Mogador in Haarlem

Eigenlijk is het oud nieuws, dat je bij Mogador in Haarlem zo goed als de lekkerste koffie uit de buurt kunt halen. Ze zitten er nl. al sinds 2012. Maar toen ik er laatst was bedacht ik me dat ik het nog helemaal nooit op OHIMP heb gedeeld?! Let me tell you more…

Eigenlijk valt er niet veel meer over Mogador te vertellen. De koffie is er gewoon %#* goed. De bediening is er superaardig. De koeken en taartjes zijn verrukkelijk. En het interieur is er hartstikke fijn.Mogador in Haarlem

Koffie voor fijnproevers

De koffie bij Mogador komt van Bocca. Deze ongebrande ‘groene’ koffie uit Ethiopië, Brazilië of Indonesië wordt door de gebroeders Simons in Nederland gebrand en geserveerd bij serieus goede koffiebars, zoals deze dus.

Mogador in Haarlem

Mogador ligt trouwens naast mijn favoriete mediterrane toko Mabrouk. Daar schreef ik wel al eerder over.

Mijn favoriete snelle  shoproute rondom de botermarkt in Haarlem:

  1. ANDERS NOG IETS voor koffiekopjes, lampen en leuke cadeautjes.
  2. Mabrouk voor de biologische boodschappen.
  3. De bibliotheek pik ik vaak nog even mee. Meestal om Mia’s leesboeken (veels te laat) om te ruilen.
  4. En tot slot een lekkere koffie (vaak een to-go trouwens)

Mogador Koffiebar
Botermarkt/Gasthuisstraat 48
Haarlem
Facebookpagina