Winnen: kattenvoerbak met timer

trixie kattenvoerbak

Onze Fransje en Sjakie hebben het een beetje zwaar te laatste tijd. We zijn namelijk vaker weg dan dat we thuis zijn! Tsja, wat wil je met dit weer en met een strandhuisje… De katten hebben overigens niet te klagen hoor, ze worden heerlijk in de watten gelegd door de allerliefste en leukste buurvrouw die je je maar wensen kunt. Maar om Rita af en toe toch een beetje te ontzien, heb ik een kattenvoerbak met timer gekocht. Wat F & S daarvan vinden…

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen, Fransje en Sjakie geven de voorkeur aan Rita, dat moge duidelijk wezen. Maar toch zijn de voordelen van onze hun nieuwe voederbak met timer echt niet uit de lucht.

kattenvoerbak met timer

Kattenvoerbak met timer

Het model van F&S twee bakjes met aparte timers. Elke timer kun je instellen tot +48 uur. Hier kun je dus heel goed mee spelen en je kat ongeveer 2 dagen van eten voorzien. Met 2 katten wordt dat misschien wel wat krap.

Wat ik ook superhandig vind: onder het bakje zit een ruimte waar je de bijgeleverde coldpacks kunt plaatsen. Zo blijft het voer lekker koel.

kattenvoerbak met timer

Onze kattenvoerbak met timer is van het merk Trixie en heb ik via de online shop Huisdierplein.nl. Hier koop ik vaak het kattenvoer en antivlooienspul voor Fransje en Sjakie. Waar ik ook nog steeds enorm blij mee ben, is het kattenluik dat werkt op een chip. Zo houden we mooi de terror kat van de buren uit huis:

Buurtkatten, wat kun je ertegen doen?!

Winnen: 1x een dubbele voederbak met timer

Heb jij ook wel oren naar zo’n mooie, functionele kattenvoerbak met timer? Van Huisdierplein mag ik er eentje weggeven! Meedoen is heel makkelijk: laat een leuke anekdote over jouw kat(ten) onder deze blog achter en… wie weet!

Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media.  De winnaar maak ik over ongeveer 3 weken bekend. Heel veel succes!

trixie kattenvoerbak
49 thoughts on “Winnen: kattenvoerbak met timer

 1. Marian B

  Ben hier wel erg nieuwsgierig naar! Het zou soms wel handig kunnen zijn. Mooie kans om het eens uit te proberen.

  Reply
 2. Astrid

  Zag je story al maar dacht dat het een grap was! Leek mij te mooi om waar te zijn maar het bestaat dus echt: een automatische kattenvoerbak! Hoe handig! Zou er graag 1 winnen en denk dat onze kat het ook wel zou kunnen waarderen! Zijn bakje is altijd te snel leeg!

  Reply
 3. Francisca

  Mn katten eten graag mn bord leeg ook al zit er sambal op dus naar de drinkbak / eetbak om wat te drinken / eten

  Reply
 4. Nynke B

  Wat handig zeg. De kat is sinds gisteren terug van 3 weken pension. Ze heeft ons overduidelijk gemist. Ze houdt niet meer op met miauwen en vanmiddag in de hitte toen ik stond te strijken was er nog net genoeg plek voor de kat, want ze verliest ons niet meer uit het oog.

  Reply
 5. Sandra Benedick Elzinga

  Onze Snoopy (Noob) was zo groot dat ze vaak van de vensterbank af viel Ze is 6 maanden geleden overleden en was 16 jaar
  Poepoe was sinds ze 2 weken oud was bij me, haar moeder had haar verlaten en de rest van het nest was al overleden…
  Heb haar met de fles grootgebracht en ze is 12,5 jaar geworden
  Nu zijn we weer ouders geworden van kleine poezeltjes
  Lilly & Willow
  Ze zijn nog jong en heel lief
  Lilly doet vaak de koprol als ze haar zusje wil pakken en Willow vind alles best
  Dus we doen graag mee met deze winactie 🙂

