Verse koffie

Of ik koffie van de Aroma Club wil testen. Verse koffie voor espresso, cappuccino of m’n Nespresso apparaat. “Natuurlijk wil ik dat, maar mogen mijn lezers meegenieten?” Het mag! 3x winnen: een maandvoorraad heerlijke, verse koffie.

Wat een fijne vakantieperiode hebben we weer gehad in ons strandhuisje. De ochtenden daar zijn mijn favoriet: Mia ligt nog lekker te tukken, ik schuif de gordijntjes vast open en word wakker met uitzicht op zee. Vervolgens schroef ik de percolator open en maak een heerlijke pot verse koffie. En dan is het… chillen.

Inmiddels zijn er al een paar spulletjes van het strandhuisje ingepakt want ook in regio Noord is de vakantie voorbij. Wat in ieder geval mee naar huis is gegaan is de percolator en daar heb ik zojuist Aroma Club koffie in gezet.

Lees hier hoe je het beste koffie kunt zetten met een percolator.

percolator koffie Aroma Club

Verse koffie van de Aroma Club, hoe werkt dat?

Aroma Club is een nieuw koffiemerk in Nederland. Wat zij vooral belangrijk vinden is dat iedereen thuis kan genieten van verse koffie tegen een goede prijs.

Echt vers? Ja, echte verse koffie:

Onze 100% arabica bonen worden 48 uur voor verzending gebrand. Doordat de bonen super vers zijn proef je altijd de lekkerste smaken in jouw kop. Met Aroma Club zeg je gedag tegen fabriekskoffie – en word je iedere dag verwend met ambachtelijk gebrande koffie.

Aroma Club

Doe mij maar een kopje kinderkoffie

Ik ben niet dol op bittere koffie en zet mijn koffie ook vooral niet te sterk. Het liefst drink ik mijn koffie met een wolk melk en dot schuim en doe er een half lepeltje honing bij. Kinderkoffie als het ware 😉

(O ja, die mooie kop en schotels zijn van iitala. Niet goedkoop, maar dan heb je ook wel wat ;-))

Met de koffie van Aroma Club kun je alle kanten op. Sowieso is de koffie te verkrijgen in bonen, gemalen bonen en Nespresso cups.

Aroma Club koffie

Deze winactie is afgelopen

Winnen: 3x een maand verse koffie van Aroma Club

Wat handig is, is dat je bij Aroma Club een koffie-abonnement kunt afsluiten. Je koffie valt dan helemaal vers eens per maand (of hoe vaak jij dat wilt), bij jou op de deurmat. Overigens helemaal vrijblijvend hoor, je kunt er ook voor kiezen om gewoon eenmalig te bestelen.

Ik mag 3 van jullie blij maken met een groot pak vers gebrande koffie! Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten naar wat voor soort koffie jouw voorkeur uit gaat: bonen, gemalen bonen of cups. Over ongeveer 3 weken maak ik de winnaars bekend.

Natuurlijk vind ik het ook erg leuk als je deze actie wilt delen en de Facebookpagina van OHIMP liked (als je dat niet al doet natuurlijk :-))

verse koffie met de percolator