mabrouk haarlem

Stel je houdt van gezond eten en stel je vindt de Ekoplaza of Biowinkel niet altijd even goed betaalbaar… Overweeg dan gerust eens een bezoekje aan Mabrouk (in Haarlem). Alle producten bij Mabrouk zijn ambachtelijke, verse en biologische levensmiddelen. En ook nog eens scherp geprijsd: hou ik van!
Eigenlijk ga ik alleen voor gojibessen. Maar ach, nu ik er toch ben kan ik net zo goed die knoflookolijven scoren. En een stuk gember… Daar hoort natuurlijk wel verse munt bij. Oei, paprika tapenade? Hebben! Oh lekkere donkere rozijnen, 99 cent, er is nog ruimte zat in het mandje. OMG hoeveel verschillende soorten couscous kan je hebben?! Die spinazievariant is in ieder geval nieuw voor mij, die neem ik mee. En zo gaat het nog even door.

mabrouk groente

mabrouk gojibessen

Sla ik stijl achterover bij de kassa? Echt niet! Bij de Ekoplaza of biowinkel was ik vast het dubbele kwijt geweest…

mabrouk kassabon

mabrouk inkopen

http://www.mabroukhaarlem.nl/
Tuchthuisstraat 2, 2011XK Haarlem