Winnen: Honeywell alarmsysteem voor thuis (met camera, t.w.v. 399,-)

 Winactie alarmsysteemHelemaal nieuwe in de doos heb ik voor 1 van jullie klaarstaan: een Honeywell Evohome alarmsysteem! Want de vakantieperiode komt er weer aan en dat is natuurlijk hartstikke fijn. Maar inbrekers kennen geen bouwvak hoor… 

Als namelijk iets een mooi moment is om in te breken, dan is het wel tijdens de vakantieperiode. Met het alarmsysteem Evohome van Honeywell, verklein je de kans op een woninginbraak aanzienlijk. En OHIMP mag een set t.w.v. 399,- euro inclusief camera weggeven! Doe je mee?

Hoogseizoen voor inbrekers

Wist je dat: inbrekers het drukst zijn tijdens maanden november, december en januari. Tijdens de feestdagen is het echt vaak raak, op geen enkele dag wordt zo vaak ingebroken als op 1 januari. De maanden mei en juni zijn traditioneel wat rustiger qua inbraken. In juli stijgt het weer flink, omdat veel mensen dan met zomervakantie gaan.

Al eerder zette ik 10 anti-inbraaktips op een rij, je leest ze hier.

Je moet er toch niet aan denken

Wij hebben het vroeger meegemaakt hoor, een inbraak in onze woning. Mijn ouders waren ergens op visite – het zal hooguit 2 uurtjes zijn geweest – en ik was aan het spelen bij een vriendinnetje. De telefoon ging en de moeder van het vriendinnetje zei me: “Je mag vanavond hier blijven eten Bonnie, er is bij jullie thuis ingebroken!” Alles lag overhoop, kasten leeggetrokken, lades omgekieperd… en alles wat maar een beetje waarde had, was verdwenen. Zelfs mijn melktandjes! We hebben het over de jaren zeventig, dus een geavanceerd alarmsysteem als de Evohome, die realtime communiceert met je mobiele telefoon, dat was er allemaal nog niet.

Honeywell alarmsysteem

Hoe werkt het Honeywell Evohome alarmsysteem

Het alarmsysteem bestaat uit een hub, een draadloze bewegingssensor (met kleurencamera), een draadloze deur- en raamsensor, een tag-lezer met ingebouwde sirene en 2 tags.

Honeywell alarmsysteem

Je downloadt de gratis app op je smartphone en tablet en bekijkt vervolgens waar je ook bent wat er bij jou thuis gebeurt. Het enige wat je op locatie nodig hebt, is internet. Wanneer er onraad wordt gedetecteerd, ontvang je direct een notificatie op je smartphone. En door de app te openen  kijk je via de kleurencamera in de bewegingssensor live mee. Je activeert of deactiveert het alarmsysteem via de meegeleverde tag en tag-lezer. Je hoeft de tag dus alleen maar voor de tag-lezer te houden en je woning is beveiligd. Supereenvoudig, maar wel zo veilig! In deze video zie je hoe hij werkt.

Wil jij het Honeywell alarmsysteem winnen?

Van Honeywell mag OHIMP 1 lezer blij maken met dit supermooie alarmsysteem t.w.v. 399,- euro. Overigens is dit de adviesprijs, op Coolblue is hij nog net een tikkeltje voordeliger. Dus wil jij met een veilig gevoel je huis achterlaten tijdens je vakantie? Dan is dit de uitgelezen kans. Meedoen is heel makkelijk. Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij de Honeywell Evohome HS912S zou willen en… wie weet!

Winnaars krijgen over ongeveer 3 weken bericht. Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!
203 thoughts on “Winnen: Honeywell alarmsysteem voor thuis (met camera, t.w.v. 399,-)

 1. Marijke

  Na een inbraak een paar jaar geleden, zou ik me een stuk veiliger voelen met een alarmsysteem!!

  Reply
  1. Anita Meijs

   Kijk … dat inbrekers je huis binnen kunnen komen is één, maar dat ze dan rustig hun gang kunnen gaan … daar kun je wat aan doen.
   Nu hebben we aan het eerste voldaan: het is lastig binnenkomen, maar met dit Honeywell Evohome alarmsysteem krijgen we een compléét veilig gevoel.
   Dus … heel graag!

   Reply
 2. Gé Geurtsen

  Dat komt goed van pas nu wij een huis hebben gekocht in een buurt waar helaas relatief vaak wordt ingebroken.

  Reply
 3. Marian zw

  Met een nieuw huis in een wijk in aanbouw is het toch echt wel fijn om alarm te hebben oo het huis. Nu schrik ik toch nog vaak wakker van vreemde geluiden.

  Reply
 4. Nicolle

  Dit is echt geweldig!! Bij mij is al 3x, ja echt 3x ingebroken. En iedere keer een goedgekeurd slot geforceerd en nauwelijks wat meegenomen. Er valt ook niet veel te halen bij mij thuis. En het ergst is toch echt dat ik me vaak niet meer veilig voel thuis. Wat zou een alarmsysteem een heleboel rust brengen. Zou er echt ongelooflijk blij mee zijn!

  Reply
 5. Bianca

  We gaan over een paar maandjes verhuizen. Van woonwijk naar de vlakte,ik zou bijna zeggen “the middle of nowhere”.
  Iets wat mij natuurlijk best wel bezig houdt zijn de berichten wat je tegenwoordig leest en hoort van inbraak en overval in de buiten gebieden. Een hond hebben we niet (nog niet) maar om al te beginnen met een alarmsysteem zou ik mij stukken prettiger voelen in mijn nieuwe huisje.

  Reply
 6. monique weber

  ik wil hem winnen omdat ik ongeneselijk ziek ben maar ik kan wel oud worden alleen moet ik veel op bed liggen en zal ik al mijn spierkracht gaan verliezen. als ik in mijn huis op bed lig duurt het altijd lang voor ik eraf ben en ik voel me daardoor regelmatig niet fijn en daarom wil ik hem winnen als mijn partner in buitenland is en ik lig op bed kan ik rustig liggen en als er alarm is zien of het goed of bel112 volk is

  Reply
 7. Mirjam Hellingman

  Wij hebben net een prachtig nieuw huis gekocht. Wat zou het fijn zijn om een geavanceerd alarmsysteem als de Evohome, die realtime communiceert met mijn mobiele telefoon te hebben om ervoor te zorgen dat mijn mooie spullen ook in dat nieuwe huis blijven. Helaas wonen we in een omgeving waar veel ingebroken wordt. Bij mijn ouders is al meer dan 7 keer ingebroken. Ik zou mij dus een stuk veiliger voelen met het alarmsysteem Evohome van Honeywell.

  Reply
 8. Joke Pronk

  Sinds er 2 jaar geleden hier een poging tot inbraak is geweest…zou ik zo’n bewakingssysteem een stuk rustgevender vinden..vooral omdat we nog wel eens een weekendje weg willen. Helaas wordt er hier in de buurt steeds vaker ingebroken of…nog erger…branden gesticht.

