Of ik wil proefslapen in het Aloft Hotel in Brussel… Ja natuurlijk! Ik had al eerder gehoord over dit design hotel in Brussel. Het ligt middenin de Europese wijk en heeft zo een leuk interieur. Moet je kijken:

Of je nu in Brussel komt voor je werk of om te ontspannen, het Aloft Hotel in Brussel is perfect gelegen in het centrum van de Europese wijk. Alle belangrijke EU-instellingen liggen op wandelafstand en wil je lekker shoppen, dan zit de metro om de hoek en ben je met 10 minuten in het stadscentrum.

Zien hoe Laura, Sanne, Mia en ik het hebben in Aloft? Check de video en/of lees verder.

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=exPk8GOXr-g[/embedyt]

Feestje ter ere van het 5-jarige bestaan

Aloft Brussels

Het Aloft Hotel in Brussel bestaat 5 jaar, reden voor een feestje! Ik neem Laura mee en samen genieten we van cocktails, dj’s, sushi en Belgische gezelligheid. (als in: ik zet Tinder aan en heb gelijk een aantal leuke matches ;-))

Mission impossible

Op vrijdag maken Laura en ik een ritje terug naar Haarlem om Mia en Sanne uit school op te halen. Wat een tocht… Om 13.30 rijden we vanuit Brussel naar Haarlem om om 20.30 weer terug in het Aloft te zijn. Ik kan niet anders dan doodmoe neerploffen op het bed. Wat overigens geen straf is!

De kamers in Aloft

Wij zijn compleet in de wolken (letterlijk) met onze kamers. Moet je kijken wat een uitzicht!

a view from the Aloft

De kamers zijn zgn. loft geïnspireerd met heerlijke bedden en ruime spa douches. Elke Aloft kamer beschikt over technische snufjes zoals draadloze internettoegang en “plug & play”, waarmee je jouw gadgets kunt koppelen aan een huge (Philips) HD-televisietoestel.

Heb je iOS 9 al geïnstalleerd? Dan kun je met de app van het hotel heel gemakkelijk inchecken. En ben je in het bezit van de Apple Watch? Dan heb je geen sleutel nodig maar open je de hotelkamer met je horloge.

Wifi in het Aloft Hotel in Brussel

Mia en Sanne (en ja, de moeders ook) zijn erg blij, want er is gratis, supergoede WiFi in het hele hotel. Het hotel speelt hiermee goed in op de wensen van hun gasten, of deze er nu verblijven voor business of leisure. De lounge beneden is zo ingericht dat je er perfect kunt flexwerken. Je laptop mag je zelfs vergeten zijn, er staat prachtige Apple apparatuur.

Zakelijk het Aloft Hotel in Brussel bezoeken?

Ik zou het doen. Aan technische snufjes en coole vergaderzalen geen gebrek. Laat je alleen niet afleiden door de gave kunstwerken, die door jonge artiesten gemaakt zijn. Op het feest zijn zelfs diverse kunstenaars live aan het werk!

Self-Service & Bar

Re:fuel, zo heet de zelfbedieningsruimte die 24 uur per dag, zeven dagen per week open is en waar je terechtkan voor eten en drinken: ontbijt, gezonde snacks en drankjes. Wij ontbijten er elke ochtend heerlijk en trekken er dan op uit, de stad in.

Daarover binnenkort meer: wij doen een “tienerwandeling door Brussel” 🙂

tienerwandeling door Brussel

Aloft Brussel
Jean Reyplein 3, 1040 Brussel, België