Verzorging waar je huid een enorme boost van krijgt maar die je ook gerust door je salade kunt mengen… serieus? De 100% zuivere producten van Tasty Skincare beloven het en ik mocht het proberen. Dat doe ik nu 2 weken en ik ben er zó blij mee! Goed nieuws, ik mag 2 personen blij maken met zo een heerlijke Tasty Skincare set t.w.v. 79,65 euro. Doe je mee?

Gister schreef ik er al over, dat mijn huid altijd zo enorm droog wordt tijdens vliegreizen (van wie niet). Ik vroeg Pieter van SoloBioMooi wat nu echt de allerbeste huidverzorging voor mij zou kunnen zijn tijdens het reizen. Mijn huid is heel gevoelig en verdraagt geen synthetische parfum, het product moest dus sowieso zo zuiver mogelijk zijn.

Jij moet de rijke oliën van Tasty Skincare proberen in combinatie met de Santa Verde aloë vera crème!” zei Pieter vol overtuiging.

Tasty Skincare winactie One Hand in my Pocket

Wat is Tasty Skincare?

Alle ingrediënten van Tasty Skincare komen rechtstreeks uit de natuur. Er wordt gebruik gemaakt van 100% zuivere en gecertificeerd biologische oliën, die je huid intensief voeden, de natuurlijk productie van collageen stimuleren en de elasticiteit verhogen.

Kun je het echt eten?

Bij Tasty Skincare zeggen ze het volgende:

“Wij geloven dat wat je op je huid smeert, je ook zou moeten kunnen eten. Uiteindelijk komt het nl. via je huid ook in je lichaam terecht. Proef dus gerust! Alle producten zijn gewoon te gebruiken als (bijvoorbeeld) slaolie of als extra boost door je smoothie. Tasty Skin Care staat voor supergezonde voeding … ook voor je huid.

Ik heb het gedaan! En het smaakt echt naar hele pure olie. Maar veel zal ik er niet van gaan eten, ik bewaar het liever voor mijn gezicht 😉

Tasty Skincare

Deze producten gebruik ik:

  1. Tasty Skincare arganolie+++ – Anti Aging Serum van Tasty Skincare is een gladde 100% zuivere melange die de natuurlijke productie van collageen stimuleert en de elasticiteit verhoogd. Het is de perfecte balans tussen voeden, hydrateren, beschermen tegen vrije radicalen en het stimuleren van celvernieuwing. Meer…
  2. Tasty Skincare oog- en lipserum – Deze serum is een blend van 100% zuivere biologische oliën: borage olie, amandel olie, jojoba olie, argan olie, teunisbloem olie, hennepzaad olie en rozenbottel olie. Deze krachtige mix is ontwikkeld met een duidelijk doel voor ogen: het voeden van de gevoelige en kwetsbare huid rondom je ogen en lippen en het verminderen van vochtophopingen. Meer…
  3. Santa Verde aloë vera crème (15ml) – Deze licht voedende crème op basis van pure aloë vera ondersteunt de celvernieuwing en herstelt de vochtbalans van je huid. Waardevolle olie uit druivenpitten, avocado en kukui-noten beschermen je huid en zorgen voor het behoud van optimale elasticiteit en soepelheid. Meer…

Ik gebruik deze set voor het slapengaan, na het reinigen van mijn huid. Van de Tasty Skincare arganolie doe ik 2 druppeltjes in mijn handpalm. Daar meng ik vervolgens een toefje aloë vera crème door en dit breng ik aan op mijn gezicht. De Tasty Skincare oog- en lipserum rol ik vervolgens onder mijn ogen en op mijn “snor”.

Fransje en Tasty Skincare

(kijk Fransje nou toch genieten in het zonnetje terwijl ik dit bericht schrijf :-))

Win 2x Tasty Skincare verzorgingsset + Santa Verde aloë vera crème t.w.v. 79,65

Deze winactie is afgelopen

Van SoloBioMooi mag ik twee personen kennis laten maken met exact dezelfde verzorgingsset als de mijne. Meedoen is heel eenvoudig:

Je doet mee als je onderstaand tooltje invult (dus ook echt je e-mailadres achterlaten, deze gebruik ik alleen om je een bericht te sturen als je gewonnen heb). In het tooltje krijg je verschillende opties waarmee je de winkansen kunt verhogen (je kent ze wel Instagram/Pinterestfollow, commenting etc).

Ik word natuurlijk ook erg blij als je mijn Facebookpagina wilt liken en als je dit bericht wilt delen. Heel veel succes!!