Een kleurtje op mijn nagels, dat vind ik toch zo gezellig staan. Helaas kleven er aan het veelvuldig lakken van je nagels ook een aantal nadelen. Maar daar is dus een oplossing voor: Bio Sculpture Gelnagels zetten. 

Handen verraden je echte leeftijd.

Lekker dan. En ik kan er over meepraten hoor.

Ik ben erfelijk belast met van die magere handjes met droog velletje waar de aderen prachtig zichtbaar bovenop liggen. Vroeger kwam ik eens voor een opdracht bij een modellenbureau en daar zeiden ze: “hoe lang ben je, 1.65?! Veel te klein. Maar laat je handen eens zien, we hebben ook nog een handmodel nodig”. Aarzelend toonde ik mijn beide handen en hun reactie was ronduit “classic”: “Je hoort nog van ons”.

(null)

Maar ik heb er lak aan,

En hul mijn nagels in de mooiste poedertinten. Het ene laagje bladdert nog niet af of ik smeer het volgende laagje er alweer op. In mijn tas zit standaard een potje Essie (dit is mijn favoriet op het moment) om de butsjes bij te werken. Maar een gedoetje is het wel. En inmiddels is de kwaliteit van mijn nagels zo beneden peil, dat zonder nagellak rondlopen eigenlijk geen optie meer is. Kijk, dit werk:

(null)

Mirjam heeft dé oplossing: Bio Sculpture Gelnagels zetten

Mirjam is eigenaar van studio Mirmir, gevestigd in Soho kappers in Haarlem. Mirjam werkt met Bio Sculpture Gel, omdat dit vele voordelen heeft ten opzichte van kunstnagels en gellakken. In het kort: Bio Sculpture Gel bevat zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen. Hierdoor onttrekt het geen essentiële stoffen aan je nagels, maar geeft het juist voeding terug. Kijk dat vind ik leuk, een soort van biologische werking! Hier lees je alle voordelen.

Stap voor stap gelnagels zetten

1)
Mirjam begint met het nalopen van mijn nagels. Ondertussen stelt ze vragen over mijn werk, hoe ik mijn nagels verzorg en wat mijn eetpatroon is. Uit ons gezellige gesprekje kan zij herleiden welke materialen van Bio Sculpture Gel het meest geschikt voor mij zijn.

(null)

2)
Vervolgens worden mijn nagels gevijld en schoongepoetst met een milde olie (cleanser). Er gaat een toefje vitamine lak (Vitamin Dose) overheen (en een klein laagje Basecoat) en dan kan het echte werk beginnen.

3)
Als eerste krijg ik een Basis Gel waar mijn nagels gelijk mooi van gaan glimmen.

4)
Daarna volgen twee gellagen in een kleur die je zelf kunt uitkiezen. Er zijn er veel, van fel tot subtiel: ik kies voor een neutrale beige-achtige tint. Tussendoor kletsen we gezellig, nip ik van mijn groene thee en drogen mijn nagels onder de LED lamp.

5)
Uiteindelijk komt er een finishing gel overheen en ben ik klaar. Kijk, mooi toch:

(null)

En dus ben ik fan van Studio Mirmir. Want nu:

– Heb ik 3 tot 4 weken geen omkijken naar mijn nagels, hoe lekker!
– gaat Bio Sculpture Gel verzorgend werken en verbetert het dus de kwaliteit van mijn nagels.
– Heb ik anderhalf uur heerlijke me-time gehad.

Hoe verwijder je de Bio Sculpture Gelnagels?

Ik krijg een tasje mee naar huis met een vijl, wat handcreme, een flesje remover en speciale doekjes. Na 3/4 weken tijd kan ik hiermee zelf de gel verwijderen of anders wip ik weer even bij Mirjam aan en doet zij dit kosteloos. Hier lees je stapsgewijs hoe je de gel kunt verwijderen.

gelnagels haarlem

Deze winactie is afgelopen

Wil jij Bio Sculpture Gelnagels proberen?

Dat kan! Ik mag nl 3 mensen blij maken met een complete behandeling bij Mirjam t.w.v. 35 euro incl. goodiebag. Je doorloopt alle stappen die ik heb doorlopen en gaat naar buiten met mooie nagels waar je dan ook echt 3 tot 4 weken geen omkijken naar hebt.

Meedoen is makkelijk: even mijn Facebookpagina liken én onderstaand tooltje invullen (je e-mailadres gebruik ik natuurlijk alleen als je gewonnen hebt, voor het toesturen van de prijs). In het tooltje krijg je verschillende opties waarmee je jouw winkansen verhoogt (je kent ze wel Instagramfollow, commenting etc). Veel succes!

Soho Kappers/Studio Mirmir 
Kleine Houtstraat 59 zwart
Haarlem

Om de hoek bij Blender, waar ik naderhand gelijk even lekker ben gaan “high-winen”.