Winnen: Le Creuset ontbijtset (voor 2 personen)

Le Creuset ontbijtset

Mijn favoriete pannen en servies items zijn van Le Creuset. Dit mooie merk bestaat al vele jaren en de artikelen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar staan ook nog eens garant voor flink wat kwaliteit. Op OHIMP dit keer weer een fijne winactie, met een Le Creuset ontbijtset voor 2 personen.

Een goed begin van de dag begint met een lekker ontbijtje. Doordeweeks neem ik daar zelf eerlijk gezegd niet altijd de tijd voor en draai ik liever een voedzame smoothie in elkaar. Maar in het weekend, hoe lekker is het dan om te genieten van een ontbijtje met bijvoorbeeld heerlijke, gezonde muffins en gekookte eitjes?!

Blender muffins met havermout, banaan en pindakaas

Producten van TOP kwaliteit

De Le Creuset ontbijtset die je kunt winnen op OHIMP bestaat uit:

 • een grote mok
 • een koffiebeker
 • twee eierdopjes
 • twee kommetjes
 • een potje met deksel voor bijvoorbeeld vers fruit of muesli/cruesli
 • een honingpotje

Le Creuset ontbijtsetje

De items zijn gemaakt van duurzaam geëmailleerd aardewerk en dit houdt de inhoud lang warm of juist koud. Je kunt dit aardewerk met gemak in de magnetron, vriezer of oven plaatsen. Handig, voor bijvoorbeeld een lekkere mugcake.

Herfstige mugcake en muffins met pompoen

Winnen: Le Creuset ontbijtset voor 2 personen

Ben jij ook dol op ontbijtjes en op Le Creuset? Dan is deze winactie echt iets voor jou. Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten wat jij het liefst eet voor het ontbijt en… wie weet!

Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media.  De winnaar maak ik over ongeveer 3 weken bekend. Heel veel succes!

winnen Le Creuset ontbijtset
167 thoughts on “Winnen: Le Creuset ontbijtset (voor 2 personen)

 1. chucky1012

  Wauw….
  Prachtig en ik doe heel graag mee met deze superleuke winactie….
  Graag ontbijt ik het liefst soya amandel melk met muesli en wat honing…

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Xoxo

  Reply
 2. Jo’s Daughter

  Croissantjes met bosvruchten jam en thee! Het liefste natuurlijk met z’n twee. Ervan genieten en wakker worden. Met heerlijk eten op de borden. En dit mooie Crueset pakket => Zorgt voor vernieuwende ontbijt pret! Muesli in yoghurt met wat honing. Zorgt voor genot in onze woning. En laat ons zalig spijzen als een Koning!!!

  Reply
 3. Sanne Stark

  Wat een mooie set ik wist niet dat ze ook ontbijtservies hadden . Mijn favoriete ontbijt vind ik moeilijk aangezien ik geen echt ontbijt persoon ben. Maar dan denk ik toch shakshuka of zelfgemaakte worstenbroodjes.

  Reply
 4. Claudia de Kok

  Ik ontbijt het liefst met een warme bagel met roomboter en kersenjam met een glas verse jus en grote beker gember thee erbij.
  Wat een geweldige Le Creuset ontbijtset!

  Reply
 5. Corine N

  Ik hou op vakantie wel van een uitgebreid ontbijtje met broodjes, lekker beleg en een eitje..maar eigenlijk doe ik het idere dag het beste op een kom kwark met muesle en vers fruit erdoor

  Reply
 6. elisabeth maria martina

  een lekker warm croissantje met jam en een heerlijke griekse vruchtenyoghurt erbij, het ideale ontbijt voor mij

  Reply
 7. JW Frijters

  Leuke set!

  Mijn favoriete ontbijt is een croissantje, een hardgekookt eitje en wat jus d’orange. Dat is alleen niet voor elke dag natuurlijk. Op een gemiddelde dag eet ik yoghurt.

  Reply
 8. Sanne

  ‘Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar.’ Een gezegde dat helemaal van toepassing is op mij: elke ochtend een keizerlijk ontbijtfeestje maakt mij ontzettend blij.
  Afbakbroodjes, fruitsalade, croissantjes, het kan niet gek genoeg. En voor een zacht gekookt eitje is het mij nooit te vroeg.
  Wil het toeval dat ik hier al twee rode, hartvormige schaaltjes van Le Creuset heb staan. Deze geweldige ontbijtset vult die dus naadloos aan!

  Reply
 9. Ingrid

  Mijn favoriete dagelijkse ontbijtje is havermout met amandelmelk; banaan, frambozen en honing. In het weekend eet ik het liefst hetzelfde maar dan met een gekookt eitje. Ik drink eigenlijk altijd thee.

  Reply
 10. Marijke

  Mijn favoriete ontbijt bestaat uit een wit broodje met gebakken eieren en spek, een croissantje met roomboter en aardbeienjam, daarbij zwarte koffie en een glas versgeperste jus ‘d orange!!
  Maar dat moet ik niet te vaak doen, zo’n ontbijt..

  Reply
 11. Katja Hendriksen

  Het allerliefste muffins en croissantjes, maar dat kan natuurlijk niet 🙁
  Dus meestal is het een shake, met in mn gedachte snel weer een lekker ontbijtje!

