Eens in de zoveel tijd zijn ze weer helemaal hip and happening: vlechten. Dit keer is het de beurt aan de French en de Dutch braids. Wil je deze eigenlijk-best-wel-te-doen vlechttechniek in de vingers krijgen? Dan is Femke’s vlechtworkshop echt iets voor jou.

“Mam, ik wil 2 vlechten, bovenop mijn hoofd, zoals Kim Kardashian altijd heeft. Kan je dat bij me doen?”

“Uhhhh…”

Een gewone vlecht en zelfs een vissengraat vlecht gaat me gemakkelijk af, maar invlechten lukt me niet. Jammer, want ik vind het erg mooi.

Vlechtworkshop bij Knippen Duss in Haarlem

Toen ik laatst bij Femke was voor de broodnodige grijsdekking, had ze haar haar toch weer zo leuk zitten. Aan de bovenkant ingevlochten, de zijkanten los en dan samengebonden in een klein knotje. Snap je het nog? 😉

“Nou,” zegt ze “je doet gewoon zo en dan zo en dan pak je dit plukje en je vingers houd je zo. Makkelijk toch?”

“Uhhhh…”

“Nee? Dan is mijn vlechtworkshop echt iets voor jou!”

Nog geen week later ga ik met Judith, Mia en Kiki in 1,5 uur leren invlechten. Verschillende technieken en vlechtsoorten komen aan bod en ik moet zeggen, ik snap het aardig!

vlechtworkshop

(Op de foto linksonder mijn vlecht en rechtsonder die van Femke… Ok ik ben er nog niet maar oefening baart kunst)

Het is leuk, deze vlechtworkshop.

We hebben alle vier een eigen “kop” en Femke legt alles perfect en met veel geduld uit. Kiki en Mia hebben het goed naar hun zin, dat komt ook doordat Femke zelf helemaal on-trend is en superleuk met tieners communiceert.

Deze winactie is afgelopen

Is het iets voor jou? (en bijvoorbeeld je dochter?)

Hier lees je meer over de workshop en de mogelijkheden. Leuk nieuws: ik mag 1 iemand blij maken met een vlechtworkshop voor 2 personen! Doe je mee? Laat me dan in een reactie onder deze blog weten met wie jij graag deze workshop zou willen volgen. Over 3 weken krijgt de winnaar bericht.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!!

(hieronder Mia en Kiki die “onder handen” zijn genomen door Femke. Ik ga nog even door met oefenen!)

vlechtworkshop femke