  Reply
 9. Marian B

  Mooi cadeau voor mijn man. We hebben het toevallig niet zo lang geleden nog over gehad. Zou mij denk ik echt een veiliger gevoel geven, dus ik loot graag mee.

  Reply
 10. Marjanne van den Blink

  Omdat ik na de dood van mijn levenspartner toch wel een beetje angstig geworden ben in mijn appartement

  Reply
 11. Anne

  Het zou fijn zijn om een woninginbraak te voorkomen, nadat ze geprobeerd hebben de velgen van mijn auto te jatten… is gelukkig niet gelukt, maar mn velgen zijn wel totaal vernield. Nogal een dure grap. Ik moet er niet aan denken dat ze in mijn huis komen. Mijn spullen mogen ze meenemen, maar het onveilige gevoel gaat nooit meer weg.

  Reply
 12. Lynn Claesen

  Na maandenlang gestalkt te zijn geweest is dit wel een mooie prijs om me veiliger te voelen

  Reply
 13. Sascha_W

  Lijkt me super, zon systeem.. je hoort tegenwoordig de raarste verhalen, dus een beetje extra veiligheid is nooit weg. Maar die bewegingssensor, reageert die niet op huisdieren?? Ben bang dat ik met vijf poezels in huis continu gewaarschuwd ga worden.

  Reply
 14. Marjan Polet

  Ik doe graag mee er word in onze wijk best veel ingebroken..dat een veilig gevoel geven voor iedereen

  Reply
 15. Merlijn Janse

  Nu onze kinderen het huis uit zijn willen we toch veilig weg kunnen zonder dat we ons zorgen moeten maken. Echt een alarmsysteem met Polen als buren is geen overbodige luxe meer hier.

  Reply
 16. Rilana van Oostenbrugge

  Als alleenstaande vrouw zoek je toch altijd net iets meer veiligheid voor in je huis. Ik zou deze daarom ook graag willen winnen zodat ik mijn huisje vanaf afstand goed in de gaten kan houden. Zo creëer je met deze handige gadgets een hoop extra veiligheid in je huis en dat geeft een heerlijk gerust gevoel

  Reply
 17. Z. Kumru

  Je hoort steeds vaker dat er in mijn wijk vaker auto’s bekrast en/ of inbraken gepleegd. Zo’n camera zal er zeker voor zorgen dat ik mijn straat en huis beter kan beveiligen en zal zeker een veiliger gevoel geven!

  Reply
 18. marijke van dam

  Daar zou ik erg blij mee zijn,er gebeurt hier in de wijk van alles de laatste tijd,en we zijn nogal eens van huis!

  Reply
 19. Wil

  Nou ten eerste wil iedereen dat natuurlijk maar we hadden er een twee jaar geleden een gekocht. Geprobeerd te installeren maar wat een drama was dat dit. Hij ligt nu uit verpakking maar dat is alles. Deze lijkt me een stuk beter en kan ik mijn wederhelft weer blij maken met wel een goed installatie en alarm systeem

  Reply
 20. Marina Korink

  Wij wonen in een wijk waar we echt het slot op de deur overdag nog moeten doen. Als ik alleen thuis ben dan houd ik alles goed in de gaten. Ik ga snel de boodschappen doen en dan snel weer naar huis. Ik wil niet zeggen dat we iets hebben wat die inbrekers kunnen gebruiken maar het is gewoon het gevoel dat er iemand tussen je spullen ligt te snuffelen. We zouden ons veel veiliger voelen met zo’n camera installatie. Als wij dan ergens heen gaan en ik kijk op mij smartfoon dan kan ik de politie bellen. Dat is wel zo fijn.

  Reply
 21. Ling

  Wat een top actie! Met goed gevoel op vakantie gaan willen we wel. We waren getuigen van een inbraak bij het huis tegenover ons. En bij mijn moeder werd een keer ingebroken. Vreselijk ervaring.

  Reply
 22. Marcha

  Ook hier in de wijk wordt steeds vaker ingebroken. Als vrouw alleen lijkt het mij fijn te weten dat ik in ieder geval niet mijn huis in loop wanneer daar misschien iemand is. En ik ben in de avond geregeld van huis. Ik heb al een schemersensor voor mijn lampen, zodat ik niet in een donker huis thuis kom, maar zo’n alarmsysteem lijkt me nog een stuk fijner.

  Reply
 23. Angela

  Het geeft alleen al een veiliger gevoel om zo’n systeem in huis te hebben. Ga ik echt met gerust hart de deur uit.

  Reply
 24. Joyce van der velde

  Mooi systeem! In de wijk waar ik woon wordt helaas veel ingebroken en ik woon nog eens alleen, werk onregelmatig en slaap op zolder . Ik denk dat dit mooie systeem wel een handje helpt om mij wat veiliger te voelen, zeker als ik op mijn werk ben in de nacht!

  Reply
 25. marloes wognum

  Wauw, dat lijkt me echt n fijn veilig gevoel. Vooral omdat mijn man vaak tot erg laat werkt en ik met 2 kleine meisjes thuis zit..

  Reply
 26. Nathalie Mellema

  Wat klinkt dit veilig zeg! Ik ben dus als de dood dat ze sieraden van mijn overleden oma meenemen.. niet alleen als ik op vakantie ga, maar ook als we even op pad gaan. Een inbreker is namelijk zo ‘even’ binnen! Helaas zijn dit spullen die onvervangbaar zijn, dus een alarmsysteem voor mijn verjaardag (over drie weken ben ik jarig namelijk 🙂 ) zou geweldig zijn!

  Reply
 27. Kim

  We zijn elke 4 weken een lang weekend van huis. Maak me dan altijd zorgen want er wordt best veel ingebroken in de omgeving. Met dit systeem ga ik geruster een lang weekend weg van huis

  Reply
 28. Lenie

  Nou dat is niet verkeerd!!bij ons in de buurt zijn de laatste tijd veel inbraken. Dus een e ht fijn ge oel is dit niet. Alles gaat al dubbel op slot. Dus dit zou wel heel mooi zijn. Fingers crossed!

  Reply
 29. Stephanie Smit

  Ooh jaaaa heel graag . Aangezien ik net mijn eerste eigen huisje heb en maar alleen ben, is mijn huisje ook echt alleen als ik er niet ben. Nu heb ik schatten van buren die goed opletten als ik er niet ben, maar zij zijn de pensioengerechtigde leeftijd al een tijd voorbij . Oftewel een paar extra ogen kan absoluut geen kwaad . En nu maar heel hard duimen voor dat extra velige gevoel

  Reply
 30. Marian van Trigt

  Alle deuren en sloten beveiligd. Maar dit in huis. Kunnen ze mij niet meenemen 66 jaar 45 jaar getrouwd. Albert slaapt als een roos. Maar wil.zijn vrouw niet kwijt. Veiligheid voor alles. Ook de inboedel.

  Reply
 31. Willy Nijssen

  Waanzinnig mooie actie, ik loot echt onwijs graag mee voor dit Honeywell alarmsysteem! Er is bij ons een keer ingebroken en dat voelt goed sindsdien voel ik me niet echt veilig meer , dit alarmsysteen zou zeker een stuk rust brengen!

