bookazine! Dit is een boek, gedrukt als tijdschrift. Scheelt veel gewicht als je het bijv. meeneemt op vakantie of in je tas naar het werk.

  Mijn Bookazines zouden prachtig staan in dit tafeltje, met daarop mijn Pannenkoekenplant ♥

  Reply
 154. Rose Otto

  Hallo!
  Ik lees graag het Dagblad van het Noorden als krant en als tijdschrift de Margriet of Libelle. Voor mij zijn eigenlijk alle nederlandse tijdschriften en kranten leuk, omdat ik heel lang in Duitsland heb gewoond. En daar had je die niet! 🙁

  Reply
 155. Wilma Daemen

  Wat een schat van een tafel. Hier ben ik altijd aan het bladeren en ideeën opdoen in tijdschriften. Mijn favorieten zijn Flow en Daphnesdiary maar eigenlijk lees ik alles wat voor handen is. Ik zie mijzelf al zitten in mijn lievelingsstoel en dit tafeltje ernaast met thee en zelfgebakken koekjes. Ik ben er even niet hoor, als je me zoekt, ik zit in mijn hoekje.

  Reply
 156. Anneliese de Waal

  Wat een gaaf tafeltje, ik doe graag mee voor dit tafeltje, heel erg leuk 🙂 Groetjes van,
  Anneliese de Waal

  Reply
 157. Larissa

  &C! Hele goede combinatie van tekst en beelden. Bijna alles wat erin staat vind ik interessant. Maar vooral, heel kleurrijk en vrolijk!

  Reply
 158. bregje

  geweldig tafeltje!! love it, en uniek. mijn favoriete tijdschrift is vogue ik haal er altijd veel inspiratie uit.

  Reply
 159. yonina

  Hier in huis worden vele tijdschriften gelezen: donald duck, tina, libelle bookazine, viva mama, lego ninjago magazine, vriendin. Zo’n tafeltje waar alle tijdschriften van die week/maand bij elkaar liggen lijkt mij dan ook heel fijn!!

  Reply
 160. Lucia

  mijn favoriet is Linda, maar ook Jan en woontijdschriften vind ik erg leuk.
  In deze leuke tafel/leesrek kun je je mooie tijdschriften mooi etaleren. Zou geweldig zijn!

  Reply
 161. Kaar

  Sodejuuuuu…..wat een heerlijke ,trendy en stijlvolle giveaway van OHIMP ♥
  Oehhh …wel een lastige vraag hoor want ik ben een die-hard lettervreter en geef best veel geld uit aan mooie glossy’s maar NOG MEER aan prachtige woonbladen,koffietafelbladen & lifestylebladen. Er is een blad die er TORENHOOG bovenuit springt omdat ik er zooooo ongelofelijk
  HAPPY van word….de HAPPINEZ
  Waarom?
  Nou….uhhhh de artikelen, reportages ,gezondheid- & lifestyletips ,foto’s en kleurrijke tekeningen daar word ik waaaaanzinnig blij van
  Ik laat het blad na het lezen nog een tijdje op tafel liggen want alleen de cover bezorgt me al een euforisch gevoel Na een poosje ga ik de mooiste foto’s gebruiken voor prachtige collage’s voor mijn eigen huis maar ik maak er ook ware kunstwerkjes van als cadeautjes voor jarige,jubilerende ,familie,vrienden,collega’s en voor de juffen van de kinderen
  Heel hard dagdromen dat ik de HAPPINEZ magazines mag SHOWEN in dit ronduit schitterende DESIGNERSTUK van een 1001-dingen tafeltje #HAPPYFEELINGS #DAREtoDREAM

  Reply
 162. Kim

  Oe wat een moeilijke vraag. Ik ben namelijk een echte leesfreak. Van boeken tot de zaterdag editie van de Volkskrant tot de Linda, de Jan, de Scandinavian living of Vogue. Allemaal lees ik met liefde terwijl ik met een kop thee (of een wijntje) me op de bank genesteld heb. En omdat hier altijd overal rondslingerende boeken en tijdschriften liggen zou dit tafeltje een perfecte en stijlvolle oplossing zijn!

  Reply
 163. Milou van Mulken

  Wat een lief en knus tafeltje is die van Deens! In ons huis van reisgekken lezen we allemaal één en hetzelfde tijdschrift: National Geographic Magazine. We hebben er door de jaren heen een hobby van gemaakt om dit tijdschrift in verschillende talen te lezen, dus nu verzamelen we de Nederlandse, Amerikaanse en Franse versies. Deze worden zowieso nooit weggegooid, ze liggen netjes in de kast opgestapeld, waar ze wel handig liggen maar je de mooie covers helaas niet ziet. Ik zou graag de tijdschriften met de mooiste cover foto’s in het tijdschriftenrekje zetten zodat het een practische én decoratieve functie heeft!

