Loetje Overveen

Bij ons strandhuisje in Zandvoort/Bloemendaal hebben we een supergezellig “straatje”. We sporten met elkaar, doen veel DIY-projectjes en kletsen wat af. Maar – het allerbelangrijkste – we staan altijd voor elkaar klaar. En nou moet ik zeggen dat ik als single mom met twee linkerklushanden vaak net even wat meer hulp nodig heb dan de rest. Tijd dus om deze strandmatties eens flink te trakteren op iets gezelligs. Een uitje waar je kracht van krijgt.  Nou, dan moet je bij Loetje zijn. Yummie, die overheerlijke biefstukken. Ik heb er zin in!

Ze wisten van niks:

Gerard, Julian, Remco, Huub, Kelly, Petra, Priscilla, Nikki en Rachel. We gingen “gewoon” lekker met z’n allen een hapje doen bij Loetje. Maar haha, de rekening is on me!

Het eten is zó lekker bij Loetje

We eten heerlijk, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Het voorgerecht is het lekkerst. Een dessert gaat er bij de ladies niet meer in. Tot we de desserts van de mannen zien. Crème brulées, sticky toffees en dame blanches. “Mogen we een hapje?” Het antwoord luidt resoluut: “NEE”. Goed dan bestellen we zelf wel, met een dubbel aantal vorkjes en lepeltjes. Smullen! We hebben lol, mensen aan de andere tafeltjes hebben er geen last van. De sfeer bij Loetje is goed en elke gast kijkt blij.

IMG_6167.JPG

Dan komt de rekening

En het geluksmoment. Ik ben er niet zo goed in hoor, speechen, kom ook niet helemaal uit mijn woorden. Maar hier komt het op neer: “lieve matties, de rekening van Loetje is on me!” De nee-doe-toch-niet-zo-gekjes zijn niet van de lucht, maar ze moeten er toch aan geloven.

Wat een topavond was dit. En wat een goed gevoel!!

Morgen alweer het laatste geluksmoment. Ik neem Judith mee voor een extra grote knip- en stylebeurt bij de exclusieve kapsalon Rob Peetoom. Het is zo leuk. Ik zou wel de hele maand geluksmomenten willen uitdelen 🙂

Staatsloterij Gelukstrekking

Alle geluksmomenten :

Geluksmoment 1/5 Buurvrouw Rita gaat op reis
Geluksmoment 2/5 De havenrondvaart met mijn moeder
Geluksmoment 3/5 Jet krijgt èchte hardloopschoenen
Geluksmoment 4/5 Met m’n strandmatties eten bij Loetje
Geluksmoment 5/5 Judith krijgt me-time bij Rob Peetoom (bij dit geluksmoment zijn tot 29 september nog Staatsloten te  winnen!)

Tijdens de Staatsloterij Gelukstrekking  worden 100 hoofdprijzen van € 100.000,- weggeven. Wat een fijn bedrag! Mijn fantasie slaat gelijk op hol. Wat ik zou doen met een ton?! Met mijn “besties” (en Mia en haar “bff’s”) een gigantische roadtrip door Amerika maken. Ik zie het al voor me, al die vrouwen en meiden in een stoet megacampers de USA onveilig maken.

Winactie: 3 Geluksloten voor de Staatsloterij Gelukstrekking

Wie weet wordt 1 oktober ook jouw geluksdag! De komende dagen mag ik elke dag 3 Geluksloten weggeven. Lekker veel winkansen dus. Meedoen is makkelijk: met het tooltje hieronder, tot 12 uur vanavond. Je kunt je aanmelden met je e-mailadres of met je Facebookaccount. Hoe meer opties je doet (kwestie van het rechter driehoekje aanklikken achter de verschillende opties waardoor het menu’tje uitvouwt), hoe hoger de winkansen. Een winnaar wordt ad random en automatisch geselecteerd door het tooltje. Vandaag niet gewonnen? Morgen weer nieuwe kansen. Of… neem het lot in eigen handen en koop hier zelf je Gelukslot. 
a Rafflecopter giveaway