  Reply
 32. Henk Meinderts

  Omdat mijn 2 dochters vaak alleen thuis zijn want ik werk ook s,avonds en in de weekends

  Reply
 33. Hester Horden

  De reden dat ik een kans waag is omdat ik alleenstaande moeder ben (Zoals velen) Daarnaast is mijn zicht enorm beperkt tot iets minder als 30 graden. Ik kijk in een klein tunneltje. Ik mis veel wat er om mij heen gebeurd. Daarom zou ik hier zeer dankbaar voor zijn en intens gelukkig. Want ik wil ook mezelf een beetje veilig voelen. En dat is voor nu gewoon ver te zoeken.

  Reply
 34. Sofie

  Wat een mooie actie. Helaas heb ik ook ervaring met thuiskomen in een huis dat helemaal overhoop is gehaald. De spullen zijn waar mogelijk vervangen, maar het ergste is dat ik me nooit meer echt veilig voel.
  Dit zou een heel welkom cadeautje zijn!

  Reply
 35. Kruzen

  Ik waag een kans omdat ik het denk ik erg nodig ben zo was hier voor een paar weken terug nog een overval op een kringloopwinkel. Ze hebben hier in de buurt nergens respect meer voor.
  Voel me dus ook onveilig.
  Dus ik denk ik waag een kans.
  Om me weer een beetje veilig te voelen.

  Reply
 36. Jenneke van Maurik

  Mijn gezin woont in een huurhuis waar achterstallig onderhoud even aan de orde van de dag is. We zitten in de planning maar dit kan nog 8 jaar duren dat ze echt alles gaan nachecken. Ik ben enorm blij met deze kans ze zijn 1 keer hier binnen geweest en dat terwijl ik boven met (toen) de kleine meis aan de gang was. Spulletjes vernield niet leuk en enorm akelig. Heb daar heel lang een onrustig gevoel over gehad en in de wintermaanden heb ik dat nog steeds. Dan zou je zeggen dan schaf je toch goed appartuur aan, maar de euries liggen hier ook niet voor het oprapen. De FB pagina like ik al en ik zal daar ook gaan delen. vr gr Jenneke van Maurik

  Reply
 37. Ilse de Haas

  Zou ideaal zijn voor in ond nieuwe huisje. In de zomer zijn we haast elk weekend onderweg voor een wedstrijd. Dit is dan perfect om met een gerust hart weg te kunnen gaan.

  Reply
 38. Lynn

  Eindelijk eens met een gerust hart op vakantie en echt de gedachten helemaal bij de vakantie en niet half thuis en half weg. Alleen maar hoeven bellen voor gezelligheid en niet voor info : hoe is het thuis???

  Reply
 39. Marielle

  Ik doe erg graag mee! Je gaat je toch steeds onveiliger voelen helaas… dit zou een goed gevoel geven

  Reply
 40. Patricia Lubberts

  Ik maak erg graag kans omdat wij al eens een inbraak en een paar pogingen daartoe hebben meegemaakt. We hadden al een camera, maar die is laatst kapot gegaan. De nieuwe camera die we hebben aangeschaft verliest steeds connectie met de Wifi, dus daar hebben we ook maar weinig aan. Dit alarmsysteem zou me een veilig gevoel kunnen geven en zorgen dat ik weer aan mijn slaap toe kom.

  Reply
 41. Richard de Lange

  Wij wonen in een hoek die nogal in trek is bij inbrekers helaas. We hebben ons huis aangepast om het voor inbrekers onaantrekkelijk te maken met dievenklauwen etc. Dit alarmsysteem staat nog ons wensenlijstje en zou voor de inbrekers het laatste zetje zijn om hard weg te rennen….

  Reply
 42. Simone

  Ik doe graag mee. Heb een keer meegemaakt dat er iemand voor me stond in het midden van de nacht (gelukkig op de vlucht geslagen door mijn geschreeuw). Verschrikkelijke ervaring!

  Reply
 43. Grete Karina

  Ik zou die fijne Honeywell Evohome HS912S graag winnen omdat er de laatste tijd veel inbraken zijn in de wijk waar ik woon.
  Daardoor slaap ik minder goed en haal me soms dingen in mijn hoofd….
  zo’n supermooi alarmsysteem heeft me vast weer rust en vertrouwen in de mensheid.

  Reply
 44. Lies

  Dit systeem klinkt echt ideaal!! Wij zijn best heel vaak van huis, en een goede beveiliging geeft je dan stiekem toch een heel veilig gevoel!

  Reply
 45. Mariska Zonneveld

  Tegenwoordig hoor je het zo vaak.. hier in de omgeving de ene na de andere inbraak.. en als je op vakantie bent is de hond ook niet thuis dus dit zou mij absoluut een gerust gevoel geven op vakantie!!

  Reply
 46. Debbie

  Een goed alarmsysteem is hier erg welkom, al was het voor het psychologische geruststellende effect ervan. Je voelt je dan toch net iets zorgelozer wanneer je niet thuis bent denk ik!

  Reply
 47. brants harry

  doe graag mee voor deze actie, alleen al dat je een veilig gevoel hebt is al veel waard

  Reply
 48. Manouk

  Je denkt er niet snel bij na….maar een inbraaj is een dikke inbreuk op je privacy en gevoel van veiligheid. Als dit systeem me daarbij kan ondersteunen zou dat top zijn!!

  Reply
 49. Anita H.

  Ik heb er wel vaker over gedacht om zo’n beveiliging aan te schaffen. Geeft wel een veilig gevoel. Ik wion in een klein eencoudig oud appartementje op 3-hoog. Je zou het niet verwachten, maar ik heb daar wel al 4 inbraken achter de rug. Zorgt iedere keer voor een trauma, niet te beschrijven.

  Reply
 50. Imar Bouwman

  Om mijn gezinnetje in veiligheid en met een veilig gevoel overal ter wereld te laten stralen

  Reply
 51. Ilse

  Helaas woon ik in de stad met een zeer hoog criminaliteitsgehalte en zijn er al meerdere pogingen gedaan om hier binnen te komen. In huis is dat gelukkig mislukt, de auto is helaas wel al meerdere keren aan de beurt geweest en de balkonnetjes en de berging hebben ook al meerdere keren ongewenste gasten gehad. Na alle andere maatregelen wordt het inderdaad maar eens tijd voor een beveiligings systeem. Nog niet eens specifiek voor de vakantie maar ook om gewoon een (electronisch) oogje in het zeil te houden als ik aan het werk ben of gewoon eens weg ben. Eigenlijk wel triest hè dat dit moet?

  Ik loot dus hoopvol mee!

