Mama Mia test: Wilkinson Sword tweerichting scheermes

Wilkinson Sword f.a.b.

Nou ja… een scheermes waarmee je gewoon heen-en-weer kunt scheren? Gewoonlijk haal je het scheermes van je huid maar met de nieuwe Wilkinson Sword is dat niet meer nodig. Dat willen Mia en ik wel proberen en je leest hier wat wij er van vinden.

In plaats van het scheermesje zoals gewoonlijk na elke beweging van de huid af te halen, kun je nu met het nieuwe scheermes van Wilkinson (de zgn. Intuition f.a.b.) in één moeite door. Het gloednieuwe scheersysteem scheert namelijk moeiteloos in twee richtingen. Dus niet alleen van beneden naar boven, maar ook van boven naar beneden. Handig, want dat betekent dat je twee keer zo snel klaar bent.

F (orward) A (nd) B (ackwards)

Als je je als vrouw scheert, weet je: van beneden naar boven – stoppen en opnieuw van beneden naar boven … één kant op scheren. Dat is nu verleden tijd. Wilkinson Sword is de allereerste en enige met dit nieuwe scheersysteem voor vrouwen. Het tweerichtingsverkeer scheren kan dankzij de unieke opstelling van de mesjes waarbij de drie bovenste mesjes in de tegenovergestelde richting van de twee onderste mesjes scheren. Door de met water geactiveerde gel rondom de mesjes glijdt de Wilkinson Sword Intuition f.a.b. ontzettend makkelijk over de huid. De vloeiende bewegingen in combinatie met het verzorgende effect, zorgen ervoor dat het scheren van je benen, oksels en bikinilijn  een fluitje van een cent is.

scheermes Wilkinson

Nee, geen voor-na foto’s

Mia en ik nemen het scheermes mee op onze vakantie naar Portugal. De zon schijnt er volop dus dat roept om gladde lichaamsdelen. Eerst durven we niet goed, bang voor een geïrriteerde bikinilijn. Ik heb dat zelf namelijk heel erg snel. Maar als we eenmaal de smaak te pakken hebben en voelen hoe glad onze gescheerde huidjes zijn, balen we eigenlijk dat we niet meer haar over hebben 😉 Wat een uitvinding!

Wil jij de nieuwe Wilkinson Sword Intuition f.a.b. ook proberen?

Twee OHIMP lezers mag ik de nieuwe Wilkinson Sword Intuition f.a.b. ook laten uitproberen. Lijkt dat je wel iets? Laat dan een leuke reactie onder deze blog achter. Je hoort binnen 3 weken of jij een van de mazzelaars bent.

scheermes Wilkinson
33 thoughts on “Mama Mia test: Wilkinson Sword tweerichting scheermes

 1. Annemarie deen-zoontjes

  Ja! Ik wil wel testen! Ben al jaren een dagelijkse alles scheerder dus “I know what I’m talking about”

  Reply
 2. Petra van Baast

  Hoi, ik heb hetzelfde probleem. Ik hoef maar een klein stukje de verkeerde kant op te gaan met het mesje en ik zit vervolgens met een heleboel bultjes in de bikini zone. Ik zou het dus ook heel graag zelf eens uitproberen hoe ik FAB kan scheren 🙂

  Reply
 3. Diane

  In het dagelijkse leven heb ik het ook het heen en weer. dus wat is er mooier dan dat dit scheermesje mee gaat in deze beweging.
  Het leven wordt er weer een stukje aangenamer op.

  Reply
 4. Jannie Klaver

  Lijkt mij geeeldig om te mogen testen. Met deze warme dagen draag ik bijna alleen maar korte broeken of rokjes. Dan is het toch fijn om gladde benen te hebben en even snel onder de douche de benen mee te nemen.

  Reply
 5. Nancy van der kamp

  Dat lijkt me wel wat , zonder bultjes en schrammen eindelijk gladde benen , oksels en de rest!

  Reply
 6. Riekie Bos

  wat onwijs handig lijkt me dat!
  Dus ja, ik test die nieuwe Wilkinson Sword Intuition f.a.b. graag.
  Ben zo benieuwd.

  Reply
 7. Claudette

  Inderdaad die bikinilijn, rode puntjes of ingegroeide haren. ….. vorig jaar laten waxen maar wat een pijn! Nooit meer! Dus ik wil graag meeloten!

  Reply
 8. Anouk

  Ik heb dit gezien op tv maar ik ben er wel wat sceptisch over. Nu ik jullie ervaring lees zou ik het toch wel uit willen proberen want ik heb zoveel moeite met het weghalen van die baby haartjes op mijn bovenbenen.

  Reply
 9. Brenda

  Met mij kun je ook alle kanten uit, dus…Wilkinson en ik zullen get prima hebben 😉

  Reply
 10. CJM de Kok

  Ideaal om straks op vakantie te gaan testen en er maar glad en verzorgd bij te lopen dankzij de Wilkinson Sword tweerichting scheermes

  Reply
 11. Lotte

  OMG!! Wat lijkt het me eng, maar ook echt iets wat ik moet hebben geprobeerd! En ik denk dat ik erna direct verkocht ben… hope so ✌

  Reply
 12. Joycevdv

  Whooo dat is top! Snel douchen, scheren en hop met gladde benen naar het strand en nog sneller klaar ook. Ben heel benieuwd!

  Reply
 13. Regina

  Lijkt mij echt superrrr dit Wilkinson Sword Intuition f.a.b.
  Geen geïrriteerde oksels en bikinlijn… Yessss!!!
  Deze zou ik heel graag willen proberen.

  Reply
 14. Asli Berkelouw

  Dat klinkt fantastisch zeg! Heb snel huidirritatie, maar dat lijkt dan met dit scheermesje verleden tijd . Zou het dolgraag willen uitproberen.

  Reply
 15. Ellen

  Jaaaaaa wil ik dolgraag testen! Ik weet dat het geen zin heeft maar de handeling doe ik altijd al zo hahaha te lui om dat scheermesje van m’n huid te halen en ik heb het gevoel dat het sneller gaat ook al is dat dus niet zo met de gewone mesjes. Ben zeer benieuwd naar dit systeem!

  Reply
 16. Laura

  Ik ben al jaren fan van hetzelfde mesje van Gilette, ik ben best nieuwsgierig of Wilkinson mij met dit nieuwe mesje kan overhalen

  Reply
 17. Jennifer

  Jaaa… voor mij gemaakt. Ik ben een snelle scheerster (??) waardoor ik me altijd snij bij de enkels en scheenbeen. Zo onsierlijk. Lijkt me ideaal deze. Sowieso ga ik ze kopen dus eigenlijk hoef ik ze niet te winnen maar een gratis exemplaar is altijd leuk! 🙂

  Reply
 18. Stephanie

  Dat scheermes klinkt als een match made in heaven voor mij :)! Al lijkt het me een heel raar idee en lijkt het me te gaan irriteren als je de andere kant (tegen de haargroeirichting in) op gaat scheren. Maar ik ben er echt heeeeel benieuwd naar en wellicht, als ik het mag testen, zal het mijn nieuwe badkamerpartner worden ;), haha.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One Hand in my Pocket maakt gebruik van cookies. Meer daarover lees je in de privacyverklaring