family friendly Netflix top 5

Niets lekkerder dan ‘s avonds op de bank onder een dekentje kruipen en te genieten van een heerlijke Netflix serie, samen met Mia. Voor deze family friendly Netflix series zetten Mia en ik onze iPhones zonder pardon op de vliegtuigmodus:

Daar liggen we dan, allebei onder een dekentje op onze vaste plekken op de bank. Met een beetje geluk delen we een reep chocola, hebben we een grote kop thee terwijl ondertussen de Apple TV lekker onze favoriete serie afdraait. We hebben inmiddels een top 5, die we – als we ze niet al “uit: hebben – afwisselend kijken:

Onze top 5 family friendly Netflix series (10+?):

  1. The Goldbergs. Dit is onze absolute nummer 1 op het moment. We hebben hem vorig weekend “ontdekt” en zijn nu al aan het 2e seizoen begonnen. Groot was de schrik toen we erachter kwamen dat er op Netflix maar 2 seizoenen staan van The Goldbergs?!
    De serie gaat over een gezin – vader, moeder, 2 zoons (12 en 16) en een dochter (17) en speelt zich af in de jaren ‘ 80. De moeder vind het loslaten van haar kinderen nogal lastig en dit leidt tot hilarische maar vooral herkenbare situaties. Per aflevering hebben Mia en ik allebei meer dan eens de slappe lach. Voor Mia is het vooral ook een verademing dat het blijkbaar nog altijd erger kan met moeders, die rare wezens. Check hier de trailer.Family Friendly Netflix series
  2. Modern Family. Met stip op nummer 2 staat bij ons Modern Family. Deze serie gaat over drie gezinnen die samen één grote familie vormen. Aan het hoofd van de familie staat Jay (Joe Pritched ook wel bekend als Al Bundy uit Married with Children. Laat je hierdoor niet afschrikken, Joe is een topacteur en ook bij deze serie rollen de tranen je frequent over de wangen. Bekijk hier de trailer.Family Friendly Netflix series - Modern Family
  3. Once Upon a Time. Over deze serie zijn we absoluut enthousiast, maar we zijn er niet zo “verslaafd” aan als The Goldbergs. Deze serie vinden we lekker voor zo af en toe tussendoor. Once Upon a Time is een surrealistische serie en gaat over een vervloekt stadje waar sprookjesfiguren gevangen zitten en die niet weten wie ze werkelijk zijn. Zo is Sneeuwwitje in het dagelijks leven anno 2015 een sheriff en weet zij niet dat zij degene is die de vloek van het stadje kan verbreken. Spannend, maar niet bloederig en dus ook een perfecte family friendly Netflix serie.
    Hier zie je de trailer van het eerste seizoen.Family Friendly Netflix series - Once upon a Time
  4. New Girl. Een heerlijke serie vinden wij, die mij ook veel doet denken aan Friends. De sukkelige maar schattige Jess (gespeeld door Zooey Deschanel) is op zoek naar een nieuwe woning nadat ze haar vriend betrapt met een ander meisje. Ze komt te wonen in een appartement met drie vrijgezelle mannen en dit maakt haar de New Girl. Jess is een gek type en haar relatie met de mannen is telkens super grappig. Bekijk hier de trailer.Family Friendly Netflix series - New Girl
  5. Unbreakable Kimmy Schmidt. Een heerlijke serie, ook lekker voor tussendoor. In Unbreakable Kimmy Schmidt draait het om de wereldvreemde Kimmy Schmidt. Ze heeft vanaf haar 15e met een sekte in een grot gewoond en wordt op”mediageile”, dragqueen-achtige kamergenoot doet hier vaak een schepje bovenop. Meer zien? De trailer zie je hier.Family Friendly Netflix series

Wanted: tips voor meer family-friendly Netflix series

The Goldbergs hebben we bijna uit, Once Upon a Time is voor-nu-en-dan en de rest hebben we “uit”! We zijn dan ook wanhopig op zoek naar tips voor meer family friendly Netflix series… Help jij ons uit de brand en deel jij jouw favoriete family friendly Netflix serie (s) hieronder in een reactie?