  Reply
 52. Heidie van der Steeg

  Zo’n systeem is voor de geruststelling al heel erg fijn maar helemaal super als ze inbrekers buiten de deur houden. Want op dat soort visite zit echt helemaal niemand te wachten.
  Vorig jaar werd in een huis hierachter ingebroken terwijl de vrouw in bad lag (man en kinderen waren even weg) dat lijkt me echt zo erg schrikken. Gelukkig hebben ze zich uit de voeten gemaakt toen ze in de gaten hadden dat iemand thuis was. Vorige week nog bij een oud vrouwtje die zich slapende in bed hield, inbreker was heel lang in huis. Ik kan er zo boos om worden, ga toch legaal werken voor je geld!
  Ja, logisch dat het Honeywel Evohome systeem hier in tegenstelling tot inbrekers, wel van harte welkom is!

  Reply
 53. Ilonka Sponselee

  Mijn vriend en ik hebben pas ons eerste huisje gekocht. Toen we er met woonden was er bij de buren ingebroken. Je wil natuurlijk alles zo goed mogelijk beschermen. Daarom doe ik heel graag mee om kans te maken op deze veilige prijs.

  Reply
 54. natascha

  Mooi systeem….zou het graag als aanvulling hebben op onze recente verbeteringen die we zelf al hebben aangebracht nadat ze een poging hebben gedaan om binnen te komen…gelukkig bleef het bij een poging 😀

  Reply
 55. Nikie

  Zoohh… klinkt als een zeer goed systeem, het strandseizoen komt er weer aan dan zijn we zeer weinig thuis dan is zo een systeem natuurlijk helemaal top, er zijn veel inbraken in onze wijk.

  Reply
 56. Anna

  Eind juni krijg ik de sleutel van mijn nieuwe huisje..
  zou wel fijn zijn om een alarmsysteem te hebben..

  Facebook: An Na

  Reply
 57. Sonja de Jager

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag dit alarmsysteem willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus als je mij uitkiest en ik deze geweldige prijs mag winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

  Reply
 58. Diny Frijters

  De laatste tijd hoor je zoveel over inbraken dat ik amper nog met een goed gevoel een avondje wegga of op vakantie ga. Zo’n mooi systeem zou niet alleen een veiliger gevoel geven, het werkt ook zeker afschrikwekkend voor eventuele inbrekers.

  Reply
 59. Jacqueline Roose

  Wat een fijn Honeywell alarmsysteem om inbraak tegen te gaan. Dan kun je met een veilig gevoel op vakantie of weekendje weg gaan. Van dichtbij meegemaakt wat een impact het op je leven heeft zo’n inbraak! Daar hou je een flink trauma aan over en de angst blijft. Dit systeem kan een goede hulp zijn om dat tegen te gaan!

  Reply
 60. Anne

  Ben dus zon controlefreak met dwangneuroses haha. Rijd vaak terug naar huis of zit eraan te denken. Als ik dan af en toe heel vaak ff thuis kan kijken beleef ik waarschijnlijk veel meer plezier op locatie. En een waarschuwing als er iemand naar binnen komt hoef je er niet de hele tijd bang voor te zijn als het niet het geval is..

  Reply
 61. Marja Legius

  Hier zou ik een heel bijzonder en dierbaar persoon heel blij mee maken zodat ze zich veilig blijft voelen in haar huis

  Reply
 62. Bianca

  Een te gekke prijs om in de zomer het huis met een veilig gevoel achter te laten en nog meer te genieten van de vakantie!

  Reply
 63. Debby

  Wij wonen sinds 1 jaar in een beneden woning en mijn “bonus” dochter heeft het soms lastig met veilig voelen….. het zou geweldig zijn om haar een prettiger gevoel te kunnen geven ☺️

  Reply
 64. Tamara

  Als wij op vakantie gaan gaat onze “waakhond” ook logeren dus een vervanger zou mooi zijn!

  Reply
 65. Annie Thomassen

  Of het nu gegrond en/of gezond is of niet, dat weet ik niet en maakt me ook niet uit, maar ik word steeds banger om van huis te gaan. Zeker nu het in het nieuws echt lijkt of er hier de laatste maanden een inbraakgolf gaande is. Dit systeem zou me toch dat beetje rust geven nadat ik de deur achter me dichtgetrokken (en op slot gedaan!) heb 🙂

  Reply
 66. Eibert

  Eén keer meegemaakt dat er ingebroken was toen ik thuis kwam, dat gevoel wil ik gewoon nooit meer meemaken……iedere keer de twijfel of je de deur wel kunt open maken (was door de inbreker aan de binnenkant op de knip gedaan), het gevoel dat een onbekende in je huis is geweest. Een goed alarmsysteem zou helpen deze traumatische ervaring nog verder te vergeten en te zorgen dat het niet weer gebeurt.

  Reply
 67. Marmara

  Hier ook al 2 x ingebroken en na iedere keer worden er weer meer sloten, nieuwe sloten en bijzetsloten geplaatst.
  Het is af en toe net een kasteel, waar ik met allemaal sleuteltjes deuren en ramen open moet maken.
  Jammer genoeg is het nodig.
  Nu er 3 weken terug weer heel brutaal op klaarlichte dag is ingebroken bij onze buren ( hebben ook gewoon een grote hond ….)
  Word ik weer super onrustig en slaap ik wederom slecht.
  Het zal veel rust geven, dit Honeywell alarmsysteem wat je op afstand ook kan raadplegen. En een oogje in het zeil kan houden.
  Supermooi systeem!!!

  Reply
 68. Willy

  Ik doe graag mee! Ik ben alleenstaand en al wat ouder. Dit alarmsysteem zou me een enorm gevoel van veilgheid geven!

  Reply
 69. Ingrid

  Zijn bijna klaar met de verbouwing. Dus nu is een mooi moment deze beveiliging in huis toe te gaan passen. Hoop namelijk nooit een inbraak mee te maken en dit zou me zeker een veel veiliger gevoel geven.

  Reply
 70. Robin

  Zeker welkom, je hoort de gekste verhalen tegenwoordig en dit biedt toch afschrikking denk ik.

  Reply
 71. Marloes Frijters

  Het lijkt me een fijn gevoel dat je je huis in de gaten kunt houden als je weg bent. Nu denk ik vaak ‘hoe zou het daar zijn?’ terwijl je dan alleen nog maar je telefoon nodig hebt en je voelt je meteen geruster. Ideaal hoor!

  Reply
 72. Sharon de Ridder

  Wow, nog meer ontspannen op vakantie wetende dat je huis goed beveiligd is… Dit win ik heel graag!

  Reply
 73. Nency Essen

  Omdat ik het handig vind om, als ik even de deur uit ben, toch de boel in de gaten kan houden.

  Reply
 74. Sophia Grootjans

  Ik kan dit alarmsysteem goed gebruiken omdat ik in een wijk woon waar inbraken eerder de regel dan de uitzondering zijn. En dan slaap je net iets lekkerder als je huis beveiligd is. Zeker met 2 jonge kids in huis.

