Blender in HaarlemOver de hotspot Blender in Haarlem schreef ik al eerder, ruim een jaar geleden. Sindsdien ben ik nog heel vaak bij dit superfoods-restaurantje geweest en altijd is het weer genieten. De kaart verandert er per seizoen en ook nu is er weer een nieuwe kaart vol met allerlei lekkers. Zin in een voorproefje?  Wie weet doe je wat inspiratie op.

Ik ben met Laura, we kletsen, kijken naar buiten en gluren naar (de bordjes van) andere mensen. Alles ziet er even lekker uit en de kaart staat vol met heel veel gezonds waaronder:

Blender in Haarlem

Het is 13.00 uur, Laura en ik gaan dus lunchen. Maar ook voor ontbijt kun je meer dan goed terecht bij Blender. Ik nam deze 2 gerechten al eens:

  1. Huisgemaakte bananenpannenkoekjes met blauwe bessen & biologische jam.
  2. Chocolade Chia pudding met kokosmelk, chiazaad, cacao, blauwe bessen, banaan, ahornsiroop & granola.

Blender in Haarlem

Wat kiezen wij bij Blender in Haarlem:

Ik neem een “gouwe ouwe”, de zoete aardappelsoep met pompoen. En om het feestje compleet te maken neem ik er ook zoete aardappel frieten bij.

Blender in Haarlem

Laura twijfelt: wordt het de vegan tortilla van kikkererwten met spinazie, kiemen en avocado of de zalmsalade met gepofte gele biet? Ze kiest voor het laatste, maar het is en blijft lastig kiezen tussen al het lekkers.

Ach, het is niet anders. We moeten er gewoon weer heel veel terugkomen 🙂

Blender in Haarlem