  Reply
 164. Susan

  De Linda, Jan, VT wonen… mooie glossy’s. Donald Duck van mijn dochter en een legoglossy van mijn zoontje

  Reply
 165. Rosie de Witt

  Wat een onwijs mooi tafeltje. Ja, de spulletjes van Deen.nl zijn echt heel tof. Op het moment lig ik in het ziekenhuis en lees echt alles wat los en vast zit om mijn tijd een beetje ontspannen door te komen. Het liefs vrolijke bladen zoals: Happiness, Zoom (vooral foto’s van de natuur enzo), de Donald Duck :D, VT Wonen en vooral reismagazines. Ik zou echt heel blij zijn met het tafeltje als ik over een poosje weer thuis ben.

  Reply
 166. Johanna Flickwier

  LINDA: ik kan niet meer zonder. Ik werk nog liever extra hard, zodat ik een abonnement op de LINDA kan blijven houden, dan dat ik dat moet missen!

  Reply
 167. Naomi Fransz

  Zonder twijfel Rivièra maison en VTwonen. Prachtige bladen waar ik veel interieurinspiratie vandaan haal! Vooral nu ik eind van de maand mijn eigen studio zal bezitten, is dit heerlijk om te lezen.

  Reply
 168. Yvette

  Oh wat zou ik graag dat tafeltje willen winnen voor in mijn nieuwe huis. Past perfect in mijn inrichting.
  En mijn verzameling VT wonen en Linda kan ik daar mooi in kwijt

  Reply
 169. A.

  Een beetje gevarieerd in dit gezin vinden wij wel leuk, dus van alles wat…. nu nog een handige opbergplek

  Reply
 170. N t Hart

  Op dit moment een grote stapel met wedding-magazines ivm met mijn bruiloft volgend jaar! Maar ook de VT wonen lees ik graag, en die zouden super leuk bewaard kunnen worden met dit leuke tijdschriften tafeltje!!

  Reply
 171. Susanne

  Hi Bonnie, weer zo’n leuke actie. En ja..ik ben nog steeds mega tijdschriften fan. Ook ontdek ik nog steeds nieuwe. Salt Magazine is echt heel leuk. Over buiten, sportieve bezigheden en reizen. I❤️It. En natuurlijk Linda. Maar ook Libelle, Flair, Flow, delicious en Flow maken mijn dag goed. Heerlijk. Een vertrouwde liefde die nooit zal verdwijnen.
  Groetjes Suus

  Reply
 172. Rilana van Oostenbrugge

  Mijn favoriete tijdschrift is al jaren lang de flair. Zo gauw deze in de brievenbus ligt lees ik hem gelijk door. Maar ik ben ook lid van de Viva en de Jan. Ja ik kan hier heerlijk op een zaterdagmiddag lekker door allerlei tijdschriften bladeren. Ik zou mijn tijdschriften graag willen sorteren in dit mooie tafeltje, is een echte eye-catcher voor in de woonkamer.

  Reply
 173. Lie Van Peteghem

  In 1 maand tijd zijn 2 studenten hier het huis uit en ik merk dat ze sterk zoeken naar echte eyecatchers voor hun nieuwe woning! Vooral mijn dochter is veeleisend en schuimt webshops en blogs af om originele items te spotten! Ik weet zeker dat haar Engelse literatuur zouden pronken op dit top Deens design Magazine tafeltje.Dus eens geen Vogue maar misschien eens Time magazine met steeds fantastische covers!! Graag ook steeds gevolgd en gedeeld op Facebook…

  Reply
 174. Anita

  Travelbook! Vol reisverhalen en interviews en pracht foto’s! Ook Foodies,Delicious &Zoom mag niet ontbreken .Dol op bladeren door tijdschriften ben nu wel nieuwsgierig naar Colombus…

  Reply
 175. Caroline Minderhoud

  Mijn favoriete tijdschrift is vtwonen. Vroeger had ik een abonnement maar tegenwoordig met jonge kinderen kwam ik aan lezen niet meer toe, dus nu koop ik af en toe een los nummer.

