Als je naar San Francisco gaat dan heb je een enorme keuze aan verblijfsmogelijkheden. Je kunt kiezen voor een AirBnB, voor een hotel, voor een hostel en zelfs voor campings. Wat je alleen zal tegenvallen: de prijzen. Ik schrok me wild van de abominabele tarieven, mede ingevoerd door de ongunstige koers van de euro op dit moment. Daarom besloot ik al snel… ik overnacht niet in het centrum van San Francisco, maar erbuiten.

Toen ik onlangs in Brussel was logeerde ik er in het Aloft Hotel. De Aloft Hotels zijn een zusje van niemand minder dan de welbekende W-hotels. De inrichting van Aloft is supermodern en heerlijk luxe, maar dan (min of meer) betaalbaar.

Er blijkt ook een Aloft in San Francisco te zijn!

Aloft in San Francisco - OHIMP

“Beste meneer Aloft. Onlangs was ik in Brussel en ik vond het daar zo fijn in Aloft, hebben jullie volgende week nog een kamer vrij?

Yes! Ik had geluk, er blijkt nl. ook een conferentie te zijn in San Francisco waardoor heel veel hotels volgeboekt zijn.

Aloft in San Francisco - OHIMP

Jetlaggen in het Aloft in San Francisco is geen straf.

Om 20.00 val ik doodmoe in slaap en om 01.00 uur ben ik klaar wakker. Aan mijn bed ligt het niet, die ligt superlekker. Ook niet aan gestommel van de buren, de kamers zijn compleet geluiddicht. Ik blijk nogal last te hebben van het tijdsverschil van 9 uur en besluit “Mijn eerste 8 uur in San Francisco”  te schrijven.
Aloft in San Francisco - OHIMP

Als ik weer in slaap dreig te vallen neem ik een duik in het mooie zwembed van het Aloft, waarna ik met een kop als een gympie (althans, zo voelt het) mezelf weer heerlijk ga onderdompelen in het stadsgedruis van San Francisco.  

Meer informatie over het Aloft in San Francisco:

Check hier de website van het hotel voor speciale aanbiedingen.

De voordelen op een rij:

  • Om de hoek van San Francisco Airport
  • gratis parkeren
  • super wifi
  • dicht bij openbaar vervoer naar de stad
  • gratis shuttle naar Airport
  • cool interieur, heerlijke kamers
  • zwembad & fitness

Meer over mijn San Francisco avonturen: