In Amsterdam-West naast de Hallen ligt Hotel de Hallen. En in Hotel de Hallen zit Remise 47, een geweldig restaurant. Vanwege de ligging, het interieur en natuurlijk het eten. Kijk je mee?

Amsterdam-West is booming. Er wordt volop gebouwd en leuke tentjes schieten als paddestoelen uit de grond. Op deze mooie zonnige dag zitten de terrassen vol, klinken de glazen en lachen de mensen. Ik ben ook in goede doen, want op dit gestolen uurtje ga ik met een hele leuke vent lunchen bij Remise 47.

Ben jij een lobster lover?

Nou ik wel. Een tijdje terug ontdekte ik The Louisiana in Haarlem, waar ze bekend staan om hun kreeft en cocktails. Maar Remise 47 kan er ook wat van hoor! Remise 47 staat van 6 t/m 30 juni helemaal in het teken van dit heerlijke schaaldier.

Chef Robin Tiemessen draait voor ons een heerlijke kreeftproeverij in elkaar. We hoeven niet in de weer met tangen, alles is al helemaal “hapklaar” bereid. Smullen! We eten buiten op het terras, dat dit jaar trouwens verkozen is tot een van de beste terrassen van Amsterdam-West.

Ook als je niet zo dol bent op kreeft kun je heerlijk eten bij Remise47. Benieuwd naar de kaart? Kijk dan hier even.

Het interieur is een mooie mix van cool interior design en hedendaagse kunst

In Hotel de Hallen en Remise47 kijk je je ogen uit. In elk hoekje is wel iets te zien, van plafond tot vloer en van toilet tot receptie. Moet je kijken hoe je er binnenkomt, geweldig toch?

Kijk, hier zie je hoe het er binnen uitziet bij Remise47. Het was nog lastig kiezen: de gele tafel of de gele zon die buiten in de lucht hangt 😉

Binnen kun je je vergapen aan de accessoires die – veelal te koop – zijn en de kunstige voorwerpen. Er zijn allerlei fijne hoekjes waar je kunt flexwerken, vergaderen of gewoon lekker kunt socializen.

Lobster & Bloody Mary’s weekend

Op 11 en 12 juni pakt Remise 47 extra uit: met een Lobster & Bloody Mary weekend. In dit weekend zijn alle Bloody Mary’s €5, zijn er heerlijke hapjes met kreeft te bestellen en zijn er gratis Bloody Mary workshops te volgen.

Zelf naar Remise 47?

Ik zou het doen!

Bellamyplein 47
1053 AT Amsterdam
websiteFacebook