  Reply
 176. Claudia van Dam

  Wat een heerlijk retro stijl tafeltje zeg.
  Als ware kringloop fanate scoor ik regelmatig tijdschriften uit de jaren 70/80…heerlijk die oude advertenties en foto’s!!
  Tafeltje zou super zijn om mijn verzameling te showen…wauw
  Clau zegt WAUWIEDEWAUW

  Reply
 177. Patricia Bouthisma

  Mijn favoriete tijdschrift is de Quest. Ik vind het heerlijk om al die weetjes en informatie te lezen. Ik heb een natuurlijk soort ‘dorst’ voor informatie. Daar kan ik echt enorm van genieten

  Reply
 178. Xaviera Jamie Jansen

  Wat een prachtig design. Dit tafeltje is prachtig en zo tijdloos qua ontwerp dat ik graag aan de verloting mee doe. Denemarken is inderdaag een land waar zeel veel prachtig design vandaan komt. Ik ben erg kritisch wat ik in huis haal maar deze “opruimer” is perfect voor mijn meest favoriete tijdschrift Flow. Dit blad geeft mijn veel inspiratie en ieder maand is het weer een feestje welke cadeautjes er bij zullen zitten.

  Reply
 179. natascha

  WOW wat een gaaf tafeltje….ik houd heel erg van reis boeken en magazines om te dromen van de plaatsen waar ik nog eens allemaal heen zou willen gaan. Deze zouden ideaal staan in dit gave meubel 😀

  Reply
 180. Jenneke Sliep

  De flow maar sinds kort ook het nieuwe Liefke Magazine. Het tafeltje is voor mij perfect. Ik ben ernstig ziek en met dit tafeltje heb ik mijn favo tijdschriften bij de hand en kan ik ook nog wat leuks op het tafeltje kwijt.
  Mij fingers are crossed!

  Reply
 181. Liesbeth

  Oooeeehhh die zou hier gaaf staan! En kunnen we goed gebruiken! Hier volop de mama tijdschriften!

  Reply
 182. Mendy

  Samen met m’n oma kopen we verschillende tijdschriften die we dan met elkaar uitwisselen! Niks fijner dan even terugtrekken op de bank met een leuk blad. M’n favoriet is Linda of Vriendin.

  Reply
 183. Sandra HR.

  Wat een leuke gadget. Handig vooral, want nu zwerven mijn tijdschriften overal door het huis. Dat er ook een fleurige plant op past maakt het feest compleet. Welke tijdschriften mijn favorieten zijn? Dat ligt helemaal aan het jaargetijde. ’s Winters lees ik voornamelijk kookmagazines en lifestyle bladen. In het voorjaar verdiep ik mij vooal in onderwerpen als (moes) tuinieren, reizen en natuur.

  Reply
 184. Carmen

  Mijn favoriete tijdschrift is de Quest. Ik vind het leuk en grappig om al die feitjes te lezen!

  Reply
 185. Miranda

  Gaaf! Ik lees graag tijdschriften: de Linda, flow, happinez maar ook psychologie magazine. Met dit tafeltje kan ik ze mooi bij elkaar opbergen en de mooie covers showen

  Reply
 186. Ellen van der Ster

  wat een gaaf tafeltje, altijd liggen hier wel ergens stapeltjes tijdschriften, Zou gaaf zijn als ze nu hun eigen plekje krijgen., Ik lees de Flair en de Veronica Magazine, Hart voor Dieren, Panda, Vogels. En af en toe krijg ik een paar Libelle’s van de buurvrouw.

  Reply
 187. Jacqueline Roose

  Mijn favoriete tijdschrift is de Happinez. Maar ook de Flow vind ik een mooi tijdschrift! Voortaan een mooi plekje om de tijdschriften op te leggen en dan te genieten van dit mooie tafeltje!

  Reply
 188. Marieke Dus

  Wat een geweldig tafeltje!!!! Mijn tijdschriften verdwijnen nu onder de bank, maar ze verdienen eigenlijk ook wel een plekje in het zicht. Mijn favoriete tijdschrift is de vriendin!!

  Reply
 189. Wendy Groenhuijzen

  Wat een enig tafeltje! Dat past echt heel gaaf in mijn vintage interieur! En dan misschien met een mooi tafel boek in plaats van tijdschriften en een ouderwetse draaischijf telefoon of een leuk theeserviesje. Ik ben al helemaal aan het stylen!!

  Reply
 190. An

  Super coole tafel! Nu al verliefd . Als ik hem zou winnen zou de Flow en de sante plek vinden in deze mooie tijdschriftentafeltje.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One Hand in my Pocket maakt gebruik van cookies. Meer daarover lees je in de privacyverklaring