Ben je nog op zoek naar cadeautjes voor moederdag en is jouw moeder een Apple fan? Hier zijn een aantal Apple cadeautips waar je misschien wel mee uit de voeten kunt.

iPhone-hoesjes voor het voorjaar, €45-109 

– Geef je moeder een nieuw iPhone-hoesje in een vrolijke kleur.
– Siliconenhoesjes zijn er onder andere in de nieuwe kleuren frambozenrood, citroengeel en jeansblauw. Maar je kunt ook kiezen voor een leren hoesje in feloranje, lentegeel, electric blue of zachtroze.
– Voor iPhone X is het onlangs aangekondigde (PRODUCT)RED leren Folio-hoesje verkrijgbaar, waarvan een gedeelte van de opbrengst rechtstreeks naar het Wereldfonds voor de bestrijding van hiv/aids gaat.

Apple Watch Series 3, vanaf €370,45

– Gun je moeder het ultieme device voor een gezonder leven dat bol staat van de features om haar actief, gemotiveerd en connected te houden.
– Dankzij Apple Watch Series 3 met mobiele data kan je moeder bellen, sms’jes ontvangen en belangrijk nieuws volgen,  zonder dat ze haar iPhone bij de hand heeft.
– Als je je activiteiten deelt, is dat een leuke manier om je moeder gemotiveerd te houden en aan te moedigen.
– Je hebt de keuze uit Apple Watch, Apple Watch Nike+, Apple Watch Hermès en Apple Watch Edition.

Apple Watch-bandjes, vanaf €59

– De verwisselbare Apple Watch-bandjes voor het voorjaar zijn er ook in geweven nylon met een fris streepje, waarbij wit wordt afgewisseld met een kleurtje voor een frisse look. Ook zijn er exclusieve Nike-bandjes in kleuren die precies passen bij de nieuwste Nike-hardloopschoenen. En de Apple Watch Hermès-bandjes hebben een opvallende nieuwe gekleurde rand.

 

AirPods,  €179 

Hier lees je waarom ik zelf zo blij ben met de AirPods. 

– Dit is een cadeau waarmee je moeder moeiteloos overweg kan en dat direct klaar is voor gebruik met haar iPhone en Apple Watch.
– AirPods klinken ontzettend goed en de batterij gaat lang mee. Je hoeft de case maar te openen en bij je iPhone te houden. Daarna kun je ze direct gebruiken met je iPhone of Apple Watch.
– AirPods geven een nieuwe invulling aan muziek luisteren, telefoneren, series en films kijken, gamen en de interactie met Siri. Ze bieden een draadloze ervaring die voorheen ongekend was.

Apple TV 4K, vanaf €199

– Met Apple TV 4K kan mam zich op de bank neervlijen en genieten van een echte thuisbioscoop. Niet alleen is de 4K HDR-filmkwaliteit weergaloos, maar de catalogus met 4K HDR-films in iTunes wordt ook steeds verder uitgebreid.
– Op Moederdag kan ze dus lekker met de voetjes op de poef en zich helemaal aan haar lievelingsfilms en -programma’s overgeven. Met de Apple TV-app kan je moeder haar favoriete tv-programma’s, films, livesport en nieuws kijken en met de Siri Remote hoeft ze alleen maar hardop te zeggen wat ze wil zien.

 

De nieuwe 9,7-inch iPad met ondersteuning voor Apple Pencil, iPad €359, Apple Pencil €99

– Geef je moeder op Moederdag de voordelige en krachtige 9,7-inch iPad cadeau.
– De nieuwe 9,7-inch iPad is nu geschikt voor Apple Pencil, waardoor je moeder nog creatiever en productiever kan zijn als ze onderweg is. Zo kan ze snel een idee uittekenen, aantekeningen maken of screenshots annoteren.
– Je hebt de keuze uit Wi-Fi- en Wi-Fi+Cellular-modellen in zilver, spacegrijs of een nieuwe gouden uitvoering.

iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 8 en iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition, vanaf €810,45

– Omdat ze altijd voor je klaarstaat: gun je moeder een Phone 8 of iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition, de nieuwe generatie iPhone in een schitterende rode uitvoering.
– Dit is het nieuwste in een langlopende serie (PRODUCT)RED Apple en Beats-producten, waarbij een gedeelte van de opbrengst rechtstreeks naar het Wereldfonds voor de bestrijding van hiv/aids gaat.
– iPhone 8 en 8 Plus zijn ook verkrijgbaar in goud, zilver en spacegrijs.

iPhone X, vanaf €1160,45

– iPhone X is de toekomst van de smartphone met een schitterend, compleet in glas uitgevoerd ontwerp dat perfect is voor iedere moeder. Met deze telefoon kan ze op een geavanceerde en veilige manier ontgrendelen, inloggen en betalen via Face ID.
– Opnieuw ontworpen camera’s aan de achterkant en de nieuwe TrueDepth-camera zorgen ervoor dat je moeder superscherpe foto’s met meer details kan maken, evenals prachtige selfies in de Portretmodus. Bovendien kun je emoji’s met Animoji op een grappige nieuwe manier tot leven wekken.
– Verkrijgbaar in zilver en spacegrijs.

Tips, trucs en ervaringen

iOS en Siri: tips en trucs
– Maak foto’s op Moederdag en deel ze direct met haar en met anderen via Shared Photo Stream.
– Met Terugblikken in Foto’s kun je een speciale Moederdag-diavoorstelling maken, met nieuwe en oude foto’s, en misschien zelfs een soundtrack.
– Stel in dat je een herinnering wilt ontvangen om je moeder te bellen. Die kun je dan met Siri op elk Apple device instellen, waaronder HomePod. Sterker nog, “bel mama” is de meest voorkomende taak die Siri krijgt.
– Je kunt Siri vragen een tafel in een restaurant te boeken met OpenTable en dan routeaanwijzingen opvragen via Apple Kaarten of misschien zelfs een taxi regelen bij Uber of Lyft.

Clips, gratis voor iPhone en iPad uit de App Store
– Maak met Clips een lieve Moederdag-video met de mensen waar je moeder het meest van houdt.
– Met Clips leg je in een handomdraai leuke momenten en lieve berichtjes voor haar vast.
– Met Live Titles maak je geanimeerde bijschriften terwijl je praat, zodat je je Moederdag-wensen kunt benadrukken met tekst.
– Gebruik schermvullende posters met een geanimeerde achtergrond om je video helemaal van jou te maken, en zet de toon met een van de tientallen muziektracks die beschikbaar zijn.

Today at Apple-sessies, gratis, meld je aan bij apple.com/nl/today
– Neem je moeder een dagje mee om haar creativiteit de vrije loop te laten in een Fotowandeling of Schetswandeling. Zo kunnen jullie de omgeving verkennen en nieuwe technieken uitproberen in de plaatselijke Apple Store.
– Tijdens Today at Apple-sessies, die dagelijks worden aangeboden, kunnen moeders bijvoorbeeld muziek maken of leren programmeren.