Van die verzorgde vrouwen, met de juiste oorbellen, perfect vallend haar, matchende schoenen en glanzend gelakte nageltjes… Hoe doen ze dat toch? Een blik in de spiegel laat mij allesbehalve een tot in de puntjes verzorgde lady zien. En kijk ik naar mijn nagels dan zie ik tekenen van hoogverraad als het gaat om het gebruik van nagellakremover. Of komt dat omdat mijn nagellak gewoon te snel afbladdert? Ik heb 2 nieuwe potjes (biologische!) BoHo nagellak en ik ga eens testen of deze lak langer blijft zitten.

Confessiontime: als ik thuis kom na een dag werken, wat doe ik dan als eerste uit? (tip… het zijn niet mijn schoenen). Je raadt het vast al ;-). Verder trek ik een comfi shirt en een jogging broek aan, mijn haar draai ik in een knot en ik smeer een dot creme op mijn gezicht. Laat de avond maar beginnen!

Het maakt niet uit hoe ik er verder uitzie, als mijn nagellak maar goed zit. Want – zo zei een vriend ooit eens tegen mij – de conditie van je nagels vertelt alles over hoe jij omgaat met je persoonlijke verzorging. O-ooo

Is mijn BoHo nagellak strandhuisjes-afbreek-proof?

Dat is eigenlijk niet eerlijk, want geen enkele nagellak is bestand tegen hamers, schroefboormachines en zand. Het scheelt dat ik vandaag alleen “de binnenboel” van ons strandhuisje ga inpakken, dus we zullen zien.

IMG_4642.JPG

Wat is BoHo nagellak?

Ik lees op de site van SoloBio mooi het volgende:

De nagellakken van Boho zijn verrijkt met 73% natuurlijke ingredienten, zodat ze zacht zijn voor je nagels en ze dus niet alleen van een prachtige, glanzende kleur voorzien, maar tegelijkertijd ook verzorgen. De formule is sneldrogend en bevat bovendien een filter om verkleuring van de nagels te voorkomen en daarnaast ook silica, dat werkt als een natuurlijke versteviger voor je nagels“.

Wat een voordelen! Misschien moet ik vandaag wat minder gaan klussen en mijn nagels een beetje zonlicht gunnen? Ik doe het, en al zonnebadend kom ik in de Flow deze foto van mijn held John Travolta tegen. Is dat nou een jonge Brad Pitt die om zijn handtekening gaat vragen?!

BoHo nagellak Earth

Klussen op het strand, een beetje shoppen, zonnen in de tuin en een barbecuefeestje

Hoe staat het er aan het einde van de dag voor met mijn BoHo nagellak nagels? Of kan ik beter BoeHoe zeggen…

Nee hoor, mijn twee laagjes vernis doen hun werk perfect en doorstaan de dag volledig ongeschonden. (En ja, ook de dag erna zien mijn nagels er nog gelaktgelikt uit.
longlasting BoHo

Deze winactie is afgelopen

Winactie BoHo nagellak

Leuk nieuws!! Ik ga 2 personen blij maken met een nagellak van BoHo. Ik heb 2 kleuren: BoHo  Earth & Grey. Meedoen is heel eenvoudig:

Je doet mee als je onderstaand tooltje invult (je e-mailadres gebruik ik alleen om je een bericht te sturen als je gewonnen heb). In het tooltje krijg je verschillende opties waarmee je de winkansen kunt verhogen (je kent ze wel Instagram/Pinterestfollow, commenting etc).

Ik word natuurlijk ook erg blij als je mijn Facebookpagina wilt liken en als je dit bericht wilt delen. Heel veel succes!!