Ubuntu Beach, de strandtent die liever niet heeft dat er over ze geschreven wordt. Deze wens lap ik aan mijn laars, ik  “vertel” en laat jullie heel graag zien hoe heerlijk het vertoeven is bij Ubuntu in Zandvoort. 

Ik heb afgesproken met vriendin Marleen. We zijn heerlijk vroeg, het is 9.30 uur en er is nog geen kip bij Ubuntu. Dat is mooi, dan kunnen wij rustig wat plaatjes schieten.

Als het gaat om hipster-plekken ontdekken ben ik niet haantje de voorste. Daarom ben ik ook redelijk laat met het bezoeken van Ubuntu in Zandvoort. Ze zitter er alweer een paar jaar en volgens sommigen is Ubuntu Beach zelfs alweer over z’n hype. Beter, ik hou toch niet van drukte.

  Over de hype of niet…

Ubuntu is super, wat een mooie strandtent! Zowel binnen als buiten is het interieur geweldig gestyled. We blijven maar leuke hoekjes zien en foto’s maken. Ach, dan krijgen jullie er ook alleen maar een beter beeld bij. Wat een geluk met het weer hebben we ook!
Lekkere koffie

We nemen heerlijke koffietjes en croissants, maar tijd om op een kaartje te kijken vinden we niet. Ik kan jullie dus niet vertellen wat er op het menu staat (en op de site van Ubuntu kan ik het ook niet 1-2-3 terugvinden), maar ik vertrouw erop dat het prima gerechten zijn.

Wat ik nl. zag is deze juicebar. Nou, als er een juicebar is, dan zal er genoeg “healthy stuff” op de kaart staan.

Langzaam aan wordt het wat drukker bij Ubuntu. Het belooft een prachtdag te worden.

Ik ga snel een keer terugkomen om een dagje te chillen achter zo’n gezellig retro zonnescherm 🙂

Ik breng mooie zomers dagen door genietend bij ons strandhuisje. Maar een ouderwetse stranddag, met een handdoek op een gehuurd bedje en bij de bar drankjes bestellen zie ik ook wel weer eens zitten.  De bar bij Ubuntu ziet er trouwens goed uit:

Leuk, die “smaakwaters”  in mason jars!

En dit dan: kampvuur in een oude verroeste kruiwagen?! Su-per!!

Zelf naar Ubuntu Beach?

Iedere dag van de week geopend vanaf 9:00.
Boulevard Paulus Loot 1
2042 AD Zandvoort

info@ubuntubeach.nl
023-8550505

Ubuntu in Zandvoort