  Reply
 12. Charlotte

  Nu de herfst er zo aankomt ontbijten wij vaak met appel-pap. Dat is havermout pap bereid met havermelk. En dan kaneel, een lepel pindakaas en een in blokjes gesneden appel erdoor. Heerlijk verwarmend!

  Reply
 13. Jennifer

  Ik ontbijt het liefst in het zomerzonnetje met mijn lieve gezin, inclusief poes Muffin die gezellig aan het snorren is op het tuinbankje….Heerlijke verse jus d’orange, roerei met “ pimenton” dit heerlijke gerookte paprikapoeder heb ik meegenomen uit Spanje. Verse broodjes erbij en genieten maar. O,ja en een lekkere kop cappuccino niet te vergeten!

  Reply
 14. m chen

  Doordeweeks een sneetje brood met beleg wat in huis is in het weekend uitgebreid met verschillende broodjes maar soms gewoon yoghurt met muesli!

  Reply
 15. Esther Hendriks

  Doordeweeks lekkere Skyr met noten-cruesli en rozijnen, en in het weekend gaat er weinig boven verste toast met een heerlijk gekookt eitje!

  Reply
 16. Adriana de Ruiter

  Hallo!

  Wat een prachtige set geef je weg zeg! Ik zou er dolgraag mijn oma mee verrassen! Ze is dol op het merk le creuset én deze mooie kleur rood…

  Ik eet het liefst griekse yoghurt met wat noten, fruit en kaneel (of in de winter speculaaskruiden), een kopje thee en soms een gekookt eitje als ontbijt. Mijn oma eet het liefst een plak krentebrood met roomboter en honing en een kopje engelse thee met melk.

  Reply
 17. Anke Kenkhuis

  Een heerlijk gekookt eitje, (die natuurlijk in zo’n prachtig rood eierdopje hoort) een warm kopje koffie (het liefst uit zo’n geweldige rode mok) en een beschuitje met kaas. 😉 Een simpel, maar lekker ontbijtje.

  Ik ga duimen voor deze geweldige prijs, dan smaakt m’n eitje ’s ochtends vast nog beter!

  Reply
 18. Marit

  Wauw heel mooi. Ik vind le creuset een prachtig merk. Voor mijn ontbijt eet ik standaard magere kwark, meestal met fruit en soms ook met meusli. Altijd met een schepje sinaasappel marmalade. Heerlijk.

  Reply
 19. Marian Zwarts

  Ik eet het liefste warme vers gebakken croissantjes…maar ja dat is qua calorieen nu niet echt een beste keuze voor elke dag. Ik neem daarom meestel afwisselend een boterham met jam of een schaaltje yoghurt met muesli. Deze set zou zo,leuk zijn voor mijn dochter en haar vriend die binnenkort gaan samen wonen

  Reply
 20. Maaike Manheim

  Ooh ik heb geen favo, ik hou vooral van héél veel afwisseling. Dus de ene keer is het havermout, dan weer crackers met vleeswaar, yoghurt of kwark met cruesli, havermoutmuffin uit de airfryer, witte boterham met zachtgekookte eitjes, een fruitsmoothie, beschuitjes met jam of gewoon en bruine boterham met kaas.
  Ik ontbijt eigenlijk ALTIJD maar te vaak hetzelfde eten vind ik helemaal niks. Dus mijn favo? Een ontbijtje wat ik de afgelopen tijd nog niet gegeten heb en wel lekker vind natuurlijk. Oh en ik heb nog 1 zwak op ontbijtgebied. Het onbijtbuffet van een goed hotel, zoveel keuze, zo lekker, zo veel te veel dat je me daarna kan rollen, veel te duur maar oh wat kan ik daar af en toe van genieten 🙂

  Reply
 21. Annemiek

  Ik ontbijt het liefste met een kopje warme koffie (uitdaging op zich met een kleuter en baby) met wat melk. Een beschuit met kaas (als de kaas er niet al af is gegeten) en een stukje fruit..

  Reply
 22. Nina

  Wat gaaf ook in mijn uppie wil ik met dit mooie servies ontbijten en als af en toe mijn vriend komt logeren is dit ook leuk. rood = liefde in de vroege morgen.

  Reply
 23. marijksels

  Owh my, wat een prachtset! Daar zou je toch eerder je bedje voor uit komen 😉 Voor een lekker schaaltje met (plantaardige) yoghurt, rood fruit en noten en zaden!!! en de eierdopjes komen bij de lunch weer zeker tevoorschijn!

  Reply
 24. Nicolle Claessen

  Yeah, uitgebreid ontbijten is natuurlijk heerlijk, maar door de week neem ik daar meestal niet de tijd voor. Maar in het weekend of tijdens vrije dagen ga ik helemaal los. Ik vind het dan heerlijk om samen te ontbijten en verschillende lekkere ontbijt gerechtjes te maken. Natuurlijk mijn befaamde blueberry kaneel muffins. Daarnaast heerlijke omeletten en soufflés. En natuurlijk zelfgebakken brood erbij. Lekkere verse sapjes en fruit maken het ontbijt compleet. Een beter begin van de dag bestaat niet.

