Ik weet nog dat ik piepjong was en voor het eerst alleen naar het strand ging. Op de fiets met een paar vriendinnen met wat blikjes drinken en een handdoek. Liggen bij Tijn durfden we niet want daar kwamen alleen maar BN-ers, piloten en rijke stinkerds. Way out of our league. Of het echt zo was kan ik niet beamen, want 4 jaar geleden kwam ik pas voor het eerst bij Tijn Akersloot. En wat vond ik het leuk!!

Van poehaa was trouwens geen sprake, eerder van een relaxte surfdude mentaliteit.

Sinds 2011 is Tijn Akersloot een “vaste” strandtent in Zandvoort, 364 dagen per jaar geopend. Hoe fijn! In de winter kom ik er ook graag en dan zit ik het liefst op de bank bij de supermooie haardkachel.

Tijn Akersloot - haard

Lunchen bij Tijn Akersloot

Bij Tijn kun je de hele dag door terecht. Ze hebben lekker ontbijt, prima lunch en heerlijk avondeten. Vandaag ben ik met Saskia, Mia en Sanne en gaan we lunchen. Mia en Sanne zijn helemaal in de gloria met hun roerei en je snapt dat dat gelijk even “gesnapped” moet worden? (voor de leek: = op Snapchat plaatsen).

Sporten bij Tijn Akersloot

Jammergenoeg hebben wij geen mooi weer. Eigenlijk is het zelfs een beetje slecht weer. Buiten zitten – laat staan buiten sporten – zit er voor ons niet in vandaag. Bij Tijn vinden ze sporten echter wel heel belangrijk. Je kunt er:

  • Surflessen volgen.
  • Paddles huren om te SUPpen.
  • SURLY moonbikes huren, fietsen met dikke banden waarmee je moeiteloos over het strand kunt fietsen.
  • Je kunt er beachvolleyballen, op 1 van de 4 velden (zomers).


Binnen zitten bij Tijn

Ik gaf het al aan, Tijn is het hele jaar geopend en zowel het exterieur als interieur vind ik geweldig. Foto’s van buiten hou je tegoed van me, het weer was er echt niet naar. Binnen zijn er gelukkig zat plekken om neer te ploffen. Lekkere banken, fijne zithoekjes, aan de bar of aan 1 van de gezellige tafeltjes.


Tijn Akersloot

Boulevard Paulus Loot 1B Zandvoort (Zuidstrand)
T: 023 571 25 47
E: info@tijnakersloot.nl
www.tijnakersloot.nl