  Reply
 75. Jen

  Als ik bovenstaande reacties lees mag ik van geluk spreken dat er bij mij nog nooit is ingebroken! Misschien geluk, maar misschien toch ook omdat we altijd veel aandacht hebben gehad voor veiligheid op en rondom ons huis..Na de verhuizing en verbouwing, bijna overal SKG 3 ster sloten aangebracht en bij het aanpakken van onze tuin, denken we ook aan strategische verlichting, zodat de tuin goed verlicht wordt. Qua huisbeveiliging waren we er nog totaal niet uit. Om nou maandelijks een flink bedrag aan abonnementskosten te hebben zagen we niet zitten. Deze Startersset klinkt wel als perfect, op afstand alles kunnn controleren. Overigens past de Honeywell goed bij onze EvoHome kachel en verwarming systeem .

  Reply
 76. Bep Kraal-Hulzing

  Ik zou me zoveel veiliger voelen, Ik ben al wat ouder, woon ik een doodlopend gedeelte, slaap er slecht van.

  Reply
 77. René Lemmens

  Ik zou m’n ouders, die wat meer achteraf wonen, dit alarmsysteem wil geven. Een goed alarmsysteem helpt niet alleen inbraak te voorkomen, maar de afgegeven waarschuwing dat er ingebroken wordt is – om het toch maar even zo te zeggen – prettig

  Reply
 78. Ruud Honings

  Binnenkort gaan we verhuizen en ons nieuwe paleisje willen we dan zo veilig mogelijk maken en houden. Daar gaat dit alarmsysteem ongetwijfeld een grote bijdrage aan leveren, mochten we winnen.

  Reply
 79. Johan Lemmens

  “Lightning doesn’t strike the same spot twice” zeggen ze wel eens, maar dat risico wil ik liever niet lopen als het op inbraak aankomt en ik neem het liefste zoveel en veilig mogelijk preventieve actie!

  Reply
 80. Lian

  Met elk beetje zorgen dat je weg kan nemen, wordt het leven een stukje leuker en aangenamer. Een alarmsysteem als dit helpt zeker weten om wat zorgen weg te nemen, zeker als we van huis weg zijn. En dan kan je dus net dat beetje extra genieten 🙂

  Reply
 81. Els Timmers

  Sinds we verhuisd zijn, heb ik al vaak nagedacht over zo’n systeem. Het geeft een veiliger gevoel als je weet dat je elk moment mee kunt kijken in huis. Minder zorgen, minder stress en dus met een veel geruster hart op pad!

  Reply
 82. Lucia

  Elke keer als ik de deur uit ga en wat laat thuis kom,dan vind ik het echt eng om weer naar binnen te stappen,omdat er heel vaak al ingebroken is in onze flat.En aangezien ik maar 1 hoog woon,dan zou het zo maar eens kunnen gebeuren dat er iemand binnen staat.

  Het zou zo fijn zijn als die angst weg genomen zou kunnen worden door een alarmsysteem..is iets wat echt al heel lang op mijn verlanglijstje staat..ik duim,hoor!

  Reply
 83. Linnie verleg

  Ik zou me dan heel veilig voelen…Te gek dat jullie hem willen gaan weggeven ik loot graag mee ❤❤ Dat word heel hard duimen

  Reply
 84. HCL Lemmens

  Wij wonen redelijk achteraf, dus controle van en door de buren is wat lastiger hier. Daarom zou een alarmsysteem een erg welkome toevoeging aan ons huis zijn. Naarmate we wat ouder worden, beginnen met name m’n vrouw maar ikzelf ook wel toch wat angstiger te worden voor een inbraak. Maar dat komt waarschijnlijk meer door de veranderende maatschappij dan de leeftijd. Dit systeem zal ons in ieder geval een prettigere gevoel geven. Zowel wanneer we thuis zijn als van huis weg zijn

  Reply
 85. Charlotte

  Naast mijn grootste iets van waarde mijn lieve kat, heb ik niet veel aan aardse schat. Maar inbrekers maakt het vaak niet uit, en verlaten zelden een huis zonder buit… Zou jammer zijn van mijn moeders bloemmetjes servies, of als ik mijn favo dvds verlies. Toch gaat het erom dat ik me veilig heb gevoeld, daar zijn de honeywells immers voor bedoeld. Als ik even de deur uitga, of op vakantie jaja. Want ook al ben ik heel graag thuis, bij mijn liefste (kat) Pluis. Is er veel te zien in de wereld waarin we leven, en ik wil natuurlijk ook wat beleven. Dan weet ik dat ze fijn bewaakt word door ‘n betrouwbaar systeem, vind ik het achterlaten van mijn geranium ook geen probleem. Kom ik weer thuis vol goede moed, geeft een kus op de liefste kattensnoet. En plof op mijn oude doorgezakte bank, terwijl ik honeywell en OHIMP duizendmaal bedank. Ik weet het ik durf voortbarend te dromen, maar hoop zo dat het alarm mijn kant op mag komen!!!

  Reply
 86. Henri

  Ik zou deze set graag voor m’n vriendin winnen. Binnenkort trekt ze in haar eerste eigen huisje, en ik wil natuurlijk dat zij en haar spullen daar veilig zijn.

  Reply
 87. Rudy

  Dit zou een fijne manier zijn om m’n schoonouders eens extra te bedanken voor het vele oppassen dat ze op ons zoontje en dochtertje doen. Met name m’n schoonmoeder zou hier heel blij van worden, want zij is altijd bezorgd dat er iets gebeurd als ze van huis weg zijn. Met deze alarminstallatie kan ze zorgeloos genieten (of boodschappen doen 😉 ) als ze van huis weg is

  Reply
 88. Carolien Schilder

  Voor de rust in ons gezin zou dit alarmsysteem een ware uitkomst zijn. Bij een inbraak raak je dierbare spullen kwijt , maar wat ik het ergste vind, ze beroven je van je onbevangenheid en maken je kwetsbaar.

  Reply
 89. Tirza van Deursen

  Een inbraak en het idee dat iemand in je huis is geweest en door je spullen is gegaan blijft één van de grootste nachtmerries die ik me kan indenken. Ik wil er dan ook zoveel mogelijk aan doen om dit te voorkomen, en een security set als deze is daar weer een fijne stap in 🙂 🙂

  Reply
 90. Mendy Bruggink

  Doordat mijn vriend doordeweeks van huis is ben ik veel alleen thuis. Daarnaast werk ik zelf ook nog onregelmatig, dus vaak is er niemand thuis. Wat een veilig gevoel zou het geven als wij dan een Honeywell alarm systeem hebben. Ik ga dan met een gerust hart weg en voel me veiliger in huis. Daarom zou ik hem graag willen winnen.

  Reply
 91. Ankie

  Doodeng, dat vind ik van het idee dat er ingebroken kan worden. Maar met deze prijs zal ik mij en mijn gezin een stuk veiliger voelen.

  Reply
 92. annemarie snijders

  Dat zou heel handig maar ook nodig zijn Er wordt bij ons in de buurt zoveel ingebroken Ik zeg kom maar op met dat alram

  Reply
 93. annemarie snijders

  Dat zou heel welkom zijn omdat er bij ons in de buurt erg wordt ingebroken en met de vakantie voor de deur

  Reply
 94. Nienke

  Een aantal jaar geleden hebben we een herder geadopteerd uit het asiel. Dit leek ons niet alleen gezellig, maar ook wel handige bewaking omdat ik als hobby sieraden maken heb. Inmiddels lijkt het mij waarschijnlijker dat ze naast mijn sieraden collectie ook mijn hond stelen, dus het Honeywell alarmsysteem is zeer welkom!