  Reply
 25. Claudette louwerse

  Door de weeks eet ik heerlijk havermout (met amandelmelk, kaneel, blauwe bessen, banaan, Chiazaad en gepofte quinoa) maar in het weekend….. Smullen we van ons ontbijt. Het wordt nu weer tijd voor overheerlijke pompoenpannenkoekjes. Havermout-bananaenpannenkoekjes zijn ook favoriet hier. Kwark met warme homemade appel crumble mmmmm!

  Reply
 26. Rianne Vos

  Ik moest vroeger nooit wat van Yoghurt met Cruesli weten, tot we op vakantie gingen naar Nepal en dat zo ontzettend zalig was, dat ik echt 13 jaar later, nog steeds verslaafd ben aan magere yoghurt en soms in het weekend van die lekkere dikke Griekse, met Cruesli en wat extra rozijntjes en dan denk ik soms nog, dat ik mij in Nepal bevindt. Dat Servies zou echt geweldig zijn, want wij hebben nou een allegaartje en dat maakt de ontbijttafel wel af!

  Reply
 27. Marian B

  Mooie set! Het liefst ontbijt ik met een croissantje, een lekkere bol en een eitje, maar dat zou niet goed zijn elke dag. Dus meestal is het muesli.

  Reply
 28. Priscilla

  Een lekker zachtgekookt eitje met een getoaste boterham! Maar een ontbijtje kan nog wel zo lekker zijn, wat het écht goed maakt is fijn gezelschap.

  Reply
 29. Astrid

  Geen dag begint voor mij zonder thee!
  Verder yoghurt of magere kwark met muesli en een portie fruit. Aardbeien in de zomer en anders druiven of appel. In een hotel ga ik me echt aan alles te buiten, maar die kans heb ik gelukkig niet zo vaak.
  Mijn ontbijt overslaan? Daar kan ik me niks bij voorstellen!

  Reply
 30. Frederieke Brands

  Het liefst ontbijt ik lekker gezellig samen met mijn vriend in het weekend. Want dan hebben we lekker de tijd om uitgebreid te ontbijten. We eten dan vaak geroosterd brood met avocado en een gepocheerd eitje (wanneer het lukt). Soms zelfs met zalm! Echt heerlijk ❤.

  Of als we zin hebben in zoet dan maken we bananen pannenkoekjes met bosvruchten en honing! Gezond en goddelijk!

  Reply
 31. Martijn de Ridder

  Als ontbijt eet ik twee oerhollandse bruine boterhammen met hagelslag en pindakaas (beiden op iedere bam)

  Mijn vrouw eet het liefste crueslie met yoghurt, en een banaan

  Reply
 32. Micky

  In het weekend bakken we altijd broodjes af in de oven. Van tevoren lekker kaas ertussen én er bovenop. Bakken tot de kaas krokant is en smullen maar!

  Reply
 33. Willy Krings

  Wat een prachtige set! Ik ben een groot fan van Creuset en ik zal me zeer luxe voelen met deze geweldige Creusetset op mijn ontbijttafel!

  Reply
 34. Edith Koolen

  Het allerliefste eet ik – en ik kan het niet mooier maken – geroosterd brood of afgebakken broodje met een hardgekookt eitje met een beetje zout of een kommetje muesli in melk of yoghurt al heeft met melk mijn voorkeur. En dan een kopje muntthee erbij (liefst van verse munt maar mocht ik die niet in huis hebben dan is een zakje ook okay) met honing erin (ja ja ongezoet is beter maar ik vind thee dan echt niet lekker) en/of kandijsuiker.

  Reply
 35. Luc

  Wat een mooie set voor de bij onze crueset pan en theepot! Ons gezin met dreumes eet graag bananenpannenkoeken als ontbijt. Met een lekker kopje thee en wat Griekse Yoghurt erbij!

  Reply
 36. Edith Koolen

  Ik ontbijt eigenlijk helemaal niet zo bijzonder geloof ik. Liefste een hardgekookt eitje met een beetje zout op een afgebakken broodje of sneetje geroosterd brood. Of een bakje melk met muesli, soms ook yoghurt maar melk heeft mijn voorkeur. En daarbij dan een kopje muntthee (liefst van verse munt maar als ik dat niet in huis heb is een zakje ook okay) met honing of candysuiker (ja, ik weet ongezoet is beter maar mijn thee moet echt met één van die twee).

  Reply
 37. E. Wout

  Hier thuis ontbijten we heel verschillend; de kids ontbijtgranen, man kwark met fruit en cereals en ik graag koffie met cracker met smeerkaas of belegd met huttenkase en advocado

  Reply
 38. soraya lago

  ik wissel mijn ontbijt regelmatig want anders is het erg saai. Eerst een glas sinaasappelsap en dan muesli van Kellogs; volkoren brood met kaas/pindakaas/ham of chorizo of een croissant met jam en stukje fruit.In het weekend een gekookt eitje of een uitsmijter en soms pancakes.

