Soep, I love it! Sterker nog, je kunt me er voor wakker maken. Koude of warme soep, gemaakt van erwten, linzen of tomaten… het maakt me niet uit. Natuurlijk wel verse varianten en niet uit blik. Weet jij misschien nog makkelijke soeprecepten die je op OHIMP wilt delen? 

In maart krijgt OHIMP een thema, maart wordt SOEPMAAND. Elke week 2 soeprecepten en elke zondag een winactie die in het teken staat van soep. Mooie boeken, geweldige soepkommen… en ga zo maar door!

Wil jij jouw soeprecept op OHIMP terug zien?

Voor de SOEPMAAND ben ik nog op zoek naar een aantal lekkere soeprecepten. Een voorwaarde is wel dat ze “OHIMP-waardig” zijn: gezond en makkelijk te maken. Lijkt het je leuk om jouw soeprecept terug te zien op deze site? Deel hem dan in een reactie hieronder. Een aantal ga ik persoonlijk uitproberen, fotograferen en publiceren op OHIMP. Je e-mailadres gebruik ik alleen om eventueel nog wat extra informatie bij je op te vragen over het recept.

Ik ben benieuwd!