En hij had een gigantische box mee!! Miia en ik mogen namelijk twee maanden lang de nieuwe Nintendo Wii U testen, incl. games en allerlei toebehoren!
Blogmaatjes Astrid, Erika en Esther zijn ook verwend door de man met de Wii-tte baard (ok ok.. laatste grapje).

Wii U boxWat we precies moeten testen? Nou, best een lijstje eigenlijk, maar het gaat vooral om onze ervaring met de spellen Wii Party, Wii Karaoke, Wii Sports en Wii Fit. Veel Fit & Fun dus! Deze week zijn aan de beurt: Wii Party en Wii Karaoke. Ik zag wel een beetje op tegen de installatie,

maar achteraf gezien is het gewoon een kwestie van plug & play.
Twee maanden hebben we… geen tijd te verliezen dus! We skippen het koken, gooien een pizza in de oven, maken een snelle witlofsalade en… Gamen maar!!

fastfood Wii UWii Party is een spel met allemaal kleine spellen erin. Die kan je alleen, samen of met een groep spelen. Superleuk!! Wij vonden van de minigames Extreme Sjoelen vooral leuk (mag je elkaar omver werpen hehe). En Mia heeft 1,5 uur lang heel actief het spel Dobbel Marathon gespeeld.
1,5 uur lang, ik hoor je denken… Maar het was ècht gezellig. Gewoonlijk op haar telefoon/iPad zit ze in een afgesloten bubble. Maar daar was nu geen sprake van.

Wii U avatar
Wii Karaoke is helemaal dikke pret. Ook hier kan je kiezen om alleen, samen, met een groep of tegen elkaar te gaan zingen. Allerlei songs in een onuitputtelijke library zo lijkt het. Van Wham tot de Red Hot Chili Peppers, van Rihanna tot Kate Bush en van Justin Bieber tot Robin Thicke. Echt voor ieder wat wils. Je begrijpt, Mia koos vnl. Justin en One Direction en ik ging voor het hogere werk met Robin T., Michael J. en Prince. (arme buren). Eerst wat onwenning hoor, sta je daar als vrouw van 43 met een microfoon in je handen.. Maar als snel gingen we los!!

Wii U karaoke

Veel zin in het weekend: surprises en (suikervrije) pepernoten maken, sinterklaasviering maar ook… Wii Sports uitproberen!!

Tot slot een quote van Mia: “mam, zou jij het erg vinden als ik aan deze Wii een soort van verslaafd raak”… Dát wil ik haar nog wel eens horen zeggen na 10 sessies met mammie op de Wii Fit HAHA

Wii U karaoke Mia Bonnie