  Reply
 6. Katja Hendriksen

  Na een weekend Pinkpop zagen we onze kat Teuntje niet bij thuiskomst. Nu is ze wel vaker beledigd als we een nacht niet thuiskomen, maar ze bleef maar weg. We begonnen ons echt zorgen te maken en na een paar dagen zag mijn zoon de visboer aan de overkant met ons Teuntje in zn arm! Hij bleek bij de Intertoys naar binnen te zijn geglipt (wonen wij boven) en door een schuim plafond te zijn gezakt. Doordat daar elke nacht het alarm afging hebben ze na goed zoeken haar daar gevonden. 2 weken later waren we onze andere kat Toon kwijt en mijn gevoel zei dat hetzelfde bij hem was gebeurd. Kon echt niet volgens de medewerkers, de klusjesman had immers alles zo dicht gemaakt dat er geen katten meer in zouden kunnen. En terwijl ik eis dat ik toch boven het plafond wil zoeken naar Toon begint hij keihard te mauwen!!
  Fjieuw, anders was hij echt verhongerd

  Reply
 7. Mira

  Mijn 2 katten zijn pas 4 weken bij mij dus ik heb nog niet echt een anekdote. Wel ben ik heel blij dat ze zich al goed thuis voelen bij mij en mijn zoon. Ze zijn 8 jaar oud en hebben altijd bij een rustige oude man gewoond, nogal een verandering voor ze dus in een huis met een kind. Ik ga nog wel eens een nachtje bij mn ouders slapen en was al opzoek naar een manier om ze dan te kunnen voederen, dit lijkt me ideaal. Hier mee kan ik de 2 poezen wel 24 uur alleen thuis laten. Hen je ook ervaring met een drinkbak waterfontijn? Dat leek me ook erg handig

  Reply
 8. Wilma van 't Hof

  Wij hebben een speciale steen naast onze oprit. Het is er eentje uit een hele rij, maar werd eens door Sir Henry (de rode kater van onze buren) uitgekozen om op te zitten en te turen tussen de bramestruiken of er ergens een muisje ritselt. Deze kater is al tijdje geleden door een aanrijding overleden. Hun nieuwe katertje Kurre, heeft precies zelfde steen uitgekozen om op te gaan zitten. En beide katertjes hebben elkaar nooit gezien.
  Deze voederbak zou ik ook echt graag voor mijn buren willen winnen.

  Reply
 9. Diny Gijsberts

  Wij hebben zo’n lieve poes,ze krabt niet,bijt niet, maakt niks kapot én waarschuwt zelfs de vogeltjes als ze té dichtbij komen ! Ze komt gezellig mee soezelen op de bank vóór mijn buik of áchter mijn knieholtes . Opeens was ze op een zomerdag foetsie en ze bleef weg. Maar schijnbaar doordat ik werkelijk ieder huis in de gehele wijk naar haar bleef vragen en of iemand haar gezien had heeft ,degene die haar voor 4 dagen ! hebben vastgehouden ! , haar weer laten gaan.Sterk vermagert maar nog steeds de allerliefste knuffelkat die er bestaat, kwam ze luid mauwend en huppelend naar ons toe aangelopen . Sindsdien houden we haar extra goed in de gaten .Samen zonnebaden en snoezelend op de bank of buiten in de tuin op het koele gras krioelen .

  Reply
 10. Bettina

  Ik heb helaas nog geen anekdote omdat ik mijn kitten pas eind augustus mee naar huis mag nemen. Hoewel al heel veel aanwezig is voor de komst van m’n lieve katertje, is er nog zeker plaats voor een super deluxe voerbak.

  Reply
 11. Christa Eekhuis

  Ik pas even op de katten van mijn zusje! Micky is de vreetzak en Goofy niet, dus Micky eet altijd zijn bakje leeg als Goofy niet alles opeet.. volgens mij protesteert Goofy op een manier door nu al de laatste 4dgn een muis mee te nemen en in het kunstgras te leggen! Alleen Micky negeert die volkomen en aast nog steeds op de brokken van Goofy!

