Roast Chicken Bar interieur

Onlangs was ik bij de hotspot Roast Chicken Bar in Haarlem. Ik was er met Mia om gezellig samen een biologisch kippetje met patat en appelmoes te eten. Het eten was super! En het interieur was al helemaal om van te smullen. Kijk je mee? 

Mia, die had er niet zo een zin in om met haar moeder uit eten te gaan. Het leidde tot min of meer hilarische taferelen en discussies, je kunt er hier van meegenieten.

Sunday Roast

Comfort food to the max

Zo kun je het eten bij de Roast Chicken Bar het best omschrijven. Kip met een knapperig velletje. Druipende gamba’s met een perfect toefje knoflook. Homemade appelmoes. En frieten om je vingers bij af te likken. Maar er is meer, veel meer. Bijgerechten, toetjes, drankjes… en allemaal even lekker.

Garnalen bij de Roast Chicken Bar

Roast Chicken Bar menukaart

Simpel, maar verdomd goed!

De eigenaren Bas Lammersen en Michael Kras misten in Haarlem nog een plek waar je kon eten volgens hun motto “simpel, maar verdomd goed”. Ze hadden de oude garage aan de Turfmarkt in Haarlem direct op het oog en toverden deze binnen no-time om tot wat het nu is: een supercoole ruimte met stoere items, gezellige kitchenware en heerlijk eten.

Wat denk je, ziet er allemaal best verdomd goed uit toch?

kip eten bij Roast Chicken Bar

roast chicken bar    Roast Chicken Bar sign
Roast Chicken Bar sauzen
Roast Chicken Bar interieur
Roast Chicken Bar

Roast Chicken Bar – facebook
Turfmarkt 26, 2011 CB Haarlem

PS: overdag verandert de Roast Chicken Bar in The Egg store. Same place maar een andere kaart. Hierover binnenkort meer!