In 1911 stond in Domburg al een Bier en Melksalon. Toen kocht je er – je raadt het al – bier en melk. 100 jaar later is Domburg een enorme hotspot rijker, want dan opent de vernieuwde Domburgsche Bier en Melksalon haar deuren. Een plek waar je heerlijk (biologisch!) kunt ontbijten, lunchen en genieten van échte koffie.

Natuurlijk kun je er anno 2015 ook nog bier en melk krijgen. Het assortiment bier is zelfs heel erg ruim.

Tip via Instagram

Samen met Laura ben ik 24 uur in Domburg. We logeren in het heerlijk Badhotel, wandelen over het strand en eten bij de luxe strandtent Strand 90. Natuurlijk post ik de nodige foto’s op Instagram en zo krijg ik via VierWinden (mooi account trouwens) het advies om vooral ook even naar de Domburgsche Bier en Melksalon te gaan. Gouden tip!

Eten en drinken

Er is een vaste menukaart waar eigenlijk al genoeg lekkers op staat. Maar er zijn ook wisselende producten zoals homemade taarten, verschillende soepen en belegde broodjes. Wat ik extra leuk vind, maar waar het nu helaas het seizoen niet meer voor is: in de zomer kun je een picknickmand afhalen gevuld met allerlei lekker dingetjes voor op het strand.

Meer dan een koffieshop

De Bier en Melksalon noemt zichzelf een biologische eet- en drinkwinkel. Dat klopt ook wel: zo kun je er fairtrade servies kopen, diverse streekproducten, verse broden (ook veel zuurdesem en speltbrood) en allerlei verschillende biertjes.

Domburgsche Bier en Melksalon
Website
Facebook
Weststraat 11, 4357 BL Domburg