Tara Stiles kookboek

Het net verschenen Tara Stiles Kookboek van Uitgeverij Kosmos staat vol met gerechten die heel makkelijk en leuk om te maken zijn. Drankjes, Ontbijt, snacks, soepen, salades… en allemaal hartstikke gezond. 

Tara Stiles ontmoette ik voor het eerst op YouTube, toen ik op mijn iPad een yogaworkout van haar volgde. Vervolgens kwam ik erachter dat ze een mooi boek had gemaakt: Powerfood, Yoga & Meditatie. Een boek, waar ik hier eerder al eens over schreef.

Tara Stiles in real life

Uitgeverij Kosmos nodigt me uit voor een kennismaking met Tara Stiles, in het echt. Hoe cool! Ze doen dit persevent ter gelegenheid van haar nieuwe Tara Stiles Kookboek. Samen met een handjevol pers en bloggers geniet ik van een ontbijt bij Lavinia in Amsterdam (leuke plek trouwens, hierover snel meer). De gerechten die we krijgen komen allemaal uit het kookboek van Tara.

Lavinia

Zo maak ik kennis met de chia pudding. Die is lekker joh! Ik heb hem gelijk thuis gemaakt en het recept kun je hier vinden.

Wie is Tara Stiles

Misschien ken je haar al, misschien nog niet. Tara is oprichter en eigenaar van Strala, een yogafilosofie die door duizenden yoga-docenten over de hele wereld gegeven wordt. Daarnaast werkt ze samen met W Hotels in FIT met Tara Stiles, een programma met yogalessen en gezonde recepten in de hotelketen overal ter wereld. Samen met Reebok ontwikkelde ze ook nog eens een Yoga Lifestyle lijn.

Niet niks dus. Daar wil ik wel even mee op de foto 😉

OHIMP & Tara Stiles

Over het Tara Stiles Kookboek

Dit boek staat vol met heerlijke OHIMP-proof recepten: eenvoudig en heel gezond. Pure ingrediënten, geen e-nummers dus en zoveel mogelijk suikervrij. Zie je die rode tabjes die ik heb aangebracht in mijn boek, dat zijn allemaal recepten die ik snel uit wil proberen:

  • een kokos-chocolade shake. Check! Het recept lees je hier.
  • een pittig drankje: “de bacillenkiller”
  • kokosparfait alias de chia pudding
  • yogahaver oftewel granola
  • Borsjt (een Russische soep)
  • een “luie linzensoep” (en lui staat voor de eenvoud van deze soep)
  • gegrilde ananas met rijst
  • aardappel pannenkoekjes (van o.a. rode aardappel en kerrie)

Het boek is hier te koop bij Bol.com. Maar je kunt natuurlijk ook deze winactie proberen:

Tara Stiles kookboek

De winactie is afgelopen

Winactie Tara Stiles Kookboek

Twee exemplaren mag ik weggeven. Doe je mee? Dat gaat heel eenvoudig door in een reactie onder deze blog te vertellen welke recepten uit het boek je graag terug zou willen zien hier op OHIMP. De winnaars ontvangen over ongeveer 3 weken bericht.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!!