Al een tijd lang gonsde het van de geruchten in Ouderkerk a/d Amstel. Er stond iets te gebeuren, maar wat, daar kon niemand antwoord op geven. Her en der plopten er zwarte borden tevoorschijn, eerst 1, toen twee en later wel 3.  Zwart waren ze, met witte letters… UGG Monstersale!!!

Moet je mij hebben. I LOVE GOEIE MONSTERSALES.
(of ze echt goed zijn weet je alleen niet van tevoren, vooral niet als je voor de eerste keer gaat.) Bij een monstersale kom je niet zomaar. Iemand uit je omgeving ontvangt meestal de uitnodiging en moet jou dan als het ware gunnen dat jij er ook heen mag. Collega S. was dit keer de gulle gever.

Bij deze monstersale moest je je van tevoren inschrijven en vervolgens een tijdstip uitzoeken waarop jij je slag wilde slaan. 3 dagen met per dag 7 uur waar je uit kon kiezen. Om te shoppen kreeg je daadwerkelijk maar een uur de tijd. Er werden ons Ugg handschoenen, tassen, portemonnees, schoenen, laarzen en… oorwarmers beloofd. Allen met aanzienlijke korting!

Vriendin I. en ik, inmiddels al best doorgewinterde monstersaletijgers, vonden het spannend. Een heuse Ugg sale, zou dit er één zijn vol fanatieke, tegen het agressieve aan, pinnige vrouwmensen? Gewapend met een verse smoothie, een volle tank en de entreetickets gingen we op pad, wij konden dit!

Het was in Ouderkerk a/d Amstel zelf nog best even zoeken, maar dankzij die duidelijke borden was het uiteindelijk een fluitje van een cent. Parkeren ging heel gemakkelijk, vriendelijke medewerkers heetten ons welkom en onze jas werd keurig aangenomen. We kregen een shoppingbag uitgereikt en wat bleek, het was helemaal niet stampvol?! Een hele gemoedelijke, overzichtelijke ruimte, vol met de allermooiste Ugg spullen, behulpzame medewerkers en een handjevol “tijgers”. WAUW, goed georganiseerd!!

 Soraya's Shoesz Ugg Monstersale Interior Soraya's Shoesz Ugg Monstersale shoes

Al hetgeen beloofd was, was ook werkelijk daar. Alleen dan nog beter, mooier, goedkoper en meer dan verwacht. Gretig propten we onze tas vol want tsja, wat is nou een uur in het Ugg paradijs?!

Uiteindelijk deed de pinpas z’n werk en de aardige kassameneer adviseerde ons vooral nog een keer terug te komen, de inschrijving voor het weekend was nog open… Idee?!

 Soraya's Shoesz Ugg Monstersale kids Soraya's Shoesz Ugg Monstersale scoreJa dus… ‘Savonds ben ik met vriendin P. weer terug gereden en heb een tweede ronde geshopt. Deze oorwarmers o.a…… voor Mia natuurlijk hè 🙂

 Soraya's Shoesz Ugg Monstersale oorwarmers

Persoonlijk ben ik Ugg fan en ik zou iedereen willen aanraden niet (in alle gevallen) op het uiterlijk van deze schoenen af te gaan, maar op het innerlijk (letterlijk). Nooit meer koude voeten, gegarandeerd!! (en ik kan dat weten, al mijn uitsteeksels zijn altijd ijskoud)).

 Mocht je zelf interesse hebben om dit weekend (26-27 oktober) naar deze monsterlijk goeie sale te gaan van UGG Australia & Soraya’s Shoesz… Let me know!