Stach Overveen - OHIMP

Stach in Overveen is de plek om na je wandeling in Elswout of je hardlooprondje in Middenduin weer even lekker op adem te komen. Maar ook als je gewoon even wilt bijkletsen met een vriendin die je veel te weinig ziet kun je goed bij Stach terecht. En dat is precies wat ik doe, ik ga ontbijten met Sassie.

Het Stach concept, een buurtwinkel die aanvoelt als een ouderwetse kruidenier en waar je ook nog eens eerlijk en verantwoord kunt eten, is een aantal jaar geleden opgericht door Stach Schaberg. Inmiddels zijn er 5 vestigingen in Amsterdam, 3 in Utrecht en dus eentje in Overveen.

Stach Overveen - OHIMP

Bij Stach in Overveen kom ik vaak…

Zeker eens per week. Ontbijt, koffie, lunch en avondeten. Stach wordt geroemd om zijn hamburgers, gemaakt van biologisch vlees. En de patatjes die je erbij besteld  zijn simpelweg “to die for”.

In de schappen van Stach liggen de meest lekkere voedingsmiddelen en verantwoorde kant-en-klaar maaltijden. Deze maaltijden zijn elk seizoen weer anders en worden persoonlijk geselecteerd door Stach.

Stach Overveen - OHIMP

Groot fan ben ik van het interieur. Stach in Overveen is gemaakt in een oude fietsenwinkel en een aantal elememten zijn in tact gelaten, de bakstenen vloer bijvoorbeeld. Het is er een vrolijke mix van industriële elementen en het voelt toch warm en knus aan.

Stach Overveen - OHIMP

Stach eten bij je thuis? Dat kan via de nieuwe app Deliveroo

Via deze nieuwe app bestel je gerechten van de lokale restaurants bij jou uit de buurt, die normaliter niet aan bezorgen doen. Het eten wordt binnen 35/40 minuten bij je thuis (of op kantoor) bezorgd.

Toen de oprichter van Deliveroo van New York naar Londen verhuisde was hij verbaasd dat het bezorgen van lekkere gerechten uit goede restaurants niet mogelijk was. Het is toen zijn persoonlijke missie geworden om favoriete restaurants bij de klant te laten bezorgen.

Stach Overveen - OHIMP

En zo geniet ik thuis ook van een lekkere Stach maaltijd :).

Stach website
Zandvoorterpad 1
2051 BC Overveen
023 – 737 00 24

Stach Overveen - OHIMP