Hoera, ik ben jarig! Alweer een jaartje boven de 40. En… wie jarig is trakteert! En dat doe ik dus vandaag, ik mag 3 x de Snorgids voor vrouwen van 40+ weggeven.

Jeetje, time flies. Het is echt waar he, hoe ouder je wordt hoe sneller de tijd gaat. Maar zoals de Snorgids 40+ zegt: het leven begint pas op je veertigste! En zo is het maar net en kun je het beste van elke dag een feestje maken.

En van deze Snorgids word je natuurlijk sowieso al helemaal blij. Wat een vrolijke vormgeving en wat een heerlijk herkenbare teksten:

Is het waar, dat je liever wordt naarmate de jaren verstrijken. Ik denk dat ik er wel in mee kan gaan. Je kunt beter onderscheid maken in wat wel en niet belangrijk is, relativeert makkelijker en neemt ook meer tijd om te genieten van het leven. Toch?

Deze dan, over rimpels en grijze haren. Ik doe voorlopig nog flink mijn best om de tand des tijds te bestrijden. Maar als ik de foto’s zie ik gemaakt heb van dit boekje met mijn handen, dan denk ik toch: moet ik niet eens net als Madonna aan handschoentjes gaan denken? ;-0

Deze winactie is afgelopen

3x winnen: de Snorgids voor vrouwen van 40+

Ben jij ook 40+ en heb je wel zin in een dosis leuke inzichten en vrolijkheid, dan is dit boekje echt iets voor jou. Trouwens, natuurlijk ook leuk om cadeau te geven!

Ik mag van Uitgeverij Snor 3 exemplaren weggeven en meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten wat jij wel of niet leuk vindt aan het ouder worden en… wie weet! Ik ben heel erg benieuwd.

Natuurlijk vind ik het ook erg leuk als je deze actie wilt delen en de Facebookpagina van OHIMP liked (als je dat niet al doet natuurlijk :-))