  Reply
 39. Karen Postma

  wat een leuke set. Doordeweeks eet ik graag een bakje cottagecheese met honing, maar in het weekend pakken we uit met pancakes of wafels of roerui met bacon of zalm. Of een combinatie van alles natuurlijk 🙂

  Reply
 40. Anne

  Heerlijk in het ochtendzonnetje buiten ontspannend ontbijten, gekookt eitje erbij krant doorbladeren, heerlijk opladen voor de aankomende dag. Ik ben moeder dus 6 van de 7 keer prop ik mijn boterham naar binnen en spoel dit weg met lauwe koffie… die ene keer in de week mag van mik het servies bijdragen aan mijn ideale ontbijtvoorstelling

  Reply
 41. Geraldo Boshamer

  Lekkerste ontbijt:
  Yoghurt met ananas en aardbei
  Cracker met runderrookvlees en avocado
  Gekookt ei
  Senseo Dark Roast

  Goed begin van de dag

  Reply
 42. Els Timmers

  Mijn favoriete ontbijt is een heerlijk warm broodje wat ik dan vervolgens beleg met ei en bacon. Echt smullen!

  Reply
 43. Marleen

  Elke ochtend een groot bord havermout met wat donkerbruine suiker erop. Zalig en zorgt ervoor dat ik het makkelijk vol hou tot de lunch zonder te willen snacken! Eet het al bijna 40 jaar elke ochtend!

  Reply
 44. Brit Weijers

  Ik ontbijt zeer gevarrieed, meusli volkorencroissant of broodje, kwark telkens wat anders hou het spannend.En ja ik loot graag mee.Mooi bij mij anders spullen van La Creusset

  Reply
 45. Johan de Jong

  Een heerlijke winactie! Ik wissel regelmatig van ontbijt. Vaste waarde blijft de eerste kop koffie! Verder soms havermoutpap, dan weer rijstwafels. Net waar mijn pet naar staat.
  Dit ontbijtset komt goed van pas in onze keuken!

  Reply
 46. Annelies van Hurne

  Wat een prachtige set. Ontbijten doe ik niet altijd. Heel slecht omdat het je motortje start. Ontbijt is de grondlegger van een goede dag. Als ik ontbijt dan vind ik. Griekse yoghurt met banaan havermout noten/zaden en honing echt heerlijk. Miss met deze mooie ontbijt servies word ontbijten een stuk interessanter..

  Reply
 47. Heleen

  Mooi setje! Ontbijt doordeweeks graag met kwark of yoghurt met fruit en/of muesli en in het weekend wat uitgebreider met lekkere warme (zelfgemaakte) broodjes, smoothie en wat fruit.

  Reply
 48. Patty Houtermans

  het liefst uitgebreid op zondag met een heerlijk gebakken ei met spek geroosterd brood bakje fruit verse jus een heerlijke bak koffie en soms heel soms een heerlijke cinnamon bun als ik nog een plekje over heb

  maar door de weeks gewoon gezond
  kwark met muesli en fruit
  of havermout met rozijn en banaan!

  en dat zou ik dolgraag smullen van dit mooie Servies

  Reply
 49. Heleen van der Velde

  Wat een prachtige set van Creuset! Daar eet ik graag mijn dagelijkse ontbijt uit.

  Mijn favoriete ontbijt begint met koffie! En dan een stukje notenbrood en een bakje yoghurt met blauwe bessen. Past prima in deze rode set 😉

  Reply
 50. pascale

  Wat een geweldig set!! Ik ontbijt het liefst met yoghurt, muesli en appel of aardbeien. Zou super zijn om dit in een kom van de mooie Creuset te doen. Dat wordt visueel helemaal genieten.

  Reply
 51. Diny

  Super leuke ontbijtset!! Het liefst eet ik een kommetje griekse yoghurt met een flinke scheut slagroom en wat fruit erdoor.

  Reply
 52. Barbara

  Ja als ik gezond wil doen joghurt met gepofte rijst met honing en ongezond dan een croissantje met jam en een wit broodje met roerei

  Reply
 53. Oma Will

  Wat een vrolijk ontbijtsetje.
  Dan eet je je ontbijtje toch met veel meer plezier.
  Ik begin mijn dag altijd met een lekkere kop koffie en 150 ml kwark met stukjes banaan en een klein beetje lijnzaad.
  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin en doe graag mee.

  Reply
 54. Femke Wiebers

  Wat een leuke set! Perfect voor de luie zondag ontbijten met mijn man 🙂
  Doordeweeks is het snel een zwarte koffie en een boterham. Die eet ik zelfs niet thuis op, maar achter het stuur op weg naar mijn werk.

  In het weekend doen we het lekker rustig aan. Dan eten we home made ontbijt. De ene keer pannenkoekjes met vers fruit en verse jus, de andere keer bananen havermout met chai thee, dan eens een keer toast met gepocheerde eieren en zalm.. Net waar we zin in hebben. In ieder geval proberen we lekker te genieten na een week hard werken 🙂

  Reply
 55. Cobi

  Ik wissel mijn ontbijtjes regelmatig af en het ligt er ook aan hoeveel tijd ik heb en wat er in huis is. Deze kommen zou ik gebruiken voor een heerlijke kokosyoghurt met vers fruit en wat noten. Kopje koffie en een eitje erbij natuurlijk en het allerbelangrijkste mijn lief die het samen met mij op eet

  Reply
 56. Charlotte

  American Pancakes!! Maak ze wel alleen in het weekend, want dan kan ik er de tijd voor nemen. Maar oh oh oh wat zijn ze simpelweg scrumptious. Anders ga ik voor de optie yoghurt met bevroren bessen, wordt je wakker van hihi 😉

  Reply
 57. Marianne van den Hoek

  Voor mijn ontbijt eet ik het liefst een bakje yoghurt met zaden en pitten, een glaasje vers geperste jus, een lekker zacht gekookt eitje en om het af te maken een overheerlijke bananen muffin recht uit de oven. mmmmmmmm

  Reply
 58. amber

  Ik eet erg graag ontbijt granen met een beetje yoghurt als ontbijt, en een lekker kopje thee! wat een prachtig ontbijt set!