  Reply
 12. Claudia

  Is wel wat voor mijn Karel van 10 kilo. Een dieet lukt niet bij die bolle want dan jat hij van Rosie. Dit zou de oplossing zijn. Weet nu al dat hij boos gaat worden hahah

  Reply
 13. Barbara Bouman

  Ons nieuwe aanwinst Rover komt na de vakantie bij ons wonen. Deze voerbak lijkt me perfect!! Ook wij zijn weleens langer weg dan gewenst. Kunnen we hem zo toch nog onderhouden. Zonder dat is zich meteen over eet… zoals wij op vakantie!

  Reply
 14. Suzanne

  Sinds 4 weken hebben wij een bengaalse kitten; Stoffel. Iedereen die binnen komt noemt hem een mooi beestje en wordt op slag verliefd. Dat heeft ie in de gaten en gaat zich dus ook lekker uitsloven als een koning! Misschien dat ik zijn wens om zich koning te blijven voelen als wij weg zijn kan vervullen door er in ieder geval voor te zorgen dat hij optijd zijn brokjes krijgt

  En daarbij hij is gewoon een schatje en heeft mijn mening over katten 180 graden gedraaid.

  Reply
 15. Jeroen

  hahaha, onze kat is zelf de timer: die laat het ons iedere dag exact weten als het etenstijd is voor meneer! En er is geen ontkomen aan!
  Ben benieuwd of we zijn gedrag kunnen bijsturen met deze voederbak…

  Reply
 16. Claudia Diependaal

  De katten van mijn dochter heten Poes, Kat en Hannes! Hannes heet zo omdat hij toen hij nog heel erg klein was. Vaak m8s sprong, met sloffen door de kamer vloog omdat hij erop sprong en niet meer ergens vanaf durfde als hij erop gesprongen was. Hij was en is nog steeds erg aandoenlijk! De andere 2 ook trouwens hoor

  Reply
 17. saskia pol

  ah wat een handig apparaat, super!!
  mijn katjes hebben voor de gewoonte om al het voer in 1x op te eten en eigenlijk is verspreid beter. maar als ik overdag werk kan ik niet tussendoor voer neerzetten dus krijgen ze toch het hele zakje in 1x.

  Deze voerbak is echt DE oplossing en daarom wil ik graag meedoen voor mijn 2 lieve katjes om ze een betere spijsvertering te geven.

  Reply
 18. Yvonne

  Dit zou ideaal zijn voor mijn kat, omdat onze buren ( met gevaar voor eigen leven en dat is niet gelogen!) er tegen op zien om de kat eten te geven als wij met vakantie zijn. Hij zit dan boven aan de trap en gromt, blaast haalt uit en is dan erg agressief.

  Reply
 19. Anouk Nijmeijer

  Ik zou deze graag winnen voor “big foot Sproet” deze heeft jaren op een zeer grote voet gelopen door een afwijking in de bloedvaten. Heel af en toe knapte er een vaatje en zat echt het hele huis onder de voetafdrukken…….
  Nu haar pootje laten amputeren. Binnen een dag zat ze al weer boven op een kast.
  Het is de kat van mijn ouders. En mijn ouders houden heel erg van reizen en weekendjes weg gaan. Dit is af en toe een hele belasting voor ons kinderen en de buren die dan elke dag daar heen moeten rijden om de katten te voeren.
  Zou heerlijk zijn als we voor weekendjes niet meer hoeven te komen en bij langere reizen maar een keer in de twee dagen.

  Reply
 20. Riekie Bos

  zo’n kattenvoerbak met timer lijkt me onwijs handig voor mijn kleine kattenkopje!
  Voor als ik een weekendje weg ben.
  Poezzie haalt de meest malle streken uit! Zo pikt ze het niet als ik de badkamerdeur dicht doe en klimt ze in de gang omhoog om vanuit het raampje boven de deur alles te volgen.
  En ook drinkt ze het liefst uit een lopende kraan in plaats van uit het drinkbakje. Dan duwt ze me gewoon opzij als ik aan het tanden poetsen ben.

  Reply
 21. Kaylani

  Onze Odin is altijd onwijs beledigd als hij geen ‘nieuwe’ brokjes krijgt wanneer hij zijn oude brokjes heeft verkruimeld uit verveling. Dit zou dus wel een mooie uitkomst zijn voor wanneer we de hele dag weg zijn, dan hoeft hij niet zo te zeuren haha!

