Heb jij ze al, de gympen met dikke zolen?

gympen met dikke zool

Steeds vaker zie ik ze voorbijkomen, de gympen met dikke zolen. Nee, nog net niet een plateauzool. En al helemaal geen sleehak. Deze gympen hebben gewoon net een wat dikkere zool en ik moet zeggen… ik vind ze leuk! 

De kleinere vrouwen onder ons zijn vast heel blij met deze trend, want door de gympen met dikke zolen lijk je gelijk wat langer. Nou ben ik niet heel klein, maar zeker ook niet groot (1.68). Ik draag mijn nieuwe Adidas gympen met dikke zool dan ook vooral omdat ze heel erg lekker zitten.

Met gemak dagen op reis met de gympen met dikke zool

Vorig jaar in Kopenhagen kocht ik mijn eerste paar gympen met dikke zolen. Ik had namelijk alleen maar schoenen mee die knelden en je begrijpt, dat is niet lekker om een stad te verkennen. Voor de zekerheid kocht ik ze een halve maat groter, zodat ik er zeker van was dat de blaren mij bespaard zouden blijven. Wat een oen ben ik he… volgens mij weet iedereen wel dat te grote schoenen juist garant staan voor blaren. De dikke sokken hielpen tijdens de citytrip in Kopenhagen prima, maar bij thuiskomst verdwenen de schoenen in de kast. Eeuwig zonde, want ik vond ze zo leuk!

Lees ook: 10 leuke Kopenhagen tips

Kopenhagen toren beklimmen

Dus dit jaar heb ik de stoute schoenen aangetrokken en exact hetzelfde paar gekocht, maar dit keer in de juiste maat. En wat zitten ze lekker! Ze zijn meegegaan naar Tunesië. Dit is op de terugreis in de trein. Nee hoor, niet al deze koffers zijn van mij 😉

Adidas Originals bold

En ze zijn meegegaan naar Hannover. Ja hier moesten ze wel even uit, ik wilde namelijk ook mijn gezellige sokjes showen, die niet veel later natuurlijk ook uit zijn gegaan.

Lees ook: Hannover zomerse citytrip tips

Adidas Originals bold

En, is deze trend iets voor jou?

Fan ben ik ook van de Vans met dikke zolen en de andere Adidas modellen. Deze exemplaren kwam ik tegen op Zalando. Welke vind jij het leukst?

gympen met dikke zool

Ik heb mijn Adidasjes gekregen via de webshop Footway, waar ze ontzettend veel leuke schoenen verkopen, voor dames én voor heren en vaak heel aantrekkelijk geprijsd.
2 thoughts on “Heb jij ze al, de gympen met dikke zolen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One Hand in my Pocket maakt gebruik van cookies. Meer daarover lees je in de privacyverklaring