  Reply
 59. Monica Verschoor

  Mijn ontbijt is vrij simpel. Allereerst een grote bak zwarte koffie en dan een kom heerlijke volle yoghurt met noten cruesli. Ben ’s ochtends niet zo van het brood en de eieren.

  Reply
 60. Anneliese de Waal

  Ohhh……wat een prachtige set, ik doe graag mee.
  De kleur is prachtig van de set.
  Waag graag een kans voor de set.

  Groetjes Anneliese

  Reply
 61. Viv Schobben

  Ge-Wel-Dig! Groot Le Creuset fan en ik kan uren in de winkel rond dwalen en alles tig keer bekijken. Alleen mijn portemonnee is het er niet zo mee eens dus het blijft bij kijken 😉 (op een pepermolen na). Mijn ontbijt is doordeweeks yoghurt met muesli maar ik start de dag met een mok koffie. De zondagochtend is de enige dag dat het hele gezin tegelijk aan de ontbijttafel kan zitten en dan koken we voor ons drieën een lekker eitje, bakken wat broodjes af en is het een heerlijk begin van de zondag!

  Reply
 62. Marjolein

  Het liefst ontbijt ontbijt ik met yoghurt zelfgemaakt granola en wat blauwe bessen erdoor. Hmmm Dat setje zou ik heel graag willen winnen! Past mooi bij mijn pannen

  Reply
 63. Kristel Gubbels-Daemen

  Lekker ontbijt met boterhammen en een kop thee heerlijk relaxed de dag beginnen. Zo gaaf deze ontbijt set dan blijf ik nog iets langer zitten 🙂

  Reply
 64. Marit Bouwman

  Dit is echt superleuk!Hier worden we nou BLIJ van!!Bij het ontbijt doen we aan beschuit en yoghurt met muesli
  We gaan hier flink voor delen en duimen , dat wordt swingen als we mogen winnen!!

  Reply
 65. Marange Krouwel

  Guilty!!! Hier neem ik doordeweeks ook geen tijd voor. Ik eet dan meestal alleen yogurt en snel een kophe thee. I know super slecht, maar met de kids rush hour, kan ik niet anders. Van alles moet gebeuren voordat de kinderen naar school gaan, dus kom ik daar niet echt aan toe. Maar zaterdag en zondag, daar genieten we met z’n vieren van. Heerlijke croissantjes, warme broodjes, eitjes, late’s, ohhhh zalig! Weekends are for quality time, en het begint bij ons al met het ontbijt.

  Reply
 66. Myrthe van de Wijdeven

  WoW, wat een prachtige set! Staat mooi bij mijn pannen, hihi.
  Mijn favo ontbijtje is toch wel Griekse yoghurt met granola. Al wisselen we vaak af: american pancakes, bananenpannenkoeken of een eitje doen het ook goed… Ik vind het heerlijk om iedere dag uitgebreid te ontbijten en af te wisselen: een perfecte set voor ons dus, Haha!

  Reply
 67. Rachel akkers

  Ja! Prachtige set. Mijn favoriete ontbijt? Yoghurt, aardbei, zelf gemaakte granola en een klein beetje honing. Mmm, water loopt me nu al in de mond!

  Reply
 68. Els van Gestel

  Woe wat een geweldig mooi ontbijt set, je begint je dag al met een glimlach als je het ziet. Zelf hou ik erg veel van havermout gerechten, lekker warm al of niet aangevuld met lekker fruit. Of als muffin. Een mango smoothie vindt ik op zijn tijd ook heerlijk om mee te beginnen.
  Nu ga ik de blender muffin met havermout, banaan en pindakaas maken en ben zeer benieuwd hou dese smaakt

  Reply
 69. Ludie Frijters

  Oh dat is heel simpel een volkoren oterham ket kaas en een lekkere mok koffie. Maar met feestdagen dan heerlijk uitgebreid met bijvoorbeeld scrambled eggs, zalm, aardbeien, meloen, jus d’orange

  Reply
 70. Mechthild van Coevorden

  Oh wat een mooie set van mijn favoriete merk. Maar helaas beetje te duur momenteel.

  Wij eten graag griekse yoghurt met kha homemade granola als ontbijt. Met wat blauwe bessen erbij.