  Reply
 22. Jenneke van Maurik

  Ideaal, want onze Angel en Flash kunnen er wat van. Onderlaatst liet ik uit mijn handen een vol bakje kattensnoepjes vallen… Ipv me mee te helpen door even weg te lopen bleef Angel ervan aan het snoepen. Ons ondeugend meisje met haar prinses oogjes was in ene een terror heksje geworden. Mochten we dan weg zijn hoef ik mijn vader niet meer te vragen voor die ene dag. Meestal zijn het een dagje en een nachtje weg dus dit zou geweldig mooi uitkomen.

  Reply
 23. Hester Horden

  Smouce denkt dat ze een `blinde/slechtziende`geleide kat is. Als ik weg ga, volgt ze me op de voet NAAST mijn taststok. Ze wacht tot ik weer terug kom uit de taxi, en leid me zo ook weer naar huis, uit haar haal ik ook bij een beetje een foute dag enorm veel troost. Ik gun dit haar enorm

  Reply
 24. Vera Limpens

  Zodra mijn katten de bodem zien van het bakje is het in hun ogen “leeg”. Als ik vervolgens met het bakje rammel is het weer vol. Echt.. wat een logica.. 🙂 heerlijke beesten. Ik zou dolgraag deze bak met timer winnen voor de dagen dat we wat langer van huis zijn.

  Reply
 25. Danielle

  Dit is wel handig. Vooral als we eens een nachtje weg willen blijven, dan hoeven we voor het ene nachtje geen oppas te regelen. 🙂

  Reply
 26. SophiaG

  Super handig voor als we eens een nachtje weg willen blijven. Dan heeft onze Siem twee dagen een bak eten. Want hij eet door tot zijn bakje leeg is.

  Reply
 27. monique weber

  zou heel handig zijn de kat eet altijd op de grond en ik kan er vanuit rolstoel niet bij en zo kan mijn partner het klaar zetten voor later en heeft Kuifje altijd eten

  Reply
 28. Nina Mol

  Jeej!! Wat een uitvinding!! Zo kunnen mijn schrokopjes niet meer te dik worden omdat er de hele dag iets te knabbelen staat! Voortaan etenstijd om 8 uur en 8 uur ’s avonds. Afgepaste porties…..miauw!! 😉

  Reply
 29. Jainy Ripzaad

  WoW! Onze lieve bengaaltjes lusten de brokjes wel en eten maar door! Door dit mega handige systeem kunnen we het doseren en iedere dag afstemmen. Ideaal! Een echte win win situatie Gucci en diesel zijn wel wat meer terug getrokken geworden sinds we kindjes hebben dus ik gun ze dit van harte! Altijd op tijd eten ❤️

  Reply
 30. Margot

  Een kort verhaaltje over Odin de Jager. Gisteren had mijn lieve kat Odin, normaal gesproken een kleine vreetzak, verbazingwekkend genoeg de gehele dag geen honger. Rarara hoe kwam dat? Nou, mijn vader vond tegen de avond ergens in huis de resten van een haas. Alhoewel resten wel een erg groot woord is, ik bedoel meer “een aantal botjes en een stukje vel”. Stoute Odin, dat ie jaagt op muizen is prima maar hazen…

  Reply
 31. Sien van Biessum

  Gisteren,op de warmste dag toen wij van Groningen naar Amsterdam reden,zat onze kat Minnie de hele dag in de hitte verstopt op de babykamer zonder eten en drinken,niet leuk!
  Ze heeft er 12 uren gezeten!
  Sterke poes,ze verdiend een cadeautje!

  Reply
 32. Josien Hillebrands

  Onze twee Noorse boskatten Kenzo en Tarkan komen niet buiten,ze zijn gewoon te mooi! We zijn bang dat ze gepikt worden 🙂

  We voelen ons soms wel schuldig,en daarom willen we ze graag dit mooie cadeau geven! ♥

  Reply
 33. Johannes Henderikus

  Twee katten en 1 kat eet altijd alles op! Hij is dan ook echt wel een beetje dikker! Wij willen de andere poes graag verwennen met deze superprijs!