  Reply
 95. Femke Brendel

  Je huis een beetje meenemen als je op pad gaat, wat een super gadget van Honeywell! Dat lijkt mij echt heerlijk. Waardevol rustgevend gevoel van veiligheid. Dat gun je eigenlijk iedereen.

  Reply
 96. melissa

  we zijn verhuisd en nu wonen we langs een bos met een poortje richting in het bos en dat geeft toch soms een wat onveilig gevoel; hiermee zou ik me stukken veiliger voelen

  Reply
 97. Lida

  Wij zijn gepensioneerd dus een klein beetje op leeftijd . Nu hoor je steeds vaker dat ze ouderen beroven en mishandelen (schandalig). Met zo’n beveiliging set zou ik me dan toch wel een stukje beter voelen . Mooi set voor een redelijke prijs Daar gaan we voor , ik loot graag mee.

  Reply
 98. Janneke

  Redelijk inbraakgevoelig hier. Een potentiele inbreker zou eerst een hek over moeten maar niet zo moeilijk.

  Reply
 99. Brit Weijers

  Heel simpel waarom ik graag zou winnen: ik wil me 100% veilig voelen in mijn eigen huis. Heb geen man en geen hond maar wel vaak lastige mensen aan de deur.

  Reply
 100. MarliesS

  Tijdens vakanties, maar ook wanneer we gewoon thuis zijn, ben ik altijd bang dat er ingebroken gaat worden maar met dit Honeywell Evohome alarmsysteem kan ik gerust op vakantie gaan en slapen

  Reply
 101. Mara

  Woon in een buurt waar vaak wordt ingebroken en politie af en toe ons ook komt ondervragen. Voor de rest ook vage types in mijn buurt waar rare geruchten over rond gaan…

  Reply
 102. Dineke Wiersema

  Dat lijkt me een stuk fijner om met een alarmsysteem de deur uit te gaan, ik doe graag mee!

  Reply
 103. Jeth

  Oohh dat zou fijn zijn na de vorige inbraak. We hebben wel een hond genomen daarna maar de hond gaat ook mee op vakantie dus ik zou wel meer op m’n gemak zijn

  Reply
 104. EL de Jong

  Ik zou het geweldig vinden om deze Honeywell Evohome HS912S te winnen aangezien er hier al ingebroken is en regelmatig is het helaas raak hier in de buurt. Ik ben nu eigenlijk bang om mijn huis en spullen achter te laten als we weggaan.
  Met deze Honeywell Evohome HS912S kan ik met een gerust(er) gevoel weggaan.

  Reply
 105. m chen

  Met deze alarmsysteem ben je zonder thuis te zijn toch op de hoogte van de situatie thuis en dat geeft rust en een veiliger gevoel, zal het dus heel graag willen winnen!

  Reply
 106. Amber

  Ik zou deze heel graag willen winnen. Het geeft toch een fijn en veilig gevoel als er een alarmsysteem in je huis aanwezig.

  Reply
 107. Thomas Geurts

  Sinds een poging tot inbraak terwijl we in de kamer ernaast in bed lagen is mijn vrouw nooit echt volledig hersteld. Ondertussen hebben we twee kleine kinderen waarvan er een op de kamer slaapt waar destijds de steen door de raam kwam. Hierom én omdat je nooit genoeg beveiligd kunt zijn zou ik deze prijs heel graag winnen.

  Reply
 108. Elise Rutten

  Ik ben dit jaar gaan samen wonen met mijn vriend. Dit zal ons huis heel goed beveiligen

  Reply
 109. anja Kluijtmans

  Ik ben niet bang uitgevallen, maar, je weet maar nooit is mijn motto. Ik denk er best vaak over na. Ik ben nog nooit op het idee gekomen om een voor inbraaksysteem te kiezen . En dat is meer voor de financiéle kant Dus als ik dit win zal dat een geruststelling zijn.

  Reply
 110. CHris Otto jr

  We hebben na de laatste inbraak een hond gekocht. Een engelse bulldog deze blijkt de deur open te houden voor vreemde en aan te wijzen waar alles van waarde ligt.
  dan toch maar zo’n systeempje graag

  Reply
 111. Jennie

  Sinds 2 maanden ben ik verhuisd naar een ander provincie. Wennen wennen wennen. En ook aan de qua buurt. Is toch wel heel anders dan voorheen. Gevaarlijker. Als ik dit pakket win hoop ik wat meer veilig te voelen. Thuis of niet thuis zijnde.

  Reply
 112. Kimberley

  Bij de buren wordt er bijna jaarlijks ingebroken, bij ons nog nooit. Ik wil het natuurlijk niet meemaken, maar mocht er een poging worden gedaan dan wil ik dat mijn gezin en woning optimaal beschermd zijn.

  Reply
 113. An Hendriks

  Onze zoon is in de 20 en gaat liever niet meer met ons mee op vakantie en dat begrijp ik wel.
  Maar ondanks zijn leeftijd maak ik mij toch altijd ongerust wanneer hij ’s nachts alleen thuis is.
  We zijn niet rijk maar je weet nooit welke gek daar anders over denkt en ze mogen alles mee nemen zolang ze mijn zoon dan maar met rust laten.
  Dus voor een gerust moeder hart en een fijne vakantie doe ik graag mee 😉

  Reply
 114. Antoon

  Wij gaan tegenwoordig geregeld en graag een weekendje weg, maar het huis alleen achter laten geeft toch altijd wat zorgen op die weekendjes. Is het bij thuiskomst nog zoals je het achtergelaten hebt?
  Met dit alarmsysteem kunnen we nog net wat meer genieten van die weekendjes weg

  Reply
 115. Tirza

  Over een paar weken trek ik in m’n eerste eigen huisje. En dat plekje wil ik het liefst veilig houden en me natuurlijk veilig voelen! Deze alarmset zou me zeker dat gevoel geven 🙂

  Reply
 116. Kelly Leenders

  Een tiental jaar geleden zijn we ooit thuisgekomen na een inbraak, en dat is echt een nachtmerrie. Dit Honeywell Evohome alarmsysteem zou zeker helpen de kans te verkleinen dat we dat nog eens mee zullen maken

  Reply
 117. Marjo de Kers

  Het geeft me een fijn gevoel dat wanneer we niet thuis zijn je huis en spullen toch beter beschermd zijn.

  Reply
 118. Jeanne

  We zijn ons aan het oriënteren, dus deze prijs komt als geroepen. Ik ga heeeel hard duimen…

  Reply
 119. Renée

  Ik wil met een gerust gevoel mijn huis verlaten. En dat lukt beter met zo’n beveiligingssysteem.

  Reply
 120. Margo

  Je wilt absoluut voorkomen dat dieven in jouw huis komen en dit systeem draagt daar aan bij. Ik doe dan ook graag mee aan de verloting.

