Cursussen en workshops, ik hou er van. Uitgeleerd raak je tenslotte nooit, toch? Maar nu ga ik een wel hele leuke cursus doen: een Djembé cursus van the master Victor Sams himself! En het leuke is, ik mag 1 van jullie uitnodigen om ook mee te doen!

Ritmisch kunnen trommelen is altijd al een droom van me geweest. Het is niet alleen leuk, trommelen is ook nog eens gezond en heeft een positieve werking op zowel geest als lichaam. Verder heeft het als niet onbelangrijk bijverschijnsel dat je er ontzettend vrolijk van kunt worden. Dus toen ik deze cursus voorbij zag komen bij mijn sportschool Smile Sport twijfelde ik geen moment:

Ik ga de komende 10 zondagen wat Djembé skills ontwikkelen!

Kijk dan, hier word je toch he-le-maal happy van!!

 

Victor Sams is een meester met 25 jaar ervaring op het gebied van Afrikaans-Caraïbische percussieworkshops. Hij geeft swingende optredens, djembé workshops en organiseert culturele evenementen in binnen- en buitenland.

Victor Sams - OHIMP

“De djembé is een oerinstrument dat mij heeft geleerd de wegen naar de ‘roots‘ van de mens te vinden. Een plek waar men zich vrij, vrolijk en veilig voelt.”

Winnen: een Djembe cursus

Ik ben er helemaal klaar voor! Wil jij met me mee? Ik mag namelijk 1 iemand blij maken met deze Djembé cursus t.w.v. €160,-!

De cursus start al snel: zondag 24 januari. In totaal zijn er 10 lessen die elke zondag van 16.00 tot 17.30 uur worden gegeven bij Smile Sport in Haarlem.

Laat mij uiterlijk woensdagavond in een reactie onder deze blog weten waarom jij vindt dat je mijn “ritmische Djembé mattie” moet wezen de komende 10 zondagen. Donderdagochtend maak ik de winnaar bekend.

Mijn lat ligt ongeveer zo hoog, dan weet je dat 😉

Wil je meer info over Victor ? Kijk op www.victorsams.nl of op zijn Facebookpagina.

Wil je niet afwachten of je gewonnen hebt maar sowieso meedoen? Geef je dan snel op via het contactformulier van Smile Sport of stuur een mailtje naar info@smilesport.com.