lasergamen Albert Heijn
Onder het mom van – elke dag iets doen waar je min of meer tegenop ziet – heb ik vandaag….. DE ZELFSCANNER BIJ ALBERT HEIJN GEBRUIKT!!!

Ik zag ze daar altijd al lopen, zelfvoldaan met hun neuzen èn bliepende scanners in de lucht, het Heemsteedse winkelende AH publiek. Dat kan ik ook, dacht ik lange tijd. Maar gemakshalve liet ik de bliepert toch maar hangen waar hij wat mij betreft hoorde: in z’n blieperophangsysteem.

Vandaag was ik echter vol zelfvertrouwen.

lasergamen Albert Heijn collagelasergamen Albert Heijn zelfscanner
Met een YES YOU CAN gevoel liep ik recht op mijn doel af, de wand met al de scanners. Ik scande mijn bonuskaart, pakte de mij toebedeelde bliepert en zette hem in de handige, speciaal daarvoor gemaakte, innovatieve (hoe kan het ook anders, we zijn bijAlbert Heijn, niet in de Aldi, waar ik overigens ook graag kom) scannerstandaard. Zo, die zit als een huis. De eerste scanacties verlopen vlekkeloos. Tot ik plots door een druk op een knopje, zomaar 3 van mijn laatst gescande artikelen verwijder. Tsja dat heb je: foto’s maken, scannen, kar duwen, etiketten lezen, glimlachen (daahaag, leuke blonde mede-scanner met je mooie baardje)… het is wellicht wat veel van het goede voor deze primeur.

Na een tijdje scannen slaat de verveling een beetje toe maar gelukkig heb ik daar mijn fantasie. Voor ik het weet waan ik mezelf in een aantal spannende actiefilms en ben ik de schietgrage revolverheld himself. Clint Eastwood bliept zijn legendarische woorden…

lasergamen Albert Heijn

En het Bond, James Bond “tada ta tadaaaaa” zingt vrolijk rond in mijn hoofd. 

James Bond Albert Heijn

Nou, even serieus. Straks roep ik per ongeluk nog “handen omhoog of ik scan je neer”..  Hup, neus en gun de lucht in, doorscannen jij!

Shoppen met deze Top Gun heeft als grote voordeel dat het sneller is. Zo hoef je niet in de rij te staan bij de kassa en de boodschappen pak je al shoppend direct in.
Ik heb er lol in. Volgende keer grijp ik hem vast weer…. I’ll be back

One Hand in my Pocket is on Facebook tooYou like don’t you 😉