Mijn goede voornemens voor het komende jaar draaien vooral om eten. Zo wil ik vaker met vrienden uit eten gaan. Mijn oven veel meer gaan gebruiken. Minimaal 2 bakrecepten per week uitproberen. En alles wat ik eet en drink vanaf een mooi bordje doen of uit een fijn glas.

Een heel gelukkig 2016!!!

Om te proosten op het oude en het nieuwe en om de nieuwe voornemens vast goed in te luiden, nodigen Mia en ik een aantal van onze BFF’s uit. Judith, Ilja, Laura, Saskia, Willemijn, Kiki en Sanne.

Ilja heeft heerlijke bananencake en risotto/yoghurt taart gemaakt.

Bitossi serviesgoed - OHIMP

Judith maakt haar favoriete recept: een kip/kersen taart.

kip kersen taart - OHIMP

En ik regel de drankjes en het meer dan prachtige serviesgoed. Over dat glaswerk, bestek, bordjes en bakvormen verderop meer.

Och wat zijn de taartjes lekker. De recepten kunnen jullie binnenkort verwachten!

recepten - OHIMP

Meer goede voornemens voor 2016

Natuurlijk wil ik vaker gaan sporten, geduldiger zijn, verstandiger met geld omgaan, mijn ouders vaker bezoeken, Mia’s kleren niet meer opruimen en mijn melkkannetje na gebruik gelijk schoonmaken.

Goede voornemens - OHIMP

En op het gebied van OHIMP heb ik ook een hoop goede voornemens

Een daarvan is het samenwerken met gastbloggers! Een vaste gastblogger is zelfs al “aangenomen”. Jullie kennen haar vast al, hierover binnenkort meer :).

Een ander goed voornemen is het blijven produceren van mooie, veelzijdige artikelen. En natuurlijk het uitwerken van aantrekkelijke winacties! Zo kun je dit weekend een Eurocamp vakantiecheque (t.w.v. 250 euro!) winnen en volgende week… Deze prachtige bakvormen van Bitossi!!

Bitossi bakvormen - OHIMP

Bitossi… zucht, zwijmel.

Al tijden ben ik fan van de collecties van Bitossi. Het glaswerk, zo kleurrijk, chique, hip & happening. Ik heb de wijn-, bowl- en waterglazen van de Desigual productlijn. Alle glazen hebben een andere kleur en vorm, zo weet je altijd perfect welk glas van jou is.

Maar ook het verschillende serviesgoed vind ik prachtig. Ik heb een borden-, kommen- en schalenmix van de productlijnen Parisienne en Glamour. Zoals je ziet, ik ben niet echt van “alles-moet-dezelfde-kleur-hebben”.

Daarom kies ik ook voor goud bestek van de Retro collectie. Tot dusver heb ik alleen de vorken, voor de rest ga ik nog even doorsparen 😉

Bitossi serviesgoed - OHIMP

Om de table styling compleet te maken steek ik de kaarsen van Bugiedicera aan. Deze vrolijke design kaarsen geuren heerlijk en hebben lekker veel branduren.

Table styling - OHIMP

En jij, ook nog goede voornemens voor 2016?

Als ik een tip mag geven: vooral veel genieten en lekker vaak op OHIMP kijken 😉

goede voornemens - OHIMP