(monday morning)

Working 9 to 5?! Nou, niet echt hoor :-). Ik werk graag, en ik werk veel. Waar werk ik allemaal aan, mee en voor:

Aan:

Mijn eigen blog OHimP. Dat doe ik met veel passie en ik haal er dan ook veel energie uit. Het schrijven van de tekst, het bewerken van de foto’s en het in elkaar zetten van een filmpje. Heerlijk! Maar ook het bedenken van leuke winacties, waarvan ik denk dat ze echt interessant zijn voor mijn volgers. Altijd weer leuk als ik een partij kan overtuigen van de kracht van een dergelijke winactie. Zoals deze bijv. voor een selfiestick. Of deze, voor een hotel in Parijs.

Mee:

Voor mijn blog werk ik inmiddels met diverse adverteerders. Ik zorg er wel voor dat ik altijd een klus doe die echt bij mij past. En een haakje heb ik zo gemaakt. Zoals deze blog voor Post-it bijvoorbeeld. Of deze, voor Nuon, voor hun Blijven Loont campagne. En hier nog een voorbeeld voor Avonturenpark Hellendoorn.

Verder werk ik ook vaak op een andere manier met een adverteerder. Door bijv. te helpen met een productintroductie. Ik schrijf dan bijv. het persbericht en doe de overige contacten. Zo ben ik op dit moment bezig met de introductie van Joco Cups. Een duurzame koffiebeker gemaakt van glas. Kijk, dat past ook echt bij mij.

Voor:

Sanoma: Mijn (fulltime) 9 to 5 job is er eentje bij Sanoma. In het dagelijks leven ben ik Strategie & Conceptmanager en dat betekent dat ik campagnes bedenk voor adverteerders die binnen de merken van Sanoma (&SBS) uit te rollen zijn.  Hier heb ik een voorbeeld van een campagne voor Histor waar ik aan meegewerkt heb. Maar over een 9 to 5 job kan je eigenlijk niet spreken, wij doen nl. aan het nieuwe werken. Vergaderen middels skype, op zaterdagavond chatten met je collega’s over een voorstel… maar dan wel op woensdagochtend even naar de kapper.

Vrouwonline: Verder werk ik ook voor de website Vrouwonline. Een grote portal met maandelijks 250.000 unieke bezoekers en 3 miljoen pageviews. Wekelijks post ik daar twee artikelen, die vaak gaan over (gekke) (gezondheids) weetjes.

Blogtoday: als blogger ben ik aangesloten bij het bloggersnetwerk Blogtoday. Zij verzorgen koppelingen met adverteerders en geven adviezen over vindbaarheid e.d.

PS: ik ben Bonnie Dubois, ergens in mijn early 40-ies. Moeder van Mia (12) en gek op reizen, strand, smoothies, shoppen, fotograferen en bloggen.

Heb je een vraag voor mij? Zo kun je me het beste bereiken:

OHimPblog@gmail.com
Linkedin
Facebook