  Reply
 121. chris de haas

  aangezien we op de buiten wonen en na een aantal inbraken in de buurt we ons toch minder veilig voelen, willen we graag dit winnen.. tevens om onze kinderen wat geruster te stellen

  Reply
 122. Sandra Benedick Elzinga

  Ik woon in het buitengebied van Ureterp en toch MOET ik alles gecheckt hebben voor ik op bed ga
  Mijn man word soms zat van me omdat hij dan WEER naar beneden moet om dat geluidje te onderzoeken
  Dus denk dat mijn man erg blij word van dit alarmsysteem

  Reply
 123. co

  dat zou me een fijn gevoel geven als we niet thuis. de kids zijn het huis uit, dus nu willen wij (vader en moeder) er vaak op uit.

  Reply
 124. Clau-dya

  Ons beste waaksysteem in de vorm van onze lieve hond is helaas niet meer mogelijk omdat zij begin dit jaar is overleden, zou het erg prettig vinden om op een andere manier weer veilig in mijn huis te voelen met behulp van dit mooie beveiligingssysteem.

  Reply
 125. Lis Cuyt

  Het zou ons een veilig gevoel geven. Niet alleen als we van huis weg zijn maar ook ’s nachts of tijdens de donkere uren. Want hij komt als een dief in de nacht.

  Reply
 126. Hugo Moens

  Het zou ons een veilig gevoel geven. Niet alleen als we van huis weg zijn maar ook ’s nachts of tijdens de donkere uren. Want hij komt als een dief in de nacht.

  Reply
 127. Angela Stam

  Ik zou graag willen winnen, we zijn namelijk net verhuisd, en we krijgen ons eerste kindje. Het zou mij een heel fijn en veilig gevoel geven.

  Reply
 128. marij brand

  zou heel handig zijn Wij hebben een ommuurde tuin dus daar klim je heel makkelijk overheen. Dit zou ideaal zijn om alles mee in de gaten te houden

  Reply
 129. Marjanne

  Nu ik na de dood van mijn partner alleen ben komen te staan, zou ik me hiermee een stuk veiliger voelen in huis ………….

  Reply
 130. Johan Metselaar

  Ik wil de Honeywell Evohome HS912S willen omdat we dan eindelijk eens met een gerust hart op vakantie kunnen gaan. En ook de oudste met deze set heel gemakkelijk het alarm kan in en uitschakelen.

  Reply
 131. anne

  Nou het zou in elk geval ontzettend helpen. Gewoon dat er een alarm afgaat als er iemand insluipt en dan bedoel ik niet alleen als ik weg ben maar misschien vooral ook als we thuis zijn. Daarnaast ben ik zo’n controlefreakerig mens dat het ontzettend zou helpen aan de sfeer en het animatieniveau als ik af en toe toch even thuis naar binnen zou kunnen spieken. Dus niet alleen fantastisch voor mij maar ook geweldig voor mijn zoon en leuk voor onze medemens.

  Reply
 132. Rossie

  Kijk dit is iets waarmee ik kan thuiskomen. En helaas lijkt het wel nodig in deze tijd, want wij hebben zelf vrij recent meegemaakt dat een inbreker onze benedenverdieping heeft leeggehaald terwijl mijn vrouw alleen thuis was met de kinderen. Als vader/man en dan ook nog eens op grote afstand van huis, voel je je dan compleet machteloos en boos.
  Mijn vrouw probeert sindsdien een hond in huis te krijgen om voor haar en de kids veiligheid te borgen(ja, die hond wilden ze al langer) maar dit ain’t gonna happen, want Ik weet nu al dat vaders dagelijks met Lassie mag gaan wandelen. Maar dit is perfect! Voor deze digitale pitbull maak ik meer dan graag een uitzondering!

  Reply
 133. Nina Haven

  Er is nog nooit bij ons ingebroken, en dat houd ik ook graag zo! Het lijkt me een veilig idee, vooral in de weekenden en vakanties…

  Reply
 134. Fred

  Met een goed gevoel van huis kunnen gaan.. in de wetenschap dat de boel goed in de gaten gehouden kan worden van een afstand… prettig toch wel vind ik.

  Reply
 135. Nancy van Heck

  Ik wil hem graag hebben zodat ik met een veilig en goed gevoel vaak van huis kan gaan.

  Reply
 136. Elianne Gräffner

  Wat een feest zou het zijn om ons nieuwe huis, waarvan we dinsdag de sleutel krijgen, gelijk goed kunnen beveiligen met zo’n slim systeem! We zijn ons al even aan het oriënteren en het alarmsysteem van Honeywell staat ergens bovenaan ons lijstje!

  Reply
 137. Deborah Hagelaars

  Zou ideaal zijn om ons thuis te beveiligen en om inbraken te voorkomen. We wonen in een niet al te veilige buurt. Het is een buurt waar best veel gebeurd. Er zijn al een aantal dingen gebeurd waaronder een inbraak waarbij onze laptops / ipod / tv en wat andere dingen buit zijn gemaakt. Gelukkig waren we verzekerd. Dit soort dingen voorkom je dan ook graag.

  Een alarmsysteem zou ons huis beter beschermen en boeven af schrikken. We kunnen het huis dan vaker via internet in de gaten houden als we weg zijn. De sirene is ook super handig om boeven af te schrikken. Hadden we deze optie maar toen er een dief in de woonkamer stond met onze scooter terwijl mijn moeder een dutje deed op de bank (ja echt waar!). De dief wilde de scooter via de schuur -> woonkamer -> voordeur naar buiten duwen. Gelukkig was het middag en durfde hij het waarschijnlijk niet aan om de voordeur te nemen. Scooter stond na thuiskomst in de keuken. Me moeder sliep nog steeds! lol. Nou in zo ’n buurt wonen we.

  Hopelijk maken we een klein klein kansje onder de honderden deelnemers. Zoniet dan niet getreurd, dan verzinnen we wel wat andere goedkopere beveiligingsmethodes zoals deur / raam beveiliging/alarm.

  mvg

  Reply
 138. Mik

  Deze Honeywell zou echt een uitkomst zijn voor opgroeiende kinderen die wel eens een avondje alleen thuis zijn en zich dan eenstuk veiliger zouden voelen.

  Reply
 139. A. Eerhard

  Deze zou ik heel graag willen winnen. De reden waarom is dat ik in een benedenwoning moet gaan wonen. Ik heb een hersenbloeding gehad en gebruik krukken en een scootmobiel, wat absoluut niet handig is als je 3 hoog woont.. Het probleem is alleen dat ik niet durf omdat ik alleenstaand ben en bang ben voor inbraak! Op 3 hoog voel ik me veilig, al is het vreselijk onpraktisch, dus een inbraakalarm zal het voor mij een stuk makkelijker maken om de stap te nemen voor een beneden woning!

