Noorse Fjorden

Op reis gaan, ik hou er toch zo van. Nieuwe herinneringen maken, langs het strand, op een berg of in een fjord. Alleen, met andere journalisten, met een vriendin of met Mia. Heerlijk! Maar het fijne van reizen, vind ik ook het weer thuiskomen. 

Waarom? Ik kan zo 5 redenen noemen:

 1. Mia weer zien!
  Soms gaat ze mee op reis, zoals laatst naar Amerika. Wat was het heerlijk, ik ga er snel nog heel veel meer over vertellen. Maar vaak genoeg gaat ze niet mee en dan is het toch zo fijn om haar weer te zien.
  thuiskomen
 2. Lekker weer in je eigen huis, ongestoord op de bank kunnen hangen en je verliezen in een spannende Netflix serie… voor mij is het ontspanning to the max. Laatst trouwens weer een enorm goeie serie “uitgemaakt”: Marseille, met in de hoofdrol Gerard Depardieu.
 3. Fransje en Sjakie knuffelen. Wij hebben zo een TOP buurvrouw. Rita verzorgt onze katten als wij van huis zijn. Of het nu een weekend, een week of een maand is… zij staat voor onze katten klaar. Fransje en Sjakie worden overigens iets minder blij als we langer dan een weekend weg zijn: het is meer dan eens gebeurd dat we ruim een week lang genegeerd worden 😉
  Fransje
 4. Er gaat toch niets boven je eigen bed en badkamer. Als ik terugkom van een reis pak ik als eerste mijn koffer uit en ruim mijn spullen op. Daarna jump ik onder de douche – voor zeker wel een half uur – en als het avond is duik ik gelijk mijn bed in, die ik meestal voordat ik op reis ga lekker verschoond heb. Home is where the heart is, vind je niet?!
 5. Thuiskomen… blogs schrijven! Ja, ook daar hou ik van. Met mooie foto’s erbij en als het even kan ook nog een video. Op dat vlak heb ik trouwens ook nog een leuk nieuwtje:Ik ben de nieuwe travelvlogger van Libelle!!! En daar ben ik superblij mee. Libelle bereikt maandelijkse zo een 5 miljoen Nederlandse vrouwen en das toch best een mooi podium voor deze OHIMP-er 😉 Kijken jullie mee? Mijn vlogs voor LibelleTV kun je hier zien. (en wel even de app LibelleTV op je phone installeren he ;-))Libelle Travelvlogger

En jij, ga je graag op reis? En vind je thuiskomen dan ook zo lekker?