groene smoothieHet is weer voorbij, de vakantie. Wij hebben 6 heerlijke weken vertoefd op/bij/in ons strandhuisje. ‘s Morgens wakker worden met uitzicht op zee en de blote pootjes in het zand. Natuurlijk ben ik heel blij daar met mijn staafmixer op batterijen (een staafmixer op stroom trekt ons zonnepaneel niet). Maar een komkommer, wortel of appel krijgt hij niet fijn. Daarom is thuis zijn ook weer lekker: de was kan gewoon in een wasmachine, de afwas gaat in de vaatwasser en alle groentes en fruitsoorten kunnen met gemak in de fijne turbo blender.

Daar heb ik dan ook gelijk gretig gebruik van gemaakt, ik creëerde vanmorgen deze groene smoothie:

  • halve komkommer
  • halve avocado
  • 1 limoen
  • stuk gember
  • kwart jalapeno peper
  • 2 handen verse spinazie
  • 1 appel
  • 1 hand blauwe bessen
  • 2 grote glazen water

Ik kan er weer helemaal tegenaan met deze groene smoothie, back-to-work!

gezonde smoothie

 

Bonnie’s blog op Vrouwonline

One Hand in my Pocket op Facebook