Strandpaviljoen Woodstock in Bloemendaal is er zo eentje waarvan er maar weinig zijn. Je waant je er in een sprookje uit Duizend-en-een-Nacht en ben je er eenmaal geweest, dan ontkom je niet aan de betovering: hier wil je terugkomen, en snel… 

Eerder dit jaar had Woodstock in Bloemendaal te kampen met een ramp. In de winteropslag ontstond brand en vele van de sinds 1992 opgespaarde interieurschatten gingen in de vlammen verloren. Met man en macht is gewerkt aan de herrijzing van Woodstock en met succes, moet je kijken hoe geweldig het er weer uitziet:

Woodstock in Bloemendaal, dat is toch alleen voor hippies?

Not! Ik ben er samen met Laura, beiden 40plus en op de hippieschaal scoren wij een 5 uit 10 denk ik. Om ons heen zien we van alles: een oude man in badpak, gezinnen, een van top tot teen getatoeëerde dame, stelletjes, een stralende “hippie” met kekke racefiets die met z’n iPhone helemaal happy foto’s van al het moois aan het nemen is.

De Woodstock filosofie in al z’n eenvoud:

“Woodstock is een plek waar iedereen zich thuisvoelt.  Het is niet belangrijk wat je bent of wat je doet, maar wie je bent. Het maakt niet uit wat voor kleren je draagt of wat voor auto je rijdt, zolang jij je er maar lekker en relaxt bij voelt. Woodstock in Bloemendaal is een plek waar een goede sfeer heerst en waar je kunt genieten van lekkere muziek, leuke mensen en natuurlijk zon, zand en de zee.”

Foodstock, lekker eten in het restaurant van Woodstock

De filosofie “voor ieder wat wils” zie je ook goed terug op de kaart van Foodstock: vette happen, vis, vlees, vegetarisch, biologisch, uit de moestuin.. allerlei gerechten om je vingers bij af te likken. Nieuwsgierig? Check hier de hele kaart.

Woodstock in Bloemendaal

Het interieur: kleur, kunst en classics

Wat een fotogeniek geheel is Woodstock in Bloemendaal toch. Telkens als ik er ben moet ik plaatjes schieten. Vandaag hebben we geluk met de blauwe lucht, maar ook met wolken heb je hier het gevoel alsof de zon schijnt. De vrolijke parasols wuiven je tegemoet, weer of geen weer.

Wat dacht je van deze supercoole “muur” gemaakt van sloophout en restmaterialen? Ik vind het een waar stukje kunst.

Net als de muurschilderingen, geweldig toch?!

kunst Woodstock

Fan ben ik van oma’s classics, waar je binnen heerlijk op kunt chillen.

En hier op het podium, waar nu de dagjesgasten aan het relaxen zijn, daar staan  een paar keer week verschillende DJ’s en bands hun kunsten te vertonen. Check hier het programma.

Maar genoeg gepraat over Woodstock. Er zijn te weinig woorden om te omschrijven wat er allemaal te zien en te beleven valt. Zoals ze zelf zeggen: “Woodstock moet je meemaken, ruiken, proeven en zien!

Woodstock in Bloemendaal
Website
Facebookpagina

Woodstock 69 Bloemendaal