Verdorie, stroomuitval! En ik heb het al zo koud. Rillend steek ik mijn houtkachel aan en kook ik een steelpannetje water voor thee. De postbode werkt onverstoord door en brengt een pakje langs. Ik krijg het gelijk warm: mijn At Aloha armbandjes zijn er!!!

At Aloha is een label van Kelly. Zij is gek op reizen, strand en accessoires en dat resulteert in een heerlijke “beachy” collectie van sieraden en hebbedingetjes.

Handgemaakt naar Kelly’s ontwerp

Een paar keer per jaar reist Kelly af naar het zonnig Bali waar zij inmiddels haar vaste ateliers heeft. Samen met de lokale ontwerpers bedenkt ze de leukste sieraden, tassen en andere creaties. Kijk, hier zie je haar de stoffen voor haar tassen uitzoeken:

at alohaAt Aloha tassen

De tassen.. ik vind ze zó leuk! Ik heb deze op het oog:

De zomer om je pols

En wat een leuke armbandjes, ik kan niet kiezen!

At Aloha armbandjes

Maar ik heb het toch gedaan. Kijk, deze zijn het geworden:

At Aloha collectie

At Aloha wallets

Ook zo leuk: deze portemonneetjes. Klein maar fijn! Ik nam laatst een gele mee op citytrip naar Berlijn. De “pot” van Jacq en mij paste er precies in.

Winactie At Aloha (4x shoptegoed t.w.v. 15 euro)

Deze winactie is afgelopen

Het kan niet anders dan dat je lekker hebberig bent geworden van alle leuke items. En er is zelfs meer! Oorbellen, kettingen, camerariemen… Goed nieuws: ik mag van At Aloha 4 personen blij maken met een shoptegoed t.w.v. 15 euro! (De verzendkosten zijn trouwens gratis).

Meedoen is heel makkelijk: even mijn Facebookpagina liken én onderstaand tooltje invullen (je e-mailadres gebruik ik natuurlijk alleen om je te berichten als je gewonnen heb). In het tooltje krijg je verschillende opties waarmee je de winkansen kunt verhogen (je kent ze wel Instagram/Pinterestfollow, commenting etc).

Veel succes!

Bekijk hier de webshop van At Aloha.
Of volg At Aloha via Facebook.