thermosfles van MogadorToen ik laatst een lekkere koffie nam bij Mogador in Haarlem, zag ik dat ze naast allerlei koffies, ook accessoires verkochten. Mijn oog viel gelijk op de thermosfles van Mogador: hoe handig voor dagelijkse koffie-, thee, en soepmomenten onderweg?!

Mijn nieuwe Fiatje 500, ik ben er zo blij mee. En wat fijn, hij heeft een uitsparing voor een beker of fles bij de versnellingspook. Nou hebben wel meer auto’s dat, maar voor mij is het de eerste keer. Wat een luxe! Ik zie me al helemaal rijden, met een heerlijke cappuccino of groene/witte thee in de thermosfles van Mogador.

Maar ook van de zomer, tijdens een wandeling of workout op de sportschool: een ijskoud watertje met wat munt, citroen en ijsblokjes, in deze mooie thermosfles.

duurzame thermosfles Mogador

Wat maakt de thermosfles van Mogador eigenlijk zo uniek?

  • Allereerst het design. Youssef van Mogador heeft deze fles geproduceerd samen met Klean Kanteen. Het leidt tot een stoer design, niet te groot en niet te klein in mooi glanzend zwart.
  • De fles heeft een filosofie die helemaal van nu is: Mogador en Klean Kanteen willen de “single-use” van bekertjes en plastic flesjes tegengaan en kiezen daarom voor deze herbruikbare thermosfles: “Our hope is that you will go forth and re-use our products for years and even decades to come. One cup, bottle, and container at a time adds up… to big results.”
  • De fles houdt je drankje heet voor 6 uur of koud voor 24 uur (!).
  • Het “electropolished interior” heeft geen enkele invloed op de smaak van je drankje.
  • De fles is met de reguliere dop helemaal lekvrij.
  • Met de speciale “Café Cap” heb je een ideale mug-to-go. Deze is dan uiteraard niet helemaal lekvrij.
  • De fles heeft een extra wijde opening zodat je er ook gemakkelijk ijsblokjes in kunt doen.

De winactie is afgelopen

Winactie thermosfles van Mogador

2 mensen mag ik blij maken met de thermosfles van Mogador + Café Cap (t.w.v. 29,95). Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten waar jij de thermosfles mee naartoe zou willen nemen of wat voor drankje je eruit gaat drinken. Ik ben benieuwd!

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!!

thermosfles van Mogador - OHIMP