New York twerking

Grote, ronde, dikke konten die sexy op en neer bewegen bepalen de videoclips heden ten dagen. En hoe ronder de bips, hoe beter. Dat vind Mia althans. En met haar, een hele generatie. Maar Mia vindt zichzelf een “plank” en dus doet ze fanatiek aan squats, avond na avond.  

“Mam, ik ben een PLANK!”
“Joh, dat was ik ook altijd. Pas op mijn 16e begonnen ze een beetje te groeien.”
“Wat, je billen?”

In mijn tijd was je een plank als je een platte voorgevel had. Anno 2016 ben je een plank als je in het bezit bent van een achterwerk dat niet ver genoeg naar achteren steekt.

Met mijn plank-variant is het nooit goedgekomen. Maar Mia zal er alles aan doen om met haar plank-variant de strijd aan te gaan.

En dus squat ze er elke avond lustig op los…

Voor het naar bed gaan!

“Mia, het is 22.00 uur, we gaan naar boven.”
“Ga jij maar vast. Ik moet mijn kont nog doen!”

squats

9 van de 10 keer lig ik klaar voor de nacht in bed, terwijl puberlief nog druk bezig is haar squat-, lunge- en “brazilian-” programma af te werken. Haar favoriete oefening: een diepe squat direct opgevolgd door een opwaartse sprong om vervolgens weer in diepe squat te eindigen.

Bonk Bonk Bonk…
“Mia, ik wil slapen, kap met die squats!! De wekker gaat om 6.15 uur!!”
“Bijna -hijg hijg- ik moet er nog 30.”

De volgende ochtend sta ik voor de spiegel mijn ding te doen. Mia staat achter me en kijkt grijnzend omlaag.

“Oeh mam, jij bent echt een plankje he?”
“Heus niet! Ik werd vroeger altijd geprezen om mijn achteruitje!!”

Maar je raadt zeker wel wie Mia’s squadmaatje die avond is?…

PS al eerder schreef ik over de konten, grootkontbezitters en kontblindheid. Je leest het artikel hier

kont Nickie