Wat je misschien nog niet wist is… dat ik er flink op los aan het solliciteren ben! Mijn oude baan bij Sanoma heb ik vaarwel gezegd, ik ben nl. serieus toe aan een nieuwe uitdaging. Maar dan moet je natuurlijk wel goed voor de dag komen. Bij Miss Green heb ik een aantal outfits gescoord die mij zowel door de feestdagen als de netwerkborrels & gesprekken heen helpen. Is zo’n outfit ook iets voor jou?

“Jeetje wat spannend, heb je zomaar je baan opgezegd?”
“Nou, zomaar… soms moet je keuzes maken die beter bij je passen. Ik ben niet over 1 nacht ijs gegaan. Maar Sanoma en ik zijn er heel goed uitgekomen.”
“En nu?”
“Nu overweeg ik te freelancen. Als creatief strateeg bij een uitgever, reclame- of mediabureau. Of als marketingcommunicatiespecialist bij een adverteerder. Maar uren maken als PR-manager/Social Media adviseur voor het midden- en kleinbedrijf trekt me ook heel erg. En daarnaast ben ik natuurlijk uit op extra tijd voor OHIMP!

Solliciteren… what to wear?

In mijn beleving is het vooral belangrijk dat je zoveel mogelijk op je gemak bent tijdens een gesprek met een potentiële werkgever. Lekker zittende kleding helpt daarbij. Ik kan helemaal gek worden van een kriebelend bonnetje. Ook een tekort rokje gaat mij niet helpen lekker relaxt mezelf te blijven. Maar dit pak… gemaakt van hele soepel vallende katoen, het voelt eerder alsof ik mijn joggingpak draag?!

Is dit pak alleen maar een outfit voor sollicitaties?

Nee joh! Dit pak heb ik juist gekozen vanwege de vele mogelijkheden die het biedt. Overdag draag je ‘em casual maar ’s avonds kun je er gerust mee naar een feestje. Mix en match er lekker op los. Hakken, sneakers, glittertops, coltruitjes… Laat je lekker gaan! Dat doe ik ook, kijk maar 🙂

De komende 2 weken korting op geselecteerde outfits van Miss Green

Al eerder heb ik hier op OHIMP verteld over Miss Green, een fashionlabel dat staat voor 100% duurzame kleding. Eerlijk, stylish, comfortabel en ook nog eens betaalbaar. Helemaal met de fijne kortingen die ze de komende 2 weken bieden! Dat gaat volgens dit schema:

Ma 7 -12  •  Di 8-12     30 euro korting op het pak (zwart of dark navy).
Do 10-12 • Vrij 11-12  25 euro korting op het jurkje Ruby black
Ma 14-12 • Di 15-12   25 euro korting op het jurkje Lisette (black, dark navy of forest green)
Do 17-12 • Vrij 18-12  25 euro korting op het rokje Quinn (black of herringbone)

Bij elke outfit laat ik je zien hoe ik hem graag draag. En dat kan dus gemakkelijk casual, zakelijk of feestelijk zijn.