Goed nieuws voor alle Beach lovers: het strandseizoen 2016  is begonnen! Nog niet alle tenten zijn up and running, maar 1 van mijn grote favorieten, Tent 6 in Zandvoort is dat wel. 

Tent 6 in Zandvoort

Tent 6 in Zandvoort is 1 van mijn favorieten, omdat het er zo knus is. Geen poeha, niet al te luxe maar gewoon gezellig. Heel gezellig.

Het eten bij Tent 6 in Zandvoort

Bij Tent 6 kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Alles wordt bereid met veelal lokale, gezonde en dagverse producten die vaak biologisch zijn. Het hele menu kun je hier in zien. Nieuw dit jaar is de “Proeverij van de Plank”, boordevol lekkere gerechtjes, om te delen.

Tent 6 in Zandvoort

Vorig jaar schreef ik al over Tent 6, toen ze net voor het eerst de deuren openden. Ten opzichte van vorig jaar is er gelukkig niet veel veranderd. Nog steeds staan er de prachtige handgemaakte tafels en oude schoolstoelen. De houten balken en wanden zijn nog altijd lekker authentiek en hebben hun warme, originele kleur. Op zondag draait de vinyl dj fijne plaatjes en zijn de oesters een euro (aanrader!). En ook de yoga sessies vinden dit jaar gewoon weer plaats, op de woensdagochtend vanaf april.

Deze houtkachel is trouwens wel nieuw, wat een knapperd nietwaar?! Tent 6 in Zandvoort

Tent 6 in Zandvoort mag dan wel knus aanvoelen, dat betekent niet perse dat ze klein denken. Het paviljoen bestaat uit 2 delen die beiden ingericht zijn voor horeca. Het achterste deel is echter ook af te huren voor feestjes en events.
Tent 6 in Zandvoort
    
DEZE ACTIE IS NIET MEER GELDIG

Winnen: een Proeverij van de Plank voor 2 personen

Heb je zin om heerlijk neer te strijken bij Tent 6 en te genieten van zo’n overheerlijk plankje + drankje? Van Tent 6 mag ik 1 iemand blij maken met een Proeverij van de Plank voor 2 personen. Meedoen is heel makkelijk: vertel mij in een reactie met wie jij zou willen gaan genieten bij Tent 6 en wie weet…

Ik vind het natuurlijk ook erg leuk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!

Tent 6 in Zandvoort

Tent 6
Boulevard Paulus Loot, Strandafgang 6
2042 AD Zandvoort
Tel 06- 41 31 35 15
www.tent6.nl