  Reply
 71. Diana Dubbink

  Ik ontbijt door de weeks, met Griekse yoghurt, granola en maple syrup, maar in het weekend, wanneer de tijd ervoor is, dan het liefst met een uitgebreid Engels ontbijt. Heerlijk met bacon, eggs, witte bonen in tomatensaus, hashbrowns, worstjes, tomaat en toast. Natuurlijk ook met verse jus d orange !
  Vervolgens hoef je de hele dag niet meer te eten

  Reply
 72. Rose

  Oh wat een geweldige set, ik doe graag mee voor mijn vriend zodat hij lekker vaak een ontbijtje op bed kan komen brengen .
  Wij ontbijten het liefst met zelfgemaakte pannenkoekjes van havermelk of kokosmelk met vers fruit

  Reply
 73. Diane Kooistra

  Mijn ontbijtje is klein maar fijn, net als mijn nieuwe maagje. Een kop koffie en een cracker met kaas of een ei of kwark. We wisselen het af maar vinden het heel gezellig om samen te ontbijten❤️

  Reply
 74. Brenda

  Ik ontbijt heel graag met een grote mok thee met honing en daarbij een lekker eitje en een bruin notenbroodje met geitenkaas en honing. Maar mijn dochters zijn gek op mugcake, dus dat zal wel even ruzie worden 😉

  Reply
 75. Ingeborg

  Door de week een snelle toast met een eitje en avocado. Maar als we de tijd hebben maken we er een feestje van met hartige en zoete muffins, verse jus, croissants en allerlei heerlijke belegjes en hapjes

  Reply
 76. Marion

  Wat een mooie set, waar wij van mogen dromen. Ons ontbijt bestaat uit havermout met chiazaadjes en goijbesjes geweld. Daar prakken we een banaan door. Met nog wat druiven, kiwi een prima voedzame start van een mooie dag.

  Reply
 77. Ilja W

  Ik heb altijd een beetje moeite met het ontbijt, nouja vooral met zo ontzettend vroeg ’s ochtends eten. Brood en yoghurt houdt ik ’s ochtends vroeg niet binnen dus als ik moet werken eet ik vaak een cracker met iets van kaas en komkommer. In het weekend neem ik er veel meer de tijd voor, en eet ik gewoon later zodat de honger meer op gang komt. Dan kan ik wel alles eten wat ik wil: pannenkoeken, fruit, warme broodjes, allemaal lekker 😀 En natuurlijk wel altijd met een grote pot thee en in het weekend een sapje erbij.

  Reply
 78. Joyce vd velde

  Prachtig! Een kwarkje van de lidl met vers fruit, rozijntjes en wat honing van de imker hier uit zeeland. Ik volg je op FB!

  Reply
 79. Sylvia jonkman

  wij geven elkaar regelmatig een ontbijtje op bed ( altijd met verjaardagen , dat is traditie maar ook wel zo spontaan) . Hoe mooi zou dit staan! En dan met een heerlijk gekookt eitje erbij en boerenyoghurt met verse granola die heel mooi in dat potje zouden passen. Wil je onze ontbijtjes nog mooier maken?

  Reply
 80. Joke

  Hier word ik heel blij van
  Ze hebben zulke mooie spullen!
  Ik zie me al zitten met de grote beker gevuld met Griekse yoghurt en eigen gemaakte granola

  Reply
 81. Yvette

  Wat een prachtige set. Door de week ontbijt ik met een koffie en yoghurt, muesli en wat honing. In het weekend pak ik graag uit met een leuke ontbijtje met verse broodjes, een zacht gekookt eitje, een vers sapje en een goede beker met cappuccino. Deze set pas.er precies bij!

  Reply
 82. Sylvia jonkman

  Wij eten regelmatig een ontbijtje op bed. Altijd als je jarig bent ( traditie hier in huis, wakker zingen en ontbijt op bed) maar ook regelmatig spontaan. Heerlijk met een gekookt eitje en dikke boerenyoghurt met verse granola. Die trouwens heeeeel mooi in dat potje zou staan

  Reply
 83. cbdkl

  Eet ’s morgens graag yoghurt met muesli en een klein beetje eigen gemaakte jam erdoor. Mmmmm lekker eten. Genieten van het simpele.

  Reply
 84. Lucie

  Eigenlijk gaat het om de combinatie he.. een lekker ontbijt (scrambled eggs op geurende toast, een grote kom verse yoghurt met Home Made granola, beetje honing veel frambozen en bessen) maar vooral ook met wie! De herinneringen aan Mn eerste ontbijtjes in de verliefd periode last in de ochtend tot aan de trotste (veel te vroeg inmiddels…) ontbijtjes met Mn lief en kinderen..

  Reply
 85. Jolanda vellinga

  Jeetje mijn lievelingsontbijt… heel veel en het liefste hartig en zoet door elkaar en wat fruit om dan toch nog maar gezond te doen 😉
  Maar wel lekker met Mn gezinnetje en heerlijk uitgebreid met kopje thee

  Reply
 86. Joke Somers

  Voornamelijk fruit. Of dat nou in de vorm is van een smoothie of gewoon zo, heerlijk om de dag mee te beginnen!

  Reply
 87. Anouk

  Ik maak ieder weekend wel een lekker ontbijtje voor mij en mijn vriend zoals een eitje of iets van cornflakes. Zo’n mooie set van Le Creuset zou het nog leuker (en makkelijker) maken. We hebben namelijk nog helemaal geen eierdopjes hihi dus alle eieren rollen over een bord. Ook onze schaaltjes zijn nog van de vorige bewoners.

