Wij hebben weer een heerlijk Wii-kend achter de rug. Met als afsluiter een fijne spierpijn in de rechterbovenarm. Hoe dat kwam? Tennis… Tennis op de Wii U.

Bonnie Wii U testen

Opdracht voor deze week: nog meer feesten met de Wii Party en de Wii Karaoke. Maar daarnaast ook de Wii Sports uit proberen.

Mia’s vader komt op visitie. Hij is gamer in hart en nieren maar houdt wel van het wat ruigere werk. Mensen overhoop rijden, aliens aan flarden schieten, scheuren op de motor met de game Forza.

En dat allemaal op een Xbox (een oude, of ik niet een testsessie met de nieuwe kan regelen…)

Henk en Mia Wii U testen

Nu staat Henk met een afstandsbediening in zijn hand te bowlen. Hij probeert heel professioneel te doen. Met een echte uitstap en grote voleerde zwaai, maar de kegels willen niet omvallen. Mia daarentegen doet 1 maffe, houterige armbeweging en gooit de ene strike na de andere.

Mia Wii U bowlen

Ik ben meer van het tennis. Na een uurtje weet ik zelfs te winnen! En in aces ben ik inmiddels de beste. Leuk dit!! Bijkomend voordeel: je bent gewoon echt aan het sporten!!

Verder hebben Mia en ik een nieuw favoriet spelletje ontdekt op de Wii Party: hamburgers maken. In 30 seconde moet je samen zoveel mogelijk hamburgers in elkaar zetten, and that’s it.  Mia en Henk doen aan tafelvoetbalcompetitie op de gamepad.

gamepad Wii U

We zien enorm uit naar de kerst. Lekker veel vrij, gezellig samenzijn met familie en vrienden.
Het wordt een echte wii-tte kerst 🙂

Bonnie en Mia Wii U