Nicki Minaj rijmelarij

“Fuck de skinny bitches, fuck the skinny bitches in de club” zingt ze vrolijk, ondertussen fanatiek tikkend op de verschillende schermen die ze om zich heen verzameld heeft. Mia is druk, al Facetimend, Snapchattend en Instagrammend brengt ze haar vrije uurtje door op de bank. 

Op de tv zingt Nicki Minaj haar hit Anaconda. Mia’s gezicht is blauw verlicht. BFF Sanne is er ook gezellig bij. Virtueel dan hè, via Facetime op de iPad.

Mia op de bank

Compleet kontblind

Nicki Minaj kreunt verder. Urban chicks twerken zich een slag in de rondte en tikken elkaar speels op de achterwerken, die in al hun enorme rondheid zowat van het televisiescherm afspatten. Mia kijkt niet op of om, inmiddels compleet kontblind geworden bij deze zoveelste oversexueel getinte musicvideo.

Mijn oogballen daarentegen, worden bij het zien van deze “dans”  zo rond als de billen van Nicki zelf. Noem me preuts, maar moet je eens kijken naar de clip:

She say she love my lolly, She wanna make it pop, She say she love my lolly, She wanna kiss the top

Justin Bieber, niet lang geleden zelf nog een kind, zingt z’n Lolly song. In de keuken draai ik een groene smoothie in elkaar. Mia neemt nog een Sint Maarten lolly. “Hé mam, dit liedje gaat ook over lollies”. Uhu… Moet ik iets gaan uitleggen? “Mia, weet je waar dit liedje eigenlijk over gaat?”Ze kijkt me aan met die blik. Zo’n blik die elke ouder van een 12-jarige (en ouder) met het grootste gemak weet te doorgronden: “Ouders, serieus.. hoe dom zijn die! Jé-zus”.

She got a booty, that’ll swallow a thong. And if you do it better do it dirty all night long

Jennifer Lopez, inmiddels 45 wil natuurlijk niet achterblijven. Half naakt kronkelt ze over het scherm terwijl ze ondertussen haar kont krampachtig de lucht in steekt. Het lukt haar nog ook, pff wat een lichaam… Hoeveel uur per dag zou zij touwtjespringen? Onverstoorbaar kletsten Mia en Sanne verder. Ik nip van mijn groene gevaarte en ondertussen smeed ik een plan voor een èchte structurele thuis-workout.

Het is moeilijk om te kiezen tussen tieten en je vrienden. Bro’s before Ho’s, en Homies over Chicks

Mia vind deze van The Flexican & Sef leuk zo te horen en zingt vrolijk mee. “Mia, Bro’s before Ho’s, weet je wel hoe vrouwonvriendelijk deze tekst is?!” probeer ik. Weer die blik…  Het is een potje rijmelarij van lik m’n vestje maar het swingt wel de pan uit. Zou ik het nog kunnen, twerken? “MAM!!! Doe normaal!!”

Kontinue die billen in beeld

Boven de 40 mag je het woord twerken niet eens meer in je mond nemen. Smartasses… Nou ja, ik kan er toch geen reet van 😉 Maar kontinue die billen prominent in beeld zetten me wel aan het denken. Moeten die van mij niet een standje hoger? Deze “booty workout” belooft wonderen. Ik pas.

Got nothing in my brains, that’s what people say 

Het laatste liedje voordat we het licht uit doen. Onze favoriet, Taylor Swift, die haar beschaafde achterwerk tenminste niet zo serieus neemt. “Shake it off”, dat moest ik ook maar doen. Gewoon loslaten en erop vertrouwen dat het goedkont ehh komt. Daar gaan we, uit volle borst: “Shake it off, I shake it off, I, I, I shake it off, I shake it off”.

Hot or not, de kont XL?

Wat vind jij?