  Reply
 34. Emi

  Dit zou ideaal zijn voor mijn buren, die onze kater eten geven als wij met vakantie zijn. Ze zijn bang voor hem. Hij is agressief, blaast en gromt tegen hen en haalt uit als ze de trap op gaan en ze durven er dan niet langs. Wij kunnen het ons niet voorstellen. Dus zo’n etensbak zou voor onze buren geweldig handig zijn.

  Reply
 35. Grete Karina

  Ideaal!
  Ik ga graag en vaak een weekendje weg, maar “oppas” regelen voor mijn bejaarde kattendametje is zeker in de zomer soms een enorm probleem.
  Met deze dubbele voederbak met timer zou dat voorgoed opgelost zijn.
  En zeker bij deze temperaturen is de coolpack ook een handig extraatje.
  Ik loot dus graag mee en duim alvast.

  Poes Pluis is trouwens is trouwens nog steeds een echte jager. Ze is met muizen, vogels, konijnen en weet ik niet wat thuis gekomen. Laatst had ze zelfs een Ijsvogeltje gevangen, een heel mooi vogeltje. Die heb ik haar natuurlijk meteen ontfutseld en het beestje is gered en kon nog vliegen. Maar je moest eens zien hoe beledigd mijn poezendame dan is. Dat ik zo ondankbaar ben voor zo’n mooi cadeau….

  Reply
 36. Sabrina

  wow wat gaaf kende ik niet Kyara onze smulpaap kan geen genoeg krijgen van eten als we de timer zetten kunnen we een afwisselend programma zetten zodat ze misschien minder gaat jagen en beter op de brokken let 😀

  Reply
 37. Anneliese de Waal

  Zou heel goed voor mijn kat Dolly, ze begint op Garfield te lijken.
  Ik doe graag mee, een beetje afvallen zou geen kwaad kunnen.

  Reply
 38. A.

  Als onze kat iets niet mag en we spuiten met wat water om het af te leren dan draait ze zich om en komt er juist naar toe ….. graag hier ook een beetje. (En wij maar denken dat katten water niet leuk vinden, nou de onze wel

  Reply
 39. Oma Will

  Wij hadden een Ierse Setter en die was al 7 jaar, toen wij een klein katje kregen net bij de moederpoes weg. Onze hond verzorgde het kleine katje en likte het altijd schoon en liet het bij zich slapen in de mand. Dan lag het poesje altijd met zogenaamde drinkbewegingen dicht tegen de hond aan.
  Dat was natuurlijk zeer uitzonderlijk allemaal, want onze hond was een reu.
  Hij verdroeg alles van dit katje en was heel erg geduldig.
  Wij keken er altijd met verbazing naar, omdat hij zich altijd gedroeg als een moedertje voor het poesje en altijd lief bleef liggen in de mand als het diertje tegen hem aan lag.
  Toen de kat groter werd, bleven ze altijd elkaars beste maatjes en pasten op elkaar.
  Met het drinkbakje kan ik mijn beste vriendin heel blij maken, want zij heeft sinds kort ook een kitten.
  Ik volg op bloglovin en waag graag een kansje.

  Reply
 40. John Bottenheft

  Als wij altijd op vakantie gaan of een weekendje weg dan heeft onze poes Phoebe dat altijd al door omdat er koffers en tassen in de kamer staan en dan kijkt ze niet meer naar ons om en als we dan terugkomen dan is ze eerst erg boos maar na een uur dan begint ze langzaam weer naar ons toe te komen en dan weet ze dat we weer thuis blijven en dan is alles weer goed.

  Reply
 41. Linda K.

  Ik heb een binnen kat dus altijd aan de lijn, dus dit is een enorme uitkomst, kan ik de porties verdelen

  Reply
 42. Yvon

  Wij hebben de kraan moeten vervangen omdat de kat deze zelf kon openen ( met haar kop de hendel omhoog drukken) Ze drinkt liever uit de kraan en vond het te lang duren voor ik haar hielp.
  Met deze voerbak – met timer heeft ze in ieder geval op tijd haar eten!

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One Hand in my Pocket maakt gebruik van cookies. Meer daarover lees je in de privacyverklaring