gezonde thee

Wist je dat thee de meest gedronken drank ter wereld is? In Nederland wordt gemiddeld 100 liter thee per persoon per jaar gedronken. Thee komt oorspronkelijk uit China en bestaat al duizenden jaren. Ik ben gek op thee. Vooral op de gezonde groene en witte thee varianten. 

Waarom is groene en witte thee nou eigenlijk zo gezond? Ik heb er een artikel over geschreven op Vrouwonline.nl. Je kunt het hier lezen.

Mijn andere favoriete theetjes:

gezonde thee recepten

Lekkere thee koop ik vaak bij Mabrouk, op de Botermarkt in Haarlem. Verse  groene en witte thee (losse thee) koop ik online bij Thee van Sander. Sander gaat een paar keer per jaar naar China om zelf mooie thee uit te zoeken.

Deze actie is inmiddels verlopen

Van Sander mag ik 5 theepakketjes weggeven!!
Ik ben benieuwd, wat is jouw favoriete gezonde thee? Vertel het me via onderstaand winformulier en wie weet komt de Thee van Sander jouw kant op. Meedoen kan tot 2 mei 2014.

Tot slot: Volg je OHimP al op Facebook. Dan blijf je nl. altijd op de hoogte van fijne hotspots, gezonde foodies en af en toe een leuke actie, zoals deze met gezonde thee.