  Reply
 140. Malissa

  Ik zou het systeem heel graag willen winnen! Wij gaan verhuizen naar ons nieuwe huis die helemaal verbouwd is. Hier komen de paarden ook aan huis die dan extra goed in de gaten gehouden kunnen worden. Ook ligt het erg achteraf dus is het een makkelijker doelwit dus dan voelen wij ons een stuk veiliger!

  Reply
 141. Aïde

  Met de vele inbraken in onze wijk de laatste tijd gaan we minder gerust weekendjes weg. Wat zou het fijn zijn om per smartphone op de hoogte te blijven van wat er thuis gebeurd.

  Reply
 142. Arjen

  Met jullie anti-inbraaktips voorkom ik waarschijnlijk 99% van de pogingen maar met dat mooie Honeywell Evohome alarmsysteem zitten we toch echt wel op 100%! Blijven die leuke spulletjes toch van mij en niet van een bivakmuts 🙂

  Reply
 143. Ilse Koppenhol

  OOOO zou zo graag winnen 🙂 wonen in het dorp waar mijn man is geboren, was toen heel veilig en er gebeurde niks maar de laatste Jaren wordt er veel ingebroken zelfs overdag als je even kids uit school haalt. Dus zou mij een veel geruster en veiliger gevoel geven. Alleen mijn man vind het dus onzin ;-( dus ik dacht als ik nou win kan hij er niks over zeggen en voel ik mij een stuk veiliger 😉

  Reply
 144. Wendy

  Ook bij ons is er ingebroken, op de dag dat we terugkwamen van vakantie. Uiteraard hebben we maatregelen genomen, maar een beetje meer kan geen kwaad…

  Reply
 145. Josien Hillebrands

  Mijn man is veel van huis voor zijn werk. Ik ben een hele sterke en stoere vrouw met 2 kindjes. Toch vindt ook ik het fijn een alarmsysteem in ons huis te hebben,dat geeft een heel veilig gevoel! ♥

  Reply
 146. Sieneke van Biessum

  Ik gun het mijn lieve dochter en mooie gezin. Ze hebben een prachtig groot huis met vele mooie spullen.
  Dit systeem geeft rust en veiligheid. Duimen dus! 😀

  Reply
 147. Tita

  Dit alarmsysteem zou mij een heel veilig gevoel geven. Wij maken al gebruik van de Honeywell Evohome wifi thermostaat waarmee wij de verwarming thuis op afstand via een app op onze telefoon kunnen aanzetten. Heerlijk in de winter als het koud is! Het systeem werkt goed. We hebben er nog nooit problemen of haperingen mee gehad. Daarom heb ik ook vertrouwen in het alarmsysteem van Honeywell Evohome. Op dit moment hebben wij ons huis alleen beveiligd met goede sloten. Maar je weet pas zeker dat er niet is ingebroken als je weer thuis bent.Met dit systeem krijg je bericht via een app op je telefoon wanneer er iemand onbedoeld je huis binnen komt. Dan kunnen we bijv. de buren bellen om even te gaan kijken. Een veilig idee!

  Reply
 148. M.J.H. Nijholt

  Ik ga binnenkort verhuizen en zou dit pakket wel willen installeren, geeft toch een veilig gevoel!

  Reply
 149. Kimberley

  Ik zou willen winnen voor mijn zusje, zodat zij zich thuis weer veilig voelt en niet meer bang is om alleen het huis in te gaan.

  Reply
 150. Marlou

  To enjoy the world with two feet on the ground,
  One hand in my pocket and one eye on my house!

  Reply
 151. Jo’s Daughter

  Je hoort het steeds vaker: de criminaliteit neemt toe in onze buurt. Inbraken waarbij er zelfs eten uit de koelkast wordt meegenomen?!!! Echt te gek voor woorden… Mijn huis is een bescheiden stulpje vergeleken met de kasten van huizen aan de overkant van de straat. Maar toch voel ik me niet altijd verzekerd van een uitblijvende inbraak als ik weg ga. Zouden ze mijn fotoalbums met rust laten? Of het doosje met costume jewelry waar ik verzot op ben. Blijft mijn ‘70s theepot van oma staan? Waarschijnlijk wel maar zou me toch beter voelen als Honeywell me steunt.

  Reply
 152. Hanneke

  Ik heb nooit een relaxt gevoel als ik een dagje weg ben, maar met dit slimme systeem kan ik weer met een gerust hart van huis en weet ik zeker dat mijn huiskatten veilig zijn.

  Reply
 153. Saskia

  Dit zou me zoveel rust geven! Het lijkt me echt een nachtmerrie als er ingebroken wordt! Je hoort het steeds vaker en zelfs ’s nachts wanneer je slaapt, zo afschuwelijk en brutaal! Onwijs bedankt voor deze gave kans, dit zou mijn slapeloze nachten erg goed doen!:D

  Reply
 154. Annelies van Hurne

  Als ik thuis ben voel ik mij over het algemeen wel veilig.. Als we weg zijn op vakantie is dit natuurlijk ideaal. Het zou mij een rustig gevoel geven dat ik dan af en toe in mijn huis kan kijken wat daar gebeurt. Wel heel apart dat we zo ver zijn in de technologie dat dit mogelijk is..

  Reply
 155. Chantal

  Veiligheid is een basisbehoefte van de mens, waar ook ik naar streef! Rustig slapen en het huis met een veilig gevoel verlaten. Heeeerlijk!

  Reply
 156. Brenda van tilburg

  Dit is toch wel een beetje de rede waarom ik met eennsteen in me maag gevoel op vakantie ga 🙁

  2 jaar geleden thuis gekomen van vakantie en heel het huis lag overhoop…heel veel spulletjes gewoon foetsie….buiten dat vond ik het veel vervelender dat er vreemden gewoon in ons huis waren geweest…. dat was ook de rede waarom we afgelopen jaar thuis zijn gebleven.
  MAAR de kids willenzo graag weer op vakantie…. dit systeem zou mij over die streep trekken debk ik 🙂

  Reply
 157. Brenda van tilburg

  Dit is toch wel een beetje de rede waarom ik met eennsteen in me maag gevoel op vakantie ga 🙁

  2 jaar geleden thuis gekomen van vakantie en heel het huis lag overhoop…heel veel spulletjes gewoon foetsie….buiten dat vond ik het veel vervelender dat er vreemden gewoon in ons huis waren geweest…. dat was ook de rede waarom we afgelopen jaar thuis zijn gebleven.
  MAAR de kids willenzo graag weer op vakantie…. dit systeem zou mij over die streep trekken debk ik 🙂

  Reply
 158. berenice catharina

  Dat zou toch een heel veilig gevoel geven. Ik ben toch soms alleen thuis met de kids en dan vind ik dat toch eng. Ook zal het zo veel meer zekerheid geven als je eens wat langer weg gaat dat je spulletjes er nog staan als je terug komt. Er is ooit een fiets gepikt uit de tuin bij ons en dat gaf mij al zo’n enorm rotgevoel, laat staan als ze ook daadwerkelijk in je huis rondwandelen.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One Hand in my Pocket maakt gebruik van cookies. Meer daarover lees je in de privacyverklaring