  Reply
 88. Deborah Vledder

  Geweldige set 😀 Mijn ontbijt bestaat uit 2 broodjes en een kopje thee voor dat ik aan het werk ga In het weekend maak ik meestal een iets uitgebreide ontbijt van met een gekookt eitje en croissantje enz

  Reply
 89. Patricia Mooring

  Als ontbijt eet ik het liefst turkse yoghurt met een flinke kop groene thee.
  Ben verliefd op Le Creuset…vind de fluitketel ook zo mooi….maar is beetje boven mijn budget….☺️ Zou de set zo graag willen winnen…

  Reply
 90. Annemarie

  Ik ben nu 2 jaar en 8 maanden, waarvan bijna 2 jaar getrouwd, met de allerliefste.. in die tijd ben ik aardig wat aangekomen want meneer kan zulke lekkere dingen maken! American pancakes, tosti’s met gebakken ei maar mijn favoriet is zeker kaiser schmarrn! ( ei, melk, bloem, suiker, vanille en n snufje zout)

  Reply
 91. berendina

  Mooi setje om van te ontbijten voor mijn man en mij
  Ik ontbijt graag met een boterham met jam,een eitje en een kop thee

  Reply
 92. Sanne Christine Krings

  Wat een mooie, geweldige set. Gaaf dat Creuset het niet alleen bij de geweldige, kwalitatieve pannen laat! Deze set is echt een #musthave ! ’s Morgens eet ik vaak yoghurt met kaneel,fruit en zaden of een lekkere havermoutpap met honing en fruit en een grote bak koffie om de dag op te starten. In het weekend een lekker eitje erbij!

  Reply
 93. Clau-dya

  Ik eet het liefst een gezonde kom naturel kwark met muesli en versfruit als ontbijt, goede stevige ondergrond om mee te starten!

  Reply
 94. Grete Karina

  Ik ben dol op ontbijtjes en op Le Creuset, dus loot heel graag mee!
  Mijn favoriete ontbijt is een uitgebreid ontbijt op zondag met zelfgebakken croissantjes met brievulling en vers sap erbij.
  Een zacht gekookt eitje mag natuurlijk ook niet ontbreken.
  En een glas karnemelk.

  Reply
 95. kempenaers anita

  doe graag mee voor dit mooie setje, eet s’morgens dat varieert van chocolade , confituur of een potje granen

  Reply
 96. brants harry

  wat een mooi setje, doe graag mee voor mijn vrouwtje die hier zeer blij mee zal zijn, ontbijt ’s morgens normaal niet maar wanneer ik voor een paar dagen weg bent dan zit ik wel mee aan de ontbijttafel voor een boterham met charcuterie of iets zoet

  Reply
 97. Eveline Nauta

  Super mooie prijs, perfect voor ontbijtjes met m’n dochter! Wat ik het liefste eet als ontbijt? Wentelteefjes (wij noemen ze: wentel-eefjes) met een heerlijk door mijn dochter gezet kopje koffie met warme melk erbij. Dan kan mijn zondag niet meer stuk!!

  Reply
 98. Jikke

  Het liefste onbijt ik samen met ons grote gezin (5 kinderen en manlief) bij ons op t grote bed met zelfgebakken croissantjes door zoonlief met Bonne maman aardbeienjam& roomboter, vers fruitsap door dochters klaargemaakt en overheerlijke cappuccino van manlief….. en dan samen genieten op bed in t ochtendzonnetje met elkaar terwijl de jongste (3,5 maand) ontspannen bij mij ligt.

  Reply
 99. Laura

  Het lekkerste ontbijt is een ontbijt met ei. Gekookt, gebakken, muffin, allemaal heerlijk. En daar ga ik altijd even voor zitten, met een kop koffie!

  Reply
 100. Sascha_W

  Als ik er de tijd voor heb, eet ik het liefste een havermout ontbijtje uit de oven. Lekker met amandelmelk, een banaantje en ander vers fruit, en een beetje suiker “on top”. 20 minuutjes in een voorverwarmde oven en smullen maar! Helaas ontbijt ik vaker met een paar speltcrackers, want zeker met de winter in aantocht, ligt zo ’s ochtends vroeg mijn bed nog zo lekker 🙂

  Reply
 101. Ingrid Olijslagers

  Het lekkerst vind ik de croissantjes die Bert en Morris af en toe voor mij bakken in het weekend. Al ben ik ook dol op Amerikaanse pancakes en maakt Bert die soms als verrassing. Herinnert me aan mijn leuke tijd in Seattle.

  Reply
 102. Riekie Bos

  het allerliefst eet ik ’s ochtends een bakje kwark met havervlokken, honing en frambozen of aardbeien erin!

  Reply
 103. Michael Bouwman

  Heel simpel gewoon een boterham 🙂

  Geweldige actie en een mooie kans om mijn prachtige vrouw heel blij te mogen maken en hiermee te mogen verrassen. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Ze doet alles voor een ander maar denkt nooit aan zichzelf en cijfert zichzelf helemaal weg. Is een topvrouw met het hart op de juiste plaats die altijd voor alles en iedereen klaarstaat :). Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit meer dan verdient!!

  Reply
 104. Danielle

  Wat een prachtig servies is dit! Als ontbijt hou ik ervan om in het weekend verse broodjes af te bakken, een eitje te koken en verse sinaasappelsap.

  Reply
 105. Debbie

  Ik vind uitgebreid ontbijten heerlijk en met een kleintje is buiten de deur niet meer relaxed als je continu achter een duracell peuter moet aanrennen. Daarnaast groot Le Creuset fan, altijd weer een feestje als ik in mijn braadpan sta te roeren!

  Reply
 106. Cattelijn Schampers

  Wat liefdevol ontbijtset. Mooi aanvullend in ons nieuwe huis en qualitytime voor ons samen zo. Dol op yoghurt/griekse yoghurt met muesli/versfruit en noten
  Toastmet aardbeien. Lief gebakken ei bacon en een croissant en samen kop thee en koffie.

  Reply
 107. Ans Geerts van Zoggel

  M’n dochtertje en ik starten de morgen goed. Niet omdat het zo lekker is maar ook omdat het moet. Door de week met geroosterde boterhammen met nutella of jam van fred en ed. Ook vaak een tosti om te beginnen. En in het weekend gebakken broodjes met gekookte eitjes werken we dan naar binnen.

  Reply
 108. Myra

  Hoi, ik hou van pannenkoekjes met gebakken banaan, heerlijk met vers fruit en een vers kopje koffie… Dat doet mij aan mijn vakantie in Thailand denken, beetje tbt op de vroege ochtend…
  En dan hup, in het Nederlandse aan de bak…

  Reply
 109. Linda Smeets

  Ik gebruik het liefst bij het ontbijt een kopje groene thee met citroen, een glaasje jus d’orange, geroosterd brood met kaas en tomaat en/of een bakje yoghurt met muesli.

  Reply
 110. Aide

  Voor het ontbijt eten wij het liefste warme havemoutpap met honing en verse vruchten. En dit setje zouden wij dan ook heel leuk vinden om het ontbijtje nog gezelliger te maken

  Reply
 111. Maureen

  WAUW.. Bijzondere actie!

  Ik eet in ieder geval ALTIJD een ontbijtje.
  Meestal een rozijnenbroodje.
  Ook wilde ik ook ‘overnight oats’ gaan proberen.

  Met die kommen blijf ik zeker aan de havermout.
  Of toch maar aan de yoghurt met muesli?

  Met een HELE grote MOK thee.. Heerlijk!!

  Liefs,

  Maureen

  Reply
 112. Dita Bos

  Het liefst ontbijt ik met yoghurt met muesli met vers fruit , vers sinasappelsap cappuccino , rooibosthee …… welke ik zet met de rode crousetfluitketel ! deze ontbijt set zou er super bij staan …. dan maak ik er een meer uitgebreider ontbijt van van met zachtgekookt ei en warme broodjes

  Reply
 113. Ellen

  Denk dat wij heel saai zijn hoewel ik zelf dat niet vind hoor!
  We eten alle ochtenden 2 bammetjes, 1 met vleeswaren of kaas en de andere met zelfgemaakte jam, verder 4 maal per week een eitje en bij het ontbijt een grote beker rooibos thee
  Komen er logees dan komt daar nog een croissantje bij en een glas jus Orange.

  Reply
 114. Paulien van de Beek - van der Groep

  Wat een mooie aktie, die past wel in mijn keuken

  Mijn lekkerste ontbijtje? Bananenpannekoek met yoghurt

  Reply
 115. Sandra

  Owwwwwww hoe urstig is dit setje! Helemaal leuk 🙂 ik eet nu nog een simpel crackertje maar ik voel ergens verbetering aankomen hihi

  Reply
 116. Suzanne

  Mijn favo ontbijt nu is Griekse yoghurt, met echte Griekse honing, banaan en cruesli. In de winter ga ik vaak voor een havermoutje.

  Reply
 117. maaike beld

  Wat ik het allerliefste eet? Dat is toch wel een lekker uitgebreid ontbijtje met heerlijke warme broodjes, zalm en een eitje! Helaas niet elke dag haalbaar ;), dus door de week ontbijt k het liefst met 2 donkere boterhammen.

  Reply
 118. Sanne Becks

  Wat een gezellige set (wist niet dat ze dat ook hadden,ik dacht alleen pannen)
  s’Morgens vind ik een gekookt eitje lekker met toast of een kom granen of yoghurt met fruit.
  Het ligt een beetje aan mijn stemming en aan de tijd .Maar zondags vind ik het heerlijk om uit te pakken met het ontbijt/brunch

  Reply
 119. Karin

  Ik eet ’s ochtends altijd 2 bammetjes; 1 met kaas en 1 met jam. Uitermate saai maar ik vind het lekker. Op dit prachtige servies presenteert het in ieder geval wel een stuk leuker!

  Reply
 120. jessi

  we hebben pas een huisje gekocht en hebben een rode/witte keuken dit zou er zo mooi in pronken!
  en zo een handig setje

  Reply
 121. M.J.H. Nijholt

  Kwark of yoghurt, een croissantje, vers afgebakken broodjes.. Heerlijk! Met dit mooie servies wordt het helemaal een feestje.

  Reply
 122. Hanne Mout

  Dit setje is zo romantisch. Heerlijk voor de weekenden als we (mijn man en ik) gezellig lang ontbijten. yoghurt met noten, rozijnen en havermout. Kopje koffie voor mijn man en voor mij groene thee. Grofvolkoren brood met roomboter en een lekker eitje. Heerlijk….en dit servies zou het compleet maken.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One Hand in my Pocket maakt gebruik van cookies. Meer daarover lees je in de privacyverklaring